Închis

tipărituri, ambalaje și publicitare, simple și complexe, vezi [login to view URL]

având o capacitate f mare de producție și o experiență indelungată ( de 2 ori locul întâi la Premiile Display- germania pt un display Gillete și cutia de coniac Brâncoveanu) însă f afectați de o decizie de insolvență care s-a dovedit ulterior o gravă eroare judiciară, suntem în punctul de a începe să redevenim ce am fost și mai mult decît atât.

Vreau deci să reconstruiesc o echipă de client service și vânzări pt cele două categorii mari de produse:; ambalaje și materiale publicitare( POSM-uri)

precum și oferirea de servicii tipografice speciale pt tipografii mai mici sau agenții de producție( lac uv, lac uv selectiv, plastifieri, cașerări, ștanțări)

Cele 2 categorii mari de produse pot fi vizionate și înțelese pe siteul [login to view URL]

Aptitudini: Vânzări

Vezi mai multe: simple css graphics www, simple stream player www, www 3dstudioshop ro, www apetisant ro, www bannerflash ro, www bestautovest ro, www camasutra ro, www design20100 ro, www dethleffscaravan ro, www digiqube ro, www fotogicafluster ro, www frigotransilvania ro, www garddesin ro, www inviblescaner ro, www iulianfest ro, www magazinultau ro

Despre angajator:
( 0 recenzii ) Romania

ID Proiect: #6871359

5 freelanceri licitează în medie 6111$ pentru acest proiect

Mexxy

Buna ziua! Am citit cu atentie cererea dumneavoastra! Va pot ajuta cu mare placere! Astept cu interes mai multe detalii! O zi excelenta!

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% USD în 30 zile
(0 recenzii)
0.0
kappak321

Salut, daca mi-ati da mai multe informatii despre proiect poate v-as putea ajuta, Contactati-ma si explicati-mi mai in detaliu despre ce este vorba ! Multumesc.

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% USD în 3 zile
(0 recenzii)
0.0
ArgesDesign

Buna ziua, Ma numesc Leonard si sunt web designer, aplic la acest job pentru a va face o oferta pentru website-ul dvs. eurogama. din cate vad acest site nu are un design prea placut, este un model vechi de website, Mai multe

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% USD în 2 zile
(0 recenzii)
0.0
Daniela452

Am lucrat in domeniu, acum sunt broker imobiliar, cred ca as putea realiza ceva notabil in aceasta directie, desi nu se intelege foarte bine ce munca trebuie executata, concret si la ce mod: angajat full time, part-tim Mai multe

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% USD în 30 zile
(0 recenzii)
0.0
ancaduna75

O sa apelez la toti clientii mei pentru a putea vinde produsele acestei companii. Locuiesc in UK si as putea cauta clienti in aceasta tara.

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% USD în 30 zile
(0 recenzii)
0.0