De gasit cauza unor erori (to many redirects) si de remediat cauza lor in site ul [login to view URL]

Închis Postat la acum 2 luni S-au achitat serviciile după ce au fost prestate
Închis S-au achitat serviciile după ce au fost prestate

Salut! Site-ul nostru [login to view URL] (WordPress ) (in special anumite pagini) functioneaza de cele mai multe ori rau. La acesarea anumitor pagini se intampla sa primim erori mai ales pe mobil si atunci cand il accesam, punem o pagina in google ads sau facebook ads, care spun "to many redirects".

Deasemenea uneori primim erori 404 cu toate ca pagina respectiva exista si nu am mutat-o. Problemele au ineput sa apara de vreo 1-2 luni si s-au manifestat intermitent, iar acum par a se manifesta continuu. Caut pe cineva care are experienta in rezolvarea de probleme de acest tip. Multumesc!

Exemplu de pagini care au fost puse pe google ads si facebook ads si nu au functionat (eroare: redirects to many times ):

[login to view URL]

Exemplu de pagina care da erori 404 uneori :

[login to view URL]

SEO Auditing Google Adwords Facebook Ads PHP HTML

ID Proiect: #37488009

Detalii despre proiect

11 propuneri Proiect la distanță Activ acum 1 lună

11 freelanceri plasează o ofertă medie de 123$ pentru proiect

racasanucrinel

Buna ziua, Te pot ajuta cu acest proiect. Am o experienta de peste 6 ani in domeniu. Astept mai multe detalii in privat. O zi buna!

$150 USD în 7 zile
(2 recenzii)
3.0
dev4web

Am înțeles care este problema dvs. Sunt un specialist in dezvoltarea de website-uri si aplicatii web, am o experiența bogată si cunostinte profesionale solide. Sunt familiar cu platforma Wordpress si cu problemele pe c Mai multe

$140 USD în 7 zile
(3 recenzii)
3.0
GameOfWords

Hi there! I am a specialist FULL-STACK developer with over 8+ years of experience in website and mobile app development. I understand that your site has been experiencing issues with many redirects and remedying the Mai multe

$140 USD în 7 zile
(2 recenzii)
3.1
ValentinDrg

Salut, buna ziua va pot ajuta cu repararea site-ului, am o experiență de 12 ani in programare. Ofer factura, si mentenanță inclusa in pret pe timp de 1 an. Haideti sa discutăm in privat mai multe detalii. Va mulțumesc Mai multe

$120 USD în 1 zi
(0 recenzii)
0.0
Danny003

Salut! Fără multe taclale pot să mă apuc să investighez problemele pe care le întâmpinați. Dacă încă nu ai găsit persoana potrivită, doar dați-mi un mesaj în privat și discutăm dedaliile.

$111.11 USD în 3 zile
(0 recenzii)
0.0