Find Jobs
Hire Freelancers

Colaborator part time - vanzari

$25-50 USD / hour

Închis
Data postării: circa 2 luni în urmă

$25-50 USD / hour

Căutăm un colaborator specialist în vanzari pentru a se alătura echipei noastre, in proiectul 2LOVE - este un proiect nou de dezvoltare personală, nișată pe dezvoltarea relațiiilor de cuplu. Mai specific, este o resursă dedicată consolidării relațiilor de cuplu si dezvoltării personale, oferind programe și workshop-uri cu diverse tematici ce țin de îmbunătățirea vieții de cuplu și servicii precum coaching de cuplu, coaching 1-1, terapie de cuplu, terapie individuală și sesiuni de feedback. Pentru mai multe informații: [login to view URL] Ce căutăm mai exact? Căutăm un expert în vânzări cu experiență, capabil să atragă clienți la evenimentele dedicate de [login to view URL] prin utilizarea propriilor strategii de vânzări. Ideal ar fi un profesionist care înțelege bine cum se realizează vânzările online pentru evenimente și care este un comunicator eficient pe parcursul întregului proces de vânzare. Responsabilități principale: ✓ Dezvoltarea și implementarea strategiilor de vânzări pentru a atrage clienți la evenimentele [login to view URL] ✓ Înțelegerea și utilizarea eficientă a platformelor de vânzări online pentru promovarea evenimentelor ✓ Comunicarea eficientă cu potențialii clienți pe tot parcursul procesului de vânzare, inclusiv răspunsul la întrebări, rezolvarea problemelor și închiderea vânzărilor ✓ Monitorizarea și raportarea performanței vânzărilor, precum și ajustarea strategiilor în funcție de rezultate ✓ Menținerea unei relații bune cu clienții existenți și dezvoltarea de noi oportunități de afaceri. Important: CĂUTĂM DOAR PERSOANE DIN ROMÂNIA, VORBITORI NATIVI DE LIMBA ROMÂNA! Apreciem: seriozitatea, determinarea, creativitatea, eficiența, fluența în comunicare, flexibilitatea, atenția la detalii și proactivitatea. Dacă aveți abilitățile si experiența necesare acestui rol și sunteți gata să vă asumați aceste responsabilități, ne-ar plăcea să aflăm mai multe despre voi și să vă cunoaștem. Mulțumim!
ID-ul proiectului: 37805332

Despre proiect

4 propuneri
Activ: 12 zile în urmă
Locație: Romania

Vrei să câștigi bani?

Avantajele de a licita pe platforma Freelancer

Stabilește bugetul și intervalul temporal
Îți primești plata pentru serviciile prestate
Evidențiază-ți propunerea
Te înregistrezi și licitezi gratuit pentru proiecte
4 freelanceri plasează o ofertă medie de $37 USD/oră pentru proiect
Avatarul utilizatorului
Salutare! Sunt un expert în telesales cu o experiență bogată de peste 5 ani în domenii diversificate. Am lucrat într-o varietate de industrii, de la servicii financiare și telecomunicații până la industria alimentară și tehnologie. De-a lungul timpului, am dobândit o înțelegere profundă a diferitelor nevoi ale clienților și abilitatea de a adapta strategiile de vânzare pentru a satisface aceste nevoi. Sunt ferm convins că succesul în vânzări este rezultatul unei combinații între înțelegerea profundă a produselor sau serviciilor oferite și capacitatea de a comunica eficient și persuasiv cu clienții potențiali. Am o abordare proactivă și orientată către rezultate în tot ceea ce fac, iar abilitățile mele de negociere și de gestionare a relațiilor m-au ajutat să închei afaceri profitabile în trecut. Sunt deschis să accept o probă pentru a-ți demonstra abilitățile mele în vânzări prin telefon. Îți mulțumesc pentru considerare și sunt nerăbdător să demonstrez ceea ce pot face în cadrul probei.
$38 USD în 40 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Experienta in relatii cu clientii de peste 6 ani. In prezent coordonez 25 de angajati in acest domeniu intr-o companie de top din USA. Mai mult decat familiar cu tehnici de vanzare, implementarea proceselor, stabilirea/atingerea obiectivelor in tot ce tine de acest domeniu.
$38 USD în 40 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
BUna ziua, sunt interesata de oferta dvs. si mi-ar placea sa avem o conversatie via chat pentru a obtine mai multe detalii, si pentru a prezenta. Multumesc anticipat!
$35 USD în 20 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0

Despre client

Steagul ROMANIA
Bucharest, Romania
0,0
0
Metoda de plată a fost confirmată
Membru din aug. 9, 2023

Verificarea clientului

Mulțumim! Ți-am trimis prin e-mail linkul pe care trebuie să-l accesezi pentru a revendica creditul gratuit.
A apărut o eroare la trimiterea e-mailului. Încearcă din nou.
Utilizatori înregistrați Totalul proiectelor postate
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Se încarcă previzualizarea
S-a oferit permisiunea de depistare a locației.
Ți-a expirat sesiunea pentru conectare sau te-ai deconectat. Conectează-te din nou.