Închis

Propunere colaborare - open to bidding

Buna ziua,

Va contactez din partea RINF in vederea unei posibile colaborari profesionale.

Compania din UK – JustEAT – doreste sa isi deschida un Technical Delivery Center la sediul nostru din Bucuresti. Ei au fost recomandati catre noi de catre Ciklum – unul din partenerii nostri - care urma sa deschisa acest centru in Kiev. Dar cum situatia din Ucraina s-a complicat foarte mult, s-a luat decizia ca acest centru sa fie deschis in Romania.

Proiectul presupune designul, dezvoltarea si implementarea de API-uri in domeniul e-commerce. Ca metodologie de lucru se foloseste Agile Scrum si se lucreaza cu o echipa de dezvoltatori din UK.

Echipa din Romania se formeaza acum si va fi alcatuita dintr-un Head Of APIs ce va incepe impreuna cu 2 Dezv. Senior si un Middle. Pana la sfarsitul anului echipa urmeaza sa ajunga undeva la 20 – 30 specialisti .NET.

Daca sunteti interesat, va rog sa imi lasati un numar de telefon la care sa va contactez pentru a stabili impreuna pasii urmatori.

Va multumesc,

Simona

Aptitudini: .NET, Programare C#, Arhitectură software

Vezi mai multe: scrum programming, programming head, programming center, partea 2, la care, agile programming, romania c, NOI, mult, justeat, head programming, agile software, domeniul, senior care, architecture bucuresti, delivery bidding

Despre angajator:
( 0 recenzii ) Romania

ID Proiect: #6170379