Închis

Write C# and SQL software

In ultimii 5 ani am dezvoltat o platforma software ce destioneaza activitatea furnizorilor, ditribuitorilor, traderilor si producatorilor de energie electrica.

Dorim sa continuam dezvoltarea acestei platforme, dar simultan dorim sa cream o noua platforma pentru gaze plecand de la proiectul existent si utilizand aceeasi baza de date.

Proiectul foloseste o baza de date MS SQL si este scris in C#. 95% din business este scris si gestionat de baza de date, deci am avea nevoie de programatori care sa stie C# (incepator-mediu) si/sau SQL (mediu-avansat).

Proiectul pe C# este destul de simplu, partea cea mai complicata fiind in baza de date.

Asteptam cu interes propuneri. Acest proiect este un proiect de lunga durata, deci avem nevoie de oameni seriosi si implicati.

IMPORTANT!

Acest proiect este pentru persoane vorbitoare de limba ROAMANA!

This project is intented for ROMANIAN language speakers!

Aptitudini: .NET, Programare C#, Server Microsoft SQL, Arhitectură software, SQL

Vezi mai multe: partea 1, software application write business letters company project letterhead, write business profile, c# programming, sql, dymo label software sql, Software sql, need someone write business proposal, write business analysis report, software sql archive centera, write business development plan india, write business plan free project, companies write business proposals

Despre angajator:
( 18 recenzii ) Bucuresti, Romania

ID Proiect: #10003614