Închis

Scrierea unui articol pe tema: Aspecte ale calificării infracțiunii de evaziune fiscală in Romania si alte state.

Salutare, este necesar de scris un articol pe tema: Aspecte ale calificării infracțiunii de evaziune fiscală a întreprinderilor și instituțiilor in Romania si alte state.

Articolul trebuie să conțină 5 pagini A4, mărimea caracterilor 12. Originalitatea nu mai mică de 90%. În articol se acceptă analiza infracțiunii în statelor Europene, în special este binevenită o comparație între diferite sisteme de drept.

Scrierea articolului se va efectua în word cu specificarea bibliografiei. Model: Autorul, denumirea lucrării, anul editării, pagina, aliniatul.

Aptitudini: Drept fiscal

Vezi mai multe: proiecte cu logouri pe elance, costul unui articol copywriter, ale pml, qual tema wordpress site potterishcom, tema joomla com virus, kitchen joomla tema, companies tema ghana, ngos tema ghana, estimate joomla tema, serif digital scrapbook artist tema, philippines captcha tema, sandhaya ale, joomla tema editleme, joomla tema edit, schools college joomla tema

Despre angajator:
( 0 recenzii ) Moldova, Republic of

ID Proiect: #16676839

3 freelanceri licitează în medie 34€ pentru acest proiect

madalinpop

Desi sunt la inceput pe siteul Freelancer, sunt un bun scriitor de articole si de texte in general. O sa -mi asum daca gresesc, dar banuiesc ca este un articol pentru un blog sau un studiu, avand in vedere ca ma gandes Mai multe

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR în 10 zile
(0 recenzii)
0.0
Mddenisa03

A proposal has not yet been provided

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR în 3 zile
(0 recenzii)
0.0
YuukiG

A proposal has not yet been provided

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR în 3 zile
(0 recenzii)
0.0