Find Jobs
Hire Freelancers

Corectare Articole Engleza traduse cu Google Translate -- 2

$30-250 USD

Închis
Data postării: peste 2 ani în urmă

$30-250 USD

Plata la predare
Caut persoana care sa corecteze articole traduse din engleza in limba romana cu ajutorul Google Translate. Munca presupune introducerea in Google Translate a articolului furnizat, si apoi corectarea textului obtinut astfel incat sa sune "normal" in limba romana. (cine a lucrat cu Google Translate stie despre ce vorbesc). Alte detalii: - articolele au 450-550 cuvinte - nu sunt tehnice Ofer seriozitate si caut seriozitate. Prefer sa lucrez numai cu oameni care stiu sa respecte un deadline si sa ofere calitate in servicii. Daca nu consideri ca ai aceste calitati, te rog nu aplica la acest anunt, vom pierde amandoi timpul aiurea. Candidatul ideal: - vrea sa castige niste bani in plus in timpul liber ; - intelege engleza la nivel mediu-avansat, si stapaneste perfect limba romana (punctuatie, gramatica, etc); - are un minim de imaginatie si creativitate pentru a adapta articolul astfel incat sa sune bine in limba romana - este dispus/a la corectarea unui articol (400 - 50 de cuv) pt a putea fi evaluat. Va rog sa plasati un bid pentru 100 de articole, impreuna cu durata estimata de corectare. Pretul maxim oferit pentru proiect este $100, cine ofera un pret mai mic in combinatie cu o calitate Ok a corectarii va primi proiectul. Cine va pune un bid mai mare decat pretul maxim oferit va fi ignorat. Va rog faceti O OFERTA VALIDA, nu o cifra in public si alta in privat. Nu este vorba de articole tehnice. Daca colaborarea decurge bine, se poate extinde. Cei care se incadreaza in profil vor primi mai multe detalii. Multumesc!
ID-ul proiectului: 31029331

Despre proiect

35 propuneri
Proiect la distanță
Activ: 3 ani în urmă

Vrei să câștigi bani?

Avantajele de a licita pe platforma Freelancer

Stabilește bugetul și intervalul temporal
Îți primești plata pentru serviciile prestate
Evidențiază-ți propunerea
Te înregistrezi și licitezi gratuit pentru proiecte
35 freelanceri plasează o ofertă medie de $107 USD pentru proiect
Avatarul utilizatorului
Bună! Tocmai am citit detaliile acestui proiect și chiar aș fi interesată să colaborăm. Sunt freelancer de câțiva ani, în paralel cu meseria de profesor de limba engleză. Mai mult lucrez pe o altă platformă, așadar acolo ați putea vedea un profil actualizat. Dacă doriți, pot trimite link. Mă gândesc că aș putea termina în jur de 6 -7 articole pe oră, așa că prețul este destul de convenabil pentru mine. Mulțumesc frumos. Aștept să mă contactați.
$100 USD în 12 zile
4,8 (66 recenzii)
4,9
4,9
Avatarul utilizatorului
Bună! Sunt o vorbitoare nativă de limba română și vorbesc fluent limba engleză (nivel C1). Mi-ar face o mare plăcere să te ajut cu acest proiect! Legat de volumul de muncă / preț, având în vedere că este vorba despre corectare mai mult decât traducere, a unor articole scurte care nu sunt tehnice, aș putea garanta un minim de 10 articole traduse pe zi, la un preț de $1 pe articol (așadar 100 de articole în maxim 10 zile pentru $100, deși sunt dispusă să negociez un preț mai mic pentru un număr mai mare de articole dacă e nevoie). Voi aștepta un mesaj în privat dacă ți-ar face plăcere să încercăm să lucrăm împreună. Mulțumesc anticipat, o zi bună!
$100 USD în 10 zile
5,0 (1 recenzie)
3,2
3,2
Avatarul utilizatorului
Bună, Eu te pot ajuta cu traducerea. Sunt content writer și în redactarea articolelor folosesc materiale în limba engleză pe care le traduc, așa că îmi este ușor să le corectez astfel încât să sune bine în limba română. Aștept cu interes mai multe detalii despre proiect. Toate cele bune, Irina T
$190 USD în 7 zile
5,0 (1 recenzie)
1,8
1,8
Avatarul utilizatorului
I will do the most beautiful work, I deliver it quickly and without hassle. I would love to receive this opportunity
$30 USD în 3 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
I have a very good experience for this project. If I am hired for this project, I will be able to give it my full attention and will deliver on time. Apart from this, I possess all the skills that you have outlined, and can effectively work towards tight deadlines.I am passionate about my work. ... Example: “I am passionate about my work. Because I love what I do, I have a steady source of motivation that drives me to do my best. My understanding of the work is what makes me an excellent candidate to hire as a freelancer.
$140 USD în 7 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Salut! Ce mai faci? Sper că ești bine. Mă numesc Natalia Mariano și am 21 de ani. Am o diplomă în administrație și mecatronică. Am experiență în traducerea de documente și articole tehnice și non-tehnice. În ciuda faptului că nu înțeleg limba română, mă angajez să lucrez cu dumneavoastră folosind instrumentele de traducere disponibile în epoca noastră. Tehnologia este totul! Sunt o persoană foarte muncitoare și dedicată pentru a face acest lucru.
$140 USD în 20 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Hey!Sunt din Republică moldova,studiez limba engleză de 7 ani,și pot să te ajut!!!Dacă ceva imi poti scrie pe s-mail!!!!o seara buna.
$140 USD în 5 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Bună ziua. Sunt disponibilă pentru acest post, însă sunt nouă pe platformă, așadar lipsește portofoliul de aici. Pentru detalii, vă rog să îmi scrieți în privat. Mulțumesc!
$140 USD în 7 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Salut, uite ce cred eu : Consider că mă pot mula după cerințele tale, engleza îmi e prietenă dacă pot spune așa, sunt dornic de a lucra și de a vedea cu ce se mănâncă acest proiect pe care îl oferi. Pot să îți garantez că mă voi implica și voi da tot ce am mai bun din mine pentru a satisface chiar și cea mai ”wild” cerință! :) Merci!
$63 USD în 14 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Bună ziua! Sunt absolventă a Facultății de Litere, iar în prezent lucrez ca Specialist Marketing. Corectarea textelor din punct de vedere gramatical, dar și traducerea lor sunt lucruri prezente foarte des în activitatea mea. Dacă doriți să colaborăm, putem vorbi pentru a traduce un text de probă. O zi frumoasă!
$75 USD în 10 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Consider ca sunt potrivita pentru acest proiect, deoarece cunosc foarte bine limba engleza si am experienta in scris articole ( doar medicale pana acum, dar planuiesc sa ma diversific) Astept cu entuziasm un articol de test pentru a vedea daca ne potrivim
$100 USD în 7 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Cunosc limba engleză , dorința de a căpăta experiență în acest domeniu . Pot oferi noi idei inovatoare și moderne.
$100 USD în 3 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Bună ziua. Ofer seriozitate și punctualitate. Chiar și la proiecte pe termen lung. Sunt dispus la o colaborare bazată pe comunicare și respect reciproc
$70 USD în 2 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Bună ziua! Consider ca îndeplinesc condițiile enumerate de dvs. și va pot ajuta sa duceți la bun sfârșit sarcinile propuse.
$90 USD în 7 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Buna ziua, Daca doriti va pot ajuta cu proiectul dumneavoastra, chiar si daca averi nevoie aa va traduc textele direct Cu respect, Va multumesc
$200 USD în 7 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Hello ! I'm very interested to your job. Can we discuss ? Can we discuss bit more information to start ASAP? Regards
$130 USD în 3 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Buna ziua, Sunt interesat de acest job si as dori si o colaborare de lunga durata daca sunteti multumit de serviciile mele. O zi buna
$80 USD în 7 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Dețin aptitudini în: prelucrarea limbii romane; corectarea eventualelor greșeli gramaticale; refrazare/înlocuire de termeni; tehnoredactare; creare de conținut pe diverse subiecte; cercetare și informare pe subiecte date; traducere și adaptare. Pot lucra pe o mostra de text pentru a verifica existenta compatibilității între cerințele dumneavoastră și capacitățile mele.
$70 USD în 3 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Buna ziua, Sunt o buna cunoscatoare a limbii romane, imi place sa compun si sa scriu povesti in timpul liber, asadar ma voi descurca de minune sa reformulez textele pentru a fi placute auzului, dar si scrise corect din punct de vedere gramatical. Cunosc, de asemenea,limba engleza. Ofer seriozitate.
$90 USD în 3 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
I work as back office coordinator for more than 20 years. I work hard and I finish the assign project very fast. We can try if you send me the article :)
$99 USD în 7 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0

Despre client

Steagul ROMANIA
Timisoara, Romania
5,0
1
Metoda de plată a fost confirmată
Membru din iun. 11, 2011

Verificarea clientului

Mulțumim! Ți-am trimis prin e-mail linkul pe care trebuie să-l accesezi pentru a revendica creditul gratuit.
A apărut o eroare la trimiterea e-mailului. Încearcă din nou.
Utilizatori înregistrați Totalul proiectelor postate
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Se încarcă previzualizarea
S-a oferit permisiunea de depistare a locației.
Ți-a expirat sesiunea pentru conectare sau te-ai deconectat. Conectează-te din nou.