Find Jobs
Hire Freelancers

Romanian Multiple Choice Questions Legal and Grammatical Verification

$10-30 USD

Închis
Data postării: circa 2 luni în urmă

$10-30 USD

Plata la predare
Caut o persoană cu studii juridice pentru a verifica corectitudinea juridică și gramaticală a unui set de întrebări de tip grilă. Întrebările sunt concepute pentru a testa cunoștințele aplicate din legislația practică și sunt deja formulate, având nevoie doar de o verificare atentă pentru a asigura acuratețea lor. Întrebările vin deja structurate pe legi, iar acestea vor fi furnizate. Număr de întrebări: 500-600 în total Durata proiectului: 10 zile Structura întrebărilor: Fiecare întrebare vine cu 3 variante de răspuns, din care una singură este corectă. Procedura: Inițial, persoana selectată va primi 100 de întrebări pentru verificare. Dacă acestea sunt verificate satisfăcător, se va proceda cu restul întrebărilor. Recompensa: 15 dolari / 100 de întrebări Cerințe: Studii superioare în domeniul juridic Nativ limba română, cunoaștere a regulilor gramaticale Atenție la detalii și capacitatea de a organiza și verifica meticulos informația Abilitatea de a respecta termene stricte și de a lucra eficient sub presiune Beneficii: Oportunitatea de a lucra pe proiecte similare în viitor, în cazul unei colaborări reușite Feedback constructiv și suport pe durata proiectului Pentru a aplica, vă rugăm să trimiteți o scurtă descriere a experienței dvs. în domeniul juridic, împreună cu orice alte detalii relevante care ar putea susține candidatura dvs.
ID-ul proiectului: 38081874

Despre proiect

6 propuneri
Proiect la distanță
Activ: 8 zile în urmă

Vrei să câștigi bani?

Avantajele de a licita pe platforma Freelancer

Stabilește bugetul și intervalul temporal
Îți primești plata pentru serviciile prestate
Evidențiază-ți propunerea
Te înregistrezi și licitezi gratuit pentru proiecte
6 freelanceri plasează o ofertă medie de $21 USD pentru proiect
Avatarul utilizatorului
I am the Romanian native speaker you need for this project. My name is Saim and I specialize in legal translation. With me, you can be confident that your multiple-choice questions will be thoroughly vetted for both legal accuracy and grammatical precision. I possess a deep understanding of the Romanian legal system, having studied and worked extensively in this field. My profound attention to detail and strong organizational skills will allow me to meticulously verify each question, ensuring they adhere to the strict criteria required for this task. Moreover, I can readily adapt to working under tight deadlines since efficiency remains my top priority. Choosing me for this project does not only guarantee you an experienced linguist but also assures you success for the long haul. Not only would I provide constructive feedback and support during our collaboration, but I would also be open to future projects that may require similar expertise. So let's create a productive partnership that goes beyond just this project.
$20 USD în 1 zi
0,0 (1 recenzie)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Buna ziua! Nu am studii in domeniul juridic,dar am cunostinte in acest domeniu,consider ca va pot ajuta cu acest proiect,am baza solida in cunoasterea limbii romane,sunt vorbitor nativ al acestei limbi,sunt nascut si crescut in Romania,daca ma alegeti pentru proiect si apoi constatati ca nu sunt potrivit nu este necesar sa ma platiti cu nimic.
$30 USD în 10 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Am 15 ani experiență în jurnalism, ca raporter, redactor și editor. Absolvent al Facultatii de litere. Urmez cursurile celei de-a doua facultate, Facultatea de Drept, unde sunt anul III.
$20 USD în 7 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Bună ziua, Mă numesc Anastasia și consider că dețin mai multe calități și aptitudini care mă fac persoana potrivită pentru realizarea acestei sarcini. În primul rând, sunt absolventă a Facultății de Drept a Universității Româno-Americane din București și am urmat diverse cursuri de specializare în domeniul juridic. În plus, am experiență relevantă în acest domeniu, în special în lucrul cu legislația, întrucât am activat în cadrul unui cabinet de avocatură din București. Prin urmare, am capacitatea de a examina și analiza documente juridice, legi și cazuri pentru a identifica soluții eficiente. Sunt atentă la detalii și îmi pot gestiona eficient timpul pentru a respecta termenii și condițiile unui angajament.
$25 USD în 10 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Salutari, doresc sa va comunic ca nu am mai experimentat astfel de experietne insa, va asigur ca sunt o persoana perseverenta, ambitioasa, atenta si care invata repede daca i se ofera aceasta oportunitate.
$20 USD în 7 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0

Despre client

Steagul ROMANIA
Bucharest, Romania
5,0
2
Metoda de plată a fost confirmată
Membru din feb. 5, 2024

Verificarea clientului

Mulțumim! Ți-am trimis prin e-mail linkul pe care trebuie să-l accesezi pentru a revendica creditul gratuit.
A apărut o eroare la trimiterea e-mailului. Încearcă din nou.
Utilizatori înregistrați Totalul proiectelor postate
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Se încarcă previzualizarea
S-a oferit permisiunea de depistare a locației.
Ți-a expirat sesiunea pentru conectare sau te-ai deconectat. Conectează-te din nou.