Find Jobs
Hire Freelancers

Traducere site

€30-250 EUR

Închis
Data postării: circa 9 ani în urmă

€30-250 EUR

Plata la predare
Am nevoie de traducerea unui site din engleza in romana, cine este dispus si care este pretul?
ID-ul proiectului: 7464730

Despre proiect

13 propuneri
Proiect la distanță
Activ: 9 ani în urmă

Vrei să câștigi bani?

Avantajele de a licita pe platforma Freelancer

Stabilește bugetul și intervalul temporal
Îți primești plata pentru serviciile prestate
Evidențiază-ți propunerea
Te înregistrezi și licitezi gratuit pentru proiecte
13 freelanceri plasează o ofertă medie de €147 EUR pentru proiect
Avatarul utilizatorului
Bună ziua! Puteţi să îmi vedeţi lucrările terminate în profil, iar dacă doriţi vă rog să mă contactaţi în privat. Ar fi bine să ştiu despre ce site este vorba, sau cel puţin numărul cuvintelor care trebuie traduse. Oricum aş vrea să putem colabora cu acest proiect. Mulţumesc.
€120 EUR în 10 zile
5,0 (11 recenzii)
4,5
4,5
Avatarul utilizatorului
Propunerea nu a fost încă furnizată
€155 EUR în 7 zile
5,0 (1 recenzie)
2,9
2,9
Avatarul utilizatorului
Hi there, I have over 14 year experience in translation field. I am an experienced Spanish and French translator. I have a Cambridge, Delph and Dele Degree. It is called CAE and I have obtained an A at it. That means that my skills in English, French & Spanish are at level C1. I will provide high accuracy, perfect grammar. I am also well read, articulate and a perfectionist when it comes to providing a quality product. I have an excellent command of the language and necessary grammar/syntax conventions. I can assure you that if selected for this job, you will receive not only well-formatted written documents, but also grammatically perfect documents. I can start immediately and complete as you required. Let me know if you're interested. Hope to hear soon from you. Thanks. Regards, Alina
€155 EUR în 7 zile
5,0 (2 recenzii)
2,1
2,1
Avatarul utilizatorului
Buna ziua, Numele meu este Olaru Andreea si am 26 de ani. Consider ca sunt potrivita pentru acest proiect deoarece am experienta in traduceri atat de specialitate (pe specialitatile mele ce tin de biologie si farmacie) cat si in general, avand nivelul C2 pentru limba engleza conform CECLR. Imi place sa lucrez cu termene limita si sa le respect si detin timpul necesar pentru un astfel de proiect. In functie de cantitatea de lucru as fi dispusa sa negociez pretul bidului. Cu stima, Olaru Andreea
€144 EUR în 10 zile
4,1 (2 recenzii)
2,2
2,2
Avatarul utilizatorului
Sunt disponibila pentru traducerea site-ului, iar in functie de cantitatea care trebuie tradusa, este posibil sa duc la bun sfarsit proiectul intr-o singura zi. De ce sa fiu eu freelancer-ul pentru acest proiect? Fiindca efectuez munca cu seriozitate, am abilitati foarte bune de exprimare in limba romana, de a redacta si, bineinteles, de a intelege engleza la nivel avansat. Pretul orientativ ar fi 100euro, insa astept mai multe detalii (despre ce site este vorba, care e nivelul de complexitate al textului) si negociem. Multumesc pentru atentie si o zi buna, astept raspuns!
€100 EUR în 2 zile
5,0 (2 recenzii)
1,7
1,7
Avatarul utilizatorului
Sunt o romanca ex-profesoara de engleza, chiar daca momentan stau in Spania. Sunt profesionala, efectiva si corecta. Nu o sa va iau banii daca nu sunteti total multumiti.
€100 EUR în 3 zile
3,6 (4 recenzii)
1,9
1,9
Avatarul utilizatorului
Propunerea nu a fost încă furnizată
€300 EUR în 21 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Deși sunt nouă în domeniul freelance am studiat limba engleza în România, la facultatea de litere din Cluj-Napoca. De asemenea am fost studentă pentru un an la masteratul de traductologie al aceleiași facultăți, dar în urma unei vacanțe în Statele Unite am decis să rămân aici permanent. Cunosc limba română precum și limba engleză în profunzime. Limba română e limba mea nativă, dar pot spune aproape același lucru și despre limba engleză. Am studiat-o de la 7 ani, iar de 4 ani trăiesc în Statele Unite. Pot fi contactată la orice oră. Deoarece încerc să încep o carieră ca traducător online, să câștig experiență și să dobândesc încrederea clienților vă voi oferi seriozitate și profesionalism pe deplin.
€111 EUR în 2 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Am abilități bune de editare și fac traduceri din engleză în română ușor și bine, după context. Puteți să faceți un test înainte de a mă angaja.
€140 EUR în 7 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Buna ziua, as fi incantata sa va traduc site-ul din limba engleza in limba romana. As dori sa mentionez ca ma ocup de traduceri si proofreading de aproape 3 ani, ma folosesc de limba engleza zilnic ( lucrez intr-un mediu international ) si, in functie de dimensiunea site-ului, ar fi gata in 3 zile. Va stau la dispozitie pentru orice alte intrebari. Multumesc si o zi placuta!
€100 EUR în 3 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
A proposal has not yet been provided
€230 EUR în 5 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Inteleg foarte bine limba engleza. Sunt foarte atent la detalii si folosesc si expresii in traducere acolo unde este cazul.
€111 EUR în 1 zi
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0

Despre client

Steagul ROMANIA
Iasi, Romania
0,0
0
Membru din apr. 10, 2015

Verificarea clientului

Alte proiecte ale acestui client

Rezolvare buguri php script
$10-30 USD
Mulțumim! Ți-am trimis prin e-mail linkul pe care trebuie să-l accesezi pentru a revendica creditul gratuit.
A apărut o eroare la trimiterea e-mailului. Încearcă din nou.
Utilizatori înregistrați Totalul proiectelor postate
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Se încarcă previzualizarea
S-a oferit permisiunea de depistare a locației.
Ți-a expirat sesiunea pentru conectare sau te-ai deconectat. Conectează-te din nou.