Intro si outro

Închis Postat la acum 3 ani S-au achitat serviciile după ce au fost prestate
Închis S-au achitat serviciile după ce au fost prestate

Am de realizat doua proiecte:

1. Un intro si un outro pentru video-uri de postat pe youtube. Sunt psiholog si voi impartasi audientei diverse lucruri de facut in diferite situatii de viata.

Iata un model aici ca sa intelegi la ce ma refer: [login to view URL]

intro: min.0:56

outro: min.7.22

2. Am inregistrarile pentru un video pentru youtube, de genul exemplului de mai sus. Sunt doua pentru ca am realizat prima parte pentru a fi pusa inainte de intro si apoi vine a doua parte, care se va termina cu outro. Inregistrarile nu necesita editare, in sensul de taiat balbe etc., decat de taiat primele 2 secunde si ultimele doua din fiecare dintre cele doua inregistrari si de pus logo si burtiera sau cifre pe ecran, cand spun: ”pasul nr.2”, de exemplu. Deci de lipit de intro si de outro si de taiat capetele unde intind mana sa pornesc si opresc inregistrarea, plus logo (il am eu) si text pe video.

Conduc un centru de psihologie si am inceput campania de a creste vizibilitatea prin youtube. Daca totul merge bine de ambele parti, putem continua pentru o multime de alte proiecte, cum ar fi cursuri online pentru a fi vandute pe site si frecvent postari pe youtube ca in exemplul din link.

Astept cu interes oferta. Multumesc. Elena

Servicii video Animație After Effects Editare video Animaţie 3D

ID Proiect: #27288636

Detalii despre proiect

5 propuneri Proiect la distanță Activ acum 3 ani

5 freelanceri plasează o ofertă medie de 26$ pentru proiect

kashmirakapoor22

Salutare Într-adevăr, este o mare pasiune pentru mine să lucrez ca editor video. Sunt suficient de încrezător pentru a-mi demonstra cele mai bune capacități pentru a crea orice tip de videoclip 2D sau 3D și pentru a le Mai multe

$30 USD în 2 zile
(6 recenzii)
2.5
danydespi79

Daniel Despinoiu Editor post Production, video Maker, streaming and Other. 0733377434 Contact in Bucharest

$30 USD în 1 zi
(0 recenzii)
0.0
nicolaealexandr6

Vreau sa incerc sa fac edit pe cat mai multe proiecte pentru a ma putea perfectiona. De aceea am nevoie de cat mai multe colaborari si proiecte pentru a putea reusii sa imi creez un portofoliu deoarece sunt destul de n Mai multe

$20 USD în 7 zile
(0 recenzii)
0.0
cosmincengher

Salutare, numele meu este Cosmin și în prezent colaborez cu numeroși clienți pentru a-i ajuta cu editarea video-urile lor. Mi-ar plăcea să vorbim mai multe în privat despre video-urile tale.

$30 USD în 2 zile
(0 recenzii)
0.0