Închis

Suport clienti pentru site de costume de baie si lenjerie intima de dama -- 4

Cautam o persoana care sa ofere suport clientilor firmei Dolce Monti atat prin telefon cat si in scris (email, live chat, facebook chat). Activitatea include acordarea de raspunsuri la intrebari precum politica de retur, ghidul de marimi, plasarea comenzii, etc.

Numarul de apeluri si mesaje nu este suficient de mare pentru activitate continua, insa trebuie raspuns atunci cand suna clientul.

Apelurile sunt primite prin redirectionarea unui numar de telefon al companiei catre numarul tau de telefon. Pe timpul noptii redirectionarea este dezactivata.

Acest proiect este ideal pentru a fi desfasurat in paralel cu alte activitati, numarul de apeluri si mesaje fiind suficient de mic cat sa nu ocupe tot timpul. Daca un mic procent de apeluri ramane neraspuns nu este o problema mare.

Licitati pretul pentru o luna de oferit suport clientilor. Precizati intervalul orar in care ati fi disponibil(a) pentru raspunsul la apeluri telefonice si precizati si disponibilitatea in weekend.

Daca doriti sa vedeti cam care este volumul de apeluri / mesaje putem aranja un mini-proiect separat pe cateva zile.

Aptitudini: Orice, Servicii clienți, Asistenţă clienți, Asistență telefonică, Asistent virtual

Vezi mai multe: teme pentru site phpbb, cheat pentru site php xml, script mp3 pentru site, profil pentru site webcam, scripturi pentru site, coduri pentru flash chat pentru site, script radio pentru site, cod html pentru site, cod chat pentru site, script power point pentru site web, script pentru site detect invizibile, server status pentru site, script pentru site radio, status counter strike pentru site, banner pentru site photoshop

Despre angajator:
( 1 părere ) Buzau, Romania

ID Proiect: #14778415

3 freelanceri licitează în medie 115€ pentru acest proiect

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR în 3 zile
(0 recenzii)
0.0
DianaDia01

A proposal has not yet been provided

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR în 3 zile
(0 recenzii)
0.0
patuleadi

Persoana responsabila. Imi place sa lucrez in mediul online. Am viteza de introducere date, de scriere. Imi place sa lucrez cu oamenii. Pot lucra in timpul saptamanii, aprox. 6h. Relevant Skills and Experience - abil Mai multe

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR în 10 zile
(0 recenzii)
0.0