Închis

Site pentru inchiriere echipament ski si abonamente ski

Scopul site-ului va fi gestionarea relatiei dintre trainer cu clientii si interactionarea cu acestia in scopul oferirii de bunuri si servicii.

Platforma va trebui sa fie disponibila pentru client si gestionabila pentru noi atat de pe calculator cat si de pe telefonul mobile/tableta etc. De asemenea platforma va trebui sa poata transmite diferite notificari in contul fiecarui client (de exemplu expirarea tipului de inchiriere, aparitia unor oferte noi, etc.)

Concept:4 functii principale:

1. Gestionarea relatiei cu clientii

Clientii vor trebui sa aiba posibilitatea sa isi creeze un cont pe site. Pe acest cont, acestia vor trebui sa isi poata urmari statusul in sensul in care, vor beneficia de servicii platite in avans in principal la tarife orare urmand sa aiba posibilitatea sa vada in timp real cate ore le-au mai ramas din serviciile platite.

Alertele vor fi pe mail sau preferabil SMS / Whatsapp.

De asemenea clientii vor beneficia de un sistem de punctare/rating, in functie de care vor beneficia de diferite avantaje, pe care vor trebui sa il poata urmari in timp real.

Noi in calitate de proprietari ai site-ului, va trebui sa putem gestiona, actualiza si modifica, atat statusul orelor platite cat si sistemul de puncte in timp real, atat de pe calculator cat si de pe telefonul mobil.

2. Informare si promovarea produselor si serviciilor (se refera doar la afisare in site)

Site-ul va trebui sa contina informatii cu privire la produsele si serviciile pe care le oferim, informatii care vor fi actualizate in mod constant

Daca vor exista servicii noi sa existe posibilitatea sa le si oferim pe platforma, cu modificarile de rigoate din partea voastra, evident.

3. Vanzarea si inchirierea de produse si servicii

Pachetele de servicii vor trebui sa poata fi achizitionate direct de pe site, prin plata cu card-ul. Odata achizitionate, ele vor trebui sa se reflecte in mod automat in profilul fiecarui client (ex. daca achizitioneaza un pachet de 20 de ore, in urma platii acestora, orele vor trebui sa apara in mod automat in profilul clientului, iar noi va trebui sa le putem gestiona in functie de cum vor fi consumate.)

Produsele pe care le vom vinde, vor trebui sa poata fi achizitionate direct de pe site, urmand sa existe diferite optiuni de livrare (Prin curier, predare personala in diverse locatii care se vor stabili cu clientul).

Produsele pe care le vom inchiria, vor trebui sa poata fi alese de pe site, in functie de anumite criterii, in baza unui meniu, si ulterior sa fie platite pe site cu cardul urmand sa existe optiuni de livrare. De asemenea sectiunea de inchirieri va trebui sa aiba un sistem de check-in care se va efectua la plata produsului, sau in ziua ridicarii acestuia respective de check-out, care va fi efectuat de catre noi in momentul returnarii produsului, statusul inchirierii urmand sa fie permanent vizibil pe profilul clientului.

Alertele vor fi pe mail sau preferabil SMS / Whatsapp.

Nu Se vor tine stocuri la produsele, dar la produsele inchiriate insa, va trebui sa existe o evidenta in timp real.

4. Promovarea unor servicii si produse adiacente apartinand unor terti

Pe site vor exista link-uri (doar linkuri) catre serviciile si produsele unor terti care sa poata fi accesate de catre clienti iar noi sa avem o evidenta a acestor accesari (reclame, linkuri de produse de la terti). TErtii nu vor avea cont pentru a gestiona produsele si linkurile.

De exemplu, daca as avea contract cu Coca Cola, sa pot pune undeva logo-ul Coca Cola si daca da click pe el sa il duca la pagina Coca Cola. Bineinteles ca exemplul e arbitrar, nu planuiesc sa fac contract cu coca cola :)

Acesta este conceptul in linii mari. In cazul in care veti considera ca puteti efectua acest proiect si vom cadea de acord asupra pretului, va vom oferi toate detaliile necesare.

Aptitudini: Design site-uri web, PHP, HTML, Design grafic, SEO

Vezi mai multe: script pentru rating site, banner pentru site photoshop, status counter strike pentru site, site pentru adulti, server status pentru site, script pentru site detect invizibile, script power point pentru site web, cod chat pentru site, cod html pentru site, script radio pentru site, coduri pentru flash chat pentru site, scripturi pentru site, profil pentru site webcam, script mp3 pentru site, cheat pentru site php xml, teme pentru site phpbb, site pentru modificat nume messenger

Despre angajator:
( 0 recenzii ) Popesti-Leordeni, Romania

ID Proiect: #31760875

10 freelanceri licitează în medie 3740€ pentru acest proiect

(395 recenzii)
8.9
Ahmed0666

Hello, I have read the description of your project and understood that you are looking for aSite for renting ski equipment and ski passes. I am a skilled developer and designer that have an extensive experience in Mob Mai multe

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR în 2 zile
(498 recenzii)
8.4
techplusintl

Hi there, ★★★ Web Design / Wordpress / PHP Expert ★★★ 7+ Years of Experience ★★★ I've read requirements and ready to build site for renting ski equipment and ski passes. Websites we built with Wordpress: ✔ http://www. Mai multe

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR în 30 zile
(267 recenzii)
7.9
einnovention

Hi there! I’ve carefully checked your requirements and really interested in this project of Site pentru inchiriere echipament ski si abonamente ski . I am a top freelancer and I will do it in a professional way. I ha Mai multe

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR în 28 zile
(201 recenzii)
7.6
babitabubu

Hello, Greetings! I can develop a website for renting ski equipment and ski passes according to your requirement and some more details you share. I have 10 years experience and built similar business websites so I can Mai multe

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR în 10 zile
(296 recenzii)
7.6
inventivedesigne

Hello, I have read your all requirements that you want a communication Website for your Business. I will deliver your project within 4-7 days. If you need it more urgently so Please contact me. I will make your Website Mai multe

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR în 7 zile
(163 recenzii)
7.2
(150 recenzii)
7.1
(11 recenzii)
5.2
AlexSimaRo

Buna ziua, Incep prin a preciza ca pretul indicat este doar orientativ. Pentru a putea specifica un pret definitiv este necesara cunoastea mai in detaliu a proiectului. Din ce am inteles din proiect, o sa fie 2 tipur Mai multe

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR în 7 zile
(21 recenzii)
5.1
(0 recenzii)
0.0