Închis

De implementat Woocommerce pe site, pentru plata online

Dorim sa automatizam platile clientilor nostri. Vindem servicii de training - cursuri. Folosim smartbill ca platforma de facturare si aceasta este compatibila cu Woocommerce. Nu ne pricepem deloc, cel care ne gestioneaza site-ul nu se pricepe nici el. Dorim o solutie avantajoasa, pentru inceput, ca si costuri de implementare a plugin-ului.

Avem nevoie de formular de inscriere, cu campuri obligatorii, cu mesaj pe email pentru client, dupa ce s-a inscris, cu detaliile de plata pt mai tarziu/ plata imediata.

Astept cu interes oferte!

Aptitudini: WordPress, WooCommerce

Vezi mai multe: site pentru adulti, free site flash intro online, site combine pictures online free, web site templates eve online, developing site using wordpress online, site cut background online, best site sell photos online, site pentru modificat nume messenger, script pentru magazin online, check web site malicious code online, capturer de la video depuis site comme livejasmin, cod html pt chat pe site, free sms code pentru imperia online, baza date pentru site piese auto online, ce firma de web desig realizeaza siturile pentru casele de pariuri online, implementare plata cu cardul pe site

Despre angajator:
( 0 recenzii ) Bucharest, Romania

ID Proiect: #25605166

1 freelancer licitează în medie 80$ pentru acest proiect

easyc0ding

Buna seara. Am experienta in wordpress si woocommerce 5+ ani. O sa facem asa cum va doriti dvs :) Astept raspuns!

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% USD în 3 zile
(0 recenzii)
0.0