Închis

Modificare website

Job Description:

Se da [login to view URL], un site ce vrea sa deserveasca jucatorii de pariuri sportive. Momentan, el este online, dar nu functioneaza si arata cum mi-as dori. Cine a facut site-ul a facut ce trebuia, insa pe final, am avut unele divergente si a trebuit sa accept unele compromisuri si site-ul a ramas intr-o stare nu tocmai ok. A luat o tema de wp si a modificat-o, a facut unele module, pe care nu stiu sa le modific, iar la design la fel. Nicio pagina care implementat modulul lui nu merge editat cu vreun plugin de wp (wp bakery, elementor, etc).

99% din modificari sunt la partea de design front-end. Ma intereseaza deasemenea ca toate paginile sa pot fi optimizate SEO pentru Yoast (campurile de acum nu sunt vazute de plugin) si imbunatatita varianta de mobil.

Am atasat un fiesier in care explic de doresc modificat si daca acele module exista sau nu. Deasemenea site-ul se icnarca cam greu in opinia mea.

Aptitudini: WordPress, PHP, HTML, CSS, Design site-uri web

Despre client:
( 0 recenzii ) Bucuresti, Romania

ID Proiect: #27674043

6 freelanceri licitează în medie 166€ pentru acest proiect

aksharkthakkar

website experts we are a perfect match "PRO WEB DEVELOPERS: 5+ Years OF EXPERIENCED || 650+ Websites So far" We have developed many similar apps and website. Let's get in touch to discuss further potential steps. Y Mai multe

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR în 8 zile
(113 recenzii)
7.0
verma7084

Dear Hiring Manager, Yes, I am here to assist you with your project. Just send me an initial message so that we can go ahead. Looking forward to collaborating with you. Thanks NOTE: Ball-Park Budget

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR în 7 zile
(12 recenzii)
3.1