Find Jobs
Hire Freelancers

De mutat domeniul cardiohelpteam.ro la noul server hostinger unde am clonat site-ul original.

$30-250 USD

Finalizat
Data postării: 6 luni în urmă

$30-250 USD

Plata la predare
As dori sa o tranzitie lina a mutarii domeniului [login to view URL] pe un alt server unde in prealabil am clonat site-ul meu de wordpress. Nu stiu sa dau detalii despre ce trebuie facut exact, dar as dori o persoana care se pricepe exact ce trebuie facut ca sa fe totul in regula si pe timpul tranzitiei si apoi dupa ce site-ul s-a propagat.
ID-ul proiectului: 37323301

Despre proiect

14 propuneri
Proiect la distanță
Activ: 6 luni în urmă

Vrei să câștigi bani?

Avantajele de a licita pe platforma Freelancer

Stabilește bugetul și intervalul temporal
Îți primești plata pentru serviciile prestate
Evidențiază-ți propunerea
Te înregistrezi și licitezi gratuit pentru proiecte
Acordat utilizatorului:
Avatarul utilizatorului
Hi. I can help you with the transfer and setup and I'm ready to start right now. Please don't hesitate to check my feedback page and see what other clients write about me. Thank you. Cheers. Alex
$60 USD în 1 zi
5,0 (333 recenzii)
7,9
7,9
14 freelanceri plasează o ofertă medie de $111 USD pentru proiect
Avatarul utilizatorului
Să începem proiectul tău! Sunt nerăbdător să lucrez cu tine și am câteva întrebări pentru a mă asigura că suntem pe aceeași pagină. Am putea discuta pe scurt pentru a discuta acest lucru în continuare? Cu peste 300 de proiecte finalizate sub control, sunt bine versat în PHP, Woocommerce, WordPress, HTML, CSS, Shopify, JavaScript, Wix, comerț electronic și găzduire web. Sunt un perfecționist dedicat furnizării de lucrări de cea mai bună calitate. Pentru o scufundare mai profundă în calificările și abilitățile mele, nu ezitați să îmi explorați profilul, portofoliul și istoricul de lucru, toate atașate pentru referință. Mă angajez să ofer revizuiri nelimitate până la satisfacția dvs. pentru a obține rezultatul dorit. Astept raspunsul tau. Salutări, Hafiz Shayan.
$140 USD în 3 zile
4,9 (192 recenzii)
7,8
7,8
Avatarul utilizatorului
Buna ziua, Va pot ajuta sa migrati la Hostinger si sa ma asigur ca totul functioneaza ca pe hosting-ul actual. Pot sa fac aceasta mutare Sambata dupa ora 20, pentru a nu avea site-ul cazut in timpul orelor de program. O sa fie vreo 2-3 ore in care site-ul o sa functioneze aiurea si poate dura pana la 24 de ore pentru unele pagini sa fie afisate 100% corect.
$100 USD în 1 zi
5,0 (5 recenzii)
2,8
2,8
Avatarul utilizatorului
Salut, Am experiență în înregistrarea și transferul domeniilor, și sunt aici pentru a vă ajuta în acest proces. Pentru a facilita transferul domeniului, avem nevoie de anumite informații confidențiale, în special detaliile DNS de la furnizorul dvs. actual de găzduire. Vă asigurăm că toate informațiile furnizate vor fi tratate cu cea mai mare grijă și în conformitate cu regulamentele privind protecția datelor. Confidențialitatea și securitatea dumneavoastră sunt prioritățile noastre. Dacă puteți să ne furnizați amabilitatea de a ne transmite detaliile DNS, vom putea continua cu transferul domeniului fără probleme. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, nu ezitați să ne contactați, și vom fi bucuroși să le soluționăm. Vă mulțumim că ne încredințați această sarcină importantă.
$50 USD în 2 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Buna ziua. Va pot ajuta cu transfferul site-ului pe noul josting/server. Am experienta si toata operatia ar trebuie sa dureze putin si nu vor fi probleme.
$140 USD în 7 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Buna sunt web developer de mai bine de 4 ani, si te pot ajuta. Puteti sa imi lasati in privat un mesaj pentru a va explica mai multe detalii. Multumesc
$100 USD în 7 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Buna ! Daca inteleg bine - si daca clonarea s-a efectuat cu tot cu baza de date - este necesar doar sa schimbi "name-serverele" - pe situl ROTLD - cu nameserverele - noului hosting. Apoi probabil daca este vorba de wordpress - vor fi necesare cateva reconfigurari pentru emailuri
$140 USD în 7 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0

Despre client

Steagul ROMANIA
Alba Iulia, Romania
5,0
2
Metoda de plată a fost confirmată
Membru din mar. 19, 2022

Verificarea clientului

Mulțumim! Ți-am trimis prin e-mail linkul pe care trebuie să-l accesezi pentru a revendica creditul gratuit.
A apărut o eroare la trimiterea e-mailului. Încearcă din nou.
Utilizatori înregistrați Totalul proiectelor postate
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Se încarcă previzualizarea
S-a oferit permisiunea de depistare a locației.
Ți-a expirat sesiunea pentru conectare sau te-ai deconectat. Conectează-te din nou.