Update CRM wordpress

Închis Postat la acum 3 ani S-au achitat serviciile după ce au fost prestate
Închis S-au achitat serviciile după ce au fost prestate

I want offers only from Romanian Freelencers.

(doresc colaborari doar cu dezvoltatori din Romania)

Detin un CRM pe wordpress [login to view URL] Clientii fac inscrieri la cursuri, se emit facturi fiscale, se trimit emailuri automate, sunt constituite grupe cu date de desfășurare, se emit diferite documente automat diplome, ecusoane, borderouri, etc.

In acest moment am nevoie de o nouă opțiune.

Am inceput desfasurarea de cursuri online si ne intereseaza ca fiecare participant la curs sa primească un link unic unde să poată încărca (fără autentificare) o seri de documente aferente participarii sale la curs: Carte identitate, lucrare practică, certificat nastere...etc. Probabil undeva la 10 documente. Aceste documente trebuie să se atașeze automat la profilul participantului la curs.

Fiecare grupă de curs are atasat in baza de date un trainer. Ce-mi doresc este ca prin autentificare pe wordpress trainerul sa aiba acces la grupele sale de curs, repectiv la documentele trimise de fiecare participant.

Ca rezumat sunt două lucruri: participantii sa poate uploada aceste documente iar trainerul să aibă acces la acestea.

Programatorul care a dezvoltat acest proiect in trecut nu mai este disponibil insa mi-a comunicat că structura actualalui CRM permite, că așa a fost gândit CRM-ul initial. Programatorul care a dezvoltate CRM-ul este disponibil în cazul in care este nevoie de vreo lămurire sau blocaj pe parcursul proiectului. Totodată acesta mi-a comunicat ca timpul necesar pentru dezvoltare ar fi peste 60 de ore, fară a lua in calcul timpul de familiarizare cu CRM-ul.

Îmi dau sema ca este greu de oferit o cotatie de pret in situația în care nu aveți acces la baza de date, însă puteți ține cont de informatiile oferite mai sus și să luați în caclul că voi mai avea proiecte pe acest CRM.

WordPress PHP MySQL Dezvoltare Baze de Date

ID Proiect: #26616720

Detalii despre proiect

6 propuneri Proiect la distanță Activ acum 3 ani

6 freelanceri licitează în medie 2000€ pentru acest proiect

ssmlrehan0

Hello, I will definitely update your CRM wordpress website as per your requirements. I am very confident I can complete your expectations.

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR în 20 zile
(91 recenzii)
6.8
OverDose2810

Salut. Va pot ajuta cu ceea ce ati descris intrucat am experienta necesara. Va rog sa imi lasati un mesaj privat pentru a discuta mai multe detalii. Multumesc!

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR în 7 zile
(3 recenzii)
3.3