Închis

Update CRM wordpress

I want offers only from Romanian Freelencers.

(doresc colaborari doar cu dezvoltatori din Romania)

Detin un CRM pe wordpress [login to view URL] Clientii fac inscrieri la cursuri, se emit facturi fiscale, se trimit emailuri automate, sunt constituite grupe cu date de desfășurare, se emit diferite documente automat diplome, ecusoane, borderouri, etc.

In acest moment am nevoie de o nouă opțiune.

Am inceput desfasurarea de cursuri online si ne intereseaza ca fiecare participant la curs sa primească un link unic unde să poată încărca (fără autentificare) o seri de documente aferente participarii sale la curs: Carte identitate, lucrare practică, certificat nastere...etc. Probabil undeva la 10 documente. Aceste documente trebuie să se atașeze automat la profilul participantului la curs.

Fiecare grupă de curs are atasat in baza de date un trainer. Ce-mi doresc este ca prin autentificare pe wordpress trainerul sa aiba acces la grupele sale de curs, repectiv la documentele trimise de fiecare participant.

Ca rezumat sunt două lucruri: participantii sa poate uploada aceste documente iar trainerul să aibă acces la acestea.

Programatorul care a dezvoltat acest proiect in trecut nu mai este disponibil insa mi-a comunicat că structura actualalui CRM permite, că așa a fost gândit CRM-ul initial. Programatorul care a dezvoltate CRM-ul este disponibil în cazul in care este nevoie de vreo lămurire sau blocaj pe parcursul proiectului. Totodată acesta mi-a comunicat ca timpul necesar pentru dezvoltare ar fi peste 60 de ore, fară a lua in calcul timpul de familiarizare cu CRM-ul.

Îmi dau sema ca este greu de oferit o cotatie de pret in situația în care nu aveți acces la baza de date, însă puteți ține cont de informatiile oferite mai sus și să luați în caclul că voi mai avea proiecte pe acest CRM.

Aptitudini: WordPress, PHP, MySQL, Dezvoltare Baze de Date

Despre client:
( 0 recenzii ) Bucuresti, Romania

ID Proiect: #26616720

6 freelanceri licitează în medie 2000€ pentru acest proiect

seekdeveloper

Hi, I have read your post and understood your requirement. Looking for the freelancer to work on your next project? Or just need some issues/bugs/fixes ASAP? I have 11+ years of software experience in fortune 500 comp Mai multe

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR în 15 zile
(112 recenzii)
8.8
(214 recenzii)
7.4
ssmlrehan0

Hello, I will definitely update your CRM wordpress website as per your requirements. I am very confident I can complete your expectations.

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR în 20 zile
(91 recenzii)
6.8
(66 recenzii)
5.9
waleedakram2

Hi, good day! I'm a Professional Website Developer, specialized in crafting beautiful UI/UX design. If you are looking for a unique website for your business, I can design and develop a fully responsive website for Mai multe

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR în 7 zile
(14 recenzii)
5.4
OverDose2810

Salut. Va pot ajuta cu ceea ce ati descris intrucat am experienta necesara. Va rog sa imi lasati un mesaj privat pentru a discuta mai multe detalii. Multumesc!

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR în 7 zile
(3 recenzii)
3.3