Find Jobs
Hire Freelancers

Ajutor proiect pentru examen in XML/Web API

$10-30 USD

Închis
Data postării: peste 1 an în urmă

$10-30 USD

Plata la predare
Am de facut un proiect la XML, cel mai probabil realizat in eclipse. Cerintele sunt urmatoarele: [login to view URL] unei baze de informații XML, pe un subiect la alegere. Această bază de informații va include cel puțin trei categorii de informații. Spre deosebire de temele de laborator, încercați să modelați cât mai bine categoriile de informații incluse! [login to view URL]ă definită baza de informații, va fi necesară definirea unor servicii de bază. Aceste servicii vor trebui sa implementeze, printre altele, abilitățile de bază pentru manipularea documentelor XML (cum ar fi creare/ștergere/adăugare/actualizare de noduri, precum și căutare sau filtrare de informații). Este necesară utilizarea XPath + XSLT în implementarea unora dintre aceste funcționalități! (opțional) Este posibilă și considerarea XQuery + eXistDB pentru a sprijini interogarea Pe lângă manipularea unor documente XML, proiectele vor trebuie să realizeze și niște operații “utile” (partea de… calcul). Indicație: puteți utiliza același document și pentru temele de laborator, dacă nivelul de complexitate este suficient de mare... [login to view URL] departe, va fi necesară identificarea a cel puțin doua API-uri diferite pentru aplicația voastră. Unul dintre acestea ar putea oferi o interfata REST, un altul ar putea fi bazat pe servicii web (ex. SOAP/WSDL). Este acceptabil și un API ad-hoc. [login to view URL]ți că serviciile de bază sunt utilizabile prin utilizarea unui framework de testare REST/WS (cum ar fi... SoapUI). [login to view URL]și, un proiect complet va necesita dezvoltarea unei interfețe pentru invocarea serviciilor. Această interfață va fi bazată pe XForms și trebuie sa fie capabilă să invoce/consume cel puțin un tip de API-uri (REST/WS). Indicație 1: Orbeon, ca un XForms player, este capabil sa consume atat endpoint-uri REST cât și servicii web bazate pe WSDL. Totuși, va fi acordat un punctaj ușor redus (75%, pentru această componentă) dacă XForms este înlocuit cu o soluție bazată pe AJAX, cu funcționalități similare. Indicație 2: eXistDB, prin eXIDE vă oferă posibilitatea să dezvoltați proiecte complete, caz în care un API REST s-ar putea baza pe interacțiunea cu baza de date XML (eXist)! Indicație 3: se pot considera ca exemple simple de servicii și operațiile suportate prin XPL (Orbeon) [login to view URL] asemenea, este necesară implementarea unor scenarii complexe (expuse, de asemenea, prin API-uri), care vor integra serviciile de baza. (opțional) Găsiți cele mai potrivite sabloane de integrare și utilizati-le pentru a implementa aceasta cerință ([login to view URL]). Documentația proiectului va arăta și care sunt EIP-urile folosite, și în ce context. As avea nevoie de 4 subpuncte sa fie rezolvate corect. Astept ajutor.
ID-ul proiectului: 34551763

Despre proiect

3 propuneri
Proiect la distanță
Activ: 2 ani în urmă

Vrei să câștigi bani?

Avantajele de a licita pe platforma Freelancer

Stabilește bugetul și intervalul temporal
Îți primești plata pentru serviciile prestate
Evidențiază-ți propunerea
Te înregistrezi și licitezi gratuit pentru proiecte
3 freelanceri plasează o ofertă medie de $176 USD pentru proiect
Avatarul utilizatorului
Salut, Tema XML nu este deloc simpla dar eu pot sa o acopar integral (de asemena cunosc si Ajax,Java+JSP or/and PhP/Soap+MySQL daca este necesar) Am experienta in proiecte educationale si in tot ce tine de XML(webservices). Pretul include partea de COD dar si un site=helper (scris in CSS,HTML,JS) care este de fapt documentatia proiectului. Deci livrabilele vor fi COD-ul si documentatia electronica+suportul oferit pt instalare,rulare,testare+consultanta=explicatii... Daca iti convine pretul te rog sa ma contactezi pe messenger/chat Multumesc!
$500 USD în 30 zile
5,0 (5 recenzii)
4,6
4,6
Avatarul utilizatorului
Salut, Lucrez ca programator php de puțin mai mult de un an. Am citit cerințele și proiectul mi se pare interesant, sunt sigur că te pot ajuta. Estimez că mi-ar lua cam 4 - 8 ore să rezolv toate subpunctele, depinde și cât de urgent ai nevoie de el. Dacă ești interesat, nu ezita să mă contactezi. Mulțumesc,
$10 USD în 2 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Salut te pot ajuta pentru dezvoltarea acestui proiect am o experiență de 12 anni in programare daca dorești putem vorbi in privat. Va salut cu respect.
$18 USD în 7 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0

Despre client

Steagul ROMANIA
Agigea, Romania
0,0
0
Metoda de plată a fost confirmată
Membru din sept. 4, 2022

Verificarea clientului

Mulțumim! Ți-am trimis prin e-mail linkul pe care trebuie să-l accesezi pentru a revendica creditul gratuit.
A apărut o eroare la trimiterea e-mailului. Încearcă din nou.
Utilizatori înregistrați Totalul proiectelor postate
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Se încarcă previzualizarea
S-a oferit permisiunea de depistare a locației.
Ți-a expirat sesiunea pentru conectare sau te-ai deconectat. Conectează-te din nou.