Realizează acum o traducere și vinde-ți produsele către clienți în limba nativă a acestora

72.4%1 dintre consumatori preferă să cumpere produse de pe site-uri redactate în propria limbă

Postează un proiect

Găsește-ți audiența

Vinzi clienților din străinătate?

Poate că site-ul tău este redactat în limba engleză, dar și competitorii tăi au procedat la fel. De fapt, traducerea site-ului îți oferă o mai mare deschidere către public. 90% dintre cumpărătorii online vorbesc doar 13 limbi.

Ilustrarea celor mai vorbite limbi din întreaga lume.

Descoperă posibilitățile

Începe prin a-ți traduce site-ul

Ilustrarea unei plante care germinează.

Începe treptat

Traducerea integrală a site-ului poate fi un angajament serios. Începe cu paginile cheie și cu limbile străine care contribuie cel mai mult la traficul și vânzările de pe site-ul tău.

Ilustrarea unui grafic.

Verifică datele

Folosește Google Analytics pentru a verifica unde locuiesc clienții tăi. Dacă ai mult trafic din America Latină sau China, atunci poți începe prin traducerea conținutului în spaniolă sau mandarină.

Ilustrarea unui steag în semn de salut.

Angajează un vorbitor nativ

Asigură-te că fiecare detaliu este perfect, angajând translatorul potrivit pentru proiectul tău. Postează un proiect sau caută în directorul Freelancer pentru a găsi cei mai buni experți din lume. Apoi, angajează pe cineva cu doar un click.

Testimoniale

„Germania este o piață cheie pentru afacerea mea. Am folosit Freelancer pentru a găsi un vorbitor nativ de limba germană care să-mi traducă site-ul și nu aș fi putut fi mai mulțumit de rezultate.”

Emma McCormack

Ilustrarea unei lupe.

Sporește traficul organic cu 47%

Știai că prin simpla traducere a site-ului tău, poți contribui la creșterea traficului organic cu 47%2? Google și alte motoare de căutare clasează conținutul pe baza relevanței pentru utilizatori și limba reprezintă un important factor de clasament pentru utilizatorii internaționali. 2 Neil Patel

Ilustrarea unui grafic.

Ajungi pe noi piețe

Conform Harvard Business Review, 72.1%1 dintre consumatori își petrec cea mai mare parte a timpului pe site-uri scrise în limba nativă. Acest lucru înseamnă că, punând la dispoziția utilizatorilor un site redactat într-o singură limbă, îți excluzi automat o mare parte dintre noii clienți. 1 Harvard Business Review

Ilustrarea unei persoane.

Găsește freelancerul perfect

Găsirea unui translator expert nu a fost niciodată mai ușoară - de fapt, poate dura doar câteva minute. Răspunde la câteva întrebări simple și freelanceri din întreaga lume vor fi invitați imediat să realizeze o traducere a conținutului tău în limba lor nativă.

Vinde-ți produsul

Adaptează-ți produsele și canalul vânzărilor conform clienților. Traducerile adecvate pot contribui la crearea unei conecsiuni emoționale. Angajează un vorbitor nativ pentru a conferi copiei platformei tale o amprentă locală.

Postează un proiect Angajează cei mai buni translatori
Animația unui site web care este tradus într-o limbă diferită.

Evită să te rătăcești printre cuvinte

Când colaborezi cu clienții pe rețelele de socializare sau prin e-mail, asigură-te că susții o conversație clară - fără erori jenante de tipul Google Translate!

Postează un proiect Răsfoiește proiecte deschise în domeniul traducerilor
Animația unui salut exprimat în limbi diferite.

Galeria de prezentare a proiectelor

Răsfoiește câteva dintre cele mai populare proiecte de traduceri

Tradu articolul pentru blogul meu Am un articol pentru blog care a fost redactat în engleză și vreau să fie tradus în chineză.
Am nevoie de un vorbitor nativ de limba franceză Caut un vorbitor nativ de limba franceză care să poată colabora telefonic cu clienții.
Realizează o traducere a site-ului meu Am nevoie de 3 translatori nativi care să-mi redacteze site-ul din engleză în limbile spaniolă și germană.
Scrie 500 de cuvinte în limba italiană Scrie un articol de 500 de cuvinte în limba italiană care să includă elemente cheie locale.