Find Jobs
Hire Freelancers

Mărește-ți potențialul!

verified-v2.svg Solicită o verificare efectuată de personalul platformei Freelancer.
Optimizează-ți profilul obținând o verificare efectuată de personalul platformei Freelancer. Optimizează-ți profilul obținând o verificare efectuată de personalul platformei Freelancer. Insigna albastră informează utilizatorii că profilul este autentic, deci ți s-a confirmat identitatea, proces care include un interviu video. Solicită chiar astăzi o verificare efectuată de personalul platformei Freelancer, pentru Utilizatorii verificați de personalul platformei Freelancer.com beneficiază de acces imediat la următoarele avantaje:
- proiecte în valoare de peste 2.500 USD;
- proiecte orare, în valoare de peste 50 USD;
- posibilitatea de a câștiga mai ușor mai multe proiecte.
Ochi deschis

Ieși în evidență

Petreci mai puțin timp căutând și mai mult timp câștigând. Freelancerii care au fost verificaţi sunt recompensați printr-o insignă ușor de recunoscut. Astfel, ne asigurăm că orice client îi remarcă mai întâi pe aceștia, sporindu-le șansele de a li se acorda proiecte. În loc să-ți irosești ofertele, mai bine lasă clienții să te caute ei pe tine.
Sediile Enterprise

Consolidează încrederea

Dacă te verifică personalul platformei Freelancer, înseamnă că ai trecut printr-un interviu video cu personalul respectiv. Asta va ajuta clienții să te recunoască drept membru autentificat al acestei platforme.
Bancnote

Licitează la proiecte în valoare de peste 2.500 USD

Verificarea efectuată de personalul platformei Freelancer.com permite accesul exclusiv la proiecte mai îndelungate, mai interesante și mai bine plătite. Doar freelancerii astfel verificați pot licita la proiectele a căror valoare ajunge la cel puțin 2.500 USD.
Card pentru profilul de pe platforma Freelancer, cu insignă privind confirmarea și recenzie recomandată
"After I got Verified, I started winning more projects. My clients really appreciated that I went through the extra step to verify myself. It removed a lot of the friction."
- Mateo S.

Arată-le clienților cine este persoana care deține profilul!

Ofertele sub formă de înregistrări video reprezintă o funcție exclusivistă, oferită în urma verificării efectuate de personalul platformei Freelancer. Aceasta îți permite să te evidențiezi, să obții mai multe proiecte și să câștigi mai mulți bani!
Înregistrează un videoclip de 30 de secunde, prin care să-i arăți clientului de ce ești freelancerul perfect pentru proiect. De asemenea, oferta va ieși în evidență datorită bordurii animate. Ofertele sub formă de înregistrări video au cu 25% mai multe șanse să stârnească discuții și să-ți aducă proiecte!

Începi foarte ușor

Listă de verificare pe telefon

Care sunt cerințele?

Pentru a trimite o solicitare, trebuie să ai profilul actualizat și să întrunești următoarele condiții:
• să ai adresa de e-mail confirmată;
• să ai numărul de telefon confirmat;
• să ai o metodă de plată confirmată;
• să faci parte din programul de Cunoaștere a clientelei.
Ceas

Cât durează?

După ce trimiți solicitarea, agenții noștri vor începe să o examineze. Procesul se încheie de obicei în 1 – 2 zile lucrătoare.
Traseu din punctul A în punctul B

În ce constă procesul?

După ce îți examinăm solicitarea, unul dintre agenții noștri te va contacta în vederea programării unui interviu video. Dacă interviul decurge excelent, ți se va activa noua insignă albastră, care confirmă că ai fost verificat de personalul platformei noastre.
Taxa de 99 USD pentru trimiterea solicitării nu este rambursabilă, chiar dacă într-un final nu întrunești cerințele impuse pentru a te verifica personalul platformei Freelancer. Statutul de freelancer verificat se poate reînnoi după ce expiră programul Cunoașterea clientelei. Pentru mai multe informații, consultă secțiunea „Întrebări frecvente”.

Câştigă mai multe proiecte, mai uşor

Clienții vor să colaboreze cu freelanceri de încredere, care își iau cariera în serios. Dacă te-a verificat personalul platformei Freelancer, le semnalezi clienților că ai depus un efort suplimentar prin care să le arăți că ești un utilizator serios.
Mulțumim! Ți-am trimis prin e-mail linkul pe care trebuie să-l accesezi pentru a revendica creditul gratuit.
A apărut o eroare la trimiterea e-mailului. Încearcă din nou.
Utilizatori înregistrați Totalul proiectelor postate
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Se încarcă previzualizarea
S-a oferit permisiunea de depistare a locației.
Ți-a expirat sesiunea pentru conectare sau te-ai deconectat. Conectează-te din nou.