Logo-ul Freelancer Ce presupune Caută proiecte Conectare Înregistrare Postează un proiect

Mărește-ți potențialul!

Solicită ca personalul platformei Freelancer să te verifice.
Evidențiază-ți profilul obținând o verificare efectuată de personalul platformei Freelancer. Insigna albastră informează lumea că ai un cont autentic și că ai trecut prin procesul de confirmare a identității care include un interviu video. Obține chiar astăzi efectuarea unei verificări de către platforma Freelancer în schimbul taxei în valoare de Dacă te confirmă personalul platformei Freelancer, beneficiezi de acces imediat la: - Proiecte în valoare de peste 3.000 USD - Clienți ai programului Enterprise - Câștigarea mai ușoară a mai multor proiecte
Ochi deschis

Ieși în evidență

Petreci mai puțin timp căutând și mai mult timp câștigând. Freelancerii care au fost verificaţi sunt recompensați printr-o insignă ușor de recunoscut. Astfel, ne asigurăm că orice client îi remarcă mai întâi pe aceștia, sporindu-le șansele de a li se acorda proiecte. În loc să-ți irosești ofertele, mai bine lasă clienții să te caute ei pe tine.
Sediile Enterprise

Beneficiază de clienți ai programului Enterprise

Ți-ai dorit vreodată să colaborezi cu clienți importanți, cum ar fi Facebook, NASA sau Airbus? Doar cei care au fost verificați de personalul platformei Freelancer au acces la proiectele clienților din programul Enterprise. Solicită efectuarea verificării respective ca să-ți dezvolți baza de clienți.
Bancnote

Licitează la proiecte în valoare de peste 3.000 USD

Programul prin care personalul platformei Freelancer efectuează verificări permite accesul exclusiv la proiecte mai îndelungate, mai interesante și mai bine plătite. Doar cei verificați astfel pot licita la proiectele în valoare de cel puțin 3.000 USD.
Card pentru profilul de pe platforma Freelancer, cu insignă privind confirmarea și recenzie recomandată
"After I got Verified, I started winning more projects. My clients really appreciated that I went through the extra step to verify myself. It removed a lot of the friction."
- Mateo S.

Începi foarte ușor

Listă de verificare pe telefon

Care sunt cerințele?

Pentru a fi membru confirmat de personalul platformei Freelancer, trebuie să îndeplinești următoarele cerințe înainte să trimiți solicitarea: • completarea profilului, inclusiv încărcarea unei fotografii recente; • finalizarea confirmării numărului de telefon; • finalizarea confirmării identității (programul Cunoașterea clientelei).
Ceas

Cât durează?

De obicei, procesul se finalizează în 24 de ore.
Traseu din punctul A în punctul B

În ce constă procesul?

E ușor. După ce trimiți solicitarea de efectuare a verificării, unul dintre agenții noștri te va contacta pentru a programa o convorbire. Îți vom confirma documentele pentru verificare și identitatea, îți vom parcurge temeinic profilul pentru a ne asigura că este de calitate superioară, apoi îți vom oferi insigna albastră care atestă că ai fost verificat(ă).

Câştigă mai multe proiecte, mai uşor

Clienții vor să se asigure că persoanele cu care colaborează sunt serioase când vine vorba de carieră. Vor să colaboreze cu cineva în care pot avea încredere. Programul de efectuare a verificărilor de pe platforma Freelancer îi informează pe clienți că ai efectuat un pas suplimentar pentru a le da dovadă de seriozitate.
Utilizatori înregistrați Totalul proiectelor postate
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2021 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
There is no internet connection
Se încarcă previzualizarea