Logo-ul Freelancer Ce presupune Caută proiecte Conectare Înregistrare Postează un proiect

Mărește-ți potențialul!

verified.svg Solicită o verificare efectuată de personalul platformei Freelancer.
Optimizează-ți profilul obținând o verificare efectuată de personalul platformei Freelancer. Optimizează-ți profilul obținând o verificare efectuată de personalul platformei Freelancer. Insigna albastră informează utilizatorii că profilul este autentic, deci ți s-a confirmat identitatea, proces care include un interviu video. Solicită chiar astăzi o verificare efectuată de personalul platformei Freelancer, pentru Utilizatorii care au fost verificați de personalul platformei Freelancer au acces la: - proiecte în valoare de minimum 3.000 USD; - proiecte orare în valoare de peste 50 USD; - șansa de a câștiga mai multe proiecte, mai ușor.
Ochi deschis

Ieși în evidență

Petreci mai puțin timp căutând și mai mult timp câștigând. Freelancerii care au fost verificaţi sunt recompensați printr-o insignă ușor de recunoscut. Astfel, ne asigurăm că orice client îi remarcă mai întâi pe aceștia, sporindu-le șansele de a li se acorda proiecte. În loc să-ți irosești ofertele, mai bine lasă clienții să te caute ei pe tine.
Sediile Enterprise

Consolidează încrederea

Dacă te verifică personalul platformei Freelancer, înseamnă că ai trecut printr-un interviu video cu personalul respectiv. Asta va ajuta clienții să te recunoască drept membru autentificat al acestei platforme.
Bancnote

Licitează la proiecte în valoare de peste 3.000 USD

Programul prin care personalul platformei Freelancer efectuează verificări permite accesul exclusiv la proiecte mai îndelungate, mai interesante și mai bine plătite. Doar cei verificați astfel pot licita la proiectele în valoare de cel puțin 3.000 USD.
Card pentru profilul de pe platforma Freelancer, cu insignă privind confirmarea și recenzie recomandată
"After I got Verified, I started winning more projects. My clients really appreciated that I went through the extra step to verify myself. It removed a lot of the friction."
- Mateo S.

Începi foarte ușor

Listă de verificare pe telefon

Care sunt cerințele?

Pentru a fi membru confirmat de personalul platformei Freelancer, trebuie să îndeplinești următoarele cerințe înainte să trimiți solicitarea: • completarea profilului, inclusiv încărcarea unei fotografii recente; • finalizarea confirmării numărului de telefon; • finalizarea confirmării identității (programul Cunoașterea clientelei).
Ceas

Cât durează?

De obicei, procesul se finalizează în 24 de ore.
Traseu din punctul A în punctul B

În ce constă procesul?

E ușor. După ce trimiți solicitarea de efectuare a verificării, unul dintre agenții noștri te va contacta pentru a programa o convorbire. Îți vom confirma documentele pentru verificare și identitatea, îți vom parcurge temeinic profilul pentru a ne asigura că este de calitate superioară, apoi îți vom oferi insigna albastră care atestă că ai fost verificat(ă).
Nu uita: taxa de 99 USD obligatorie pentru procesul de confirmare nu este rambursabilă, chiar dacă nu întrunești cerințele pentru a deveni freelancer cu identitatea confirmată. Pentru mai multe informații, consultă secțiunea „Întrebări frecvente”.

Câştigă mai multe proiecte, mai uşor

Clienții vor să se asigure că persoanele cu care colaborează sunt serioase când vine vorba de carieră. Vor să colaboreze cu cineva în care pot avea încredere. Programul de efectuare a verificărilor de pe platforma Freelancer îi informează pe clienți că ai efectuat un pas suplimentar pentru a le da dovadă de seriozitate.
Utilizatori înregistrați Totalul proiectelor postate
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2022 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
There is no internet connection
Se încarcă previzualizarea