Lansează-ți afacerea online cu ajutorul unui dezvoltator de site-uri

Fie că este vorba despre un blog, magazin eCommerce sau site personal, angajarea unui dezvoltator freelancer care să-ți realizeze site-ul este cel mai bun mod de a-ți transforma afacerea într-una online.

Postează un proiect
Ilustrarea unui laptop

Postează un proiect

Găsirea unui dezvoltator freelance foarte bun este rapidă și simplă. Trebuie doar să postezi un proiect și, în câteva secunde, primești oferte gratuit din partea celor mai buni dezvoltatori din lume.

Ilustrarea unor mesaje pe chat

Colaborează

Discută pe chat cu dezvoltatorii freelance experți despre ofertele lor și experiența pe care o au înainte de a acorda proiectul și a-i angaja.

Ilustrarea unei medalii

Satisfacție garantată

Plătește în siguranță folosind sistemul plăților intermediare. Eliberează plățile pe rând și doar când ești 100% mulțumit(ă) de rezultatul final.

Modernizează-ți modul de abordare a afacerii

Vei avea deschis 24/7

Mutându-ți afacerea în mediul online cu ajutorul unui site cu aspect profesional este o modalitate foarte bună de a-ți dezvolta firma și a avea clienți oricând și de oriunde.

Ilustrarea felului în care ar putea arăta site-ul tău
Design-ul site-ului a fost creat pentru 800$ USD de către wsiddigui pe Freelancer Postează un proiect similar
Ilustrarea unui far

Vizibilitate

Știai că 44% dintre cumpărătorii online încep să caute produse sau servicii folosind un motor de căutare? Pentru îmbunătățirea traficului și vânzărilor online, este foarte important să ai un site bine optimizat.

Ilustrarea unui post de radio

Accesează

Vrei să-ți extinzi publicul țintă? Peste 2,4 miliarde de persoane din întreaga lume folosesc internetul, iar 90% dintre acestea au făcut cumpărături sau au contactat o firmă online. Nu rata ocazia de a-ți dezvolta afacerea.

Ilustrarea unui panou darts și a unei săgeți

Competiție

Evidențiază-te cu un site bine realizat și o strategie solidă pentru a interacționa cu clienții tăi. Depășește-ți competitorii și afișează-ți activitatea pe piața online.

Mută-ți afacerea locală în mediul online

Știai că 85% dintre clienții online folosesc internetul pentru a căuta o firmă locală?

Ca proprietar al unei afaceri locale, este foarte important să ai un site grozav întrucât multe persoane din zona ta folosesc Internetul pentru a căuta informații de contact și despre produse. Absența unui site poate face diferența între un client care îți localizează afacerea și unul care nu știe că exiști.

Ilustrarea unui site al cărui design a fost realizat pentru 190$ USD de către creationidea pe Freelancer.
Design-ul site-ului a fost creat pentru 190$ USD de către creationidea pe Freelancer

Extinde-te în întreaga lume

Lansându-ți afacerea în mediul online cu ajutorul unui site grozav înseamnă că nu vei mai fi restricționat la a-ți desfășura activitatea doar în orașul tău.

Un site îți permite să listezi serviciile pe care le oferi, produsele pe care le ai de vânzare și să atragi interesul potențialilor clienți. Atrage mai mulți clienți cu un site profesional, angajând un dezvoltator freelance chiar astăzi.

Ilustrarea unui site al cărui design a fost realizat pentru 120$ USD de către shashankbinjols pe Freelancer.
Design realizat pentru 120$ USD de către shashankbinjols pe Freelancer
Galeria de prezentare a proiectelor

Răsfoiește câteva dintre cele mai populare proiecte de dezvoltare pentru site-uri

Realizează un site optimizat pentru dispozitive mobile Am nevoie de un site conceput să arate bine atât în format desktop, cât și pe dispozitivele mobile. Site-ul trebuie să fie rapid, mai ales pe mobil.
Dezvoltă o temă Wordpress Lansez un site wordpress și am nevoie de o temă realizată astfel încât să se potrivească cu brand-ul meu, incluzând pagini de blog, produse și informații de contact.
Adaugă funcționalitate unui site Site-ul meu curent are nevoie de noi funcționalități. De asemenea, trebuie să colectez detaliile de contact ale clienților când aceștia plasează o comandă.
Creează un magazin eCommerce Am nevoie de un site care să includă un magazin online. Vreau să preiau plăți efectuate cu cardul sau prin intermediul paypal. Voi pune la vânzare 50 de produse.