Vrem să devii
Eroul platformei Freelancer.com

Premiul Expertul în Marketing al Anului $25,000 USD

Tabela curentă

Începând cu 15 mai 2018 și până în ziua de 19 iunie 2018, vom căuta Eroul platformei Freelancer.com. Testează-ți aptitudinile de marketing prin recomandări și arată-ne câți prieteni poți invita pe Freelancer.com! Câștigătorul va fi desemnat Eroul platformei Freelancer.com ȘI va primi premiul în numerar, în valoare de 20.000$. De asemenea, câștigătorii desemnați săptămânal vor câștiga câte un premiu în numerar, în valoare de 1.000$.

Loc Nume Câștiguri
1 Imara Software Solutions $720 USD
2 subhan05 $460 USD
3 Someday Studio $200 USD

Eroii săptămânali

În fiecare săptămână, eroii desemnați împart o sumă de 1.000$ dacă atrag cât mai multe persoane în cadrul site-ului. Vei fi tu oare unul dintre eroii săptămânii următoare?

darrelwilson $500 USD Winner
Imara Software Solutions $500 USD Winner
Imara Software Solutions $1000 USD Winner
joeblackis17 $1000 USD Winner
Imara Software Solutions $1000 USD Winner
Imara Software Solutions $20000 USD Winner

Cum pot deveni erou?

Ilustrație privind modul participării
 1. Partajează

  Trimite prietenilor tăi linkul de înregistrare și aceștia vor primi un credit în valoare de $20 USD când se înregistrează în cadrul platformei!

 2. Recomandă

  Pentru fiecare persoană care se înregistrează prin intermediul linkului tău, vei primi un credit în valoare de $20 USD, pe care îl poți cheltui în cadrul platformei Freelancer.com, după ce invitații folosesc pe site suma de $50 USD.

 3. Câștigă puncte

  Utilizatorul cu cel mai mare număr de recomandări acceptate, în perioada cuprinsă între 15 mai și 19 iunie 2018, va deveni Eroul platformei Freelancer.com și va primi premiul în numerar, în valoare de 20.000$.

Vrem să susținem talentul și creativitatea unor oameni extraordinari ca tine!

Freelancer.com este cea mai mare platformă de freelancing din lume, având peste 28 de milioane de membri din 247 de țări. Milioane de companii din întreaga lume folosesc Freelancer pentru a-și pune ideile în practică. Poți crea proiecte noi pentru a-ți dezvolta afacerea și primi oferte competitive din partea unei forțe de muncă globale, în doar câteva minute.

Întrebări frecvente

 • Care sunt premiile puse la dispoziție în cadrul competiției?

  Utilizatorul cu cele mai multe recomandări acceptate în fiecare săptămână a competiției va câștiga un premiu în numerar, în valoare de 1.000$. Utilizatorul cu cele mai mai multe recomandări acceptate pe parcursul întregii competiții câștigă marele premiu în valoare de 20.000$.

 • Pot participa și utilizatorii Freelancer noi?

  Toți utilizatorii Freelancer.com care respectă Termenii și condițiile sunt liberi să participe.

 • Care sunt cerințele pe care utilizatorii trebuie să le îndeplinească pentru a participa?

  Pentru a participa, trebuie să deții o metodă de plată valabilă și un număr de telefon confirmat. După aceea, dă clic aici pentru a primi linkul de înregistrare personalizat. Poți consulta integral Termenii și condițiile apăsând aici , sub titlul „Competiția Eroul platformei Freelancer”.

 • Cum este luată în considerare o recomandare în cadrul clasamentului?

  O recomandare este luată în calcul după ce persoana care a fost invitată eliberează o sumă totală în valoare de $50 USD pentru plățile intermediare aferente proiectelor sau pentru premiile înscrise în cadrul concursurilor.

 • Ce se întâmplă când o persoană primește mai multe linkuri de înregistrare?

  Bonusul corespunzător recomandării va fi luat în calcul în favoarea utilizatorului al cărui link de recomandare a fost ultimul accesat de către persoana invitată, înainte ca aceasta să se înregistreze.

 • Care este durata competiției?

  Competiția începe în ziua de 15 mai 2018 și se desfășoară până în 19 iunie 2018. Pentru a fi luate în calcul, creditele trebuie câștigate în perioada desfășurării competiției.