Assista a videos de ergonomía trabajo en data entry para evaluar mediante rula no youtube https youtu be h6ogacisv88proiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrează în funcție de:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
    Starea proiectului
    2,000 assista a videos de ergonomía trabajo en data entry para evaluar mediante rula no youtube https youtu be h6ogacisv88 proiecte găsite, la prețul de USD

    Scriere de articole pentru un blog gsm despre accesorii gsm, noutati in domeniul gsm...despre produsele de pe site ul meu.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Oferta medie
    1 oferte

    Vreau sa lansez un website si doresc sa colaborez in principiu cu o echipa de romani sau un programator bun, pentru a duce proiectul la final. Astept ofertele dvs, multumesc.

    $463 (Avg Bid)
    $463 Oferta medie
    21 oferte
    Am nevoie de design grafic S-a încheiat left

    ...schita: 1. Vreau o schita care sa fie o reprezentare a fabricii asa cum este distribuita in Fabrica.jpg. Vreau sa fie lucrata in tus negru pe un A3. Nivelul detaliilor la cladire trebuie sa fie similar cu cel din poza. Am atasat si o imagine "Detalii cladire " ca model de orientare. La detalii accept si improvizatii. Doresc de asemenea sa fie reprezentati in desen si copacii, carutele, tramvaiul, butoaiele si pietonii, in pozitii similare. 2. Medalii/Monede - am nevoie de 6 medalii/monede, de asemenea schitate in tus negru. Am atasat 2 imagini care contin 12 medalii, din care trebuie alese 6. Astept propuneri in ce priveste care sunt cele 6 medalii ce pot fi reproduse cat mai corect. Ca mod de lucru, primul pas va fi reprezentat ...

    $111 (Avg Bid)
    $111 Oferta medie
    1 oferte

    Am nevoie de un economics paper. Toate detaliile sunt in documentul atasat. E un introductory core class la care am 91% dar de care nu am timp sa ma ocup. Am double major si am alte proiecte finale de care trebuie sa ma ocup. Pretul l-am pus ca trebuie. Astept oferta ta.

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 oferte

    Caut un roman care sa imi faca desigur contracost un script pentru youtube views , platesc cat este necesar dar sa imi asigure si update la el pe un anumit timp apoi voi incepe sa platesc si acele update-uri regulate.

    $661 (Avg Bid)
    $661 Oferta medie
    4 oferte

    Un plan de afaceri in cadrul unui proiect pt obtinerea unei finantari nerambursabile din fonduri europene prin POS CCE Axa 1, "Sprijin pentru consolidarea şi modernizarea sectorului productiv prin investiţii realizate de IMM şi întreprinderi mari" Termenul de realizare este 23.11.2014 Mai multe detalii in discutie directa.

    $197 (Avg Bid)
    $197 Oferta medie
    2 oferte

    am nevoie de personalizarea unei platforme de elearning. in idee a a functiona ca un magazin online ( catalog de cursuri) insa dupa achizitia cursului sa permita accesul pentru x numar de zile la modulele de invatare cumparate. interfata client tradusa in totalitate, posibiliatea de plata cucardul . nu am nici o preferinta la platforma folosita.

    $556 (Avg Bid)
    $556 Oferta medie
    21 oferte

    Practic am nevoie de foarte multe conturi de youtube, sa imi trimiteti userul si parola intr-un si cam atat. sau in caz contrar, astept pe cineva bun sa faca un script ceva pentru asta. Pretul ramane sa il discutam.

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Oferta medie
    4 oferte
    script youtube views S-a încheiat left

    Doresc un script pentru producere de views youtube care poate procesa un numar nelimitat de video

    $575 (Avg Bid)
    $575 Oferta medie
    3 oferte

    In principiu traducerea paginii web din romana in Engleza Buna ziua, caut pe cineva de preferabil pentru o colaborare lunga cu procentaj din incasari. Suntem un Datacenter nou infiintat in Oradea si cautam o persoana dispusa sa faca bani cu noi impreuna.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Oferta medie
    8 oferte

    Am o lucrare în curs de desfășurare, referitoare la proiectul anterior 'Copy / Paste from one site to another'

    $30 / hr (Avg Bid)
    $30 / hr Oferta medie
    1 oferte

    Proiectul consta in introducerea de text si imagini pe o platforma de cursuri online. Textul este intr-un format "dezordonat", convertit din pagini scanate in document word. Imginile trebuiesc decupate dintr-o carte scanata si uploadate pe platforma de cursuri.

    $118 (Avg Bid)
    $118 Oferta medie
    15 oferte

    am nevoie de cineva care sami proecteze schema unui pcb

    $150 (Avg Bid)
    $150 Oferta medie
    1 oferte
    Portal de furnizori S-a încheiat left

    Cautam un programator cu experienta dovedita, care sa creeze de la zero un portal google friendly, responsive, multilingv, care sa le permita furnizorilor sa isi gestioneze ofertele si produsele prin intermediul unui cont dedicat. Platforma trebuie sa fie client friendly, sa permita clientilor sa interactioneze cu furnizorii. Mai multe informatii vor fi oferite ulterior.

    $1411 (Avg Bid)
    $1411 Oferta medie
    7 oferte

    Buna ziua. Caut o persoana profesionista si serioasa sa ma ajute cu urmatoarea problema : - pe site-ul , la sectiunea ,,Consultanta juridica online'' doresc sa implementez formular de comanda si plata cum este urmatorul exemplu ,,'' . Precizez ca pentru faza nr. 4 (modalitate de plata) - avem parteneriat cu cei de la Netiopia MobilPay. (SMS si Card Bancar). Ar fi posibila implementarea acestui model ? cu optiunea sa pot modifica cand doresc continutul formularului ? Va multumesc,

    $86 (Avg Bid)
    $86 Oferta medie
    5 oferte

    am site-ul x creat in wordpress, si adresa actuala e de ex: si vreau sa fie creata astfel incat sa fie in principal " " si posibilitate secundara de accesat si scriind doar ""

    $28 (Avg Bid)
    $28 Oferta medie
    14 oferte

    Salut , Am nevoie de cineva care sa imi extraga date dintr-o baza de date .dbf. Link-ul catre baza de date este : https://

    $231 (Avg Bid)
    $231 Oferta medie
    5 oferte

    Am nevoie de SEO pentru un site de vizionare filme si seriale online. Optiunile de cuvinte cheie ar fi seriale online, filme online, seriale subtitrate sau chiar titlul filmelor existente pe site. Va trebui un raport cu pozitiile si cuvintele cheie obtinute. Doar white hat SEO. Targetul final este de 500-1000 vizitatori unici pe zi veniti ORGANIC prin google verificabil prin analytics Site-ul este: . Asigur continut nou saptamanal. Astept ofertele voastre rezonabile.

    $89 (Avg Bid)
    $89 Oferta medie
    12 oferte

    Am nevoie de SEO pentru un site de vizionare filme si seriale online. Optiunile de cuvinte cheie ar fi seriale online, filme online, seriale subtitrate sau chiar titlul filmelor existente pe site. Va trebui un raport cu pozitiile si cuvintele cheie obtinute. Doar white hat SEO. Targetul final este de 500-1000 vizitatori unici pe zi veniti ORGANIC prin google verificabil prin analytics Site-ul este: . Asigur continut nou saptamanal. Astept ofertele voastre rezonabile.

    $91 (Avg Bid)
    $91 Oferta medie
    4 oferte
    Creează un Logo S-a încheiat left

    Vom lansa in curand un magazin online prin intermediul caruia vom comercializa preponderent vinuri premium si supra-premium. O sa existe de asemenea si accesorii pentru pastrarea si servirea vinului, produse gourmet si carti/reviste de lifestyle. Cautam pe cineva care sa creeze un logo (identitate vizuala) pentru acest magazin online de vinuri. Logo trebuie sa sugereze ideea de vin premium, baut in compania unei carti bune sau intr-o biblioteca. Ti-am atasat si un link pentru a-ti face o idee despre cum va arata site-ul.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Oferta medie
    13 oferte

    Salut, Împreună cu doi prieteni construiesc un sistem de alarmă inteligent pentru biciclete. Momentan suntem în stadiul de prototip, însă am avea nevoie de câteva imagini cu produsul final. Pentru aceasta, avem nevoie de o persoană care să realizeze designul produsului pe baza specificaţiilor noastre.

    $129 (Avg Bid)
    $129 Oferta medie
    10 oferte

    Salut. Am nevoie de un specialist in domeniul sanatatii( medicina) care sa-mi scrie 5 articole despre candidoza si 5 articole despre cancer .Articolele trebuie sa fie originale sa fie seo si sa treaca copyscape.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Oferta medie
    1 oferte

    Psiholog, detin cabinet individual de psihologie in Bucuresti. Ofer posibilitatea de a colabora sau de a subinchiria spatiul. Caut partener/asociat pentru organizarea de cursuri/ateliere de dezvoltare personala pentru copii sau adulti. Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la tel 0730587458 sau e-mail alina psiholog-recrutare.ro.

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Oferta medie
    1 oferte

    Doresc o carte de vizita cat mai originala, ceva iesit din comun, poate sa fie si pe altceva inafara de carton. Trebuie sa contina obligatoriu logo-ul din atasament. Domeniul de activitate este amenajari interioare in special zugraveli.

    $36 (Avg Bid)
    $36 Oferta medie
    21 oferte

    Only Romanian developers can apply. Please do not apply if you are not from Rom...apply if you are not from Romania. Site responsive (wordpress sau custom made code) de prezentare pentru diverse magazine. Sunt necesare cunostiinte despre: baze de date, folosirea datelor din baza de date in paginile de prezentare, tabele cu filtre bazate pe baza de date, nested tables, html5, richsnippets, rating system, cat mai putin CSS, valid markup, SEO module, permisiuni admin, sitemap etc etc. Am enumerat o parte din cele necesare, pentru o idee de ansamblu. Documentatia tehnica (+20 pagini) este pregatita, va fi distribuita in private celor selectati. Presupune colaborarea prin Skype, date fiind cerintele detaliate. Recomandat pentru echipa de IT...

    $3677 (Avg Bid)
    $3677 Oferta medie
    10 oferte
    Server de webmail S-a încheiat left

    Doresc sa deschid un server de mail free si am nevoie de scripturile aferente pt el. create acound, send mail, recevimail etc etc.

    $50 (Avg Bid)
    $50 Oferta medie
    4 oferte

    Buna, Ma intereseaza scurte animatii pentru cantecele, pe care sa le postez pe youtube. Te rog sa imi lasi un numar de telefon unde sa te pot contacta, pe adresa nathaliemarga@

    $8 - $15 / hr
    $8 - $15 / hr
    0 oferte

    Am nevoie de un site de turism care sa poata permite inscriarea de muliple preturi. Adica in formularul de inscriere daca am 20 de produse sa pot selecta pe cele care le am si sa le pun pretul.

    $176 (Avg Bid)
    $176 Oferta medie
    9 oferte

    Only Romanian developers can apply. Please do not apply if you are not from Rom...apply if you are not from Romania. Site responsive (wordpress sau custom made code) de prezentare pentru diverse magazine. Sunt necesare cunostiinte despre: baze de date, folosirea datelor din baza de date in paginile de prezentare, tabele cu filtre bazate pe baza de date, nested tables, html5, richsnippets, rating system, cat mai putin CSS, valid markup, SEO module, permisiuni admin, sitemap etc etc. Am enumerat o parte din cele necesare, pentru o idee de ansamblu. Documentatia tehnica (+20 pagini) este pregatita, va fi distribuita in private celor selectati. Presupune colaborarea prin Skype, date fiind cerintele detaliate. Recomandat pentru echipa de IT...

    $2379 (Avg Bid)
    $2379 Oferta medie
    19 oferte

    caut parteneri sa facem bani pe internet an domenii bune ,daca esti interesat scriemi si vb ,internetul inca aduce bani seriosi

    $55 (Avg Bid)
    $55 Oferta medie
    1 oferte

    Buna, Ma intereseaza scurte animatii pentru cantecele, pe care sa le postez pe youtube. Te rog sa imi lasi un numar de telefon unde sa te pot contacta, pe adresa nathaliemarga@

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Oferta medie
    1 oferte

    Am nevoie urgenta de o echipa de 5-10 autori de articole pe diverse teme, optimizate SEO - comanda e de 500 de articole pe diverse teme / 2000 semne/ platite cu 3$ per articol. Pretul este superior ofertei de pe piata. Va astept la e-mail sau telefon. Multumesc

    $990 (Avg Bid)
    $990 Oferta medie
    15 oferte

    Am o lucrare în curs de desfășurare, referitoare la proiectul anterior 'Design a Logo'

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Oferta medie
    1 oferte

    Doresc un designer creativ, cu portofoliu care sa refaca from scratch prezentarile si brosurile Computaris (vezi )

    $1004 (Avg Bid)
    $1004 Oferta medie
    9 oferte
    site de turism S-a încheiat left

    Am nevoie de un site de turism care sa poata permite inscriarea de muliple preturi. Adica in formularul de inscriere daca am 20 de produse sa pot selecta pe cele care le am si sa le pun pretul.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Oferta medie
    1 oferte
    siteuri de bani gata S-a încheiat left

    caut parteneri sa facem bani pe internet an domenii bune ,daca esti interesat scriemi si vb ,internetul inca aduce bani seriosi

    $150 (Avg Bid)
    $150 Oferta medie
    1 oferte

    Pentru site-ul doresc sa implementez frameworkul thesis si skinul Ce trebuie urmarit: 1. integrare tema cu 2-3 modificari 2. integrare slider articole suplimentar 3. integrare plugin yoast seo cu thesis 4. integrare mailchimp 5. integrare woocommerce - existent deja pe site 6. adaugare meniu suplimentar in partea de sus 7. creare spatiu reclame adsense in posturi si pagini 8. setari pentru scor mare in pagespeed 9. corect css si html

    $205 (Avg Bid)
    $205 Oferta medie
    7 oferte

    ...aplicare a unui sistem de rezervare într-un site Joomla existent. Poate fi rezervate două simulatoare de catre angajați în backend. Clientul în sine nu poate rezerva. Angajatul poate crea un profil pentru client. Un e-mail cu o parola aleatoare se trimite automat la e-mailul pe care l-a furnizat clientul. Clientului i se solicita mai tarziu schimabrea parolei temporare. Angajatul trece orele cumparate in contul clientului. Din acel moment clientul are acces la cont si poate verifica abonamentul si orele din simulator .Clientul se poate uita acuma in calendarul saptamanal, care este disponibil doar membrilor de club, pentru a face programarea la simulator. Odata ce rezervarea a fost facuta, clientului i se trag orele ...

    $1300 (Avg Bid)
    $1300 Oferta medie
    10 oferte

    Caut Parteneri sa dezvolt un business cu piese de schimb si alte proiecte de business online ,astept oameni pregatiti de business. Looking for business partners

    $58 (Avg Bid)
    $58 Oferta medie
    3 oferte

    Am nevoie urgenta de o echipa de 5-10 autori de articole pe diverse teme, optimizate SEO - comanda e de 500 de articole pe diverse teme / 2000 semne/ platite cu 3$ per articol. Pretul este superior ofertei de pe piata. Va astept la e-mail sau telefon. Multumesc

    $926 (Avg Bid)
    $926 Oferta medie
    14 oferte

    Am nevoie urgenta de o echipa de 5-10 autori de articole pe diverse teme, optimizate SEO - comanda e de 500 de articole pe diverse teme / 2000 semne/ platite cu 3$ per articol. Pretul este superior ofertei de pe piata. Va astept la e-mail sau telefon [Contact details removed by Freelancer.com Administrators for breaching the site Terms and Conditions]. Multumesc

    $1118 (Avg Bid)
    $1118 Oferta medie
    32 oferte
    piese de schimb pc S-a încheiat left

    partener in afacere cu piese de schimb

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 oferte
    Piese de schimb S-a încheiat left

    Caut Parteneri sa dezvolt un business cu piese de schimb si alte proiecte de business online ,astept oameni pregatiti de business. Looking for business partners

    $10 (Avg Bid)
    $10 Oferta medie
    1 oferte

    Only for Romanians. Please do not apply if you are not from Romania. Proiect modificare tema wordpress. Diferite intrebari generale despre tema existenta, integrare Google Calendar (cu portiune de autentificare clienti), cerinte generale si nu complicate. Documentatie pregatita, oferita in privat.

    $180 (Avg Bid)
    $180 Oferta medie
    2 oferte

    buna...ai timp de vorbit? am vazut ca esti mai veche pe aici si sper sa ma pui si pe mine la curent cum stau lucrurile....este prima zi a mea pe site.... multumesc anticiapt

    $150 (Avg Bid)
    $150 Oferta medie
    1 oferte

    Creerea unei baze de date pentru clienti: - administare clienti/contracte (cu adrese de livrare multiple) - inserare comenzi (de admin dar si de client prin user si pass) - printare liste de comenzi pentru soferi - diferite rapoarte in functie de clienti, comenzi - administrare abonamente lunare - trimitere informari pe mail catre clienti

    $669 (Avg Bid)
    $669 Oferta medie
    8 oferte

    Doresc sa realizez design pentru un site, logo-uri, editare de fotografii sau imagini in photoshop

    $39 (Avg Bid)
    $39 Oferta medie
    6 oferte

    Salutare, Am nevoie de un magazin online care sa stie sa faca urmatoarele: Limba romana (front + back) Panou de administrare Newsletter Slider pt imagini Formular contact NEAPARAT import produse Trimite email la comanda noua Genereaza factura + chitanta Genereaza AWB Integrare Facebook, Google, Youtube, etc..... Optimizat seo Magazin de cadouri personalizate. Designul simplu, detin logo. Poate fi platforma opensource, nu ma deranjeaza, doar sa fie bine lucrata si stabila.

    $322 (Avg Bid)
    $322 Oferta medie
    18 oferte

    Am o lucrare în curs de desfășurare, referitoare la proiectul anterior 'Creează un Logo'

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Oferta medie
    1 oferte

    Am nevoie de un copywriter pentru a edita un site specializat, cu terminologie tehnica in stomatologie

    $43 (Avg Bid)
    $43 Oferta medie
    4 oferte