Scrie articole

Închis Postat la Jan 15, 2016 S-au achitat serviciile după ce au fost prestate
Închis

Angajam scriitor freelancer pentru furnizarea de articole/ advertoriale/ comunicate de presa de 500 cuvinte ( fara copy paste), pentru continut si promovare site/ blog web specializat pe domeniul - design interior, proiectare, arhitectura, amenajari interioare.

In momentul transmiterii cotatiei de pret, va rugam sa ne transmiteti pentru evaluare, link-uri cu exemple de articole scrise de dvs. pentru evaluare.

Pentru inceput va rugam sa trimiteti un articol de proba pe domeniul design interior si pretul pentru care doriti sa scrieti mai multe articole 50-100.

Oferim 8-10 ron pentru articole unice relevante.

Article Writing

ID Proiect: #9338089

Detalii despre proiect

4 propuneri Proiect la distanță Activ Feb 21, 2016

4 freelanceri plasează o ofertă medie de 2$/oră pentru proiect

Camelia20

Propunerea nu a fost încă furnizată

$2 USD / oră
(0 recenzii)
0.0
MitreaBogdanDan

Salut Numele meu este Mitrea Daniel Bogdan si sunt la primele activitati din domeniul freelancing-ului, dar posed cunostinte temeinice de gramatica si vocabular si va pot asigura ca articolele pe care le voi scrie Mai multe

$2 USD / oră
(0 recenzii)
0.0
statinatalia

A proposal has not yet been provided

$3 USD / oră
(0 recenzii)
0.0
OanaDanci

Buna ziua, In primul rand, o sa va indic site-ul pentru care am scris articolele eu, si anume: www.therapy4you.ro. Pretul este de 12 lei/articol de 500 de cuvinte. Totusi, daca vom putea colabora si in viitor am put Mai multe

$2 USD / oră
(0 recenzii)
0.0