Trimite articole pentru mine

În desfăşurare Postat la acum 7 ani S-au achitat serviciile după ce au fost prestate
În desfăşurare S-au achitat serviciile după ce au fost prestate

Cautam persoane care sa scrie articole care sa contina sfaturi si informatii despre diferite categorii de shopping on line, de genul IT & C, Produse electronice, Imbracaminte, Moda & Incaltaminte, Sport si Activitati in aer liber, Bucatarie, retete culinare, Mancare & Bautura. Toate aceste articole vor fi postate pe blogurile noatre, avand ca scop informarea consumatorilor in legatura cu alegerile pe care acestia pot sa le faca atunci cand fac cumparaturi online.

O data ajunse la noi, acestea intra in proprietatea noastra, in schimbul platii oferite. Avem drepturi depline asupra articolelor: editare, modificare, corectare, postare la libera noastra alegere pe blogurile sau site-urile alese de noi, traducere in orice alta limba.

Autorul decide daca doreste sau nu ca numele sau sa fie publicat. In cazul in care nu doreste acest lucru, autorul va fi anonim.

Prezentare articol Article Writing Instalare blog

ID Proiect: #11206272

Detalii despre proiect

O propunere Proiect la distanță Activ acum 7 ani

Acordat lui:

SERBAN2014

Salut Probabil ca vrei ca articolele sa aiba peste 500 de cuvinte si sa fie scrise de o persoana educata in domeniul respectiv. Asta inseamna de la continut fluent care sa contina o esenta pana la un limbaj elevat si Mai multe

%selectedBids___i_sum_sub_7%%project_currencyDetails_sign_sub_8% USD în 10 zile
(6 Recenzii)
3.1

1 freelancer plasează o ofertă medie de 10$ pentru proiect

vikramondesk

Hi Employer, As an experienced writer, I can surpass your expectation. Simply said, I can express what you've got in such a way that your audience(s) will be targeted easily and in-turn “wow” you as an employer. With r Mai multe

$10 USD în 1 zi
(18 recenzii)
3.7