Completare formular

În desfăşurare Postat la acum 6 ani S-au achitat serviciile după ce au fost prestate
În desfăşurare S-au achitat serviciile după ce au fost prestate

Proiectul este creat pentru freelancerul AleCalugaru si consta in completarea unui formular de 9 campuri pentru realizarea unei programari pentru transcrierea unor documente, pe data de 15 a fiecarei luni. Informatiile ce trebuiesc completate vor fi furnizate de mine anterior completarii.

Aveti atasat un tutorial despre cum trebuie procedat pentru a va face o idee despre volumul de munca. Datorita incarcarii serverului la momentul respectiv, durata poate fi intre 2 minute si 30 minute (situatie in care marea majoritatea a timpului se va da refresh la pagina pana se incarca).

Pentru confirmarea inscrierii vom avea nevoie de o captura de ecran cu data si nr. inscrierii. Plata se va efectua in momentul in care primesc e-mailul de confirmare cu inscrierea.

Va rog licitati pretul pe care doriti sa il primiti pentru o singura inscriere completata cu succes. Daca reusiti sa faceti mai multe inscrieri, veti primi banii aditionali pentru acestea.

Introducere date

ID Proiect: #14658013

Detalii despre proiect

8 propuneri Proiect la distanță Activ acum 6 ani

Acordat lui:

%selectedBids___i_sum_sub_4%%project_currencyDetails_sign_sub_5% EUR în 1 zi
(0 Recenzii)
0.0

8 freelanceri plasează o ofertă medie de 16€ pentru proiect

vBhavin21

I will help you with data entry. Stay tuned, I'm is still working on this proposal.

€12 EUR în 2 zile
(2 recenzii)
1.4
weoriented

Hi, I seen your job posting and I'm interested in doing your work for you. Because I have more than 5+ experience in this sector. Relevant Skills and Experience I'm not a real big talker to sit and talk about myself Mai multe

€23 EUR în 1 zi
(1 părere)
0.0