Construiește un Site Web

Închis Postat la acum 6 ani S-au achitat serviciile după ce au fost prestate
Închis S-au achitat serviciile după ce au fost prestate

Buna ziua,

Dorim finalizarea dezvoltarii websiteului [login to view URL] pe platforma wordpress si SEO-izarea acestuia.

Template-ul actual este o simulare de care nu suntem multumiti, avand in vedere ca este foarte departe de dorintele noastre de dezvoltare / functionare.

Va rog sa analizati template-ul actual de pe [login to view URL] si sa ne spuneti daca exista posibilitatea dezvoltarii unui template customizat pentru cerintele noastre sau adaptarea unuia dupa cerintele noastre. (detaliile si particularitatile le vom discuta telefonic, o parte din ele le veti regasi si in cele ce urmeaza)

In momentul de fata ne desfasuram activitatea pe [login to view URL] (platforma joomla) - puteti arunca o privire si aici ca sa putem discuta in cunostinta de cauza. (vor avea trasaturi comune cele doua siteuri).

In linii mari ce dorim de la Dvs.:

- cunostinte de programare, nu doar de implementare WP (in cazul in care nu vom gasi impreuna o platforma care sa corespunda cerintelor noastre personalizate de prezentare si functionare ale site-ului )

- cunoastere a ultimelor tendinte preferate de Google in materie de SEO-izare + analiza cuvinte cheie SEO in functie de concurenta actuala din online (o imbinare dintre recomandarile Yoast si realitatea de pe piata noastra).

- Avem nevoie de un SEARCH foarte inteligent si eficient in site. Acesta va fi vedeta, avand in vedere complexitatea, diversitatea si imbinarile dintre marci numeroase, categorii numeroase ce pot avem aspecte foarte comune. (fie ca aveti deja unul "facut in casa" sau cunoasteti un gadget foarte evoluat cu costuri ce nu sunt supralicitate).

- experienta in lucrul cu siteuri ce contin categorii complexe cu legaturi intre categorii , subcategorii , tag-ru si sugestii de afisare etc. (organizare sistematica si eficienta a continutului)

- imaginatie si inspiratie bazate pe experienta (sugestiile Dvs. conteaza).

Siteul nu se doreste un magazin online, in care sa se regaseasca efectiv preturi, ci mai degraba unul de prezentare, preturile se obtinandu-se pe baza de cerere de oferta.

Asta nu inseamna ca pe anumite domenii /categorii de produs / marci nu este posibil sa se coboare in subcategorii pana la nivel de produs (cu galerie foto, detalii produs etc.).

Vor fi domenii / categorii de produs / marci ce se vor opri pana la nivel de mai multe subcategorii sau altele unde vor fi expuse in subcategorii si anumite produse.

In cazul in care considerati cele cerute de noi la indemana experientei Dvs., asteptam un reply de confirmare, ce sa contina un nr. de telefon si orele la care va putem contacta (preferam sa va contactam noi), un pret aproximativ. (pentru a ne face o idee daca are rost sa trecem la pasul 2, adica de a va contacta).

Multumim si asteptam cu interes reply-ul Dvs.

Design grafic HTML PHP Design site-uri web

ID Proiect: #14554483

Detalii despre proiect

39 propuneri Proiect la distanță Activ acum 6 ani

39 freelanceri plasează o ofertă medie de 545€ pentru proiect

WordpressHeroes

Salut sunt roman, de 5-6 ani lucrez cu wordpress, si mi-ar place sa lucrez la acest proiect Please contact me sa discutam toate detaliile

€300 EUR în 2 zile
(229 recenzii)
7.7
AleenaIlyas

Hello, I have read what you exactly need, however I would like to ask you a few questions Please feel free to ping me anytime so we can have a detailed discussion and finalize our budget and timeline.

€555 EUR în 10 zile
(35 recenzii)
7.4
weblinkbuilding

Hi, We are one of the leading SEO Internet Marketing Company in India. We are providing on-page off-page services at affordable cost. We have successfully ranked so many websites on first page. Our experts are ready Mai multe

€500 EUR în 30 zile
(236 recenzii)
7.9
AwaisChaudhry

Hello there. I have seen your job posting. I will like to ask some questions. Please come over the chat so we can discuss things. All the skills/experience will be discussed/revealed upon chat. I need to know the tec Mai multe

€555 EUR în 10 zile
(47 recenzii)
7.2
abdulghaffar11

Hello, DON'T AWARD PROJECT BEFORE DISCUSSION, I have few questions to ask, knock me for further discussion, I have 5 years experience in this skills thank you!

€250 EUR în 10 zile
(111 recenzii)
6.5
Mexxy

Buna ziua, Am citit cu atentie cererea dumneavoastra. Va pot ajuta cu mare placere. Astept cu interes mai multe detalii. O zi excelenta!

€2000 EUR în 25 zile
(22 recenzii)
5.2
adriano29

Buna seara! Am analizat in detaliu ambele site-uri ale dumneavoastra, atat cel pe Wordpress cat si cel pe Joomla. Avem foarte multe optiuni pentru a-l face asa cum va doriti, din punctul meu de vedere dupa o analiza Mai multe

€500 EUR în 5 zile
(23 recenzii)
5.7
nileshbakotiya

Hi I have gone through the details of your project and we find it well within our capabilities. I can create and deliver the project as per the information.I have skilled, expert programmers I'm very excited t Mai multe

€555 EUR în 10 zile
(50 recenzii)
5.4
razvanel112

Buna ziua, Va pot ajuta cu crearea unui nou magazin online, cu marketing-ul pentru acesta si tot ce aveti nevoie. CLientul actual pentru care lucrez are vanzari lunare intre 40 si 50mi de lei. Site-ul este in domeniu Mai multe

€250 EUR în 10 zile
(23 recenzii)
4.7
CiprianStoicescu

Bună ziua, După ce am studiat oferta și site-urile prezentate de către dumneavoastră, am decis să vă scriu un mic mesaj, în care să-mi prezint oferta. Voi incepe cu un scurt audit seo și de securitate, lucruri abso Mai multe

€700 EUR în 14 zile
(1 părere)
3.7
stanwebdesign

Salut, poti vizita www.stanwebdesign.org. Pentru orice informatie nu ezita sa ma contactezi prin email.

€777 EUR în 10 zile
(0 recenzii)
0.0