Închis

Cautam o firma de intermediere de vanzari Venin de Vipera ammodytes

La nivel mondial, din ce in ce mai mult, se manifesta tendinta de a utiliza remedii oferite de natura, utilizate in medicina traditionala de sute de ani. Avantajele utilizarii acestor remedii sunt de necontestat in comparatie cu medicatia alopata.

Societatea are ca si obiect de activitate cresterea viperelor din specia Vipera ammodytes ammodytes, producerea si colectarea veninului.

Unitatea functioneaza in conditii legale fiind inregistrata din punct de vedere fiscal la Oficiul National al Registrului Comertului din cadrul Ministerului Justitiei si Libertatilor Cetatenesti din Romania.

De asemenea, activitatea se desfasoara sub supraveghere sanitar veterinara fiind autorizata in acest sens de catre Directia Sanitar Veterinara Judeteana Braila, in temeiul prevederilor Ordonantei Guvernului nr. 42/2004, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 215/2004.

Pentru desfasurarea activitatii a fost construit un amplasament nou, cu o suprafata de 400 mp, care indeplineste toate conditiile necesare adaptarii si cresterii viperelor in captivitate. Acest spatiu amenajat asigura o capacitate de crestere a 2500 de exemplare de vipere.

Activitatile de crestere vipere, producere si recoltare venin pentru scopuri farmaceutice si cosmetice se desfasoara in cadrul sistemului de management al calitatii, societatea fiind certificata ISO 9001:2008 de catre SRAC si IQ Net.

Toate activitatile desfasurate sunt inregistrate astfel incat pot fi demonstrate calitatea, autenticitatea si trasabilitatea produsului obtinut. Recoltarea veninului se realizeaza in conditii sterile in cadrul laboratorului amenajat in incinta unitatii.

Veninul astfel obtinut este prelucrat sub forma liofilizata la National Institute of Reasearche and Development for Microbiology and Immunology “Cantacuzino” din Bucuresti.

Produsul finit este analizat din punct de vedere organoleptic, fizico-chimic si al profilului proteic de catre Institutul National de Cercetare Dezvoltare Chimico-Farmaceutica din Bucuresti.

De asemenea, produsul finit este testat privind gradul de contaminare radioactiva de catre Institutul National de C&D pentru Fizica si Inginerie Nucleara Horia Hulubei din Magurele-Ilfov.

Avand in vedere datele bibliografice si rezultatele cercetarilor efectuate pana in prezent care demonstreaza calitatile terapeutice si cosmetice ale veninului de vipere, societatea pune la dispozitia utilizatorilor veninului de vipere un produs de calitate superioara, obtinut in conditii de productie controlate, supravegheate si de asigurare a calitatii in conformitate cu cerintele internationale.

Compania noastra doreste a stabilii relatii comerciale pe termen lung.

Cautam firme de intermediere a vanzarii veninului produs.

Contactarea potentialilor cumparatori este una din obligatiile candidatilor la proiect.

Aptitudini: Publicitate, Internet Marketing, Lead-uri, Marketing, Vânzări

Vezi mai multe: si-al, c++ pe internet, horia, se o, proiect, natura, mult, modificari, microbiology, medicina, legale, iso 9001, fiscal, cautam firme, firma kogucik, cautam freelancer, java marian venin, city holdings o, enskilda firma, cautam creator layouturi

Despre angajator:
( 0 recenzii ) Erice Casa Santa, Italy

ID Proiect: #7161832

2 freelanceri licitează în medie 409€ pentru acest proiect

letrometra

Propunerea nu a fost încă furnizată

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR în 3 zile
(1 părere)
0.1
hulgux

Sunt interesat de aceasta colaborare si vreau sa vand foarte mult venin. Va rog sa ma contactati, aici sunt cateva site-uri facute de mine: [login to view URL]

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% EUR în 7 zile
(0 recenzii)
0.0