Închis

Magento Developer - open to bidding

Salut Capri,

Iti scriu deoarece in momentul de fata suntem intr-un proces de extindere a echipei noastre de Web Development. Mai specific, cautam un developer cu experienta in Magento pentru sediul nostru din Cluj-Napoca si ti-am remarcat profilul de Freelencer ca potrivindu-se cu pozitia pe care o avem acum deschisa.

Cateva cuvinte despre noi: suntem pe piata de IT din 2005 si ca business suntem orientati pe servicii de software outsourcing (pentru clienti internationali - din zona Europei de Vest si SUA - si nationali - mai mult pe partea de e-commerce) si dezvoltam in paralel produse proprii.

In ceea ce priveste departamentul de Web, pentru partea de backend ne bazam pe PHP5 (aplicatii dezvoltate folosind Zend Framework 2, Symphony2, servicii Web, Social Network Integration s.a.) si tehnologii mai noi precum NodeJS. Binenteles, folosim Magento (Community sau Enterprise) pentru platformele de eCommerce (solutii integrale bazate pe Magento, module si plug-ins independente pentru Magento, migratii catre Magento, integrari cu ERP, CRM). Pe partea de frontend lucram printre altele cu jQuery, BackboneJS, UnderscoreJS, RequireJS AngularJS, YUI, ExtJS, KendoUI dezvoltand si solutii mobile (native si hibride) cu tehnologii de genul Titanium sau PhoneGap. Testarea face parte din proces iar ca tool-uri mentionam: Karma, Jasmine, QUnit, Mocha si GruntJS.

Per departament (care e situat pe Calea Turzii 36, langa restaurantul Shanghai, la 5 minute de Piata Cipariu) avem in jur de 40 de colegi, care lucreaza in proiecte de aproximativ 5-6 persoane. Media de varsta e in jur de 28 de ani, iar oamenii sunt creativi si relaxati. Iti las mai jos cateva testimoniale ale colegilor din Web, ca sa-ti faci o impresie despre cultura noastra organizationala:

• “flexible schedule, lots of benefits, friendly colleagues, learning opportunities, patience from everybody when you start out :), fun team buildings, happy friday, variation in types of projects... and many more. All in all I am very grateful to be working here :D. Thank you all!”

• “I really like our PHP building :) it's great for a workspace: D “

Aspectele cele mai apreciate in Evozon sunt, in ordine: mediul de lucru din echipe, atmosfera din firma si flexibilitatea. La nivel de beneficii, avem zile in plus de concediu in functie de vechime, card de sanatate la clinica medicala Regina Maria, pentru tine (si, daca e cazul, pentru sotie si copii) si decontul unei sume lunare pentru sport.

Ne-ar placea sa te intalnim pentru o scurta discutie de cunoastere, daca ar fi posibil, si sa vedem ce sanse de colaborare exista. Ne-am gandit la doua discutii, una cu mine, ca sa-ti prezint firma si sa aflu mai multe despre tine, si a doua cu unul dintre seniorii nostri cu care sa discuti pe parea tehnica. Anunta-ma te rog daca ai fi interesat si disponibil.

Sper sa ne auzim curand.

Sa ai o zi frumoasa,

Ancuta Gligan

HR Specialist

[url removed, login to view] @ [url removed, login to view]

[url removed, login to view]

Aptitudini: Magento

Vezi mai multe: zend commerce, web php developer opportunities, web frontend developer, web development opportunities, web development open community, web development magento, web development learning projects, web development learning, web development enterprise, web developer sa, web developer regina, web developer pentru, web developer freelencer, web developer for social network, web developer com nodejs, web developer community, web developer cluj, web crm developer, web and social media developer, tool php developer

Despre angajator:
( 0 recenzii ) Romania

ID Proiect: #6058696

1 freelancer licitează în medie 50$ pentru acest proiect

themebrushes

Hello Sir.. I dont know Your language.. But I readed it with my translator.. I can do Magento works.. I am always Online in Skype and Gtalk.. Please message me Regards...

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% USD în 2 zile
(0 recenzii)
0.0