Find Jobs
Hire Freelancers

Redactare conţinut BLOG

€30-250 EUR

Închis
Data postării: circa 7 ani în urmă

€30-250 EUR

Plata la predare
Caut persoana interesata de o colaborare in privinta scrierii de continut pe blog. Postari saptamanale. Domeniul articolelor pentru copii precum biciclete, carucioare, trotinete etc. Pentru informatii suplimentare, va rog sa imi scrieti cu incredere.
ID-ul proiectului: 13844045

Despre proiect

17 propuneri
Proiect la distanță
Activ: 7 ani în urmă

Vrei să câștigi bani?

Avantajele de a licita pe platforma Freelancer

Stabilește bugetul și intervalul temporal
Îți primești plata pentru serviciile prestate
Evidențiază-ți propunerea
Te înregistrezi și licitezi gratuit pentru proiecte
17 freelanceri plasează o ofertă medie de €101 EUR pentru proiect
Avatarul utilizatorului
Buna ziua. Ma numesc Ana si as dori sa aflu mai multe informatii despre acest proiect. Sunt profesoara de limba engleza si lucrez online de asemenea. Multumesc.
€30 EUR în 3 zile
4,8 (17 recenzii)
3,7
3,7
Avatarul utilizatorului
Buna ziua, Numele meu este Mitrea Daniel Bogdan, sunt din Constanta si exercit aceasta activitate de copywriting/ghostwriting/content writing de aproape 2 ani de zile. Mentionez ca in decursul timpului am realizat articole originale, atractive si corecte dpdv gramatical si lexical pentru mai multe persoane fizice sau societati pe diverse nise, incepand de la promovare de produse simple, materiale de constructii, locatii pentru inchiriere, lucrari de arta si amenajari , articole de imbracaminte pentru copii, auto-moto dar si pe teme mai specializate din domeniul IT, juridic sau stiintific. Tin sa precizez ca articolele pe care le realizez sunt de fiecare data bine documentate iar continutul acestora va fi livrat in timp corespunzator dorintei angajatorului. De asemenea detin cunostine de folosirea a softurilor de editare/design grafic precum Photoshop, Corel Draw, In Design Daca sunteti interesat de o colaborare de durata, va rog sa ma contactati. Va multumesc.
€55 EUR în 3 zile
5,0 (4 recenzii)
3,7
3,7
Avatarul utilizatorului
Recepție, recepție! Talentul către Bază. Permiteți să raportez Tânăr absolvent de Comunicare, gradat cu Licență și cu peste 3 ani de experiență în Freelancing, subdivizia Content Marketing și Social Media, în căutarea Bazei (dar mă mulțumesc și cu o subdivizie a bazei). Rănit grav în războiul cu creativitatea și copleșit de dorința de a scrie, am transformat o pasiune în meserie. :) Și am făcut și poezie! M-am împrietenit de mic cu articolele, așa încât de peste 2 ani lucrez pe postul de Copywriter pentru o agenție de Web Design. Am peste 30 de pagini de facebook administrate, peste 1000 de articole pe blog și peste 50 de colaborări pe OnlineMaketing și SEO în ultimii 2 ani. Colaborez și cu Radio ZU pe partea de spoturi radio, când zburd prea creativ pe câmpii. De 6 luni tot ce intră pe radio în Iași trece prin pixul meu și din foaia mea ajunge în departamentul de producție. S.O.S. - Caut oameni noi de treabă, alături de care să construiesc colaborări de succes în Online. Aștept cu nerăbdare să ne cunoaștem și să discutăm mai multe.
€55 EUR în 30 zile
4,9 (4 recenzii)
2,3
2,3
Avatarul utilizatorului
Buna ziua, Sunt programator web, cat si content writer cu experienta. Ma adaptez destul de usor in funnctie de fiecare domeniu in care scriu. Din descrierea proiectului, imi dau seama ca aveti nevoie de review-uri la produse pentru copiii, si pot sa scriu pentru site-ul dvs. texte unice, care sa contina cuvinte cheie usor de gasit in motoarele de cautare. Pentru mai multe detalii si exemple de site-uri unde public, putem sa discutam mai mult in particular. Cu stima, Alexandru Sima
€100 EUR în 10 zile
4,6 (1 recenzie)
1,6
1,6
Avatarul utilizatorului
Salut! Mi-ar placea sa ma implic in acest proiect. Am experienta (aproximativ 2 ani) in redactare si timpul necesar la dispozitie. Astept un mesaj in privat pentru detalii daca doresti sa colaboram.
€155 EUR în 3 zile
5,0 (1 recenzie)
0,4
0,4
Avatarul utilizatorului
Strong command over English Reliable and motivated person Able to switch to various writing styles 100% satisfaction GUARANTEED
€30 EUR în 3 zile
5,0 (3 recenzii)
0,5
0,5
Avatarul utilizatorului
Me considero una persona con gran soltura al escribir artículos que sean de gran interés para el lector con lo que poder obtener de esta forma mayores visitas y posicionamiento e web. Espero que valoreis mi candidatura.
€50 EUR în 3 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Buna ziua, cred ca va pot ajuta, am o fetita de 10 ani si o experienta in comert de peste 20 ani. Este adevarat ca nu am vandut astfel de produse dar a trebuit sa le cumpar ...... ma intelegeti. Toate bune
€56 EUR în 7 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
As dori sa colaboram,menționez că sunt mămica unei fetițe și va fi o plăcere să scriu despre jucării și tot ce ține de camera copilului sau plimbarea acestuia.
€77 EUR în 3 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Buna ziua Scriu, deja, articole, pe diverse teme si domenii, pe unele le postez eu insumi pe blog (in WP), care au fost intotdeauna foarte bine apreciate, atat din punct de vedere al conceptiei cat si din cel gramatical, al punctuatiei si spatierii, dar si din punct de vedere al... punctualitatii! :) Pun suflet in ceea ce fac, sunt perfectionist si receptiv la sugestii, de aceea "executarea" unui articol imi ia destul de mult timp - ma documentez constiincios - in functie de tema, de complexitatea ei. Probabil 2-3 ore, poate 4! Articole scrise de mine sunt din diverse domenii: inscriptionare pe ceramica, mobila, computere si laptopuri, popularizarea stiintei, servicii, promovare aparate si echipamente, dragoste si chiar legate de sex! :D O zi frumoasa!
€100 EUR în 30 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
A proposal has not yet been provided
€155 EUR în 3 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
A proposal has not yet been provided
€155 EUR în 3 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0

Despre client

Steagul ROMANIA
Romania
0,0
0
Membru din apr. 27, 2014

Verificarea clientului

Mulțumim! Ți-am trimis prin e-mail linkul pe care trebuie să-l accesezi pentru a revendica creditul gratuit.
A apărut o eroare la trimiterea e-mailului. Încearcă din nou.
Utilizatori înregistrați Totalul proiectelor postate
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Se încarcă previzualizarea
S-a oferit permisiunea de depistare a locației.
Ți-a expirat sesiunea pentru conectare sau te-ai deconectat. Conectează-te din nou.