Închis

Click pe cuvinte cheie & pixeli

Pot spune ca am cunostinte minime in site-uri, html si PHP si doresc o idee, un program sau un script sau cum il pot denumii.

Am nevoie de o solutie pentru a putea da click pe toate butoanele dintr-o pagina web la un interval intre click-uri aleator de 0.5s-1.5s.

De exemplu daca eu ii dau cuvantul cheie "Urmareste" el sa dea click peste tot in pagina unde gaseste acest cuvant. Ar fii un bonus daca pot sa dau si numarul de click-uri care va fi dat.

Ca sa fiu mai explicit, pe o retea sociala, o pagina incarcata contine 500 de butoane care contin cuvantul "Like", programul sa dea click pe un numar ales de mine de butoane si clickurile sa fie date cu o intarziere care sa varieze intre 0.5 secunde si 2 secunde.

O a doua dorinta ar fii, si care automat ar indeplini-o si pe prima ar fi ca programul sa inspecteze toata pagina si sa dea click pe aria de pixeli care i-o ofer eu, tot asa, sa fac print-screen, sa decupez butonul, sa il dau programului si acesta sa dea click peste tot unde gaseste aceasta secventa de pixeli.

Aptitudini: PHP, Arhitectură software

Vezi mai multe: fac, asa, Am nevoie, am acest script, aleator, click print php, print screen software, click print php script, print screen php, script print screen site php, openoffice add right click thesaurus, tilelist click flex, choose image flash swap click, click command, fake click, paid click, click generator, click site different ips, click money, auto click script

Despre angajator:
( 0 recenzii ) Sibiu, Romania

ID Proiect: #7105126

3 freelanceri licitează în medie 1350$ pentru acest proiect

Mexxy

Buna ziua! Am citit cu atentie cererea dumneavoastra! Va pot ajuta cu mare placere! Astept cu interes mai multe detalii! O zi excelenta!

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% USD în 21 zile
(14 recenzii)
4.0
visualemotion

A proposal has not yet been provided

%bids___i_sum_sub_32%%project_currencyDetails_sign_sub_33% USD în 1 zi
(9 recenzii)
2.4
Martzy303

Pot face in perl sau python lucrul asta. nu prea inteleg care e treaba cu sectiunea de pixeli, mai intai sa vad site-ul sa vad exact care e treaba.

%bids___i_sum_sub_35%%project_currencyDetails_sign_sub_36% USD în 0 zile
(0 recenzii)
0.0