Find Jobs
Hire Freelancers

Transcriere audio

€12-18 EUR / hour

Închis
Data postării: peste 2 ani în urmă

€12-18 EUR / hour

Buna ziua, am nevoie de transcrierea a 12 interviuri. Fiecare interviu are aproximativ o ora si sint 2 interlocutori. Puteti sa-mi faceti o oferta de pret pentru aceasta cerere? Si aproximativ de cit timp o sa aveti nevoie?
ID-ul proiectului: 32596308

Despre proiect

28 propuneri
Proiect la distanță
Activ: 2 ani în urmă

Vrei să câștigi bani?

Avantajele de a licita pe platforma Freelancer

Stabilește bugetul și intervalul temporal
Îți primești plata pentru serviciile prestate
Evidențiază-ți propunerea
Te înregistrezi și licitezi gratuit pentru proiecte
28 freelanceri plasează o ofertă medie de €16 EUR/oră pentru proiect
Avatarul utilizatorului
Hello there, I am here to provide you the best quality transcription service. Allow me to transcribe your audio/video and provide you accurate transcripts and let me help you reach your business/project goals through the help of my transcription services. My goals is to serve you the Speed, Accuracy and Confidentiality. Each transcript is properly formatted. Strict grammar and punctuation rules are adhered to and of course, file security is something I take very seriously. If you're good to go, then please send me a message and I will see you on the other side! Looking forward to being a part of your transcription job. Best regards, Textbuzz team.
€15 EUR în 40 zile
5,0 (32 recenzii)
6,5
6,5
Avatarul utilizatorului
Bună ziua! Am experiență în domeniu și vă pot ajuta. Până în 6 februarie vor fi gata cele 12 interviuri. Oferta mea este de 100 de lei per interviu. Aștept să lucrăm împreună! Cu stimă, Ema.
€15 EUR în 20 zile
5,0 (1 recenzie)
2,6
2,6
Avatarul utilizatorului
Bună ziua, vorbitor de limba română cu experiență în domeniul transcrierilor. Estimez cel puțin trei ore pentru fiecare interviu. Putem discuta detaliile în chat.
€18 EUR în 40 zile
5,0 (2 recenzii)
2,1
2,1
Avatarul utilizatorului
"Hello! Global Textware can be your FAST, ACCURATE AND HIGH-QUALITY AUDIO/VIDEO TRANSCRIBER. Ready to assist you to achieve your goals from start to finish. Our goal is to provide you with the best and quality delivery of service through dedication, commitment and determination. Each transcript is well-formatted and punctuated. File security is our top priority. Global Textware Transcription Services Provided Include; Interview Meeting Conferences Podcast Dictation Lectures Telephone Call Youtube Videos Featuring; Confidentiality High-Quality Transcription in DOC and PDF Files Proofreading On-Time Delivery Clean Verbatim Send a message and let's begin start working together. We are confident that you would not be disappointed. Regards Global Textware "
€15 EUR în 40 zile
5,0 (2 recenzii)
2,0
2,0
Avatarul utilizatorului
Bună ziua! Lucrez ca tehnoredactor și corector și am scris multe interviuri la viața mea. Garantez o bună cunoaștere a limbii române și o transcriere de calitate. Prețul meu este de 100 de lei pentru un interviu de o oră cu o finalitate în maxim 3 zile lucrătoare mai puțin ziua de miercuri când am treabă la un ziar pe care îl tehoredactez. Vă doresc o zi bună!
€20 EUR în 40 zile
5,0 (3 recenzii)
2,2
2,2
Avatarul utilizatorului
Hi there, I am interested to work on this project. It looks like that my expertise perfectly match with your project.
€15 EUR în 40 zile
4,1 (2 recenzii)
2,1
2,1
Avatarul utilizatorului
Bună ziua! Vă pot ajuta cu transcrierea interviurilor pentru suma de 100 lei/interviu. Sunt o tânără cu multă răbdare, minuţioasă şi atentă. Scriu corect gramatical. Deoarece doresc sa va ofer un serviciu bine realizat, timpul necesar pentru transcrierea interviurilor este de maxim o săptămână. Mulţumesc anticipat!
€20 EUR în 40 zile
5,0 (1 recenzie)
1,0
1,0
Avatarul utilizatorului
I got 210 points on my listening and writing exam/ Am luat 210 la ascultat și scris. Also, am a highschool student in need of money, since my options are few I will put extra care in every work I get/În plus, sunt o elevă la liceu care are nevoie de bani. Din moment ce nu am prea multe opțiuni, o să îmi dau silința pentru această traducere.
€15 EUR în 30 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Buna ziua, oferta mea este de 17 Euro pe ora si consider ca 16 ore (2 md) mi-ar fi suficiente pentru finalizarea proiectului.
€17 EUR în 16 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Bună ziua! As fi încântată să vă ajut cu acest proiect. Am experiență în tehnoredactare, cunosc amănunțit gramatica limbii române și garantez o atenție sporită la detalii. Dacă sunteți interesat, aștept mesaj de la dumneavoastră.
€18 EUR în 16 zile
0,0 (0 recenzii)
1,4
1,4
Avatarul utilizatorului
Buna ziua, ma numesc Andrea si sunt romanca. Am vazut oferta dumneavoastra si as fi fericita sa lucrez cu voi. M-am inscris pe aceat site de putin timp dar am experienta in acest domeniu. Va pot face transcrierea in maxim 2 zile. Pot termina prima dar imi dau mereu un pic mai mult timp in caz de evenimente neasteptate. Sunt atenta si scriu foarte repede.
€12 EUR în 24 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Bună ziua! Numele meu este Andreea, content writer și copywriter. Am citit cuinteres cerințele dumneavoastră și consider că am cunoștințele și experiența necesare pentru a vă ajuta în realizarea proiectului dumneavoastră. Dacă doriți să discutăm mai multe detalii legate de o eventuală colaborare, aștept cu interes un mesaj din partea dumneavoastră. Mulțumesc anticipat!
€12 EUR în 40 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Bună ziua. Sunt o vorbitoare nativă de limba română, elevă, dețin experiență în domeniul transcrierilor și sunt atentă la detalii și responsabilă. Pentru efectuarea acestei transcrieri preconizez o perioadă de 5-6 zile, deoarece doresc să vă ofer un rezultat cât mai bun.
€16 EUR în 40 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Bună ziua. Mi-ar face plăcere să transcriu aceste 12 interviuri și când spun asta mă bazez pe faptul că îmi cunosc abilitățile de transcriere, atenția la detalii, capacitatea de adaptare la diferite situații, de asemenea, cunoștințele dobândite în materie de limbă nativă. Am nevoie de 5 zile ca transcrierea să fie la cea mai bună calitate. Mulțumesc!
€12 EUR în 120 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Buna ziua! Ma numesc Alexia si as dori sa va ajut la acest proiect. Sunt vorbitoare nativa de limba romana, si, pot spune in mod cert, ca am multe cunostinte in legatura cu gramatica acesteia sau a diferitelor cuvinte. Sunt pasionata de scriere si ar fi o placere sa lucrez cu dumneavoastră. Pentru un interviu estimez un timp de lucru de aproximativ 2 zile. Astfel, intregul proiect va finalizat in 3 saptamani sau mai repede. Pretul pentru un interviu este de 100 de lei. De ce sa ma alegeti pe mine? Imi place sa lucrez eficient si calitativ, deci, puteti fi sigur/ă ca ma voi stradui cat se poate de mult sa va inmanez un proiect bun intr-un timp scurt. Multumesc!
€18 EUR în 40 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
My name is Denisa and I was very happy to help with this job, I have a degree in English and Romanian and I lived and studied in Italy for 15 years
€20 EUR în 40 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Salut, În funcție de intesitatea discuției din cadrul interviurilor timpul de transcriere poate varia. Un preț estimativ din partea mea este de 180-270 euro pentru transcrierea a 12 ore de discuții. Cu drag, Marius
€15 EUR în 18 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Am citit cerinţele dumneavoastă şi consider ca sunt potrivită să vă ajut. Sunt studentă la Facultatea de Litere. Garantez o bună cunoaștere a limbii române. O transcriere de calitate. Prețul meu este de 100 de lei pentru un interviu de o oră. Voi realiza această sarcina decursul a 3 zile. Vă mulţumesc!
€20 EUR în 40 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Salutare, ma numesc Razvan, destul de nou pe aici, lucrez ca asistent operational, stiu limba engleza la nivel B2 si mi-as dori tare mult sa te ajut cu acest proiect. Îmi place sa scriu si sa lucrez pe PC, ma ocup cu introducere de date, customer service, gestionez diverse platforme, cunosc intreg pachetul Microsoft Office, detin viteza de tastare peste medie, imi place sa fac research si sunt dornic sa gasesc proiecte si sa câstig experienta pe acest site. De asemenea, în prezent fac cursuri despre Wordpress. Asa ca, te rog, contacteaza-ma in privat daca ti-am starnit interesul. PS: Pretul e estimativ si negociabil, te rog contacteaza-ma si discutam :)
€15 EUR în 10 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Buna ziua! Va propun oferta de lucru astfel: - Transcrierea se va efectua conform cerintelor dvs. ( notarea interlocutorilor dupa nume/initiala/categorie, scrierea sau nu a timpului de redare, etc) - Pentru aproximativ 1 ora de interviu, voi avea nevoie de 1-1,5 ore de transcriere, astfel este nevoie de aproximativ 14-18 ore total. - Timpul de procesare poate fi intre 2 si 4 zile lucratoare, in functie de necesitatea dvs. - Sunt o persoana determinata si ambitioasa, deschisa la orice sugestii si idei ca proiectul sa fie pe placul beneficiarului. Daca sunteti interesat/a, astept acordul dvs. O zi cat mai placuta! Preda Elena.
€14 EUR în 18 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0

Despre client

Steagul GERMANY
Hamburg, Germany
0,0
0
Membru din ian. 10, 2022

Verificarea clientului

Mulțumim! Ți-am trimis prin e-mail linkul pe care trebuie să-l accesezi pentru a revendica creditul gratuit.
A apărut o eroare la trimiterea e-mailului. Încearcă din nou.
Utilizatori înregistrați Totalul proiectelor postate
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Se încarcă previzualizarea
S-a oferit permisiunea de depistare a locației.
Ți-a expirat sesiunea pentru conectare sau te-ai deconectat. Conectează-te din nou.