Logo-ul Freelancer Ce presupune Caută proiecte Conectare Înregistrare Postează un proiect

Platforma Freelancer.com prezintă

Provocarea pentru contorizarea fiecărei picături de apă

Separator futurist privind conținutul

În numele Agenției Bureau of Reclamation, Serviciului USDA de Conservare a Resurselor Naturale și a Programului NASA Tournament Lab

Înscrie-te chiar acum!
Contorizarea fiecărei picături Provocarea AMPS Dezbină și cucerește

Creează designul unui dispozitiv pentru măsurarea precipitațiilor

Platforma Freelancer și agenția Reclamation

Separator futurist privind conținutul
Platforma Freelancer, în parteneriat cu GEONOR, organizează un concurs cu premiu în valoare totală de 300.000 USD în numele Agenției Bureau of Reclamation, Serviciului USDA de Conservare a Resurselor Naturale (NRCS) și NASA Tournament Lab. Provocarea pentru contorizarea fiecărei picături de apă caută soluții pentru optimizarea dispozitivelor de măsurare a precipitațiilor la nivelul solului (pluviometre), care vor fi folosite pentru adoptarea unor decizii mai bune de gestionare a apei esențiale pentru siguranța umană și sănătatea mediului, inclusiv în ce privește prognoza, aprovizionarea cu apă, monitorizarea precipitațiilor pe parcursul anilor, controlul inundațiilor și planificarea irigațiilor.
Înscrie-te chiar acum pentru a profita de șansa de a câștiga o cotă parte din premiul în valoare totală de 80.000 USD, corespunzător Fazei 1.
Pârâu Premiu: Premiu în valoare totală de 80.000 USD

Provocarea pentru contorizarea fiecărei picături de apă – Faza 1

Creează o documentație conceptuală privind dispozitivul de măsurare a precipitațiilor.
Inginer fascinat de date științifice Premiu: Premiu în valoare totală de 220.000 USD

Provocarea pentru contorizarea fiecărei picături de apă – Faza a 2-a

Încorporează conceptul de la Faza 1 într-un prototip gata să fie testat pe teren de către Serviciul USDA de Conservare a Resurselor Naturale (NRCS).

Provocarea

Administratorii resurselor de apă se bazează pe măsurarea precipitațiilor de la nivelul solului pentru a monitoriza condițiile bazinelor și pentru a menține debitele și alimentarea cu apă, precum și pentru a efectua prognoze privind inundațiile. La rândul lor, prognozele sunt utile pentru adoptarea deciziilor de gestionare a apei, de la alocarea acesteia, la controlul inundațiilor și până la restabilirea condițiilor normale ale mediului. În ciuda importanței critice a pluviometrelor pentru gestionarea resurselor de apă, pluviometrele actuale sunt supuse mai multor provocări și limitări legate de cerințele de operare și întreținere (O și Î), precum și de acuratețea și fiabilitatea datelor. Provocarea Contorizarea fiecărei picături de apă caută modele noi sau optimizate pentru dispozitivele de măsurare a precipitațiilor la nivelul solului, astfel încât să rezolve limitările legate de măsurarea precipitațiilor existente, inclusiv în ce privește precizia măsurării, soluționarea și stabilitatea, și să abordeze provocările privind operațiunile și întreținerea (O și Î) pluviometrelor existente.
Ploaie pe iarbă

Implică-te

Ce presupune?

Provocarea se va desfășura în două faze, cu un premiu în valoare totală de 300.000 USD.

Faza 1
Participanții de la Faza 1 vor trimite un caiet de sarcini, care să descrie dispozitivul propus pentru măsurarea precipitațiilor, precum și modul în care acesta va îndeplini cerințele enumerate în secțiunea „ Regulamentul provocării”. Se vor desemna până la 8 echipe care se vor califica pentru a concura în Faza a 2-a.
Faza 2
Participanții de la Faza a 2-a vor trebui să creeze un prototip conform conceptului prezentat la Faza 1, pe care îl vor pregăti pentru testarea în laborator și pe teren. Se va efectua o analiză preliminară pentru a prezenta evoluția prototipului, prin descriere scrisă și demonstrație video. După evaluarea preliminară, se vor alege până la 5 echipe care vor continua să concureze pentru premiul corespunzător celei mai bune soluții, acesta constând în 100.000 USD. Toate soluțiile sunt eligibile pentru o cotă parte din premiul în valoare totală de 30.000 USD, acordat pentru inovații.
Separator futurist privind conținutul

Înscrie-te acum pentru a câștiga o cotă parte din cele 300.000 USD

Înscrie-te chiar acum
Copaci suprapuși și acoperiți cu zăpadă

Agenția Bureau of Reclamation

Bureau of Reclamation este o agenție federală aflată în subordinea Departamentului de Interne al S.U.A. și este cel mai mare furnizor de apă angro al națiunii și al doilea cel mai mare producător de energie hidroelectrică. Facilitățile noastre oferă, de asemenea, control eficient în caz de inundații, oportunități de recreere și beneficii pentru mediu. Agenția Bureau of Reclamation se concentrează îndeosebi pe îndeplinirea obligațiilor sale de livrare, conservare, reciclare și reutilizare a apei și pe dezvoltarea parteneriatelor cu clienții noștri, statele și triburile de indieni americani, precum și pe găsirea modalităților de a reuni o varietate de interese astfel încât să răspundem nevoilor concurente pentru resursele de apă limitate. Pentru mai multe informații, apasă aici.

Programul de la NASA pentru demararea inovațiilor

Agenția Reclamation și platforma Freelancer și-au început colaborarea prin participarea platformei Freelancer în cadrul licitației comune a serviciilor celui de-al doilea program de la NASA pentru demararea inovațiilor (NOIS2). Pentru a afla mai multe informații despre alte proiecte NOIS2, apasă aici.
Utilizatori înregistrați Totalul proiectelor postate
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2022 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Se încarcă previzualizarea
S-a oferit permisiunea de depistare a locației.
Ți-a expirat sesiunea pentru conectare sau te-ai deconectat. Conectează-te din nou.