Logo-ul Freelancer Ce presupune Caută proiecte Conectare Înregistrare Postează un proiect

Platforma Freelancer.com prezintă

Provocarea AMPS

Separator futurist privind conținutul

În parteneriat cu Arrow Electronics

Sponsorizat de agenția Bureau of Reclamation

Înscrie-te acum
Provocarea AMPS Dezbină și cucerește

Sporește fiabilitatea sistemelor energetice

Platforma Freelancer și agenția Reclamation

Separator futurist privind conținutul
Platforma Freelancer, în parteneriat cu Arrow Electronics, organizează un concurs de primă clasă, cu un premiu total de 250.000 USD. Sponsorizat de agenția Bureau of Reclamation, provocarea pentru întreținerea automată a sistemelor de protecție (provocarea AMPS) invită inovatorii și inginerii din întreaga lume să contribuie oferind idei și soluții pentru a continua misiunea agenției Reclamation de a gestiona, dezvolta și proteja apa și resursele asociate, prin îmbunătățirea eficienței sale în ce privește monitorizarea și testarea sistemelor de protecție a energiei electrice. Dacă ți-ai dorit vreodată să influențezi infrastructura la scară largă, aceasta este șansa ta.
O persoană care scrie Premiu: 10.000 USD pentru fiecare intrare câștigătoare

Provocarea privind întreținerea automată a sistemelor de protecție – Faza 1

Creează rapoarte despre instrumente ca să îmbunătățești siguranța și fiabilitatea sistemului energetic.
Inginer fascinat de obiectul științific Premiu: Până la 100.000 USD

Provocarea privind întreținerea automată a sistemelor de protecție – Faza 2

Elaborează un prototip de laborator pentru demonstrația și testarea funcțională.

Provocarea

După întreruperea alimentării cu energie electrică din nord-est, care s-a întâmplat în 2003 în America de Nord, o întrerupere care a afectat peste 50 de milioane de persoane, NERC a elaborat o listă de protocoale de testare astfel încât să prevină o întrerupere a curentului electric de aceeași magnitudine și să îmbunătățească fiabilitatea sistemului. Lista include protocoale de testare și întreținere pentru sistemele de protecție electrică, ce necesită multă muncă și deseori impun ca centralele hidroelectrice ale agenției Reclamation să fie deconectate. Provocarea AMPS caută soluții pentru automatizarea testării sistemelor de protecție existente ale agenției Reclamation la nivelul instalațiilor hidroenergetice în perioadele în care echipamentul este conectat. Deși soluțiile sunt solicitate pentru a fi utilizate în cazul instalațiilor hidroenergetice ale agenției Reclamation, acestea sunt în general aplicabile oricărui sistem cu releu de protecție.
Unde și linii futuriste abstracte, conectate prin puncte

Implică-te

Cum funcționează?

Provocarea se va desfășura în două faze, cu premii în valoare totală de 250.000 USD.

Faza 1
Faza 1 caută prezentări individuale sau realizate în echipă, sub forma unui raport, pentru a pune la dispoziție inovații care vor îmbunătăți fiabilitatea sistemelor de alimentare cu energie electrică, prin automatizarea testării sistemului de protecție. Până la 10 intrări vor primi 10.000 USD fiecare, având posibilitatea de a trece la faza 2.
Faza 2
Participanții celei de-a doua faze vor dezvolta un prototip de laborator pentru demonstrația și testarea funcțională. Testarea va fi efectuată în zona Denver. Cel mai bun prototip va fi premiat cu până la 100.000 USD. În plus, se vor acorda premii în valoare de până la 10.000 USD în cazul celor care excelează în ce privește criteriile de referință individuale pentru un premiu total de 150.000 USD, corespunzător celei de-a doua faze.
Separator futurist privind conținutul
De asemenea, există potențiala posibilitate a unui Acord de cooperare pentru cercetare și dezvoltare și a unei perioade destinate colaborării cu personalul agenției Reclamation, în vederea dezvoltării unor soluții la nivelul corespunzător pregătirii de pe teren.

Înscrie-te chiar acum ca să câștigi unul dintre premiile în valoare de 250.000 USD

Înscrie-te chiar acum
Barajul Hoover cu linii futuriste suprapuse

Agenția Bureau of Reclamation

Agenția Bureau of Reclamation este cel mai mare furnizor de apă din Statele Unite, aprovizionând peste 31 de milioane de regiuni din vest. Cele 53 de hidrocentrale electrice furnizează anual peste 40 de miliarde de kilovați-oră, constituind astfel al doilea cel mai mare producător de energie hidroelectrică din S.U.A. Numeroasele programe ale agenției, inițiativele și activitățile sale ajută statele din vest, triburile de amerindieni și pe mulți alții să îndeplinească noile nevoi privind apa. Apasă aici pentru a afla mai multe informații.

Programul de la NASA pentru demararea inovațiilor

Agenția Reclamation și platforma Freelancer și-au început colaborarea prin participarea platformei Freelancer în cadrul licitației comune a serviciilor celui de-al doilea program de la NASA pentru demararea inovațiilor (NOIS2). Pentru a afla mai multe informații despre alte proiecte NOIS2, apasă aici.
Structura podului peste un baraj de apă
Utilizatori înregistrați Totalul proiectelor postate
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2022 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
There is no internet connection
Se încarcă previzualizarea