1000 page rankproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrează în funcție de:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
    Starea proiectului
    2,000 1000 page rank proiecte găsite, la prețul de USD

    De scris textul pentru landing page " " Următoarele rubrici: 1. Despre noi (agenție de recrutare ) 2-3 fraze descriere ; noastră 1-2 fraze descriere ; nostru 1-2 fraze descriere ; clienții noștri 6-7 recenzii pozitive ; 5. Avantajele și beneficiile cooperării cu noi 2-3 fraze descriere .

    $27 (Avg Bid)
    $27 Oferta medie
    5 oferte

    Va salut, Am nevoie de seo on page si off page pentru un magazin de beauty. Ma intereseaza tot ce tine de meta si link-uri. Mai multe putem discuta pe chat.

    $90 (Avg Bid)
    $90 Oferta medie
    49 oferte

    Salutare, Caut o persoană dornică să mă ajute la scrierea de articole de educaţie financiară, finanţe personale, cum sa economiseşti bani, cum să-i administrezi. Titlurile şi subiectele articolelor le vom alege împreună. Îmi doresc ...finanţe personale, cum sa economiseşti bani, cum să-i administrezi. Titlurile şi subiectele articolelor le vom alege împreună. Îmi doresc să fie cât mai SEO friendly pe anumite cuvinte cheie pe care le vom stabili de comun acord. Blogul are vechime în România, doar că aş avea nevoie de un ajutor pentru a oferi şi mai mult conţinut. Articolele trebuie scrise în limba română şi să aibă minim 800-1000 cuvinte, conţinut unic. Mă puteţi contacta pentru mai multe detalii. Experienţa este necesară ...

    $22 (Avg Bid)
    $22 Oferta medie
    7 oferte
    adding page to website S-a încheiat left

    broadband page to current website

    $84 (Avg Bid)
    $84 Oferta medie
    64 oferte

    Am nevoie de 3 articole in limba romana (500-1000 cuvinte). Blog pentru magazin cu produse impotriva daunatorilor. Doresc ca textul sa fie optimizat SEO (cuvinte cheie). Daca suntem multumiti de colaborare, vom mai avea nevoe si de alte articole.

    $28 (Avg Bid)
    $28 Oferta medie
    22 oferte

    Am nevoie de două articole în limba română care să conțină 500-1.000 de cuvinte. Articolul se adresează persoanelor interesate de rochii de mireasă. Doresc ca textul sa fie optimizat SEO și atractiv pentru grupul țintă. Dacă suntem mulțumiți de colaborare, vom mai avea nevoie și de alte articole.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Oferta medie
    13 oferte

    Ce vei avea de facut? - vei extrage un landing page mic, unde vei modifica anumite cuvinte din text si o poza de profil. - vei modifica o imagine de fundal sa vedem daca se vede bine cu noua imagine, iar daca nu o vei restabili la loc. - vei face o marire de text pentru versiunea mobila (doar in partea de jos a site-ului) - vei adauga un link de legatura catre mail (clic to mail) si WhatsApp. - vei adauga cuvintele cheie - vei activa certificatul SSL pus la dispozitie de providerul de hosting, urmand instructiunile acestuia.

    $98 (Avg Bid)
    $98 Oferta medie
    12 oferte
    Redactor de descrieri S-a încheiat left

    Salut, Am nevoie de o persoana experimentata in domeniul redactarii de continut si familiara cu notiunile SEO. Totul consta in niste descrieri ale unor echipamente sportive, mai exact fotbal. Asa ca, daca sunteti familiar cu lumea fotbalului si aveti idee despre ce e vorba, va astept propunerile. Includeti in propunere si pretul pentru 1000 de caractere (cu spatii). Mai multe informatii vor fi furnizate pe chat.

    $35 (Avg Bid)
    $35 Oferta medie
    6 oferte
    Trophy icon traducere nuvela sf din engleza S-a încheiat left

    Se cauta traducator pentru o nuvela SF din engleza in romana. Persoana selectata trebuie sa fie dispusa sa continue sa traduca intregul continut la pretul de 1.25 eur / 1000 caractere text engleza exclusiv spatii. Selectia se va face in baza calitatii traducerii celor 3 fragmente atasate.

    $18 (Avg Bid)
    Garantat

    Caut persoane interesate sa scrie articole de blog pe domeniul finante personale. Articolele trebuie sa aiba in jur de 1000 de cuvinte, sa fie scrise corect d.p.d.v gramatical si cu diacritice.

    $64 (Avg Bid)
    $64 Oferta medie
    15 oferte
    Landing page S-a încheiat left

    Am nevoie de un landing page usor complex.

    $142 (Avg Bid)
    $142 Oferta medie
    15 oferte

    Salutare , caut un scripter de FiveM care sa scriptere serverul meu de FiveM , primeste Rank Administrator, 50% din donatii ! Promovari la youtuberi cunoscuti cumparate , host 32slots / 10GB Ram , protectii DDOs cumparate ipfw , ipf si layer 7

    Lua
    $31 - $259
    $31 - $259
    0 oferte
    Advertorial S-a încheiat left

    Am nevoie de 15 advertoriale cu 1000-1500 cuvinte / advertorial.

    $184 (Avg Bid)
    $184 Oferta medie
    8 oferte

    Salutare! Caut o persoană cu răbdare care să copieze și să editeze articole din reviste scanate folosind tehnologia OCR (Recunoaşterea optică a caracterelor). Treaba e foarte simplă: primiți un fișier PDF unde textul e deja recunoscut, dar trebuie luat textul și corectat în cazul în care sunt greșeli de recu...tehnologia OCR (Recunoaşterea optică a caracterelor). Treaba e foarte simplă: primiți un fișier PDF unde textul e deja recunoscut, dar trebuie luat textul și corectat în cazul în care sunt greșeli de recunoaștere a programului. După corectare, se va introduce tot textul într-o aplicație online de eliminare a ”line breaks” din text și apoi aranjat tot articolul într-un document word. Plata va fi la 1000 de cuvinte editate. Voi...

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Oferta medie
    19 oferte
    Project for Ion Gabriel T. S-a încheiat left

    Salut Sunt in cautarea unui specialist SEO si am vazut profilul tau. Am urmatoarea problema si te rog sa imi spui daca ma poti ajuta. Am un site care statea destul de bine din punct de vedere SEO, insa de curand a fost spart , l-am curatat dar a cazut destul de mult in rank-ul cuvintelor cheie. Ne poti ajuta sa il reparam, urcand inapoi in clasament ? Cat ar costa si cat ar dura? Site-ul este si cuvintele chele sunt 72 la numar. Multumesc

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Oferta medie
    1 oferte

    Salut! Suntem un proiect ce dorește să se lanseze în cel mai scurt timp pe piață și pentru început am dori să creem un site de prezentare și dacă este posibil și un blog integrat în acesta. Dacă ești priceput în programare, design web și content și cunoști limba română/engleză, atunci îți așteptăm oferta!

    $201 (Avg Bid)
    $201 Oferta medie
    17 oferte
    Landing page S-a încheiat left

    Need landing pages focused in leads

    $77 (Avg Bid)
    $77 Oferta medie
    18 oferte
    Landing page S-a încheiat left

    Doresc un landing page Pentru promovare marketing

    $36 (Avg Bid)
    $36 Oferta medie
    9 oferte

    Caut “postaci” pe FB. Detin o pagina si un grup de FB pe care doresc sa le populez. Pentru pagina am nevoie de followeri si cateva like-uri pe zi, iar pentru grup am nevoie de membrii activi care sa comenteze si sa dea like la postarile zilnice 3-4/zi. Astept oferte. Momentan se cauta doar pentru varianta in romana deci si membrii ar trebui sa aiba nume romanesti. Astept oferte

    $290 (Avg Bid)
    $290 Oferta medie
    5 oferte

    Suntem o agentie de web design si cautam o persoana care sa ne ajute cu partea de articole pentru proiectele de SEO ce le avem. Articolele trebuie sa fie intre 700-1000 cuvinte fiecare si sa contina anumite cuvinte cheie. Numarul lor depinde in functie de proiecte. In momentul de fata avem nevoie de 4 articole, dar acestea se pot repeta lunar.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Oferta medie
    3 oferte
    Descrieri produse pe site S-a încheiat left

    Am nevoie de descrieri la 49 de produse pentru un site. Produsele sunt parfumuri. Vreau sa aflu un cost total pentru cele 49 de descrieri (aproximativ 1000 de caractere pentru fiecare descriere)

    $311 (Avg Bid)
    $311 Oferta medie
    3 oferte

    Caut un dezvoltator priceput care poate să îmi creeze un landing page. Dețin domeniu și găzduire, doar să încarc eu fișierul site-ului. 90% din elementele din site le dețin eu.

    $111 (Avg Bid)
    $111 Oferta medie
    10 oferte

    Caut persoane doritoare să scrie/traducă articole cu tematică medicală de minim 6000 de caractere (aproximativ 1000 de cuvinte). Este un job perfect pentru studenții la medicină și pasionații de medicină/sănătate. Surse de informare pot oferi eu, sau le puteți găsi și voi. Prețul pentru un articol este de $5, cu posibilitatea negocierii dacă articolele sunt excelente.

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Oferta medie
    22 oferte
    Caut Redactor S-a încheiat left

    Elita Romaniei este o platforma de stiri, doar cu povesti de succes cu si despre romani, din orice domeniu de activitate. Realizam inter...sau mai putin faimosi, din tara sau diaspora, care se remarca prin proiecte unice, rezultate de exceptie sau influentarea in bine a societatii/comunitatii din care fac parte. Redactorul va propune persoane pentru articole, va intra in legatura cu acestea, va purta un dialog online sau face-to-face, va obtine confirmare pe versiunea finala a articolului. Asteptam o cotatie per articol de circa 1000 cuvinte, impreuna cu alte exemple de articole scrise de dvs. Subliniem faptul ca urmarim o colaborare pe termen lung, fiecare redactor urmand sa se bucure de profil personal pe site-ul Elita Romaniei, semnatura pe articole, expunere la o audienta de...

    $70 (Avg Bid)
    $70 Oferta medie
    4 oferte

    Buna ziua. Am un proiect personal, care implica realizarea unui tabel excel complex, (1000linii) si as dori sa filtrez aceste date, conform cerintelor mele. Se vor folosi macros si vba, deci am nevoie de cineva care chiar stie sa lucreze in excel. Cei care stiti sa faceti o comparare intre doua coloane, dar asemanarea sa fie de 85%, puteti sa ma contactati.

    $271 (Avg Bid)
    $271 Oferta medie
    3 oferte
    Project for Mucahit T. S-a încheiat left

    Buna ziua, m-am uitat peste profilul dvs. si am observat ca aveti cunostinte in "VOIP (Asterisk)". Doresc o aplicatie in care un numar de telefon de exemplu "+40728182013" sa primeasca apel dupa apel la un interval de maxim 10-15 secunde, dupa fiecare apel primit sa se schimbe numarul de telefon care apeleaza pentru a nu fi blocat, iar daca are casuta vocala numarul "+40728182013" sa nu ...uitat peste profilul dvs. si am observat ca aveti cunostinte in "VOIP (Asterisk)". Doresc o aplicatie in care un numar de telefon de exemplu "+40728182013" sa primeasca apel dupa apel la un interval de maxim 10-15 secunde, dupa fiecare apel primit sa se schimbe numarul de telefon care apeleaza pentru a nu fi blocat, iar daca are casuta vocala numarul &q...

    $1000 (Avg Bid)
    $1000 Oferta medie
    1 oferte
    Project for Macovei M. S-a încheiat left

    Buna ziua, m-am uitat peste profilul dvs. si am observat ca aveti cunostinte in "VOIP (Asterisk)". Doresc o aplicatie in care un numar de telefon de exemplu "+40728182013" sa primeasca apel dupa apel la un interval de maxim 10-15 secunde, dupa fiecare apel primit sa se schimbe numarul de telefon care apeleaza pentru a nu fi blocat, iar daca are casuta vocala numarul "+40728182013" sa nu ...uitat peste profilul dvs. si am observat ca aveti cunostinte in "VOIP (Asterisk)". Doresc o aplicatie in care un numar de telefon de exemplu "+40728182013" sa primeasca apel dupa apel la un interval de maxim 10-15 secunde, dupa fiecare apel primit sa se schimbe numarul de telefon care apeleaza pentru a nu fi blocat, iar daca are casuta vocala numarul &q...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Oferta medie
    1 oferte
    Project for Ionut R. S-a încheiat left

    Buna ziua, m-am uitat peste profilul dvs. si am observat ca aveti cunostinte in "VOIP (Asterisk)". Doresc o aplicatie in care un numar de telefon de exemplu "+40728182013" sa primeasca apel dupa apel la un interval de maxim 10-15 secunde, dupa fiecare apel primit sa se schimbe numarul de telefon care apeleaza pentru a nu fi blocat, iar daca are casuta vocala numarul "+40728182013" sa nu m...peste profilul dvs. si am observat ca aveti cunostinte in "VOIP (Asterisk)". Doresc o aplicatie in care un numar de telefon de exemplu "+40728182013" sa primeasca apel dupa apel la un interval de maxim 10-15 secunde, dupa fiecare apel primit sa se schimbe numarul de telefon care apeleaza pentru a nu fi blocat, iar daca are casuta vocala numarul "+...

    $1000 (Avg Bid)
    $1000 Oferta medie
    1 oferte

    Bună ziua, Aș avea nevoie de cineva care să scrie/traducă articole de sănătate/medicină. Articolele trebuie să aibă minim 6000 de caractere (aproximativ 1000 de cuvinte) și să urmeze un anumit format. Sursele de informare le voi oferi eu. Uneori, este nevoie doar de traducere din limba engleza si o usoara formatare. Experienta in domeniul medical e de preferat, dar nu obligatorie. Multumesc

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Oferta medie
    17 oferte

    Caut freelancer cunoscator de limba germana, pentru integrarea unei landing page intr-un site existent in germana. Deasemenea site- ul existent ca open cart necesita inbunatatiri.

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Oferta medie
    22 oferte

    Pagina se numeste Slabeste Cu Tatiana. Eu vad bannerul cam asa: pe un fundal verde-deschis un cantar de podea cu 2 picioare gratioase pe el (pana sub genunchi), un centimetru aruncat la intamplare alaturi. Iar in partea dreapta pe diagonala textul: Slabeste ACUM! Intreaba-ma CUM!

    $352 (Avg Bid)
    $352 Oferta medie
    35 oferte
    Sales and Marketing S-a încheiat left

    I need some help with internet marketing. Salutare, suntem un site de reduceri și căutăm o persoană specializată în Google Adwords. Condiții: - persoana cu experiență reală dovedită - persoana care cunoaște foarte bine limba română și piata din Romania Buget administrat: - prima luna 1000 lei ( care poate sa crească în funcție de rezultatele ) Plată oferită: 2-4 % din vânzări, plată se face doar la rezultate. Va mulțumesc!

    $25 (Avg Bid)
    $25 Oferta medie
    2 oferte

    Elita Romaniei va fi o platforma de stiri, doar cu povesti de succes cu si despre romani, din orice domeniu de activitate. Vom realiza ...purta un dialog online sau face-to-face, va obtine confirmare pe versiunea finala a articolului. In fisierul atasat se regasesc mai multe detalii despre modul de lucru. Platforma se va lansa dupa 1 iulie 2018, insa pana la mijlocul lunii iunie dorim sa ne construim o echipa de aproximativ 10 persoane care sa contribuie saptamanal cu minim 1 articol. Asteptam o cotatie per articol de circa 1000 cuvinte, impreuna cu alte exemple de articole scrise de dvs. Subliniem faptul ca urmarim o colaborare pe termen lung, fiecare redactor urmand sa se bucure de profil personal pe site-ul Elita Romaniei, semnatura pe articole, expunere la o audienta de...

    $443 (Avg Bid)
    $443 Oferta medie
    17 oferte

    3 cuvinte cheie, structura textului o stabilim impreuna in functie de layout-ul site-ului

    $14 (Avg Bid)
    $14 Oferta medie
    1 oferte

    Template-ul se afla aici: Ce trebuie facut: - pagina login + order info + schimbare parola... Pasi comanda - alegere lentila - la apasarea butonului Comanda, un formular de selectare a lentilei (criterii de excludere in functie de selectiile anterioare: similar cu aici: ) - alegere transport - alegere plata (card, ramburs, ridicare din magazin) - aici nu se include partea de plata cu cardul, doar optiune - inserare comanda in baza de date (Prestashop) CSS - modificare de aspect a template-ului - curatare CSS

    $160 (Avg Bid)
    $160 Oferta medie
    13 oferte

    Salut am un website in wordpress cu woocommerce. As dori sa vorbim mai multe despre proiect. Bugetul este intre 750 si 1000 de euro si am dori sa finalizezi niste functionalitati facute custom anterior de un alt programator

    $250 (Avg Bid)
    $250 Oferta medie
    1 oferte
    Project for Sergiu S. S-a încheiat left

    Salut am un website in wordpress cu woocommerce. As dori sa vorbim mai multe despre proiect. Bugetul este intre 750 si 1000 de euro si am dori sa finalizezi niste functionalitati facute custom anterior de un alt programator

    $250 (Avg Bid)
    $250 Oferta medie
    1 oferte
    Project for Mihai D. S-a încheiat left

    Salut am un website in wordpress cu woocommerce. As dori sa vorbim mai multe despre proiect. Bugetul este intre 750 si 1000 de euro si am dori sa finalizezi niste functionalitati facute custom anterior de un alt programator.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Oferta medie
    1 oferte
    Project for Predus G. S-a încheiat left

    Salut am un website in wordpress cu woocommerce. As dori sa vorbim mai multe despre proiect. Bugetul este intre 750 si 1000 de euro si am dori sa finalizezi niste functionalitati facute custom anterior de un alt programator.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Oferta medie
    1 oferte

    Salut am un website in wordpress cu woocommerce. As dori sa vorbim mai multe despre proiect. Bugetul este intre 750 si 1000 de euro si am dori sa finalizezi niste functionalitati facute custom anterior de un alt programator.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Oferta medie
    1 oferte
    Articole despre travel S-a încheiat left

    Buna, Caut pe cineva care sa scrie articole de travel de genul "top destinatii turistice in.." "ce poti face gratis in..." "lucruri pe care trebuie sa le stii despre... inainte de calatorie" + tips&tricks Am nevoie de 30 de articole de 500 de cuvinte fiecare (unele articole vor avea 1000 de cuvinte, insa se vor contoriza ca 2 articole). Bugetul pentru acest job este de 50$. Va rog sa nu aplicati la acest job daca nu sunteti de acord cu pretul si nu aveti deloc experienta in redactarea unor articole. Articolele trebuie sa fie originale si scrise de voi, nu copiate! Voi verifica! Inainte de a alege pe cineva, voi avea nevoie de un articol de test de 300 de cuvinte cu titlul "Cele mai frumoase 3 orase din Malta". Atunci c...

    $92 (Avg Bid)
    $92 Oferta medie
    13 oferte
    Project for Andrei P. S-a încheiat left

    Salut Andrei, sunt Cristi si caut un colaborator pe termen lung pentru cateva proiecte. Pentru inceput am nevoie de mai multe articole in limba romana despre slabit, in special despre suplimente si diete. Ma intereseaza cat ceri pentru 100 de cuvinte si in cat faci livrarea. Mentionez ca fiecare articol trebuie sa aibe aproape 1000 de cuvinte.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Oferta medie
    1 oferte

    ...One Distribution(NOD) care ar trebui sa aduca produsele aflate pe platforma in magazinul nostru online(in prezent WooCommerce) Pe scurt: Din acest api avem nevoie un script cu o pagina de config unde sa putem configura: Pasul 1 1. Ce fel de categorii se importa(cu produsele aferente) 2. Un configurator de marja de pret(pe 3 nivele ex: 0-499 valuta 20 *** , 500-999 valuta 10 *** , peste 1000 valuta 5 *** ) 3. posibilitatea importului in cele 3 valute usd, eur, lei, care le au ei pe platforma 4. preluarea automata a cursului bnr, cu posibilitatea de adaugare a unei marje la curs 1 *** , 2 *** etc 5. Posibilitatea de a schimba cheia api(datele de conectare la ) 6. Tipul de export care se efectueaza la final: json, csv, xml Dupa ce acest fisier a fost creat si salvat, urmeaza pas...

    $436 (Avg Bid)
    $436 Oferta medie
    10 oferte

    Scrierea unui articol despre implinirea a 100 de ani de la marea unire. Content unic Target: 1000 de cuvinte Keywords: 3-5

    $24 (Avg Bid)
    $24 Oferta medie
    11 oferte

    Scrie articole legate de chatbots si inteligenta artificiala si devino partener/redactor permanent pentru publicatia nostra. Este vorba despre o publicatie nisata cu articole despre chatbos, inteligenta artificiala, NLP, m...articolului intr-o sectiune “Bibliografie”. Daca documentarea a fost facuta online, se vor mentiona site-urile respective. CONDITIILE DE ACCEPTARE A ARTICOLELOR Pentru ca articolul dumneavoastra sa fie acceptat trebuie sa respecte o serie de conditii: - articolul trebuie sa fie original si sa nu fie copiat de pe alte siteuri, carti, sau alte surse. - articolul trebuie sa aiba cel putin 800-1000 cuvinte daca are un subiect viral si cel putin 2000 daca este format documentar. - articolul trebuie sa fie bazat pe cuvinte (keywords) cu volum ma...

    $24 (Avg Bid)
    $24 Oferta medie
    8 oferte
    Google Rank S-a încheiat left

    Detin un website si doresc sa fie cat mai sus pozitionat pe Google.

    $57 (Avg Bid)
    $57 Oferta medie
    33 oferte

    Buna ziua, In vederea unei viitoare colaborari, cautam copywiters pentru descrierea produselor dintr-unul din site-urile Otter Distribution: Numarul produselor aproximativ 1000 Numarul de carcactere/descriere: 500 Iar tone of voice-ul trebuie adaptat brand-ului descris (incepand de la cele care pun accentul pe tehnologii, brand-uri sport, brand-uri elegante), insa mai multe informatii va pot oferi ulterior atunci cand vom construi un brief mai clar. Asteptam cu interes sa ne contactati.

    $382 (Avg Bid)
    $382 Oferta medie
    18 oferte

    Scrie articole legate de teme istorice sau ...articolului intr-o sectiune “Bibliografie”. Daca documentarea a fost facuta online, se vor mentiona site-urile respective. CONDITIILE DE ACCEPTARE A ARTICOLELOR Pentru ca articolul dumneavoastra sa fie acceptat trebuie sa respecte o serie de conditii: - articolul trebuie sa fie original si sa nu fie copiat de pe alte siteuri, carti, sau alte surse. - articolul trebuie sa aiba cel putin 800-1000 cuvinte daca are un subiect viral si cel putin 2000 daca este format documentar. – articolul trebuie sa fie neutru, echilibrat si obiectiv atunci cand despre subiectul sau exista mai multe puncte de vedere. - articolul este plauzibil din punct de vedere stiintific si nu promoveaza parapsihologia, pseudo-stiinta, medic...

    $26 (Avg Bid)
    $26 Oferta medie
    25 oferte

    Scrie articole legate de teme istorice sau cu...finalul articolului intr-o sectiune “Bibliografie”. Daca documentarea a fost facuta online, se vor mentiona site-urile respective. CONDITIILE DE ACCEPTARE A ARTICOLELOR Pentru ca articolul dumneavoastra sa fie acceptat trebuie sa respecte o serie de conditii: - articolul trebuie sa fie original si sa nu fie copiat de pe alte siteuri, carti, sau alte surse. - articolul trebuie sa aiba cel putin 800-1000 cuvinte daca are un subiect viral si cel putin 2000 daca este format documentar. – articolul trebuie sa fie neutru, echilibrat si obiectiv atunci cand despre subiectul sau exista mai multe puncte de vedere. - articolul este plauzibil din punct de vedere stiintific si nu promoveaza parapsihologia, pseudo-stiinta, medi...

    $24 (Avg Bid)
    $24 Oferta medie
    9 oferte

    Scrie articole legate de teme istorice sau cu...finalul articolului intr-o sectiune “Bibliografie”. Daca documentarea a fost facuta online, se vor mentiona site-urile respective. CONDITIILE DE ACCEPTARE A ARTICOLELOR Pentru ca articolul dumneavoastra sa fie acceptat trebuie sa respecte o serie de conditii: - articolul trebuie sa fie original si sa nu fie copiat de pe alte siteuri, carti, sau alte surse. - articolul trebuie sa aiba cel putin 800-1000 cuvinte daca are un subiect viral si cel putin 2000 daca este format documentar. – articolul trebuie sa fie neutru, echilibrat si obiectiv atunci cand despre subiectul sau exista mai multe puncte de vedere. - articolul este plauzibil din punct de vedere stiintific si nu promoveaza parapsihologia, pseudo-stiinta, medi...

    $10 (Avg Bid)
    $10 Oferta medie
    1 oferte