Autocad exhibition design simple drawingsproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrare după:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
  Starea proiectului
  217,523 autocad exhibition design simple drawings proiecte găsite, la prețul de USD

  Proiect reamenajare cantina autiservire. Planse 2d tavane pardoseala, pereți desfășurați, iluminat, detalii unde e cazul, nu necesita cunoștințe de proiectare mobilier detaliile le dăm noi. Prețul oferit este de 10e pe planșa. Estimam un necesar de 20 planșe.

  $395 (Avg Bid)
  $395 Oferta medie
  9 oferte
  Simple data entry project S-a încheiat left

  Completarea unui chestionar (test de personalitate). Durata estimata - aproximativ 10 min. Rezultatul trebuie trimis pe adresa mea de email.

  $16 (Avg Bid)
  $16 Oferta medie
  44 oferte
  Proiectant mobilier S-a încheiat left

  Cautam pentru angajare : Suntem in cautare de o persoana cu experienta de minim un an in proiectare de mobilier, care a mai lucrat in AUTOCAD (2D/ 3D) sau Solidworks ,IMOS si ERP (reprezinta un avantaj). Activitatea se desfasoara la o locatie fixa, transportul fiind asigurat/decontat. Locatie Cluj-Napoca, Romania

  $1180 (Avg Bid)
  $1180 Oferta medie
  6 oferte
  render mobilier S-a încheiat left

  Vreau render fotorealist pentru piese de mobilier care urmeaza sa fie promovate pe un site. Imagini si 360 grade. Vi se ofera model 3D in Autocad 2016 (DWG)

  $165 (Avg Bid)
  $165 Oferta medie
  13 oferte

  Caut desenator in autocad pentru realizare unui portofoliu de desene tehnice de porti si garduri metalice, balustrade, copertine, gratare, rafturi metalice si cam tot ce se poate face din fier sudat. Pot furniza cataloage cu imagini si detalii, detin si unele schite in format dwg. Daca rezultatul proiectului e pozitiv, colaborarea poate continua si dupa, in functie de necesitatile momentului.

  $167 (Avg Bid)
  $167 Oferta medie
  13 oferte

  Doresc sa realizez cateva imagini independente una de cealalta in 3D (autocad) avand ca si continut: zona de birouri, zona industriala, zona de depozitare, zona comerciala si una generala de ansamblu. Imaginile nu contin elemente foarte complicate dar este necesar sa fie realizate in format 3D Mai multe detalii le voi trimite ulterior.

  $114 (Avg Bid)
  $114 Oferta medie
  4 oferte
  Oleson village project S-a încheiat left

  Penn foster..autocad 2017..project

  $377 (Avg Bid)
  $377 Oferta medie
  27 oferte
  Design project S-a încheiat left

  Autocad, catia

  $359 (Avg Bid)
  $359 Oferta medie
  13 oferte

  O locuinta existenta, formata din cadire P+1 (4 camere), cladire anexa 1 cameră și curte necesita modificari exterioare si interioare. Avem nevoie de: -planuri si sectiuni in Autocad dupa releveul si schitele conceptuale de ale arhitectului (pentru DTAC) -randari exterioare și interioare 3D.

  $456 (Avg Bid)
  $456 Oferta medie
  24 oferte
  Proiect de design S-a încheiat left

  Am nevoie de servicii de design grafic Am nevoie de realizarea unei piese 2D și 3D in AutoCAD

  $39 (Avg Bid)
  $39 Oferta medie
  9 oferte

  Salut. Ma numesc Solomon , am absolvit recent si am specializarea AutoCAD. Mi-ar face placere sa colaboram. Totusi sunt la inceput si as vrea sa invat si sa incerc lucrurii noi.

  $48 (Avg Bid)
  $48 Oferta medie
  10 oferte

  Proiectul reprezinta o documentatie tehnica si sunt in total cca 350 de materiale. 90% din documente au aproximativ o pagina. Acestea vor fi traduse din spaniola si engleza inspre romana. Traducerea trebuie implementata in AUTOCAD, astfel incat documentele finale sa fie in acelasi format cu cele originale. Pentru mai multe informatii, va rog sa ma contactati pe adresa de [Removed by Freelancer.com...

  $41 / hr (Avg Bid)
  $41 / hr Oferta medie
  3 oferte

  Proiectul reprezinta o documentatie tehnica si sunt in total cca 350 de materiale. 90% din documente au aproximativ o pagina. Acestea vor fi traduse din spaniola si engleza inspre romana. Traducerea trebuie implementata in AUTOCAD, astfel incat documentele finale sa fie in acelasi format cu cele originale. Pentru mai multe informatii, va rog sa ma contactati pe adresa de e-mail hr1@[conectează-...

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Oferta medie
  11 oferte

  realizare desene de executie pt vase sub presiune, conducte, instalatii

  $2033 (Avg Bid)
  $2033 Oferta medie
  16 oferte

  Am un site creat pe CMS Made Simple in care trebuie sa cream campuri pentru inserarea de meta descrition la unele pagini unde inca nu exista aceasta facilitate in CMS. Astept cunoscatori PHP interesati.

  $6 / hr (Avg Bid)
  $6 / hr Oferta medie
  17 oferte

  Proiectare/programare/elaborare documentatie tehnica si de executie in autocad ,xylog/alphacam personalizat pentru cnc in 5 axe prelucrare lemn.

  $2524 (Avg Bid)
  $2524 Oferta medie
  2 oferte

  [conectează-te pentru a consulta linkul URL] Android Studio pentru java ,SDK, lib32 in vederea vederea vizualizarii in virtual mode a unor aplicatii. Aplicatiile Android studio si aplicatiile sunt deja instalate, au nevoie de ajustari. 2,Realizare a unui model in 3d pe Autocad Inventor si pe Autocad Artcam , salvat in cod masina nc.

  $170 (Avg Bid)
  $170 Oferta medie
  9 oferte

  AUTOCAD, SOLIDWORKS, CATIA ,

  $257 (Avg Bid)
  $257 Oferta medie
  3 oferte

  [conectează-te pentru a consulta linkul URL] Android Studio pentru java ,SDK, lib32 in vederea vederea vizualizarii in virtual mode a unor aplicatii. Aplicatiile Android studio si aplicatiile sunt deja instalate, au nevoie de ajustari. 2,Realizare a unui model in 3d pe Autocad Inventor si pe Autocad Artcam , salvat in cod masina nc.

  $136 (Avg Bid)
  $136 Oferta medie
  3 oferte
  catia autocad S-a încheiat left

  CATIA

  $65 (Avg Bid)
  $65 Oferta medie
  9 oferte

  orice proiect care tine de : introducere date ,desen tehnic,grafica,programe de lucru autocad,wod, excel

  $124 (Avg Bid)
  $124 Oferta medie
  5 oferte

  orice proiect care tine de : introducere date ,desen tehnic,grafica,programe de lucru autocad,wod, excel

  $150 (Avg Bid)
  $150 Oferta medie
  1 oferte

  Buna ziua, Am 6 modele de casute de vacanta facute pe Autocad in 3D, si am nevoie de modelare pt prezentare web si catalog. Putem discuta detaliile daca sunteti interesat, si imi puteti face o oferta de pret pe urma. Va multumesc, Alain

  $112 (Avg Bid)
  $112 Oferta medie
  1 oferte

  Am nevoie de un desen in autocad la cotele din proiectul meu de [conectează-te pentru a consulta linkul URL] un desen dar trebuie modificat ( completat ),nu este la cote,nu are toate accesoriile pe el(joja de ulei,canale pentru ulei,etc.)

  $38 (Avg Bid)
  $38 Oferta medie
  5 oferte
  Simple project S-a încheiat left

  Simple project Simple project Simple project Simple project Simple project

  $17 (Avg Bid)
  $17 Oferta medie
  1 oferte

  având o capacitate f mare de producție și o experiență indelungată ( de 2 ori locul întâi la Premiile Display- germania pt un display Gillete și cutia de coniac Brâncoveanu) însă f afectați de o decizie de insolvență care s-a dovedit ulterior o gravă eroare judiciară, suntem în punctul de a începe să redevenim ce am fost și mai mult decît atât...

  $6111 (Avg Bid)
  $6111 Oferta medie
  5 oferte

  Proiectul se desfasoara Vineri 12 |Septembrie 2014 ora 14:30- dureaza 30-45 min Maxim. Se cere acuratete in lucru. Si obligatoriu se lucreaza in Autocad 2011.

  $24 (Avg Bid)
  $24 Oferta medie
  8 oferte

  Am nevoie de o aplicatie Hadoop care sa foloseasca un fisier csv dat de mine si care sa realizeze cateva operatii simple Map/Reduce, cum ar fi ordonarea dupa un anumit camp, gasirea tuturor inregistrarilor cu o anumita valoare. Rezultatele vor fi aratate intr-o interfata web.

  $231 (Avg Bid)
  $231 Oferta medie
  5 oferte

  Plecând de la [conectează-te pentru a consulta linkul URL] şi [conectează-te pentru a consulta linkul URL] se va realiza o componentă de interfaţă grafică în HTML5, JavaScript pentru a permite vizualizarea într-un panel a ordinelor plasate de investitor în ASETS, împreună cu posibilitatea de face Update şi Cancel pe un ordin selectat din listă. Funcţionalita...

  $26 (Avg Bid)
  $26 Oferta medie
  3 oferte

  We are looking for a Data Entry Clerk to type information into our database from paper documents. The ideal candidate will be computer savvy and a fast typist with a keen eye for detail. You will report to a data manager or another senior data team member. Understanding of data confidentiality principles is compulsory.

  $15 / hr (Avg Bid)
  $15 / hr Oferta medie
  1 oferte

  Dear Hiring Manager, I came across your job posting on freelancer.com, I have done some offline project. I can complete this project as per your requirement and time. Sincerely Sandip Biswas Relevant Skills and Experience Having diploma in AutoCAD and designated mechanical engineer.

  $7 / hr (Avg Bid)
  $7 / hr Oferta medie
  1 oferte

  Very Important: - Design dimensions: 6 x 9 inches. - Text: IT'S A MARK THING YOU WOULDN'T UNDERSTAND - Colors: You can be creative with your color choice. - The name should be in its own line (nothing next to it). - The name should have its own Layer. - The PSD file should have layers inside it. - Please feel free to be as creative as you want. - You can submit as many versions as you w...

  $50 (Avg Bid)
  Garantat
  $50
  1 intrări

  Please read attachments thoroughly. Auto-Bids will be rejected.

  $193 (Avg Bid)
  $193 Oferta medie
  25 oferte

  I am seeking to candidate who create a simple html page asap.

  $10 / hr (Avg Bid)
  $10 / hr Oferta medie
  66 oferte
  Simple dropdown in laravel 6 zile left
  VERIFICAT

  Hello. I'm a student and need a little help with something. This is a VERY simple task for someone that has experience. I have a set of data in my phpadmin database, with different columns. Here i need someone to help me achieve this: When i select a category, it should automatically know the subcategory, and when i choose that and press a button, it should give me all the results.

  $24 (Avg Bid)
  $24 Oferta medie
  28 oferte
  Simple slot machine 6 zile left
  VERIFICAT

  Simple slot game for IOS. Slot machine only has one symbol and one winning combination. Have all the slot art. Needs to be written using native code (swift)

  $186 (Avg Bid)
  $186 Oferta medie
  6 oferte

  I have done the structural design using prokon and it has all the requirements details but I want all in a standard cad file - Beam / Slab / Columns and Footing

  $39 (Avg Bid)
  $39 Oferta medie
  10 oferte

  Hi, I am Jignesh. and I work with AutoCAD drafting , Revit architecture.

  $2 / hr (Avg Bid)
  $2 / hr Oferta medie
  1 oferte
  Colored Drawing 6 zile left

  Hi all, I am searching for an artist who can make at the computer a colored drawing of me my wife and daughter before Christmas. I don't need a photorealistic drawing or too much complex. I just need it to be colorful, sweet and joyful. I will provide our photos to adapt our charastericts. Please send some of your drawings to understand your style. Thanks in advance

  $81 (Avg Bid)
  $81 Oferta medie
  36 oferte

  My website is [conectează-te pentru a consulta linkul URL] and I'm currently using this plugin for customer reviews: [conectează-te pentru a consulta linkul URL] I put a sample review at the bottom of this page: [conectează-te pentru a consulta linkul URL] I want to make the following modifications: - Change "verified owner" to say "verified buyer" - Only display f...

  $141 (Avg Bid)
  $141 Oferta medie
  24 oferte

  Need some good type writers who can type in ms word to look the images. I have a PDF contract manufacturing supplier contract that is 33 pages long. I need the PDF typed out. You are welcome to use PDF software to convert the PDF into Word format. The PDF Software will convert about 80% of the work. The left over 20% doesnt convert properly and needs edited and fixed. The typer will need to sign a...

  $290 (Avg Bid)
  $290 Oferta medie
  51 oferte

  I need some help doing a blueprint (autocad) design a plastic "template", looks like a lego one. the measurements are 256mm x 256mm in theory the "template" should accommodate 1024 "bricks" (see file attached), the "template" should link perfectly with the "brick" like lego style. The "template" is the male and the "brick" t...

  $31 (Avg Bid)
  $31 Oferta medie
  22 oferte

  i want my php sql to fetch some data, its a 2 minutes work

  $3 / hr (Avg Bid)
  $3 / hr Oferta medie
  18 oferte

  I need VBA code that will 1) turn all the text in the spreadsheet black, and 2) will cause the spreadsheet to self-destruct on a certain date. The point is that I don't want people to be able to read the words in the file without it being macro-enabled, so if someone tries to save it as a regular file, the words will appear white again, unreadable. Should be pretty simple.

  $30 (Avg Bid)
  $30 Oferta medie
  19 oferte

  I am a Medical Cosmetics Nurse Practitioner who has started a private medical cosmetics/aesthetics practice. I am looking for someone to help me with branding and to design a logo for the company. For a little background on the clients we'll serve and services we offer... I will be serving a somewhat affluent (wealthy) clientele looking for cosmetics procedures such as botox injections, dys...

  $250 (Avg Bid)
  Garantat
  $250
  49 intrări

  . Need some good type writers who can type in ms word to look the images.

  $72 (Avg Bid)
  $72 Oferta medie
  55 oferte

  Hello, I am coordinating a non-profit organization and we are planning a new learning opportunity for our audience. I have a video course divided into 5 modules and with documents associated with every module. It will be a free course, but even though it will be free, I would like for people to register and to have their own username. Like this, I can have stats on how many people registered/...

  $511 (Avg Bid)
  $511 Oferta medie
  75 oferte

  SIMPLE EXPLANATION or DEMONSTRATION NEEDED: 1) what HTML stands for? H,T,M,L... 2) what JavaScript stands for? J,a,v,a Script...(if there is any explanation at all) 3) What DOS stands for?(1 sentence) 4) What OS stands for? (1 sentence) 5) What PHP stands for? (1 sentence) 6) What CSS stands for? (1 sentence) 7) What FLASH stands for? (1 sentence) 8) What GIF stands for? (1 sentence) 9) What BMP ...

  $36 (Avg Bid)
  $36 Oferta medie
  15 oferte

  I am looking for someone to do line drawings of all different diamond shapes that I can use for my new website. I have attached all of the drawings I would like to have done. Thanks so much!

  $106 (Avg Bid)
  $106 Oferta medie
  43 oferte