Bicycle frame autocadproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrează în funcție de:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
  Starea proiectului
  124,148 bicycle frame autocad proiecte găsite, la prețul de USD
  Randare imagine 3D S-a încheiat left

  Realizarea unui filmulet ca in exemplu de mai jos: dupa o imagine realizata in Autocad: Se poate pune la dispozitie fisieru .dwg cu desenul din Autocad.

  $140 (Avg Bid)
  $140 Oferta medie
  18 oferte

  Caut cunoscator Autocad sau Sketchup pentru intocmire fise tehnice in cadrul unui proiect de design interior

  $161 (Avg Bid)
  $161 Oferta medie
  16 oferte
  Product photography -- 2 S-a încheiat left

  Caut fotografi cu care să colaborez la un proiect de fotografie alimentară in orasele Iasi si Constanta. Detaliile proiectului sunt următoarele: - Număr fotografii: 13 - 23 fotografii RAW - Interval de plată: 21 - 30 euro - Durata ședințe foto: 1h - 1h 30 minute Fotografiile se realizeaza de pe trepied cu aparat foto Full Frame sau APSC. Fotografiile se realizeaza doar la lumina naturala fara alte lumini suplimentare. Nu se foloseste niciun decor. Tu vei preda fotografiile neprelucrate, iar noi ne ocupăm de toată post-producția. În platforma sau în aplicația noastră vei primi propunerile de ședințe foto pe care poți să le accepți sau nu în funcție de programul tău. Tot în platformă vei vedea ce sumă ai câștigat pe lună și se vor genera automat factu...

  $19 - $37 / hr
  Local
  $19 - $37 / hr
  0 oferte
  Product photography S-a încheiat left

  Caut fotografi cu care să colaborez la un proiect de fotografie alimentară in orasele Sibiu si Timisoara. Detaliile proiectului sunt următoarele: - Număr fotografii: 13 - 23 fotografii RAW - Interval de plată: 21 - 30 euro - Durata ședințe foto: 1h - 1h 30 minute Fotografiile se realizeaza de pe trepied cu aparat foto Full Frame sau APSC. Fotografiile se realizeaza doar la lumina naturala fara alte lumini suplimentare. Nu se foloseste niciun decor. Tu vei preda fotografiile neprelucrate, iar noi ne ocupăm de toată post-producția. În platforma sau în aplicația noastră vei primi propunerile de ședințe foto pe care poți să le accepți sau nu în funcție de programul tău. Tot în platformă vei vedea ce sumă ai câștigat pe lună și se vor genera automat fact...

  $19 - $37 / hr
  Local
  $19 - $37 / hr
  0 oferte
  FABRICA DE MOBILA ONLINE S-a încheiat left

  Proiectanti cu experienta in mobilier - AutoCAD 3D Mag este singura firma de pe piata activa si cu modulul NET construit pe platforma IMOS AG. Functionarea este net-cad-cam, Cam-ul prin postprocesor adaptat fiecarui tip de utilaj comandat numeric si implementat la producatorii interesati) Implementarea a inceput cuu o parte din producatorii din Iasi iar extinderea se va face la nivel national. Cei interesati isi pot arata disponibilitatea, aptitudini si experienta in domeniu : email: @ whats-up: 0758491914

  $349 (Avg Bid)
  $349 Oferta medie
  4 oferte
  Proiect casă de locuit S-a încheiat left

  am nevoie de un proiect 3d cu schiță în autocad

  $246 (Avg Bid)
  $246 Oferta medie
  6 oferte

  ++++ In baza unor desene tehnice existente, e nevoie de: - transfer in 2D Autocad - 3D rendering pentru interiorul barcii - intentia e de a folosi rezultatul ca un "safety briefing" pentru pasageri ++++ Based on existing technical drawings, the project includes: - transfer of the technical drawings to Cad dwng - 3D rendering of yacht's exterior and interior for the purpose of having a video to be used as "safety briefing" for passengers on board. Further details are available upon request. Time is not of essence - quality of final product prevails. +++

  $399 (Avg Bid)
  $399 Oferta medie
  14 oferte
  Proiectant mobilier S-a încheiat left

  Cautam pentru angajare : Suntem in cautare de o persoana cu experienta de minim un an in proiectare de mobilier, care a mai lucrat in AUTOCAD (2D/ 3D) sau Solidworks. Cunostinte de TOP SOLID reprezinta un avantaj. Activitatea se desfasoara la sediul firmei noastre, intr-un colectiv placut. Locatie Bucuresti, Romania

  $1007 (Avg Bid)
  $1007 Oferta medie
  10 oferte

  Proiect reamenajare cantina autiservire. Planse 2d tavane pardoseala, pereți desfășurați, iluminat, detalii unde e cazul, nu necesita cunoștințe de proiectare mobilier detaliile le dăm noi. Prețul oferit este de 10e pe planșa. Estimam un necesar de 20 planșe.

  $400 (Avg Bid)
  $400 Oferta medie
  11 oferte
  Proiectant mobilier S-a încheiat left

  Cautam pentru angajare : Suntem in cautare de o persoana cu experienta de minim un an in proiectare de mobilier, care a mai lucrat in AUTOCAD (2D/ 3D) sau Solidworks ,IMOS si ERP (reprezinta un avantaj). Activitatea se desfasoara la o locatie fixa, transportul fiind asigurat/decontat. Locatie Cluj-Napoca, Romania

  $1096 (Avg Bid)
  $1096 Oferta medie
  5 oferte
  render mobilier S-a încheiat left

  Vreau render fotorealist pentru piese de mobilier care urmeaza sa fie promovate pe un site. Imagini si 360 grade. Vi se ofera model 3D in Autocad 2016 (DWG)

  $159 (Avg Bid)
  $159 Oferta medie
  12 oferte

  Salutare, Am un system (site) facut in CodeIgniter si vreau sa il pastrez fara nici o modificare dar vreau sa il includ intr-un "frame" sau ceva similar in WordPress astfel incat sa pot sa "desenez" sa personalizez totul in jur, sa adaug un numar nelimitat de pagini WordPress CMS fara mare efort. Stie cineva cum sa faca asta rapid caci nu vreau sa pierd prea mult timp. Multumesc.

  $194 (Avg Bid)
  $194 Oferta medie
  14 oferte

  Caut desenator in autocad pentru realizare unui portofoliu de desene tehnice de porti si garduri metalice, balustrade, copertine, gratare, rafturi metalice si cam tot ce se poate face din fier sudat. Pot furniza cataloage cu imagini si detalii, detin si unele schite in format dwg. Daca rezultatul proiectului e pozitiv, colaborarea poate continua si dupa, in functie de necesitatile momentului.

  $158 (Avg Bid)
  $158 Oferta medie
  12 oferte

  Doresc sa realizez cateva imagini independente una de cealalta in 3D (autocad) avand ca si continut: zona de birouri, zona industriala, zona de depozitare, zona comerciala si una generala de ansamblu. Imaginile nu contin elemente foarte complicate dar este necesar sa fie realizate in format 3D Mai multe detalii le voi trimite ulterior.

  $106 (Avg Bid)
  $106 Oferta medie
  4 oferte
  Oleson village project S-a încheiat left

  Penn foster..autocad 2017..project

  $377 (Avg Bid)
  $377 Oferta medie
  26 oferte
  Design project S-a încheiat left

  Autocad, catia

  $359 (Avg Bid)
  $359 Oferta medie
  13 oferte

  O locuinta existenta, formata din cadire P+1 (4 camere), cladire anexa 1 cameră și curte necesita modificari exterioare si interioare. Avem nevoie de: -planuri si sectiuni in Autocad dupa releveul si schitele conceptuale de ale arhitectului (pentru DTAC) -randari exterioare și interioare 3D.

  $451 (Avg Bid)
  $451 Oferta medie
  23 oferte
  Proiect de design S-a încheiat left

  Am nevoie de servicii de design grafic Am nevoie de realizarea unei piese 2D și 3D in AutoCAD

  $34 (Avg Bid)
  $34 Oferta medie
  9 oferte

  Aplicație pentru Android Vreau să-l proiectezi și să-l construiești Bicycle messenger app

  $25 (Avg Bid)
  $25 Oferta medie
  1 oferte

  Salut. Ma numesc Solomon , am absolvit recent si am specializarea AutoCAD. Mi-ar face placere sa colaboram. Totusi sunt la inceput si as vrea sa invat si sa incerc lucrurii noi.

  $41 (Avg Bid)
  $41 Oferta medie
  10 oferte

  Proiectul reprezinta o documentatie tehnica si sunt in total cca 350 de materiale. 90% din documente au aproximativ o pagina. Acestea vor fi traduse din spaniola si engleza inspre romana. Traducerea trebuie implementata in AUTOCAD, astfel incat documentele finale sa fie in acelasi format cu cele originale. Pentru mai multe informatii, va rog sa ma contactati pe adresa de [Removed by Freelancer.com Admin]

  $36 / hr (Avg Bid)
  $36 / hr Oferta medie
  3 oferte

  Proiectul reprezinta o documentatie tehnica si sunt in total cca 350 de materiale. 90% din documente au aproximativ o pagina. Acestea vor fi traduse din spaniola si engleza inspre romana. Traducerea trebuie implementata in AUTOCAD, astfel incat documentele finale sa fie in acelasi format cu cele originale. Pentru mai multe informatii, va rog sa ma contactati pe adresa de e-mail hr1@

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Oferta medie
  11 oferte

  realizare desene de executie pt vase sub presiune, conducte, instalatii

  $1844 (Avg Bid)
  $1844 Oferta medie
  12 oferte

  Aplicatie web cu baze de date folosind ca tehnologii Java,HTML,MySQL. Aplicatia contine : -posibilitatea de inregistrare/logare -vizualizarea meniului care include mancare/bauturi -adaugarea in cos a produselor -salvarea in baza de date a datelor clientilor si a meniului -utilizarea frame-work-ului Hibernate.

  $562 (Avg Bid)
  $562 Oferta medie
  36 oferte

  Proiectare/programare/elaborare documentatie tehnica si de executie in autocad ,xylog/alphacam personalizat pentru cnc in 5 axe prelucrare lemn.

  $2199 (Avg Bid)
  $2199 Oferta medie
  2 oferte

  Android Studio pentru java ,SDK, lib32 in vederea vederea vizualizarii in virtual mode a unor aplicatii. Aplicatiile Android studio si aplicatiile sunt deja instalate, au nevoie de ajustari. 2,Realizare a unui model in 3d pe Autocad Inventor si pe Autocad Artcam , salvat in cod masina nc.

  $170 (Avg Bid)
  $170 Oferta medie
  9 oferte

  Android Studio pentru java ,SDK, lib32 in vederea vederea vizualizarii in virtual mode a unor aplicatii. Aplicatiile Android studio si aplicatiile sunt deja instalate, au nevoie de ajustari. 2,Realizare a unui model in 3d pe Autocad Inventor si pe Autocad Artcam , salvat in cod masina nc.

  $136 (Avg Bid)
  $136 Oferta medie
  3 oferte
  catia autocad S-a încheiat left

  CATIA

  $59 (Avg Bid)
  $59 Oferta medie
  8 oferte

  orice proiect care tine de : introducere date ,desen tehnic,grafica,programe de lucru autocad,wod, excel

  $124 (Avg Bid)
  $124 Oferta medie
  5 oferte

  orice proiect care tine de : introducere date ,desen tehnic,grafica,programe de lucru autocad,wod, excel

  $150 (Avg Bid)
  $150 Oferta medie
  1 oferte

  Buna ziua, Am 6 modele de casute de vacanta facute pe Autocad in 3D, si am nevoie de modelare pt prezentare web si catalog. Putem discuta detaliile daca sunteti interesat, si imi puteti face o oferta de pret pe urma. Va multumesc, Alain

  $97 (Avg Bid)
  $97 Oferta medie
  1 oferte
  Construiește un Site Web S-a încheiat left

  Salutare, Ma intereseaza un site de prezentare dar nu facut pe vreo platforma cms (gen wordpress) ci scris cu cod de la zero. Site: Un sistem nelimitat de categorii > subcategorii. Functii: text, poze, video, frame google maps/street view, tabele, formular trimitere, comentarii, sistem anti bot, si anti spam. Buton newsletter. Search Seo: nu Dar nici sa punem piedici motoarelor de paginile trebuie sa se indexeze (de asemenea, paginile vor fi actualizate periodic cu informatii noi) Un tool (sau ceva de genul) care sa imi ofere informatii despre utilizatorii de pe site: de unde vin, unde se duc, cum interactioneaza cu site-ul. Multumesc pentru oferte.

  $224 (Avg Bid)
  $224 Oferta medie
  28 oferte
  Construiește un Site Web S-a încheiat left

  A dori o sa integrez intr un frame pe web site , facebook, sa apara in frame, identic cu aspectul facebook pe dispzitivele mobile, si care sa persiste "la vedere" atunci cand se coboara pe scrolul paginii mele...

  $198 (Avg Bid)
  $198 Oferta medie
  13 oferte

  Am nevoie de un desen in autocad la cotele din proiectul meu de un desen dar trebuie modificat ( completat ),nu este la cote,nu are toate accesoriile pe el(joja de ulei,canale pentru ulei,etc.)

  $33 (Avg Bid)
  $33 Oferta medie
  5 oferte

  Proiectul se desfasoara Vineri 12 |Septembrie 2014 ora 14:30- dureaza 30-45 min Maxim. Se cere acuratete in lucru. Si obligatoriu se lucreaza in Autocad 2011.

  $24 (Avg Bid)
  $24 Oferta medie
  8 oferte

  I am looking for someone to help me build an ecommerce website to sell photographic prints. Need to be simplistic but high end looking. Ned the options for three different print and frame sizes. Also needs shipping options for worldwide shipping. Id also like some help developing a brand/logo for the business but I can do that if necessary.

  $659 (Avg Bid)
  $659 Oferta medie
  42 oferte
  Google adwords/Google ads 6 zile left
  VERIFICAT

  I am looking for a freelancer who can help me with a Google Ads campaign. My main goal is to generate leads for my business. I am targeting a local audience and my budget for the campaign is very dependent on the proposed strategy and campaign goals. Ideal skills and experience for this job include: . Deffinit proven experience in such . Show results within specific time frame . Good Google litracy . Good time management skills . Marketing skills . Search Ideal keywords and background checks . Specific easy to read reporting - Expertise in Google Ads and AdWords - Experience in generating leads through Google Ads - Knowledge of targeting a local audience - Ability to create a custom strategy that aligns with my business goals and budget. If you have the necessary skills a...

  $75 (Avg Bid)
  $75 Oferta medie
  36 oferte
  Trophy icon bicycle part design 6 zile left

  I am looking for a freelancer who can help design a security device for my bicycle. The device does not lock, so you do not need experience in locks. The device should primarily focus on theft prevention. The ideal candidate should have experience in designing similar products and be able to provide past work samples. Detailed project proposals are not necessary at this stage.

  $104 (Avg Bid)
  WAGR XE wagon 6 zile left
  VERIFICAT

  so im looking for this model to be re- designed as its completely wrong. the model is in 1:87 scale and is way to long plus the walkway frame work at the top is way to narrow. It needs to be as wide as the model. there isnt enough room for bogies as Where the bogies fit they hit the discharge doors so therefore the discharge doors need to be made shorter. i need 35mm area between the discharge doors and the end of the model at each end

  $98 (Avg Bid)
  $98 Oferta medie
  32 oferte

  ...Collaborate with our team to understand the website theme and project requirements. Create engaging and eye-catching images based on the provided suggestions. Design the homepage of the website to reflect the cryptocurrency project's concept and branding. Ensure that the images align with the overall design aesthetic and enhance the user experience. Deliver high-quality images within the specified time frame. Requirements: Proficient in image creation and graphic design tools such as Adobe Photoshop, Illustrator, or similar software. Strong understanding of design principles and ability to create visually appealing and engaging images. Familiarity with cryptocurrency projects and their visual representation is a plus. Ability to work independently and follow specific guidel...

  $23 / hr (Avg Bid)
  $23 / hr Oferta medie
  28 oferte

  As a beginner in Adobe After Effects, I'm looking for a crash course to help me understand how to do ultra key for green screen AND a red screen in the same frame.

  $23 / hr (Avg Bid)
  $23 / hr Oferta medie
  20 oferte
  Western shooter game 6 zile left
  VERIFICAT

  I'm looking for an experienced game developer to create a multiplayer Western shooter game for mobile devices. The game will be in first-person perspective. The ideal candidate will have experience in developing mobile games and creating immersive gameplay experiences. Key skills for this project include: - Mobile...will be in first-person perspective. The ideal candidate will have experience in developing mobile games and creating immersive gameplay experiences. Key skills for this project include: - Mobile game development - Unity or Unreal Engine experience - Experience in creating first-person shooter games - Shooter game development Kindly contact me if you are interested with your proposal and time frame. Also show any previous shooter game you have developed if avail...

  $4186 (Avg Bid)
  $4186 Oferta medie
  16 oferte

  I am looking for a skilled developer who can provide me with the source code for a Trend Following TradingView Indicator that works on an Intraday time frame. Note: I want source code and show me screenshot of indicator. I want buy sell indicator sour code with good accuracy and easy to follow. I dont want to develop anything. I want readymade source code Thanks.

  $179 (Avg Bid)
  $179 Oferta medie
  5 oferte
  Autocad draughtsman 6 zile left
  VERIFICAT

  I've got a windows schedule for a small house (around 28 windows, plus/minus). The current wondows schedule doesnt account for ceiling height differences or door lintel levels. An architect is required to re-do the windows schedule design in accordance to specific requirments in order to respond to room uses and to coordinate sizes with surroundings. I will required: 1- Windows schedule 2- Wall elevations for each room and clearly indicating window sill, window lintel, ceiling level and door lintel level.

  $132 (Avg Bid)
  $132 Oferta medie
  75 oferte

  I need an expert in AutoCAD to draw a single camera on an existing drawing. The scale of the existing drawing is 1:250. I have a specific camera model that I would like to be used in the drawing. The desired level of detail for the camera drawing is detailed with specific features labeled. Ideal skills and experience: - Expertise in AutoCAD - Proficiency in drawing detailed technical drawings with specific features labeled - Knowledge of the specific camera model requested by the client

  $6 / hr (Avg Bid)
  $6 / hr Oferta medie
  25 oferte

  ...like anticipation, squash, and stretch, and follow-through come into play. 7. **Visual Effects (VFX)**: Skills in compositing and visual effects can be beneficial for adding extra polish and impact to motion graphics. This could involve everything from simple color corrections to complex particle effects. 8. **Attention to Detail**: The ability to scrutinize work meticulously, ensuring every frame is perfect, every effect is polished, and every motion is smooth. 9. **Communication and Collaboration**: This involves articulating your ideas to teammates or clients, accepting feedback graciously, and working collaboratively to achieve the best result. 10. **Time Management**: The ability to manage projects and meet deadlines is crucial in this field. This includes understanding ...

  $750 - $1500
  Sigilat
  $750 - $1500
  23 oferte
  Data entry 6 zile left

  I am in need of someone to assist me with data entry. The dataset I have consists of small mixed data (both numeric and textual) entries. I would prefer to have the data entered into Google Sheets. The ideal candidate should have experience in data entry and be proficient with Google Sheets. The project will involve entering data accurately and efficiently into the specified format. Attention t...prefer to have the data entered into Google Sheets. The ideal candidate should have experience in data entry and be proficient with Google Sheets. The project will involve entering data accurately and efficiently into the specified format. Attention to detail is important. Additionally, the candidate should have good communication skills and be able to deliver the project within the given time ...

  $11 / hr (Avg Bid)
  $11 / hr Oferta medie
  52 oferte
  Digitizing Plans 6 zile left

  Digitize required information from the given source using the attached autocad drawing. This is just a sample work.

  $3 / hr (Avg Bid)
  Local
  $3 / hr Oferta medie
  4 oferte

  I am in need of a WordPress expert who can help me with some design changes on my website. Specifically, I need the following: - Modify the layout of my homepage - Menu options etc - Adjust sections etc I am looking for someone who has experience in WordPress design and can work efficiently within a short time frame. The ideal freelancer should have: I need the changes to be completed within 24 hours, so I am looking for someone who can start immediately and work quickly. Please provide me with your experience and details on how you plan to approach this project. Thank you.

  $36 (Avg Bid)
  $36 Oferta medie
  77 oferte

  For wocommerce site I require the product page to handle all the requirements of an eye glasses lenses. The main product is the frame and I want multiple options for the customers to choose from. Eg. different lenes types. They can put in their prescription choose different shades etc/

  $505 (Avg Bid)
  $505 Oferta medie
  56 oferte