Find Jobs
Hire Freelancers

Caut un editor/redactor/corector de carte

$8-15 USD / hour

Închis
Data postării: aproape 3 ani în urmă

$8-15 USD / hour

Mă aflu într-un proces în care scriu o carte psihologică și personală. Caut o persoană care să mă ajute să îmi organizez capitolele și să îmi corectez cartea. Prefer să se deruleze totul într-un apel online astfel încât să pot spune mai clar ce îmi doresc de la carte si să pot lua parte la modificari.
ID-ul proiectului: 31038151

Despre proiect

11 propuneri
Proiect la distanță
Activ: 3 ani în urmă

Vrei să câștigi bani?

Avantajele de a licita pe platforma Freelancer

Stabilește bugetul și intervalul temporal
Îți primești plata pentru serviciile prestate
Evidențiază-ți propunerea
Te înregistrezi și licitezi gratuit pentru proiecte
11 freelanceri plasează o ofertă medie de $11 USD/oră pentru proiect
Avatarul utilizatorului
Salutare, Pot scrie o carte electronică pe orice subiect, subiect sau pot folosi schița dvs. Voi folosi abilitățile mele profesionale de scriere de cărți electronice și abilități de cercetare extinse pentru a crea o carte electronică unică și de calitate pentru dvs. În ceea ce privește subiectele, le pot acoperi cu expertiză. Sunt despre creativitate cu un scop. Sunt aici pentru a vă transforma visele în realitate și a da viață cuvintelor voastre cu o puternică dragoste pentru cuvinte. O poveste magnetică poate crea o lume care poate captiva pe oricine de la prima propoziție. Vă pot oferi romane fascinante și unice. Pot sugera concepte interesante, precum și să îți aduc ideile la viață. Creez întotdeauna romane care să capteze atenția publicului și să le facă să revină pentru mai multe. Acest lucru se datorează faptului că îmi scriu romanele astfel încât să devină adevărate pagini. Simțiți-vă liber să contactați orice întrebări pe care le aveți. Vă mulțumim pentru lectură și abia așteptăm să auziți de dvs.! Salutari, Saad
$10 USD în 40 zile
5,0 (5 recenzii)
2,6
2,6
Avatarul utilizatorului
Buna ziua! Va pot ajuta cu corectarea cartii si structurarea acesteia sau orice modificari doriti sa realizati. Sunt disponibila pentru lucrul in apel video. Sunt absolventa de psihologie si lucrez in domeniu, lucru care cred ca constituie un avantaj din moment ce mentionati ca este o carte pe aceasta tema, iar acest lucru va poate ajuta in special la organizarea capitolelor.
$12 USD în 30 zile
5,0 (3 recenzii)
2,5
2,5
Avatarul utilizatorului
Salut, Mi-ar face placere sa te ajut cu cosmetizarea lucrarii. Sunt content writer, astfel ca redactez si lucrari de licenta si de disertatie si inteleg importanta structurarii lucrarii. Astept cu interes un mesaj din partea ta :) Andreea
$12 USD în 40 zile
5,0 (2 recenzii)
1,6
1,6
Avatarul utilizatorului
Hello ! I'm very interested to your job. Can we discuss ? Can we discuss bit more information to start ASAP? Regards
$12 USD în 21 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Salut! Ma intereseaza proiectul :). Una din pasiunile mele este corectura (grammar nazi pana in maduva oaselor) si cititul. Daca doresti sa colaboram, putem povesti pe chat si apoi la telefon. Seara frumoasa! Daniela
$12 USD în 20 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Va pot ajuta la organizarea textului, obținerea unei structuri bine delimitate, refrazare, corectarea eventualelor erori graticale. Pot lucra pe o mostra de text pentru a vedea dacă exista compatibilitate între cerințele dumneavoastră și aptitudinile mele. Tariful menționat este doar orientativ, putem renegocia în cadrul unui apel telefonic/ conversație pe chat.
$13 USD în 40 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Bună ziua! Andreea este numele meu, content writer și scriitor de proză. Am citit cu interes anunțul dumneavoastră și consider că am experiența și cunoștințele necesare pentru a vă ajuta în realizarea proiectului. Dacă doriți să discutăm mai multe detalii legate de o eventuală colaborare, aștept cu interes un mesaj din partea dumneavoastră. Mulțumesc anticipat!
$12 USD în 40 zile
0,0 (1 recenzie)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Bună ziua. Sunt disponibilă pentru postul acesta, însă de asemenea, sunt nouă pe platformă, așadar nu am un portofoliu bine pus la punct pe pagina mea. Pentru detalii vă rog să îmi scrieți în privat. Mulțumesc!
$12 USD în 40 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Bună! În primul rând, vreau să te felicit pentru curajul de care ai dat dovadă, abia aștept să citesc despre ce este vorba În al doilea rând, Mi-ar face o deosebită plăcere să putem detalia posibilitatea unei colaborări. Sunt o persoană deschisă căreia îi place mult să citească, să afle lucruri noi din orice domeniu. Menționez că am realizat lucrării de licența și alte proiecte pentru cei interesați in diferite domenii.
$9 USD în 40 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Sunt o persoana organizata si atenta la detalii. Am corectat zeci de lucrari ample precum lucrari de diploma si manuscrise de diferite dimensiuni
$10 USD în 40 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0

Despre client

Steagul ROMANIA
Lumina, Romania
0,0
0
Membru din apr. 11, 2021

Verificarea clientului

Mulțumim! Ți-am trimis prin e-mail linkul pe care trebuie să-l accesezi pentru a revendica creditul gratuit.
A apărut o eroare la trimiterea e-mailului. Încearcă din nou.
Utilizatori înregistrați Totalul proiectelor postate
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Se încarcă previzualizarea
S-a oferit permisiunea de depistare a locației.
Ți-a expirat sesiunea pentru conectare sau te-ai deconectat. Conectează-te din nou.