Find Jobs
Hire Freelancers

copywriting website

$10-30 USD

Închis
Data postării: peste 3 ani în urmă

$10-30 USD

Plata la predare
Salutare, avem nevoie de o persoana care sa reformuleze continutul(in romana) din anumite rubrici ale unui website(despre noi, etc), astfel incat aceste informatii sa devina mai interactive pentru potentialii clienti.
ID-ul proiectului: 28119386

Despre proiect

20 propuneri
Proiect la distanță
Activ: 3 ani în urmă

Vrei să câștigi bani?

Avantajele de a licita pe platforma Freelancer

Stabilește bugetul și intervalul temporal
Îți primești plata pentru serviciile prestate
Evidențiază-ți propunerea
Te înregistrezi și licitezi gratuit pentru proiecte
20 freelanceri plasează o ofertă medie de $31 USD pentru proiect
Avatarul utilizatorului
Hi, I have read the project description and can help to give articles writing work for your keywords topic. I will Follow all these details. 100% Unique Content 100% Perfect Grammar 100 % Plagiarism free. 100% Original & Unique Content SEO friendly I hope you understand my abilities and know that I am a hardworking freelancer who pays a lot of attention to deadlines and works quality. Thanks - Sayal Technology
$50 USD în 8 zile
4,8 (487 recenzii)
7,6
7,6
Avatarul utilizatorului
Hi sir A driven content writer with many years of experience helping brands to reach their goals through effectively written messaging. I have a huge passion for digital content creation, blog writing and social media, and use my skills in these areas to maximize brand engagement. My strongest skills being writing and strategy development work together to support the success of my content marketing projects I promise you'll love working with me. please contact me if you'll like to see samples of previous articles I've written. Thanks 7 STAR SEO
$35 USD în 7 zile
4,9 (45 recenzii)
5,2
5,2
Avatarul utilizatorului
Salut, eu sunt un tanar student care a mai realizat articole, traduceri, research si content pentru diverse site-uri si bloguri atat din tara cat si din strainatate. Am inteles cerintele si m as descurca. Faptul ca sunt roman cred ca reprezinta un avantaj atat pentru mine cat si pentru dvs. in ducerea la bun sfarsit a acestui proiect.
$30 USD în 3 zile
5,0 (5 recenzii)
2,3
2,3
Avatarul utilizatorului
Salut, Lucrez în acest domeniu al copywriting-ului de mai bine de 5 ani, timp în care am scris diverse tipuri de texte pentru o varietate de branduri locale, naționale dar și internaționale. Ca parte de website content aș putea să îți ofer câteva exemple din munca mea în privat. Mi-ar plăcea să colaborăm împreună și să aflu mai multe informații despre site-ul vostru. În acest sens, aștept un mesaj în privat pentru a discuta toate detaliile. O zi inspirată, Maria
$20 USD în 7 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Salut, Mi-ar face placere sa te ajut! Intel cat de important este ca textul sa fie potrivit pentru cititori, deoarece si eu activez intr-un domeniu in care textele trebuie scrise cu atentie și intr-un mod fresh. Mi-ar placea sa discutam mai multe informații despre proiectul tau :) O seara buna! Andreea
$20 USD în 7 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Salut! Sunt blogger cu o experienta de peste 3 ani. As dori sa te ajut in reformularea textelor si introducerea de cuvinte cheie pentru a indexa mai bine website-ul.
$10 USD în 2 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Salut eu te pot ajuta sunt dedicat acestui “job” si doresc o colaborare desigur daca esti dispus ! Astept un raspuns!
$20 USD în 7 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Stiu ca sunt bun si asta ma face!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
$15 USD în 2 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Buna, am experienta in scrierea continutului pentru website-uri, realizarea design-ului. Te pot ajuta cu formularea, astfel incat sa fie cat mai interactiv si interesant pentru clientii tai.
$20 USD în 7 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Bună ziua! Sunt scriitor de proză, la început de drum, am publicat mai multe fragmente în antologii de cultură și artă din România și am mai multe premii câștigate la concursuri naționale de creație literară, motiv pentru care consider că vă pot ajuta cu proiectul dumneavoastră. Am experiență în redactarea articolelor pentru mediul online, colaborând cu mai multe site-uri până în acest moment. Vă pot arăta și un portofoliu în acest sens. Aștept cu interes mesajul dumneavoastră, în cazul în care doriți să colaborăm!
$20 USD în 1 zi
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Bună, Cum nu s-a menționat în descriere dacă se caută sau nu experiență, am considerat că încercarea moarte n-are, trăiască această vorbă din popor care ne mai ține speranța vie pentru cei ca mine, tineri necalificați. Lăsând activitatea mea preferată la o parte, aceasta fiind a mă plânge, se poate observa din prima propoziție, hai să vă enumăr de ce consider că trebuie să mi se dea o șansă: 1)Îmi pierd ore în online criticând activitatea celor care nu-mi fură privirea când citesc o descriere al unui produs sau a unei companii, asta e, fac parte din generația ”smart phone” - cei veșnici nemulțumiți. Mereu mă amuz la gândul că ”oricine putea să facă asta mai bine, cât te costă să fii puțin creativ?” apoi amintindu-mi cu tristețe că această creativitate este întâlnită destul de rar în zilele noastre. Oare de ce se șterge ușor de printre oameni? Probabil o întrebare la care voi găsi răspuns când voi mai înainta puțin în vârstă. 2) Sunt un potențial client. Poate nu pentru compania voastră (scuzele de rigoare pentru tutuieli, consider că este mult mai relaxat decât să abordez formalitatea care cu siguranță nu mi-ar da nicio șansă), dar sunt potențial client sau chiar client pentru multe companii. Ce mă face să mă răzgândesc instant dacă vreau sau nu să achiziționez ceva? Prezentarea - atât a produsului, cât și a firmei. Probabil că nu doar eu gândesc că în aceste vremuri un zâmbet se vinde mai bine decât rigiditatea, corect? V-am lasat puțin curioși? :)
$20 USD în 7 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Buna ziua, daca doriti ca clientii dvs. sa fie mai interesati de site-ul dvs. eu pot sa rezolv problema. Sper ca vom colabora in viitorul apropiat.
$20 USD în 2 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Buna.! Cred ca eu sunt ceea ce aveti nevoie, si va pot ajuta. Astept raspunsul vostru si va asigur ca nu veti regreta.
$20 USD în 3 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Buna ziua, Sunt o scriitoare ambitioasa,promtă și perfecționistă. Îmi place să îmi respect dead-lineurile, să fiu foarte atenta la detalii și ortografie. Am publicat 3 romane de succes in Romania, patru Editoriale și am colaborat cu diferite site-uri pentru alcătuirea unui conținut de calitate. Iubesc ceea ce fac și consider că stilul meu dinamic de scris se poate mula perfect după cerințele dumneavoastră. Aștept cu interes un mesaj din partea dumneavoastră. Cu respect, Alexandra Gheorghe
$20 USD în 7 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Fac rescrieri de mulți ani chiar dacă sunt noua pe site și mă implic cu pasiune și dedicare în fiecare proiect.
$20 USD în 7 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0
Avatarul utilizatorului
Din experiență știu că un astfel de proiect deschide perspective diferite, că atunci când îți vezi reformulată imaginea apar idei noi, care complică și care se realizează cu migală. Sunt dispus să fac față unui astfel de exercițiu.
$200 USD în 20 zile
0,0 (0 recenzii)
0,0
0,0

Despre client

Steagul ROMANIA
Iasi, Romania
0,0
0
Metoda de plată a fost confirmată
Membru din oct. 30, 2020

Verificarea clientului

Alte proiecte ale acestui client

copywriting
$30-250 USD
Mulțumim! Ți-am trimis prin e-mail linkul pe care trebuie să-l accesezi pentru a revendica creditul gratuit.
A apărut o eroare la trimiterea e-mailului. Încearcă din nou.
Utilizatori înregistrați Totalul proiectelor postate
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Se încarcă previzualizarea
S-a oferit permisiunea de depistare a locației.
Ți-a expirat sesiunea pentru conectare sau te-ai deconectat. Conectează-te din nou.