Închis

Operator magazin online - Suport Clienti - 26/04/2018 14:15 EDT

Salutare

Suntem un startup - mobilena - o platforma de comenzi online de mobila.

Despre ce vei face

Tu vei reprezenta compania pentru clientii nostrii comunicand direct cu clientii si potentialii cumparatori prin telefon, email facebook si alte canale. Cei care ne contacteaza vor sa stie detalii despre produse (finisaje, stoc, termen de livrare, modalitate de plata), sau sunt interesati sa cumpere sau sa afle informatii despre comanda sau livrare. Responsabiltatile tin de tot ce inseamna Relatia cu clientii si procesarea comenzilor. Vei avea si taskuri de backend, de operare modificari produse, reguli de promotii, modificari preturi, adugare de produse, etc.

Jobul este part time cu posibilitate de full time daca te descurci si ai timp.

Despre tine

Cautam o persoana cu bune abilitati de comunicare si care poate sa faca si vanzare, onesta, flexibila, cu o voce calda, cu deschidere in a explica clientilor despre produse si modalitatea de comanda si livrare, atitudine proactiva si care sa se adapteze diferitelor situatii gasind solutii care sa functioneze. Taskurile presupun si luare de decizii nu este totul standardizat.

Ai o minima aplecare spre folosirea de tehnologii noi.

Vorbesti corect dpdv gramatical limba romana.

Esti familiarizata cu operarea pc, stii excel la nivel incepator sau mediu si sa ai dorinta de a invata si de a ajuta clientii.

Iti place sa ii ajuti pe altii sa aleaga ceea ce au nevoie si e mai bine pentru ei

Experienta anterioara nu e necesara, doar dorinta de a invata.

Chestii generale

Pentru inceput vei lucra singura, dar ulterior este posibil sa existe si alti operatori. Cautam o colaborare pe termen lung.

Jobul este part time cu posibilitate de full time daca te descurci ai timp si agreem asta.

Vei lucra de acasa. Trebuie sa ai conexiune stabila la internet si sa fii disponibila intre orele 10-18. Nu vei lucra 8 ore /zi 40 de ore pe saptmana ci part time, dar trebuie sa fii disponibila in acest interval. Plata se va face si in functie de gradul de ocupare procentual ( raportat de aplicatia hunstaff ) din perioadele pe care le contorizezi. Daca zici ca ai lucrat 5h intre-o zi dar gradul de ocupare din aplicatie e de 60% plata va fi proportionala. Vei folosi applicatia hubstuff de contorizare cand vei lucra.

Va exista un trainning compus din mai multe sesiuni. Vei semna un acord de confidentialitate al informatiilor primite in cadrul trainingului si ulterior, in care te angajezi sa folosesti informatiile primite doar in interesul companiei sau sa transmiti aceste informatii altor persoane.

Daca crezi ca poti face fata, ti se potriveste si nu te sperie intrebarile pe care le gasesti aici

[login to view URL] - si la care poti sa raspunzi in romana, si nici ideea de a iti face cont acolo, (te rog sa si aplici direct pe acolo ) abia astept sa vorbim mai multe .

Aptitudini: Asistenţă clienți, Microsoft Office, Asistență telefonică

Vezi mai multe: magazin online baza date tecdoc, magazin online piese, baza date magazin online piese auto, data entry, virtual assistant, customer support, magazin online piese auto baza date, piese auto magazin online, magazin online piese auto, baza date magazin online, magazin online tecdoc, mlh shop magazin online, magazin online script, script pentru magazin online, foxy lady cartoon magazin online, script magazin online, magazin online backend, online suport web cam

Despre angajator:
( 1 părere ) Cluj-Napoca, Romania

ID Proiect: #16790999

6 freelanceri licitează în medie 5$/oră pentru acest proiect

GabrielVitrio

Hey! I'm an internet consumer and adventurer. I love researching and learning about the newest technology trends out there. I love working remotely, which is why I believe I'd be a great asset for your team and I k Mai multe

$7 USD / oră
(3 recenzii)
4.1
vitaliadf

A proposal has not yet been provided

$4 USD / oră
(0 recenzii)
0.0
xibalbaeve

Dear Project Employer, based on the project description/summary, I believe my experience, skills and knowledge are a good match to complete your job tasks. I'm a serious and hard-working person with experience as a vir Mai multe

$5 USD / oră
(0 recenzii)
0.0
agnesyuan

Saya akan lakukan semaximal dan sebaik mungkin Relevant Skills and Experience Menguasai microsoft office

$5 USD / oră
(0 recenzii)
0.0
ellenaloredana

Deschidere spre comunicare, putere de convingere, calm, stapanirea limbii romane la un nivel avansat

$3 USD / oră
(0 recenzii)
0.0
$4 USD / oră
(0 recenzii)
0.0