2016 seo content specialistproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrează în funcție de:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
    Starea proiectului
    2,000 2016 seo content specialist proiecte găsite, la prețul de USD

    Colaborator pentru realizarea articolelor site-ului, articole de presa, articole social media. cunoştinţe temeinice de gramatică a limbii române; simţ estetic, creativ şi o mare atenţie la detalii; Descrierea jobului redacteaza ebooks, articole email newsletter şi alte materiale de continut

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Oferta medie
    19 oferte
    SEO Pentru Continut Video S-a încheiat left

    Website specializat in asistenta juridica. Continut relevant pentru cuvintele cheie. La acest moment webisteul se afla pe primul loc in cautarile google pentru serviciile respective. Exista continut video relevant dar slab promovat Necesita optimizare continut video pentru PPC, Youtube ads Necesita Optimizarea SEO a unei pagini web cu continut video

    $262 (Avg Bid)
    $262 Oferta medie
    18 oferte
    seo expert S-a încheiat left

    gmb seo expert in pune chinchwad

    $68 (Avg Bid)
    $68 Oferta medie
    19 oferte

    Bună, **** 7 Star SEO ***. Ți-am remarcat profilul și vreau să-ți ofer proiectul meu. Putem discuta detaliile într-o conversație privată.

    $40 (Avg Bid)
    $40 Oferta medie
    1 oferte

    Caut un content writer / redactor care sa scrie articole, texte, advertoriale in limba romana pe un website de fashion cu o expunere foarte buna. Articolele sunt destinate imbuntatirii vizibilitatii site-ului nostru atat din punct de vedere SEO dar si pentru a oferii cat mai multe informatii persoanelor interesate de domeniul Fashion. Exista si articole despre Frumusete, Street Style, Reduceri s.a. Daca esti interesat/a de colaborare si pasionat/a de scris, te rugam: - sa ne trimiti un link al portofoliului tau de articole recente similare nisei propuse de noi - sa ne oferi o lista de recomandari (site-uri pentru care ai scris articole) In functie de calitatea articolelor redactate si de frecventa acestora, putem discuta un pret corect pentru ambele parti. Nu cautam arti...

    $105 (Avg Bid)
    $105 Oferta medie
    9 oferte

    Caut un content writer / redactor care sa scrie articole, texte, advertoriale in limba romana pe website. Articolele se adreseaza femeilor si cuprind subiectele ce privesc in general nisa hairstyle. Articolele sunt destinate imbuntatirii vizibilitatii site-ului nostru atat din punct de vedere SEO dar si pentru a oferii cat mai multe informatii persoanelor interesate de domeniul beauty/hairstyle. Daca esti interesat de colaborare si pasionata de scris, te rugam: - sa ne trimiti un link al portofoliului tau de articole recente similare nisei propuse de noi - sa ne oferi o lista de recomandari (site-uri pentru care ai scris articole)

    $100 (Avg Bid)
    $100 Oferta medie
    11 oferte

    E de la sine inteles ca pentru a scrie un review auto trebuie sa ai o mare pasiune pentru masini. Cautam o persoana cu benzina in sange dar care sa le aiba si cu scrisul. Dorim sa lucram cu cineva cu experienta in content writing si care sa inteleaga copyright-ul si aplicabilitatea lui. Volumul de munca este unul maricel, dorim sa colaboram pe o perioada mare. Portofoliul este un avantaj.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Oferta medie
    4 oferte

    ...efectul postarilor si reactiile publicului tinta. Cu cat postarile vor fi mai interactive, out of the box, engaging, cu atat ne vom dori sa colaboram pe termen cat mai lung. Cerintele noastre: Freelancer (middle level) cu urmatoarele skill-uri: 1. Corel Draw sau Adobe Illustator sau Photoshop. pentru realizare grafica pentru postarile pe facebook si realizarea unor newslettere in mailchimp. 2. Specialist middle level in crearea, optimizarea,stabilirea audientei si urmarirea campaniilor de facebook ads precum si analiza rezultatelor fiecarei campanii realizate. 3. Copywriter pentru realizarea de articole ce vor fi postate pe blogul nostru, precum si pt realizarea textului asociat campaniilor de facebook si instagram ads. Cum alegem freelancerii? 1. Functie de experienta anteri...

    $52 (Avg Bid)
    $52 Oferta medie
    3 oferte
    Content online S-a încheiat left

    Creare content online (articole pentru site web, social media) pentru o companie din domeniu tehnic (constructii). Preferabil și competențe de DTP, grafică și editare video.

    $486 (Avg Bid)
    $486 Oferta medie
    5 oferte

    Caut pe cineva care sa ma ajute cu scrierea unor articole unice si focusate pe SEO(cuvinte legate de oferte de vacante ) pentru destinatii turistice.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Oferta medie
    35 oferte

    Redactar artículos que posicionen mi web.

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Oferta medie
    15 oferte
    specialist open cart S-a încheiat left

    am un magazin online facut cu OpenCart 2.3.0.2 si am nevoie de un specialist pentru diferite implementari si rezolvari mici probleme.

    $142 (Avg Bid)
    $142 Oferta medie
    13 oferte
    Optimizare SEO S-a încheiat left

    doresc optimizarea SEO pt. siteul la cuvinte cheie

    $82 (Avg Bid)
    $82 Oferta medie
    11 oferte
    render mobilier S-a încheiat left

    Vreau render fotorealist pentru piese de mobilier care urmeaza sa fie promovate pe un site. Imagini si 360 grade. Vi se ofera model 3D in Autocad 2016 (DWG)

    $159 (Avg Bid)
    $159 Oferta medie
    12 oferte
    Creator content S-a încheiat left

    Proiectul necesita crearea a 2 articole de promovare (marketing) despre un produs

    $95 (Avg Bid)
    $95 Oferta medie
    15 oferte
    content writing S-a încheiat left

    creare continut pentru website nou, cu profil produse cosmetice

    $121 (Avg Bid)
    $121 Oferta medie
    13 oferte

    Am nevoie de 10 descrieri de categorii pentru catalogul fashion-mall.ro. Proiectul este pe perioada lunga. Am deocamdată un batch dec10 articole de test. Pentru câștigător va fi mult mai mult de lucru. Va rog licitați pentru tot pachetul de 10 articole. Am nevoie de articole cu minim 500 de cuvinte SEO friendly axate pe categoriile de mai jos. Va rog precizați termenul de livrare. Proiect dedicat exclusiv freelanceri lor romani. Categorii 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. https://fashion-mall

    $90 (Avg Bid)
    $90 Oferta medie
    6 oferte

    Bună, **** 7 Star SEO ***. Ți-am remarcat profilul și vreau să-ți ofer proiectul meu. Putem discuta detaliile într-o conversație privată.

    $35 (Avg Bid)
    $35 Oferta medie
    1 oferte
    10 articole SEO friendly S-a încheiat left

    Am nevoie de 10 descrieri de categorii pentru catalogul  fashion-mall.ro. Proiectul este pe perioada lunga. Am deocamdată un batch dec10 articole de test. Pentru câștigător va fi mult mai mult de lucru. Va rog licitați pentru tot pachetul de 10 articole. Am nevoie de articole cu minim 500 de cuvinte SEO friendly axate pe categoriile de mai jos. Va rog precizați termenul de livrare. Proiect dedicat exclusiv freelanceri lor romani. Categorii BARBATI 1.  2. 3. 4. FEMEI 5. 6. 7.

    $63 (Avg Bid)
    $63 Oferta medie
    7 oferte
    Content descriere produse S-a încheiat left

    Salut, Am nevoie de un content writer creativ pentru crearea unui numar de 100 de articole de prezentare pentru diverse produse. Continutul articolelor va fi original, creat pe baza descrierii oficiale (specificatiilor) oferite de magazinele online. Fiecare articol va contine minim 300 de cuvinte.

    $163 (Avg Bid)
    $163 Oferta medie
    3 oferte
    Content writer auto 2 S-a încheiat left

    Daca esti pasionat de jurnalism si de domeniul auto, atunci esti omul potrivit la locul potrivit. Cautam persoane care sa cerceteze si sa scrie continut auto unic. Platim per articol si avem nevoie de 500 - 1.000 de articole pentru inceput.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Oferta medie
    7 oferte

    Avem nevoie de articole unice sub forma de review-uri auto, pe baza unui sablon dat de noi ca si baza de plecare pentru a puncta detalii in fiecare articol. Experienta in domeniul auto este obligatorie. Pasiunea pentru masini de asemenea.

    $21 (Avg Bid)
    $21 Oferta medie
    5 oferte

    Caut specialist in marketing cu o experienta in domeniu de minim 2 sanse mai mari cei care au cunostinte si un urmatoarele domenii: facebook ads, photoshop, illustrator, instagram, google ads, SEO

    $276 (Avg Bid)
    $276 Oferta medie
    15 oferte

    Caut freelancer content writer/editor/redactor articole/interviuri pe diverse teme (politica, afaceri, masini, stiinta, juridic, tehnologii, schimbari climatice, IT, jocuri, filme, muzica, sport, moda, festivaluri, sanatate, calatorii, retete, horoscop, etc) 1. proiect de anvergura cu frecventa zilnica de postare a articolelor. 2. redactarea si postarea pe o platforma WordPress 1 - 10 articole pe zi, minim 300 cuvinte + imagini. 3. Termen de colaborare intre 3-6 luni cu posibilitate de extindere. Despre tine: 1. cunostinte postare articole pe o platforma WordPress. 2. nivel bun de traducere dintr-o limba straina in Romana. 3. nivel excelent de interpretare/tehnoredactare si scriere corect gramaticala. 4. nivel maxim de seriozitate. Proiect nou: Un ziar on-line. Oferta pentru 100 ar...

    $53 (Avg Bid)
    $53 Oferta medie
    20 oferte

    Suntem în căutarea unui freelencer/specialist PPC pentru proiecte punctuale de promovare online desfășurate prin Google Ads, Youtube, Facebook Ads, Instagram. Ce trebuie să faci? - Implementare campanii PPC punctuale (Google Ads/Facebook Ads) - Administrare, optimizare și urmărire campanii active - Valorificare buget campanii - Analiză lunară asupra eficienței campaniilor online gestionate Cine suntem? Agenție de marketing online specializată în derularea campaniilor Google Ads și Facebook Ads. - Parteneră Google în România din 2017 - La baza agenției stau specialiști în marketing online cu o experiență de peste 7 ani Dacă ți-ar plăcea să te implici în proiecte punctuale de promovare online în diferite domenii din piață, scrie-ne și poves...

    $170 (Avg Bid)
    $170 Oferta medie
    2 oferte
    Seo of libe sitemap S-a încheiat left

    Pentru refacere sitemap si reparate erori site interne

    $111 (Avg Bid)
    $111 Oferta medie
    10 oferte

    Am nevoie de un copywriter pentru a scrie articole in limba romana.

    $21 (Avg Bid)
    $21 Oferta medie
    22 oferte

    ...WordPress cu produse de curățare si etanșare a pietrelor naturale. Avem nevoie de un scriitor de înaltă calitate care să știe sau să dorească să scrie conținut direct pe o pagină Wordpress cu Yoast SEO plugin pentru a ne asigura că conținutul este 100% optimizat pentru Google. Cerinţe: 1. Conținut SEO pentru 104 pagini cu produse care urmează să fie rescrise: - vom furniza conținutul original de la producător care poate fi re-scris; - avem nevoie de cel puțin 300 de cuvinte pe pagină; - On-page SEO va fi făcut folosind Yoast SEO plugin. Aceasta ar include Optimizarea adăugării titlului SEO, descrierea meta etc. (vrem ca toate punctele sa fie verzi); - Avem nevoie de 1 cuvânt cheie (Fokus Keyword) pe pagină; - Conținutul trebuie să fie b...

    $167 (Avg Bid)
    $167 Oferta medie
    10 oferte
    SEO pentru website nou S-a încheiat left

    Caut un profesionist SEO pentru un website nou .

    $58 (Avg Bid)
    $58 Oferta medie
    51 oferte
    Specialist magento S-a încheiat left

    Caut specialist magento pentru colaborare de lunga durata.

    $28 (Avg Bid)
    $28 Oferta medie
    5 oferte

    ... Cunostinte avansate pentru : GA, GTM, GO, Enhanced e-commerce, Funnel. Excel nivel avansat Hotjar sau similar CRM : Slack sau similar Marketing Automation Platforma Gomag (Se va invata in prima luna. Nu implica programare, ci doar setari intr-o interfata prietenoasa) Responsabilitati: Are in subordine : Agentia de Performance (Google Ads, Fb, Instagram), Responsabil Content, Social media expert, Newsletter specialist, departamentul de creatie Va efectua Calendarul de Campanii si se va asigura ca este implementat la timp si corect. Stabileste conceputul pentru fiecare campanie si transmite catre departamentul de creatie lista livrabilelor necesare. Stabileste lunar obiectivele pentru fiecare canal de trafic si le comunica departamentelor subordonate. Stabileste KPI pen...

    $1013 (Avg Bid)
    $1013 Oferta medie
    5 oferte

    Suntem în căutarea unor content writer-i, cu talent în a scrie texte laconice în limba română și pasionați de cărți, care vor lucra asupra creării a unor book summary (rezumat scurt si cuprinzător) pentru anumite cărți de non-fiction. Ce este un book summary ? Un book summary reprezintă un text concis care rezumă ideile cheie din conținutul unei cărți. Ideia este de a selecta doar informația cea mai importantă si utilă, pe care autorul carții se străduie să o transmită cititorului, sub forma unui rezumat cu o anumita structură, în 1000-3000 de cuvinte (în funcție de carte), în limba română, care poate fi citit în 10-15 minute, în timp ce bei o cafea. Cititorul în urma lecturii unui astfel de summary, a unei cărți c...

    $22 (Avg Bid)
    $22 Oferta medie
    6 oferte
    Copywriting pentru SEO S-a încheiat left

    Caut o persoana capabila sa scrie content original si relevant din punct de vedere SEO, pentru un site al unei agentii de web design si promovare online. Pentru fiecare serviciu oferit de agentie se va redacta continut ( o pagina de text pentru fiecare serviciu , 10 pagini in total).

    $81 (Avg Bid)
    $81 Oferta medie
    8 oferte

    - INLATURAREA VIRUSULUI EXISTENT - instalarea si configurarea unui certificat SSL - adaugare taguri ALT la toate imaginile - construirea si implementarea pachetului de 10 icoane Apple - scurtarea tagurilor title si metadescription - ameliorarea raportului text . cod ( de la 8% cat este acum la minim 16 %) - refacerea semanticii antetelor H1-H6 (in acest moment semantica este complet gresita iar titlurile cele mai importante nu sunt definite) - inregistrarea site-ului pe Google Analytics, Google Search Console si Bing Webmaster Tools - ameliorarea vitezei prin comprimarea codului HTML, CSS si javascript - optimizarea imaginilor pentru ameliorarea vitezi

    $81 (Avg Bid)
    $81 Oferta medie
    25 oferte

    Cautam o persoana care sa scrie articole pe blogul magazinului nostru online de mobila si decoratiuni. Sa fie creativa, sa ii placa designul interior, mobilierul si decoratiunile. Avem nevoie de min 4 articole pe luna.

    $115 (Avg Bid)
    $115 Oferta medie
    12 oferte

    Suntem în căutarea unor content writer-i, cu talent în a scrie texte laconice în limba română și pasionați de cărți, care vor lucra asupra creării a unor book summary (rezumat scurt si cuprinzător) pentru anumite cărți de non-fiction. Ce este un book summary ? Un book summary reprezintă un text concis care rezumă ideile cheie din conținutul unei cărți. Ideia este de a selecta doar informația cea mai importantă si utilă, pe care autorul carții se străduie să o transmită cititorului, sub forma unui rezumat cu o anumita structură, în 1000-3000 de cuvinte (în funcție de carte), în limba română, care poate fi citit în 10-15 minute, în timp ce bei o cafea. Cititorul în urma lecturii unui astfel de summary, a unei cărți c...

    $1069 (Avg Bid)
    $1069 Oferta medie
    17 oferte
    INTEGRARE FEED-URI S-a încheiat left

    Ma intereseaza un specialist care sa se ocupe de administrare site , magazin on line cu articole pentru copii, iar in prima faza trebuie sa se ocupe de integrarea catorva feeduri din alte site-uri. Platforma pe care este creat site-ul este PRESTASHOP.

    $191 (Avg Bid)
    $191 Oferta medie
    3 oferte
    Content writer creativ S-a încheiat left

    Buna! Caut un content writer creativ pentru creare de continut pentru un site dedicat organizatorilor de evenimente (inclusiv blog), cat si pentru alte site-uri din portofoliu. Volum lunar estimat: 100 articole, de aproximativ 500 – 800 cuvinte. Astept ofertele de pret pentru pachet de 100 articole lunar de minim 500 cuvinte.

    $180 (Avg Bid)
    $180 Oferta medie
    25 oferte
    SEO si Google Aswords S-a încheiat left

    Compania Vuv Trading Ltd, firma ce comercializeaza produse de incaltaminte pentru dama, cu sediul in Manchester cauta o persoana care sa preia activitatea de SEO si Google Adwords. Jobul consta in realizarea campaniilor de Google Adwords cu un buget prestabilit. Analizarea si testarea procesului pentru rezultate pozitive. Responsabilitati principale: - Dezvoltarea si cresterea vanzarilor pe website - Desfasurarea de Campanii Google Adwords si de gestionare corecta a bugetului - Aplicare SEO on site si off site - Activitatea va fi concentrata doar pe piata si clientii din Marea Britanie

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Oferta medie
    39 oferte
    Content descriere produse S-a încheiat left

    Am nevoie de descriere pentru aprox 100 produse cu o medie de 700-800 de cuvinte

    $146 (Avg Bid)
    $146 Oferta medie
    6 oferte

    Va salut, Am nevoie de seo on page si off page pentru un magazin de beauty. Ma intereseaza tot ce tine de meta si link-uri. Mai multe putem discuta pe chat.

    $90 (Avg Bid)
    $90 Oferta medie
    49 oferte

    Salut, Am nevoie de un content writer creativ pentru crearea continutului unui site ecommerce destinat vanzarii unor produse naturale pentru potenta ce apartin aceluiasi brand. Am toate informatiile si cercetarile de care aveti nevoie ca sa puteti creea un continut concentrat pe client si nevoile lui. Caut un writer perfectionist si dedicat cu experienta in marketing si seo(doar ce tine de continut, plasare keywords etc). Continutul site-ului va avea maxim 2000 cuvinte (fara bloguri) Pe langa acestea am nevoie si de mai multe tipuri de titluri care sa atraga atentia (pentru ads) si 4 articole de blog(400-600 cuvinte) cu scopul de a castiga increderea vizitatorului in brand-ul nostru cu un continut de calitate.

    $95 (Avg Bid)
    $95 Oferta medie
    8 oferte

    Comercializez produse pt zona de constructii industriale si rezidentiale , si caut un copywriter care sa scrie content de prezentare a produselor, pentru promovare pe retele de socializare, postari pe blog,etc.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Oferta medie
    6 oferte

    Caut un specialist in marketing digital, vorbitor de limba romana, cu experienta, care sa creeze campanii de facebook si google pentru

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Oferta medie
    5 oferte
    Platforma media S-a încheiat left

    Platforma media isi cauta un specialist in vanzari si marketing. Detalii după contact.

    $15833 (Avg Bid)
    $15833 Oferta medie
    2 oferte

    Esti roman si ai talent la scris? Noi avem nevoie de tine! Site-ul nostru are nevoie de ajutor. Daca esti SEO copywriter te asteptam sa ne ajuti. Obiligatoriu din Romania!

    $100 (Avg Bid)
    $100 Oferta medie
    13 oferte
    Devirusare Site S-a încheiat left

    Am mai multe site-uri din care 3 in WP . unul dintre ele a fost nevoie de un specialist pentru devirusare si ulterior mentenanta punctuala/dezvoltari punctuale.

    $141 (Avg Bid)
    $141 Oferta medie
    10 oferte

    Suntem in cautarea unuia sau mai multor content writeri in limba Romana care sa asigure continut saptamanal pentru site-urile si blogurile clientilor nostri. Trebuie sa iti placa si sa scrii cu usurinta pe urmatoarele nise: - organizare evenimente, fotografie de nunta, fotografie de botez, sedinte foto, nunta, botez - fashion, frumusete, machiaj, lifestyle, sanatate, dieta, familie, relatii, sfaturi practice, pareri produse, casa si gradina, gastronomie, sarcina, fertilitate, nastere, parenting, copii, cresterea copiilor, etc Articolele nu ar trebui sa necesite documentatie, daca ai mai scris pe aceste nise suntem convinsi ca te vei descurca. Marimea articolelor va fi de 360, 400, 450, 500, pana la max 900 de cuvinte in unele cazuri. Daca esti interesat de acest proiect astept...

    $111 (Avg Bid)
    $111 Oferta medie
    18 oferte