Design spi interface fpga verilog vhdlproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrează în funcție de:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
  Starea proiectului
  2,000 design spi interface fpga verilog vhdl proiecte găsite, la prețul de USD
  Aparat de cafea in VHDL S-a încheiat left

  Crearea unui aparat de cafea in VHDL(rulabil in programul Vivado) intr-un limbaj cat mai simplist indeplinind cerintele din documentul atasat.

  $8 (Avg Bid)
  $8 Oferta medie
  3 oferte
  Debuging verilog S-a încheiat left

  Debuging verilog

  $60 (Avg Bid)
  $60 Oferta medie
  1 oferte

  السلام عليكم ورحمة الله وبركاته واسعد الله اوقاتك بكل خير عندي واجب ومحتاج مساعدتك اذا وقتك يسمح. انشاء بروجكت بال verilog بحيث يقرأ محتويات ال ROM ويخرج المحتوى على LEDs

  $50 (Avg Bid)
  $50 Oferta medie
  1 oferte

  Este vorba de o aplicatie care permite clientilor inregistrati sa participe la un Turneu cu premii. Turneul este format din doua runde. Turneul are cateva reguli care trebuie implementate. Aplicatie are nevoie de un Dashbord Panel pentru Admin. Adminul creeaza partidele cu valoarea fiecarui meci. Aplicatie este formata din 3 Pagini Interface Ux Ui. Proiectul este in 85% detaliat (Ex: culori folosite, modul de plata, diagram userului sa.). Sunt deschis pentru imbunatatiri sau alte modalitai sau noi reguli.

  $500 (Avg Bid)
  $500 Oferta medie
  16 oferte

  Modul de inmultire, folosind sumator si registrii de deplasare

  $101 (Avg Bid)
  $101 Oferta medie
  10 oferte

  ...positively / negatively and then run an automatic classifier that learns from these labels after to run such of the classifier you must first "clean" the text, remove all words without content, figure out what words you have left (bring them to the dictionary form) and then see if based on the remaining words the classifier can determine the class of your review: poz or neg .... with a small interface. Python has these clarifiers in English ... romanian: Se numește etichetarea automata a recenziilor cu Clustering, se poate face prin etichetarea automata a textelor, tu ar trebui sa ai un set de recenzii etichetate pozitiv/negativ si apoi sa rulezi un clasificator automat care sa invete din aceste etichete după pt a rula un astfel de clasificator trebuie sa faci intai &l...

  $184 (Avg Bid)
  $184 Oferta medie
  9 oferte

  Este un proiect pentru facultate. Termenul este 17 mai 2021. Cerința detaliată a proiectului este în imagine. Mi-ar trebui documentația care să cuprindă cutia neagră a circuitului, descompunerea în Unitate de control și Unitate de Execuție, o listă cu resursele pe care le voi volosi (ex: generator de numere aleatoare), organigrama, implementare in VHDL și o schema logică pentru că prezentarea proiectului trebuie făcută în Logisim, în care nu putem folosi decât componente de bază. Trebuie să folosim afișorul cu 7 segmente, butoane și switch-uri. La finalul documentației ar trebui să fie și Justificarea soluției alese, Manual de utilizare și întreținere, dar și Posibilități de dezvoltare ulterioară.

  $72 (Avg Bid)
  $72 Oferta medie
  1 oferte
  Project for Athul B. S-a încheiat left

  Hi Athul B.,verilog help

  $20 (Avg Bid)
  $20 Oferta medie
  1 oferte
  $20 Oferta medie
  1 oferte
  Project for Ankita L. S-a încheiat left

  verilog programming

  $7 - $7
  $7 - $7
  0 oferte
  Project for Somai N. S-a încheiat left

  Salut sunt George si vreau să știu dacă mă poți ajuta cu un proiect pe partea de minat cryptomonezi pe fpga îți las un link ca să te informezi despre ea,dacă poți să faci lucrul ăsta discutăm în particular pt că e posibil să mai am oroiecte de genul ăsta,asta e linkul către ce am eu

  $1 / hr (Avg Bid)
  $1 / hr Oferta medie
  1 oferte
  dsc Virtual Keypad WEB S-a încheiat left

  Buna realizat cu succes exemplul arduino dsc keybus interface -esp8266-virtual keypad exemplul dsc keybus interface un program care sa compileze ambele exemple pe un singur modul WEMOS D1 MINI PRO 16 M si adaugarea unei biblioteci wi fi manager cu oled care sa cuprinda si setarea credentialelor push Token pentru pushbullet .Va multumesc.

  $500 (Avg Bid)
  $500 Oferta medie
  2 oferte
  $25 Oferta medie
  1 oferte
  Design Verification S-a încheiat left

  PCle, ethernet , UVM, System Verilog

  $130 (Avg Bid)
  $130 Oferta medie
  2 oferte
  Cod Arduino foarte simplu S-a încheiat left

  Vreau sa monitoresc comunicatia cu o placa. Pt. asta am nevoie de un cod cpp care sa trimita continuu de la Arduino (Due sau Mega 2560) semnale SPI: CLK si pe MOSI “1100” repetat la infinit. Totodata pe pin-urile digitale 23, 25, 27, si 29 codul trebuie sa trimita repetitiv “111000” (pe 23) , “11110000” (pe 25) si asa mai departe. Semnalele trebuie sa se repete continuu fara intrerupere.

  $15 (Avg Bid)
  $15 Oferta medie
  1 oferte
  verilog programming S-a încheiat left

  verilog

  $393 (Avg Bid)
  $393 Oferta medie
  12 oferte
  Scrie un software S-a încheiat left

  Proiect pic18f2550 embedded. Mediu de lucru in MPLAB - MICROCHIP C18 compilator. Cerinte SPI, PWM

  $515 (Avg Bid)
  $515 Oferta medie
  5 oferte

  fpga/ultra and xilinx wiznet vhdl/verilog

  $229 (Avg Bid)
  $229 Oferta medie
  14 oferte
  $52 Oferta medie
  2 oferte

  system verilog, uvm, Script system verilog, uvm, Script system verilog, uvm, Script system verilog, uvm, Script

  $34 (Avg Bid)
  $34 Oferta medie
  5 oferte

  system verilog, uvm, Script system verilog, uvm, Script system verilog, uvm, Script system verilog, uvm, Script

  $28 (Avg Bid)
  $28 Oferta medie
  3 oferte

  system verilog, uvm,synopsys expert

  $26 (Avg Bid)
  $26 Oferta medie
  6 oferte
  system verilog, uvm S-a încheiat left

  system verilog, uvm

  $43 (Avg Bid)
  $43 Oferta medie
  8 oferte
  Verilog S-a încheiat left

  Verilog

  $162 (Avg Bid)
  $162 Oferta medie
  3 oferte
  Scriere si testare VHDL S-a încheiat left

  Trebuie sa programez o placa Spartan-3 Board sa afiseze o imagine pe un LCD ( 2.4 LCD cu driverul de ILI9341) . Imaginea va fi primita pe seriala de RS-232 si transmisa pe LCD , dupa ce LCD-ul a fost initializat . Pana acum am implementat core-ul de SPI ( protocolul prin care comunica placa cu LCD-ul ) , core-ul de seriala ( la care vine atasat un buffer pt a putea verifica aparitia datelor pe seriala si a prelua datele) si s-a creat un bloc de control ( in fapt este o masina de stari) care initializeaza LCD-ul (si am putut "desena"(hard-coded) un dreptunghi colorat pe LCD). Ceea ce am nevoie este ca imaginea trimisa pe seriala sa fie afisata pe LCD ( incercari esuate din partea mea ).

  $250 (Avg Bid)
  $250 Oferta medie
  1 oferte

  Realizarea parte de user/admin interface utilizand codeigniter 3.0. La partea de admin vreau doar sa manageriez pagini si useri iar la partea de useri se poate scrie un articol si uploada un fisier cu ajutorul XML.

  $309 (Avg Bid)
  $309 Oferta medie
  18 oferte

  Aplicatia este foarte simpla din punct de vedere user interface. Nu necesita o cunostinta prea mare in domeniul aplicatiilor. Nu as dori sa scriu mai multe detalii pentru ca nu as vrea sa mi se fure ideea.

  $150 (Avg Bid)
  $150 Oferta medie
  9 oferte
  retea neuronala Fpga S-a încheiat left

  Realizarea unei retele neuronale implementata in fpga .Recunoasterea formelor,caracterelor pe o matrice 7*7

  $195 (Avg Bid)
  $195 Oferta medie
  2 oferte

  Am nevoie de o baza de date pentru un producator de jaluzele , cu managemnet clienti, produse, oferte de pret, statusuri, task si calendar . Atasat este explicat tot proiectul . Multumesc

  $1698 - $3395
  Sigilat
  $1698 - $3395
  13 oferte

  Am nevoie de un proiect intitulat "algoritmi de conversie cc-ca cu functii walsh", mai specific am nevoie de crearea unui proiect care sa elimine armonicile unui invertor pwm trifazat care controleaza un motor de curent alternativ. initial eu am incercat obtinearea unghiurilor armonicilor pe baza functiilor walsh in matlab si ca mai apoi sa pot implementa algoritmul pe FPGA sau in cazul mai putin favorabil in labview.

  $600 (Avg Bid)
  $600 Oferta medie
  1 oferte

  Intr-un proiect VHDL sa se realizeze un simulator de memorie CACHE (cu mai multe politici de scriere si citire) care sa poata fi testat pe FPGA. Pretul si durata proiectului sunt orientative.

  $224 (Avg Bid)
  $224 Oferta medie
  1 oferte

  Se utilizează sistemul de dezvoltare cu FPGA Xilinx Spartan 3 produs de firma Altium și mediul de programare Visual C++ 2010 (pentru aplicația pe PC). Se dorește implementarea unui sistem complet care realizează emularea unui calculator cu memorie CACHE prezentă (interfață între procesor și memoria principală). Analiza propusă se va face pentru memoria cache total asociativă (fully associative) atât la preluarea instrucțiunilor cât și a datelor. Emularea sistemului se va face hardware, pe placa cu FPGA iar preluarea rezultatelor se va face prin intermediul portului serial RS232 care comunică cu calculatorul. Pe calculator va rula o aplicație de asemenea proiectată care va prezenta rezultatele. Pretul si durata de realizare sunt orientative!

  $100 (Avg Bid)
  $100 Oferta medie
  1 oferte

  Intr-un proiect VHDL sa se realizeze un simulator de memorie CACHE (cu mai multe politici de scriere si citire) care sa poata fi testat pe FPGA. Pretul si durata proiectului sunt orientative.

  $100 (Avg Bid)
  $100 Oferta medie
  1 oferte

  I am in need of an experienced Android developer to design an app with 10-20 screens. Key requirements: - Skilled in UI/UX design and app prototyping - Proficiency in Java and Android Studio - Strong understanding of Material Design guidelines - Ability to create responsive and visually appealing layouts - Prior experience with developing apps containing 10-20 screens Your role will involve: - Creating a user-friendly interface with smooth navigation - Ensuring the design is in line with the app's purpose - Implementing features in accordance with Android development best practices - Providing solutions for efficient app performance on a variety of devices I am looking to create a visually appealing and user-friendly Android app that will be both...

  $101 (Avg Bid)
  $101 Oferta medie
  31 oferte

  We're seeking a talented WordPress developer to revitalize the design and enhance the user experience of our e-commerce website, [invalid URL removed]. Our goal is to create a visually stunning online store that not only showcases our unique planters but also makes the checkout process incredibly smooth and intuitive for our customers. Key Objectives: Aesthetic Redesign: -Revamp the overall website design to create a modern, elegant, and visually appealing aesthetic. -Ensure the design is consistent with our brand identity and resonates with our target audience. -Optimize the layout for both desktop and mobile devices, prioritizing responsiveness and user-friendliness. Checkout Optimization: -Streamline the checkout process. -Implement a clear, step-by-step che...

  $33 (Avg Bid)
  $33 Oferta medie
  27 oferte

  I need a proficient developer to create an innovative edtech website. The feature-rich site should include: - Online courses: To enable students to learn remotely. - Student profiles: For personalized learning experiences. - Progress tracking: A necessary feature to monitor the student's learning growth. - Coin w...virtual coins for real money. - Chat service: Facilitating easy communication between students and teachers. - Payment control: Teachers should receive payment in the form of coins, that are exchangeable for real money. An applicant with a background in edtech development and the ability to integrate smooth financial transactions within the website would be ideal. A strong understanding of user interface design and experience creating similar virtual coin ...

  $797 (Avg Bid)
  $797 Oferta medie
  53 oferte

  I'm looking for an experienced developer to create a custom PowerPoint plugin for me. The plugin should be compatible with both Windows and macOS operating systems. Key Functionalities: - The main functionality of the plugin would be to create content slides....looking for an experienced developer to create a custom PowerPoint plugin for me. The plugin should be compatible with both Windows and macOS operating systems. Key Functionalities: - The main functionality of the plugin would be to create content slides. The plugin should have an easy-to-use interface that allows users to quickly generate these slides. Ideal Skills: - Proficient in developing PowerPoint plugins - Experience in software development for Windows and macOS - Familiarity with UI/UX design for us...

  $25 / hr (Avg Bid)
  $25 / hr Oferta medie
  113 oferte

  I'm looking for a skille...be integrated with PayPal, as I believe it's a secure and widely used method. - I'm looking for a simple, clean design that highlights the products but doesn't overwhelm the users. Specific Features: - I'm interested in having a user review and rating feature as it can help build trust between my customers and the products. - I'm open to other useful e-commerce features that can enhance the shopping experience for the users. Ideal Skills and Experience: - Proven experience in designing e-commerce websites, with a portfolio of successful projects. - Proficiency in integrating payment gateways, specifically PayPal. - Strong understanding of user experience and user interface design principles. - Experience with i...

  $115 (Avg Bid)
  $115 Oferta medie
  87 oferte

  I am seekin...per week available between 7am-9pm I will provide all of the copy that needs to show on the different pages- I just need someone to put the website together and design it so it is aesthetically appealing. I would like the page designed in a way it can grow as the business grows, specifically to add more pictures and videos of the service in action, as well as customer reviews. This job is best suited for professionals with experience in front-end web development and user interface design. Prior experience with similar projects would be highly advantageous. The ideal freelancer will possess a strong understanding of the web design and development process and proven knowledge of golf-related content. Fluency in English is required for effective co...

  $150 (Avg Bid)
  $150 Oferta medie
  42 oferte

  ...Experience: - Proficient in API Integration: Experience with vendor APIs and a deep understanding of how to securely and effectively integrate them into web applications is crucial. Previous experience with the Simple In/Out API would be a big advantage. - Web Development: A strong background in web development is essential. The ability to create a visually appealing, responsive, and user-friendly interface is a must. - Data Visualisation: Experience with data visualization tools and techniques is a plus. The ability to present complex data in a clear, understandable way will be highly valued in this project. Please note that I am looking for serious coders that have actually read the description before bidding. Auto-bids will be auto-rejected. I am happy to chat with you bef...

  $21 / hr (Avg Bid)
  $21 / hr Oferta medie
  189 oferte

  I'm in need of a talented Figma animator who can bring life to my website, mobile app, and dashboards with highly engaging UI/UX animation. The primary focus will be on creating captivating scrolling effects to enhance user experience and make the interface more dynamic. Key Requirements: - Proficiency in Figma and animation tools - Strong UI/UX design skills - Experience with creating animations for websites and mobile apps - Ability to understand and translate user interactions into smooth animations - Prior work showcasing UI/UX animations The ideal candidate should be a detail-oriented professional who can take my vision and turn it into a seamless, interactive animation experience for our users. Your role will be pivotal in making our platforms stand out and engag...

  $444 (Avg Bid)
  $444 Oferta medie
  60 oferte

  ...learning resources, and voting options related to activism. A key aspect of this project is to provide an easy-to-navigate experience, so content will be categorized by date. The platform needs to: - Incorporate direct on-site registration for events - Feature selective sorting of events, resources, and options based on dates - Design a seamless and user-friendly interface Ideal candidates for this project should exhibit strong skills in website design, user interface, and user experience. Experience in event-based platforms will be added advantage. Additionally, the ability to ensure secure registration capabilities is a must. Understanding of the activism landscape is also highly desirable. 1. Questionnaire: Assess users' advocacy experience and in...

  $2366 (Avg Bid)
  $2366 Oferta medie
  106 oferte

  I'm looking for a skilled de...Tracking: Implementing a real-time tracking system for shipments is crucial to ensure transparency and ease of use. Key Features: - Professional and Corporate Design: The platform should have a clean, professional, and corporate design that instills trust and reliability in users. Ideal Skills: - Proficiency in web development, particularly in building platforms with user accounts and payment gateways. - Experience with shipment and logistics related software development is a plus. - Understanding of real-time tracking systems and their integration into web platforms. - Capability to design a user-friendly, professional web interface. This project is ideal for a developer with a keen eye for user experience, security, and e...

  $473 (Avg Bid)
  $473 Oferta medie
  152 oferte

  I'm in ne...This will not require any use of specialized terminology or jargon. Needs include: - I'm looking for someone with experience in writing operational manuals: - Specifically technical operational procedures would be best. - Ideally, previous work with technical procedures or onboarding technical staff would be invaluable. - No requirement for specialized terminology or jargon knowledge. Interface should be as clear and accessible as possible. - Familiarity with plain English technique is a plus. - Understanding of wide technical staff demographics and their corresponding learning styles considered an advantage. Your end product will help to effectively onboard and onboard our technical staff, allowing them to fully grasp their roles and responsibilities...

  $46 / hr (Avg Bid)
  Urgent
  $46 / hr Oferta medie
  6 oferte

  ...experience in eCommerce website development. The primary aim is to create a user interface that facilitates easy navigation, seamless product discovery, accessible help tools, and a straightforward checkout process. Features: - Effortless Navigation: Enable users to explore the website with ease. - Easy Product Discovery: Implement efficient systems for finding products. - Handy Help Tools: Incorporate readily available assistance tools for users. - Smooth Checkout: Facilitate a hassle-free purchase process with the option of appointment booking Your expertise should encompass a comprehensive understanding of creating intuitive, user-centric designs that drive conversions. We only need visual and user flow design. We have an IT team to code the project. Timeline for pro...

  $2810 (Avg Bid)
  $2810 Oferta medie
  117 oferte

  ...talented designer to focus on the functionality design of a new trading platform. This platform will be primarily used via web browsers and desktop applications. Key Features: - Real-time Market Data: The platform should provide live, up-to-date information to help users make informed trading decisions. - Order Placement and Execution: It should be seamless for users to place and execute trades efficiently and accurately. - Account Management: A user-friendly interface for managing accounts, viewing transaction history, and monitoring performance is essential. Your role will be to ensure that the platform is not only visually engaging but also intuitive and efficient in its functionality. The ideal candidate will have experience in user interface design, sp...

  $1110 (Avg Bid)
  $1110 Oferta medie
  112 oferte

  ...Authentication: - The site must have a secure login system using usernames and passwords. - User registration should be done via email verification, ensuring a safe and spam-free environment. - The overall design of the website has already been established, so the focus here will be on the functionality and security aspects. Power BI Reports Integration(the Power BI reports already exist ): - Within the secured area of the website, there must be provisions for users to access three specific Power BI reports. - These reports will need to be embedded seamlessly within the website's interface, allowing for a smooth and user-friendly experience. Key Technologies: - JavaScript and Node.js are the preferred technologies for this project, so a strong command of these is e...

  $119 (Avg Bid)
  $119 Oferta medie
  141 oferte

  ...time entries. Essential Features: User Authentication: Secure username/password authentication for employees and managers. Managers have additional privileges to edit clock-in/out times. Time Punch (Clock In/Out): A clear, user-friendly interface for employees to record their check-ins and check-outs. Validation to prevent incorrect sequences (e.g., two check-ins in a row). Reports: Daily, weekly, and monthly reports summarizing work hours for each employee. Clear presentation of total hours worked, start/end times for shifts. User Management Interface: Ability for managers to add new employees and remove existing ones. Manager View (Optional): A separate view for managers to see all employee time entries. Option to edit clock-in/out times if needed. Technical Requi...

  $27 / hr (Avg Bid)
  $27 / hr Oferta medie
  37 oferte

  I'm in need of a experienced WordPress website d...highly skilled and experienced in developing and customizing WordPress sites. - E-Commerce Development: Strong experience in integrating and customizing online payment systems, particularly on WordPress, is essential. - Video Conferencing Integration: Experience with integrating video conferencing tools into websites would be a significant advantage. - User Interface/User Experience Design: A strong sense of user experience design is crucial to ensure the site is engaging and easy to use for students of various age groups. - Test Prep Experience: Experience in creating platforms tailored to students preparing for standardized tests would be a huge plus. If you have the necessary skills and experience in thes...

  $127 (Avg Bid)
  $127 Oferta medie
  19 oferte

  I need a talented frontend developer with experience in HTML, CSS, and JavaScript, React is a plus. Specific Design: My project is an e-commerce website and requires an appealing user interface. You will have the creative freedom to make design decisions. Your Responsibilities: - Develop an attractive, user-friendly frontend for an e-commerce platform - Ensure the site is responsive on all devices - Work collaboratively with our backend team Ideal Candidate: - Proficient in HTML, CSS, and JavaScript - Experience in React is preferred - Understanding of e-commerce platforms is a plus - Creative with a keen eye for design Please provide your portfolio showcasing your previous work on e-commerce platforms.

  $21 / hr (Avg Bid)
  $21 / hr Oferta medie
  95 oferte