Ce trebuie sa faci ca sa ajungi un web designerproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrează în funcție de:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
    Starea proiectului
    2,000 ce trebuie sa faci ca sa ajungi un web designer proiecte găsite, la prețul de USD
    Reactivare ads web S-a încheiat left

    Am un site web care a fost detectat de chrome ca ar avea reclame abuzive, acele reclame au fost scoase dar dorim pe cineva care stie cum sa trimita la google pentru re-analizare si retragere adblock. Pentru mai multe detalii va stau la dispozitie. Only for Romanian!

    $24 (Avg Bid)
    $24 Oferta medie
    1 oferte
    Creare site S-a încheiat left

    este un site de prezentare. Dorim inlocuirea grafici si tema sa fie mai actuala mai smart si intuitiva.

    $200 (Avg Bid)
    $200 Oferta medie
    17 oferte
    Creare site web S-a încheiat left

    Buna ziua! Sunt la inceput de drum si caut colaboratori pentru dezvoltarea unui proiect in Constanta. In prezent detin o franciza de intermediere credite si de putin timp am deschis o agentie imobiliara. Aceste 2 proiecte vreau sa le combin intr-un mod placut. Pentru inceput am nevoie de un site web ci de strategii bune de marketing. Pentru mine experienta nu este importanta ci doar VOINTA si IMPLICAREA!

    $211 (Avg Bid)
    $211 Oferta medie
    12 oferte
    content blog S-a încheiat left

    Caut content writer care să redacteze articole de blog pe teme de lifestyle, pornind de la un plan editorial deja dezvoltat. Plata e per articol/700 cuv.

    $21 (Avg Bid)
    $21 Oferta medie
    20 oferte

    Buna ziua! Am nevoie de cineva care sa-mi traduca un manuscris de 55000 de cuvinte din romana in engleza. Multumesc anticipat!

    $507 (Avg Bid)
    $507 Oferta medie
    38 oferte
    site online de licitati S-a încheiat left

    vreau un site online de licitati auto

    $297 (Avg Bid)
    $297 Oferta medie
    23 oferte
    site de licitati online S-a încheiat left

    vreau un site de licitati online

    $266 (Avg Bid)
    $266 Oferta medie
    18 oferte
    Marketing Strategy S-a încheiat left

    Caut pe cineva cu experienta in Marketing, cu cunostinte de limba germana si care lucreaza ca Freelancer. Eu sunt la inceput de a crea un online Business in care vind Coaching pachete si online curse. Deoarece nu am cunostinte de marketing am nevoie de cineva care sa ma ghideze cu website, Social Media, Podcast etc. cunostintele de limba germana sunt necesare deoarece Businessul este in germana. Ma poti contacta pe email (Removed by Freelancer.com Admin)

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Oferta medie
    10 oferte

    Am nevoie de un proiect 3D al unei scene 8 pe 5 metri.

    $46 (Avg Bid)
    $46 Oferta medie
    3 oferte
    Project for I M. S-a încheiat left

    Salut, lucrez la un website pentru un proiect personal si am nevoie de ajutor

    $100 - $100
    $100 - $100
    0 oferte

    Salut! As avea nevoie de cineva care ma poate ajuta sa creez subtitrari in Limba Romana pentru diferite video-uri, traducere de articole din Engleza -> Romana. Multumesc.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Oferta medie
    25 oferte
    Project for Ionel T. S-a încheiat left

    Salut. Am nevoie de imbunatatiri pentru un website.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Oferta medie
    1 oferte

    Sunt din România avea nevoie de 10 € de pornire dacă ai putea sa ajuti

    $100 (Avg Bid)
    $100 Oferta medie
    1 oferte

    Salut! As avea nevoie de cineva care ma poate ajuta sa creez subtitrari in Limba Romana pentru diferite video-uri, traducere de articole din Engleza -> Romana. Multumesc.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Oferta medie
    21 oferte

    Caut un EXPERT in Joomla pentru niste mici reparatii si, ulterior, colaborare lunga, daca primele rezultate sunt satisfacatoare!

    $434 (Avg Bid)
    $434 Oferta medie
    9 oferte

    Salutare, cautam colaboratori pe termen lung pentru o organizatie Esports. Avem o platforma de turnee online parte de forum. Dorim sa trecem la un alt nivel si anume sa incepem sa lucram la partea de site sa fie cat mai profesionala. Pe partea de site dorim sa implementam scripturi personalizate si pluginuri ca turneele sa se poata desfasura direct pe site. In acest moment totul se desfasoara pe forum . Site-ul nu este activ momentan ci doar forumul. Multumim de atentia acordata.

    $344 (Avg Bid)
    $344 Oferta medie
    3 oferte

    Suntem o agentie de relatii publice si avem nevoie de un asistent virtual pentru activitatile de vanzari. de la Prospectare si pana la comunicare cu clientii, atat pe email cat si telefonic.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Oferta medie
    2 oferte
    Design pentru tricou S-a încheiat left

    Am nevoie de un design bun pentru un tricou personalizat. (Tema - Trading)

    $18 (Avg Bid)
    $18 Oferta medie
    10 oferte

    - Promovarea unui produs - arzator pe ulei universal (), pe google/facebook/instagram - Crearea unei pagini de produs (un text care sa genereze vanzari)

    $111 (Avg Bid)
    $111 Oferta medie
    7 oferte

    Am o preoblema in premiere pro daca ma ajuti sa o rezolv te pot plati. Cand dau import unui file de tipul xml (cu niste subtitrari, si vreau sa am cut la fiecare paragraph din subtitrare), primesc o eroare "FCP Translation Report" iar cand fisierul respectiv isi da import nu contine toate paragrafele. Vreau sa fac ce face tipa asta La min 1:42 pana la 2:10 Sa am cut la fiecare cuvant din subtitrare (vreau sa am cut ca sa pot automatiza procesul). Dar la mine cand import xml-ul imi taie din cuvinte si am cut la fiecare secunda. Atasez mai jos fisierul xml.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Oferta medie
    2 oferte

    Bună, Elite Information Tech. Ți-am remarcat profilul și vreau să-ți ofer proiectul meu. Putem discuta detaliile într-o conversație privată. Pretul trecut nu este cel real. Voiam sa discutam pe proiect, cum lucrezi, care este tariful tau pe ora? Multumesc!

    $10 (Avg Bid)
    $10 Oferta medie
    1 oferte

    Bună, Elite Information Tech. Ți-am remarcat profilul și vreau să-ți ofer proiectul meu. Putem discuta detaliile într-o conversație privată. Pretul trecut nu este cel real. Voiam sa discutam pe proiect, cum lucrezi, care este tariful tau pe ora? Multumesc!

    $10 (Avg Bid)
    $10 Oferta medie
    1 oferte

    Salutare, Am nevoie de traducerea unui fisier din Engleza in Romana. Fisierul contine 1962 de "fraze". Respectivele "fraze" pot fi compuse si dintr-un singur cuvant. Atasez un print screen ca si exemplu.

    $50 (Avg Bid)
    $50 Oferta medie
    8 oferte

    Am nevoie de datele din casetele box score aferente meciului cat si de cele aferente fiecarui dori sa pot aduce datele pentru un anumit seson ales ex (2019-2020) sa il pot schimba si sa aduc date pentru oricare sezon doresc.

    $262 (Avg Bid)
    $262 Oferta medie
    6 oferte

    Cautam traducator pentru o serie de filmulete/documentere despre Timisoara. Va trebui sa traduca interviuri si cateva pagini A4. Filmuletele (7 la numar) au o lungime de 15-20 de min. Momentan aceste filmulete sunt la partea de editara/montaj si in saptamana 30.11 - 06.12 vor fi si difuzate pe retele de socializare. Materialul/episodul editat se va primi numai cu o zi inainte de difuzare. Materialele ce trebuie traduse pentru primul episod se vor primi numai in data de 28-29.11.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Oferta medie
    15 oferte
    creare site web S-a încheiat left

    Caut pe cineva care sa creeze un site pentru magazin online de vanzare produse de ingrijire personala dupa un model anume.

    $288 (Avg Bid)
    $288 Oferta medie
    16 oferte

    Buna ziua, Pentru siteul , avem nevoie de descriere pentru 500 produse. Cerinte : minim 250 cuvinte cu cel putin 2 cuvinte cheie care sa se repete maxim de 2 ori fiecare. lista cu cuvinte cheie o sa fie data de catre noi. Pentru blog avem noevoie cate un text pe saptamana. Tema putem sa o alegem impreuna. Va multumesc

    $370 (Avg Bid)
    $370 Oferta medie
    29 oferte
    Design coperta agenda S-a încheiat left

    Vreau sa personalizez o agenda pentru firma mea si am nevoie de o coperta! Am o idee de cum vreau sa arate coperta!

    $349 (Avg Bid)
    $349 Oferta medie
    12 oferte
    Aplocatie taxi S-a încheiat left

    Salut vreau sa fac o aplicatie taxi perfecta, activez in domeniu taximetriei si pot oferi multe ideei bune pentru o aplicatie buna! Primele castiguri le vom avea din reclame! Dupa perioada de campanie cu un nr consixerabili de clienti putem incepe cu sume ok atat pentru taxiuri cat si pentru noi plata per coamanda. Aplicatia poate fi dusa la un nivel de oras judet, regiune cat si in toata tara depinde doar de cine o manageriaza ! Noi avem nevoie de o aplicatie client, clientul isi cauta taxiul, si de o aplicatie sofer, plus o aplicatie unde ne monitorizam noi masinile, si comenzile. Nici o aplicatie nu pot spune ca este ok moemntan! Doua trei argumente uber foloseste procent soferi au pierderi foarte mari, si bolt la fel. Multe aplicatii de taxi nu pot comuni...

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 oferte
    Project for Cosmin D. S-a încheiat left

    Buna ziua, am nevoie de lista cu calcule I n Excel, visavi de niate produse pe care le vand si m-ar ajuta la un stoc pentru un client de al nostru. Daca ma puteți ajuta. Sunt din Brasov. Pot folosii si freelancer sau discutam mai in detaliu la telefon despre ce am nevoie mai exact. Multumesc. 0799937333. Dragos Craciun

    $100 (Avg Bid)
    $100 Oferta medie
    1 oferte

    Sa iti fie rusine nesimtito

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Oferta medie
    1 oferte

    Salut. Am nevoie de un programator in python sau html, php. Am facut un program in excel care-mi calculeaza un deviz, il genereaza in pdf. De asemenea genereaza si un contract care este in word, salveaza datele pe care le introduc in devize intr-un alt tab (un fel de baza de date :)) ) . Am nevoie de o interfata care sa comunice cu acest excel in care sa bag datele sa fie user-friendly. Pentru informatii in plus astept mesaje

    $247 (Avg Bid)
    $247 Oferta medie
    10 oferte

    Am nevoie de cineva care sa rescrie articole in limba romana. 11.000 simoluri au articolele.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Oferta medie
    13 oferte
    app google + os + web S-a încheiat left

    tot ce este nevoie ca si structura am adaugat in atasament,

    $777 (Avg Bid)
    $777 Oferta medie
    11 oferte
    un logo pentru un website S-a încheiat left

    Site-ul web pe care il detin se numeste , fiind la baza inginer vreau să creez un site unde vreau să promovez constructorii locali. Vreau un logo care să mă reprezinte și ceeace fac. Logo trebuie să fie, de asemenea, optimă si pentru o cartea de vizită. Nu vreau ca materialele atashate sa va impiedice imaginatia sunt doar pentru a va ajuta.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Oferta medie
    16 oferte

    Vreau un site de prezentare pentru un birou de proiectare (portofoliu proiecte de case). Vreau sa adaug proiectele singur. Sa aiba un sistem de filtrare a portofoliului in functie de nivelele cladirii (parter, parter+mansarda), suprafata etc. Vreau sa putem introduce in 3D proiectul si sa se poata roti. Sa aiba un live chat pentru discutii cu clientii. Vreau sa fiu ajutat cu idei in legatura cu design-ul si suntem receptivi la orice discutie pentru realizarea sitului.

    $619 (Avg Bid)
    $619 Oferta medie
    20 oferte
    Content - marketplace S-a încheiat left

    Buna! Avem nevoie de o persoana care sa creeze content de tip listing atat in maketplace cat si in site-ul propriu. Dorim o colaborare pe termen lung daca e posibil. Content-ul trebuie sa includa 500 de cuvinte plus cel putin 6 imagini ale produsului (imagini pe care deja le avem de la furnizor insa sunt cu text in diferite limbi, trebuie adaptat in lb romana)/ produs. Dorim sa ne marim portofoliul de produse (de la cateva sute sa ajungem la cel putin 1000) si sa le imbunatatim pe cele actuale. Atasat este modelul de content pe care il avem listat in magazinul nostru :)

    $33 (Avg Bid)
    $33 Oferta medie
    9 oferte
    Project for Balint C. S-a încheiat left

    Salut ! Am nevoie de mentenanța pt niște boti de postat pe un site. Ei funcționează acum, numai ca la un moment dat site ul aduce modificări și atunci implicit și ei trebuiesc adaptați . Pot plăti lunar o suma fixa , sau la intervenție la orele lucrate atunci când este cazul. Dacă reușim sa colaboram, vreau sa mut botii pe un server unde am deja cont, in prezent ii am pe laptop. Astept un răspuns la 075134210

    $250 (Avg Bid)
    $250 Oferta medie
    1 oferte
    SEO site haine S-a încheiat left

    Am nevoie de SEO pentru site-ul firmei mele, cand caut pe google se afla destul de jos. Vreau sa apara si subcategorii la site pe google !

    $81 (Avg Bid)
    $81 Oferta medie
    37 oferte

    Salut, Marius. Ma numesc Mihai si am un proiect personalizat pentru o baza de date. Doar ce mi-am facut acest cont si nu prea il folosesc. Da un mesaj daca iti permite timpul: mihaiavasiloaei1981@, Tel/whatsapp: 0727287979

    $250 (Avg Bid)
    $250 Oferta medie
    1 oferte
    Project for Sorin P. S-a încheiat left

    Salut, Sorin. Ma numesc Mihai si am un proiect personalizat pentru o baza de date. Ai cateva momente libere?

    $100 (Avg Bid)
    $100 Oferta medie
    1 oferte

    vr ssa ma ajuti plsssssss ama mare nevoie

    $8 - $31
    $8 - $31
    0 oferte

    Va rog sa licitati pretul orar pe care-l cereti pentru a invata engleza o femeie ce va implini 63 de ani pe 26 noiembrie. Acesta este cadoul meu. Doamna respectiva vorbeste foarte bine limba romana, are o memorie extrem de buna si invata rapid, dar engleza n-a apucat, pana acum, sa invete. Voi plati pentru cateva ore de meditatie mai multor freelancers, urmand apoi sa continue meditatiile cu persoana cu care se va intelege cel mai bine.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Oferta medie
    5 oferte

    Salut! Pentru un website de e-commerce de la 0 cat timp ar dura finalizarea lui? Noi suntem un magazin mic la inceput, am cumparat host si folosim wordpress.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Oferta medie
    1 oferte
    Aplicatie web S-a încheiat left

    Dezvoltare aplicatie web, tip platforma imobiliare cu suport pentru tur virtual. Aplicatia sa fie formata din microservicii care sa poata fi containerizata si deployata intr-un cluster de kubernates.

    $1765 (Avg Bid)
    $1765 Oferta medie
    8 oferte
    Implementare modul curieri S-a încheiat left

    Buna ziua, Avem integrat in site-ul modulul de curieri pentru fancourier si sameday si am dori sa integram si modulul de curier de la dpd si de la urgent cargus. Va rog sa ne faceti o oferta care sa cuprinda timpul de realizare si costul. Pentru alte detalii ma puteti contacta oricand O zi frumoasa!

    $290 (Avg Bid)
    $290 Oferta medie
    5 oferte
    Aplicatie gestiune stocuri S-a încheiat left

    Suntem o companie care se ocupa cu inchiriere de echipamente pentru constructii (schela fixa, popi reglabili, schela electrica, etc) Avem nevoie de o aplicatie cu baza de date pentru gestiunea marfii/stocuri (intrari/iesiri, vanzari/cumparari) si care sa poata raporta stoc depozit,stoc general, elemente marfa aflate la clienti.

    $534 (Avg Bid)
    $534 Oferta medie
    3 oferte

    1. Gestionați inventarul Creați un produs nou / Editați produse / Ștergeți produse Reporniți inventarul produselor și cumpărați unități de la furnizori. Imprimați etichete de produs. 2. Gestionați vânzările Faceți vânzare Checkout cu numerar, bancă și credit Scanați cu ușurință codul de bare / codul QR al produsului pentru a adăuga la lista coșului Puteți conecta o vânzare la client și personal pentru referințe de raport. Tipăriți chitanțe. Reimprimă vânzările anterioare Oferta DOC pentru necesarul de comanda - agentilor din teren 3. Gestionați clienții Creați, editați și ștergeți cu ușurință clienții. Obțineți cheltuieli ale clienților și vinde istoric. Apelați, trimiteți mesaje și e-mail clienților cu ușurință. 4. Gestionați personalul Creați, editați ș...

    $454 (Avg Bid)
    $454 Oferta medie
    7 oferte
    Imperial Betting S-a încheiat left

    Am nevoie de un videoclip în care sa se flexeze cineva cu multi bani si sa iasa in evidenta si sa arate si logo-ul " Imperial betting"

    $30 (Avg Bid)
    $30 Oferta medie
    1 oferte