Circleci build dashboardproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrează în funcție de:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
  Starea proiectului
  71,084 circleci build dashboard proiecte găsite, la prețul de USD

  Buna, Am nevoie sa creez un dashboard cu grafice tip bara care sa ilustreze activitatea unui departament de vanzari. Detalii pot oferi in privat. Multumesc

  $23 (Avg Bid)
  $23 Oferta medie
  13 oferte
  Project for Romeo G. S-a încheiat left

  Salut, Trebuie sa creez un dashboard, ce zici ne bagam?

  $250 (Avg Bid)
  $250 Oferta medie
  1 oferte
  Aplicatie in flutter -- 4 S-a încheiat left

  Salut, dorim sa discutam cu tine in vederea dezvoltarii unei aplicatii web sub forma de dashboard in Flutter cu Firebase, utilizand Hooks si Riverpod.

  $20 / hr (Avg Bid)
  $20 / hr Oferta medie
  1 oferte
  Aplicatie in Flutter -- 3 S-a încheiat left

  Salut, dorim sa discutam cu tine in vederea dezvoltarii unei aplicatii web sub forma de dashboard in Flutter cu Firebase, utilizand Hooks si Riverpod.

  $15 / hr (Avg Bid)
  $15 / hr Oferta medie
  1 oferte
  Aplicatie in Flutter -- 2 S-a încheiat left

  Salut, dorim sa discutam cu tine in vederea dezvoltarii unei aplicatii web sub forma de dashboard in Flutter cu Firebase, utilizand Hooks si Riverpod.

  $25 / hr (Avg Bid)
  $25 / hr Oferta medie
  1 oferte
  Aplicatie in flutter S-a încheiat left

  Salut, dorim sa discutam cu tine in vederea dezvoltarii unei aplicatii web sub forma de dashboard in Flutter cu Firebase, utilizand Hooks si Riverpod.

  $5 / hr (Avg Bid)
  $5 / hr Oferta medie
  1 oferte

  Salut, Am nevoie sa construiesc un website in Java cu baza de date MongoDB iar pe front/end in React. Am cumparat o tema in wordpress dar nu pot modifica mare lucru asa ca trebuie facut de la zero. Este o platforma de rezervari turistice, cu dashboard partener, sistem propriu de rezervare, pachete membership etc. Practic sa fie o copie a siteului in wordpress dar dezvoltata in Java. Cat ma costa cu aproximatie o astfel de dezvoltare?

  $250 - $250
  $250 - $250
  0 oferte

  Am nevoie de un programator pentru un proiect gen: Avem un fisier xls/xlsx/csv se preiau datele in baza de date, se afiseaza in tabel apoi se export in XML pentru SAGA, SmartBill. Proiectul e pe termen mediu/lung. Proiectul poate fi realizat PHP/MySQL sau JAVA/Oracle la alegerea proigramatorului. Va fi o interfata web cu formular de inregistrare/login, recuperare parola. Dupa intrare in dashboard vor fi afisate modulele prezente in platforma. Clientul va selecta modulul/modulele dorite care vor avea statusul pending, pana la achitarea lor si activarea de catre admin. Dupa activare modulul/ele vor aparea active si vor putea intra in ele. Aici clientul poate crea firma/e si sa urce fisierele xls/csv dupa caz. Dupa upload datele din fisier vor fi vizibile intr-un tabel. Datele sunt fac...

  $7 / hr (Avg Bid)
  $7 / hr Oferta medie
  5 oferte

  Salut, Avem o aplicatie in php la care vrem sa ii adaugam un admin dashboard (2 tipuri de useri - detalii in privat) si sa o integram cu o platforma care va procesa platile (detalii in privat ). Aplicatia este php si js - cei interesati sa imi arate o aplicatie la care au mai lucrat si discutam restul detaliilor in privat. Mersi.

  $679 (Avg Bid)
  $679 Oferta medie
  38 oferte

  creerea unui dashboard pentru date de productie

  $51 (Avg Bid)
  $51 Oferta medie
  1 oferte

  Preluare date prin SQL din CRM -Salesforce, Talkative prin acces API. Creare interfata de prelucare si interpretare a datelor conform cerintelor ce vor fi comunicate ulterior.(partial din fieiserul atasat) Experienta in interpretarea datelor ar fi un avantaj.

  $23 / hr (Avg Bid)
  $23 / hr Oferta medie
  2 oferte
  Design site in format .psd S-a încheiat left

  I am looking for an experienced WEB DESIGNER. Its portfolio should include design proposals for: ad sites, social platforms, dashboard variants, user profile presentation variants, interactions, messaging, etc. I am looking to invest in a dating site and ads on the same topic. For now I only need the design of the pages in .psd format. I want to get in touch with people who have experience in design, because I want a modern design in which UI / UX blends perfectly so as to allow the user an easy navigation, to understand from the first moments the functionalities of the site, in the end to enjoy a pleasant experience.

  $117 (Avg Bid)
  $117 Oferta medie
  7 oferte

  Am nevoie de un Frontend developer pentru o aplicatie web cu Angular 9 with Material Design plus unele componente din Covalent , HTTP, JWT Auth si NgRx si .Net Core pe backend. Structura aplicatiei este: Login, Dashboard, 5 Module care contin in general formulare pentru introdus date si informatii din baza de date afisate sub forma tabelara, Rapoarte care se genereaza in xls, upload de documente, Setari si contul utilizatorului. Activitatile care trebuie facute sunt legate de UX, functionalitate, UI, ma intereseaza un design simplu gen Apple app, easy to use, eye catching, light, colorful, clean etc,

  $140 (Avg Bid)
  $140 Oferta medie
  5 oferte
  Project for Varga B. S-a încheiat left

  Salut Bogdan, Am inceput o aplicatie cu Angular Material Classic plus Covalent, cu .Net Core pe backend si am nevoie de cineva sa ne ajute pe frontend Ca si structura avem: Login, Dashboard, 5 Pagini care in general au formulare pentru introdus date si afiseaza sub forma tabelara, Rapoarte in xls, upload de documente, Setari si Contul utilizatorului. Spune-mi te rog daca esti interesat si cat m-ar costa.

  $100 (Avg Bid)
  $100 Oferta medie
  1 oferte
  Custom Plugin Wordpress S-a încheiat left

  ...cu: titlu, pret, descriere text, specificatii tehnice, atasament pdf, poze, link youtube, localizare pe google maps. Sa le puna in baza de date a WP, poate fi si una adiacenta, creata custom. Dupa ce proprietatiile sunt preluata de catre plugin, acesta le pune in niste CUSTOM POST TYPE din tema. Pe partea de frontend, in cadrul temei, este necesar de facut un sistem de cautare si sortare. In dashboard este necesar sa fie o cautare dupa id, id-ul ce provine din api-ul, necesita o editare la fiecare in parte de exemplu daca am un anunt si din api-ul acela nu au ajuns decat 3 poze din 10 eu sa pot edita si sa adaug restul de poze pana la 10. O sa fie multi language wpml o sa fie folosit deoarece necesita si alte limbi. Documentatia api-ului se poate livra doar prin mesaj privat, d...

  $413 (Avg Bid)
  $413 Oferta medie
  11 oferte

  ...corespondenta automata prin email pe parcursul etapelor parcurse de clienti. Designul basic este facut la alte cca.6 pagini si este finalizat la paginile de prezentare. Deci ce trebuie facut este in mare partea de functionare de la publicarea anuntului pana la finalizarea lucrarii (publicarea anuntului, cumpararea/incasarea, evaluarea calculul rating-urilor clientilor si activitatile conexe: dashboard client, acordarea de discounturi si perioade promotionale, solitionarea situatiilor aparute si a erorilor etc...). Baza de date, este si ea partial creeata ca si majoritatea tabelelor sunt existente si functionale. Am atasat un exemplu de proces de care avem nevoie pentru functionarea site-ului. Multumim! P.S. Datorita faptului ca este un proiect care nu poate fi testat pedeplin i...

  $1266 (Avg Bid)
  $1266 Oferta medie
  32 oferte

  Înregistrează-te sau Conectează-te pentru a vedea detaliile.

  Recomandat Sigilat Acord de confidenţialitate
  Project for Lia P. S-a încheiat left

  ...un buton SMS si nicio alta metoda de plata, butonul integrat direct la completarea datelor in Submit Aici textul apare dupa completarea datelor, si ar trebui sa apara cumva dupa confirmarea platii SMS. Deci nu prea stiu cum s-ar putea implementa mai usor SMS-ul, dar am documentatie la el in caz ca te pricepi. Eu pot pune din dashboard Netopia buton fix predefinit de 6 euro, am scriptul PHP. Problema aici e ca s-ar putea sa iau un numar scurt preferential pe suma de 6.80, dar deja nu mai stiu cum sa primesc confirmarea platii si sa se trimita automat rezultatul astrogramei. Asa e in exemplul din primul paragraf, clientul primeste pe SMS un cod si un link. Nu imi place asta, deoarece multa lume de la tara nu are smartphone

  $103 (Avg Bid)
  $103 Oferta medie
  1 oferte

  salut. vad ca ai experienta pe design si as avea nevoie de ajutorul tau, daca ai avut proiecte pentru a concepe un dashboard admin. Vreau sa cumpar un tamplate si sa il structurez in functie de cerintele care le am.

  $10 (Avg Bid)
  $10 Oferta medie
  1 oferte
  asp.net app S-a încheiat left

  Vreau o aplicatie asp.net (mvc) care sa aibe urmatoarele functionalitati: Partea 1: - sa se poata crea cont de utilizator si sa se poata loga in aplicatie - utilizatorii sa poata sa-si incarce oferte pentru produse din fisiere excel - sa existe un dashboard in care sa se poata vedea numarul de vizualizari/interese pentru un produs. - sa poata adauga/inlocui/sterge oferte (import din fisiere excel) - sa se poata edita individual un produs din oferta (ex. sa se poata modifica detaliile, pretul, etc) Partea 2: - un webserviciu care sa returneze in json detalii despre produse si ofertanti (din ofertele incarcate mai sus), request-ul va fi de genul - get_produse(likeDenumire) - o lista de produse la care numele e ca in parametru) - get_detalii_produs(id) - detalii despre pr...

  $191 (Avg Bid)
  $191 Oferta medie
  8 oferte
  Website pentru licenta S-a încheiat left

  Website de prezentare a unui obiectiv turistic pentru lucrarea de licenta care sa contina: pagina de home cu calendar, articole si un slideshow cu imagini pagina de istoric pagina cu o galerie foto pagina de contact cu formular de feeback si o harta + partea de administrare sub forma de dashboard( de unde se pot modifica pozele, datele din calendar, articolele etc.)

  $143 (Avg Bid)
  $143 Oferta medie
  42 oferte
  Software Dev S-a încheiat left

  ...sa poata fi resetat printr-un click cu confirmare. Userul va avea acces la o lista cu documentele disponibile spre descarcare, si va putea bifa ce documente doreste sa descarce, inainte sau dupa updatarea campurilor. Acces la “Contul meu”, de unde isi poate verifica datele si poate adauga firme noi, poate viziona loguri, abonamente, plati, etc. Backoffice administrator: Cam ce contine un dashboard de WP, pentru partea de site, Iar pentru partea de portal: Creare documente noi pt portal Creare de campuri noi pt formularul-sursa. Maparea acestor campuri cu campurile din documente Vizioare si export loguri Vizionare, editare si export lista de clienti....

  $699 (Avg Bid)
  $699 Oferta medie
  8 oferte
  Construiește un Site Web S-a încheiat left

  Doresc realizarea unui website de anunturi multi language si un CMS usor de administrat Cerinte: -MySQL/Wordpress/ Laravel/ Zend/Codeigniter (Astept recomandari) - Sa fie responsive -Scalare a fotografiilor -Un Plugin de chat -Implementare APIs -Forum -Blog -Dashboard-ul va avea 3 tipuri de useri si trebuie sa contina un editor de poze Site-ul este deja structurat in Illustrator. Astept propunerile dvs dar si o estimare de pret. Va stau la dispozitie pentru mai multe detalii Doresc colaborare pe termen lung. Only Romanian development!

  $1036 (Avg Bid)
  $1036 Oferta medie
  23 oferte

  ...de inregistrare sa contina (Add username/Password/Email/Country) Pagina interfata user sa contina un link de referal generat pentru acel user, cand cineva da click pe link-ul sau sa primeasca in timp real 0.05$. Sa mai contina un grafic si o statistica cu click-uri (din ce tara provin, de pe ce site provin si suma primita pe acel click adica 0.05) In stanga un meniu care sa contina (Dashboard, Account, Request payout).Plata sa poata fi primita la suma de 100$ si inainte de a putea primi plata sa apara un popup in care eu sa pun orice mesaj ce inchide popup sa poata adauga email de paypal si submit payout. Din admin panel sa pot trimite mesaje popup (care sa apara cand userul se logheaza).Sa pot selecta tarile pentru care trimit pentru USA doar membrii care

  $418 (Avg Bid)
  $418 Oferta medie
  13 oferte

  Am cumparat acest template: si doresc sa-l fac functional pe platforma Business Catalyst. De creat cateva template-uri

  $309 (Avg Bid)
  Recomandat
  $309 Oferta medie
  3 oferte

  Buna ziua, Doresc sa realizez doua module pentru opencart. Primul modul este de cautarea preturilor in admin dashboard fara a intra in Catalog- produse, am atasat o poza cum as dori sa arate. Al doilea modul se refera la crearea unui buton separat de cel de factura in comanda in backend la admin care atunci cand este apasat sa afiseze comanda impartita pe gestiuni diferite selectate de admin. Adica daca clientul comanda 15 itemuri care se gasesc in 5 gestiuni diferite, doresc sa se faca separarea acestora pe gestiuni in functie de categorie. Separarea lor se va realiza in categorii, adica doresc un modul unde sa selectez numarul de gestiuni de exemplu 5 si la gestiunea 1 sa atribui categoriile: x,y,z ; la gestiunea 2 sa atribui categoriile: q,w,a si asa mai departe. Lucrul a...

  $251 (Avg Bid)
  $251 Oferta medie
  5 oferte

  PLEASE ignore this Project if you are not: -ROMANIAN -HIGHLY EXPERIENCED -NICE PORTFOLIO OWNER I. PLATFORMA pentru EVENIMENTE Organizatori, useri, evenimente, taxe, plati online (integrare cu un procesator), dashboard, status, notificari prin e-mail, etc. De integrat cu diverse site-uri si evenimente. Poate fi o thema de wordpress adaptata, insa cerintele sunt destul de specifice. Brief complet disponibil DOAR pentru persoanele selectate. II. Creare 2-3 site-uri pentru companie/serviciu/eveniment = Wordpress Based Domeniile exista deja, exista brief, trebuie doar gasita o thema de Wordpress, responsive si optimizata pentru nevoile noastre. III. Mentenanta - pentru platforma si site-uri (cele de mai sus, de la punctul I si II)

  $2430 (Avg Bid)
  $2430 Oferta medie
  24 oferte

  ...noua denumita CLIENT DASHBOARD ce va fi accesibila doar utilizatorilor inscrisi pe site-ul nostru. Cu alte cuvinte, in meniul clientului inscris (ce contine deja anumite taburi sau pagini – cum ar fi cele de profil, postari, anunturi, etc) se va mai crea o pagina noua. 2. Se va modifica continutul unui formular de inscriere client. (Vor fi excluse cateva campuri si adugate alte doua). 3. Se va crea un buton si se va implementa un script “ADD TO FAVORITES”. Postarile adugate la favorite de catre un client, vor fi afisate in CLIENT DASHBOARD – vezi punctul 1. 4. Se va crea un camp si script ce va contoriza numarul de vizualizari a unei postari (postare create de client). Numarul de vizualizari va fi afisat public pe pagina postarilor dar s...

  $800 (Avg Bid)
  $800 Oferta medie
  12 oferte
  Construiește un Site Web S-a încheiat left

  Vreau un site care sa contina cateva butoane unde vizitatorii sa completeze anumite formulare. ( design destul de minimalist ). Vor fi 2 tipuri de cont, fiecare tip de utilizator va avea propriul lui dashboard cu anumite elemente pe care le voi furniza. Va fi un site in domeniu auto , cei pasionati ar avea prioritate. Va trebui sa integram google maps, anumite baze de date ( de masini ). Va fi practic un anunt de cereri pe care unul dintre utilizatori il va trimite celuilalt utilizator.

  $1129 (Avg Bid)
  $1129 Oferta medie
  38 oferte

  Aceasta tema presupune implementarea unei aplicații, care gestionează mai multe site-uri în Wordpress, folosind același dashboard. Această aplicație dă posibilitatea de a folosi aceleași funcții ca în Wordpress, la care vom adauga caracteristici noi, precum actualizarea plugin-urilor, temelor și versiunii de Wordpress de pe toate site-urile. De asemenea, se vor crea copii de siguranță, atât la fișiere, cât și la baza de date, se poate comuta între site-uri și se poate vizualiza și edita comentariile site-urilor adaugate, toate acestea cu un singur login.

  $144 (Avg Bid)
  $144 Oferta medie
  1 oferte
  Construiește un Site Web S-a încheiat left

  ...pentru aceste anunțuri. - Încărcați și de a gestiona Cateva detalii suplimentare: 1. Free to register 2. Register user and provider 3. must be simple and friendly use 4. Providers needs to be verified once registered online, * 5. Listing options. 6. Provider ability to change fee structure. 7. Customer automatically sent payment request via Paypal / CC / internet banking 8. Dashboard for users and providers 9. Feedback score. 10. Box for additional information 11. Calender. * 12. Auction in reverse order like Shiply or Uship 13. Automatic create report 14. Bid Calculator for providers to calculate their net earning after our fees (Please see Uship). * 15. Message screening to avoid customers and providers exchanging any contact information. 16. N...

  $1651 (Avg Bid)
  $1651 Oferta medie
  9 oferte
  aasdf asdf S-a încheiat left

  - cand esti logat si dai click pe logo trebuie sa te directioneze catre dashboard - cand dai click pe "Browse projects" trebuie sa te duca pe o pagina de categorii cu fiecare domeniu si nu s arate proiectele direct - pe pagina de membership, dupa tabel ar trebuie sa fie cateva blocuri de text - lipsesc iconitele cu notificari si stiri - vezi pic6 - trebuie un counter pentru utilizatori, proiecte si utilizatori online - vezi pic7 - cand postezi un proiect nou nu exista posibilitatea sa selectezi tipul proiectului - vezi pic8

  JSP
  $15 - $25 / hr
  $15 - $25 / hr
  0 oferte

  ...Remote desktop system only for our Office Security Policy. Work scope: 1) Face Recognition enabled Attendance Management (Realtime) : A. Attendance Management system will be a multi operating units and multi customer subscription, (Access control with days and full-time access) based, web-based application will have an additional hybrid mobile app. This mobile app will have a single page (dashboard) which will show logined user attendance data only. This application will use out exiting application database (SQL server Database) to save or retrieve the attendance punch in and out data on real-time. A.1- Admin panel admin will have rights to change the database to be connected ( I mean if our customer wants this application needs to be connected with their database only...

  $68 (Avg Bid)
  $68 Oferta medie
  3 oferte

  I am developing an app for my bookkeeping business. I would like your help in designing a screen for the dashboard. From that screen, user should access Actual Revenue, Forecast Revenue and chart with cash balance of last 3 months and forecast for the next free months

  $142 (Avg Bid)
  $142 Oferta medie
  5 oferte
  mern``needed`` 6 zile left
  VERIFICAT

  ...ANY SOVIET/BALKAN COUNTRY!!! Hi there, I need a MERN developer, who can build a business phone app using the VoxImplant [] Platform APIs & SDKs. The app will have a simple dashboard, where each app user, who is a site owner, can: 1- create an account ~ we will use NextAuth; 2- subscribe to a monthly payment plan ~ we will use Stripe ~ 85% COMPLETED; 3- buy a mobile number ~ we will use VoxImplant Platform APIs & SDKs; 4- configure the number to receive/make calls & send/receive texts ~ we will use VoxImplant; 5- track number activities i.e. total calls, made calls, received calls, etc.; * I am looking for a full-time freelancer, who can complete the account parts in 2-3 days and the dashboard parts in 3-4 days and then update my repo as they work so ...

  $113 (Avg Bid)
  $113 Oferta medie
  9 oferte

  Develop a BI and a Dashboard connecting through series of different platforms (like Meu Dinheiro, our own software and our accounting ERP) concatanating all data to a Google Looker Studio, and present a completa range of Dashboards. Ideally we would have a the project development first, validated and approved, and then moving to coding and API settings, and make the magic happen.

  $6 / hr (Avg Bid)
  $6 / hr Oferta medie
  6 oferte

  Requirements for Food App User App: Vendor App: Admin Panel: Important: Note: We host on your servers (dedicated server) and we need mutual agreement on app development, delivery and data security. 1. Scratch Card (detail given below) 2. Push Notification (detail given below) 3. OTP verification 4. Payment Gateway (detail given below) 5. User dashboard layout should be changed (detail given below) 6. User app should reflect logo color pattern 7. We need banners in checkout page (detail given below) 8. On each restaurant page there is Map icon, once it is clicked it should open google map app (every mobile has by default) display route to the restaurant location from current location (interlinked with Admin panel, Geo Coordinates) 9. Map icon need to be blinked with time in...

  $415 (Avg Bid)
  $415 Oferta medie
  13 oferte

  Înregistrează-te sau Conectează-te pentru a vedea detaliile.

  Recomandat Sigilat Acord de confidenţialitate

  I am looking for a skilled Power BI developer to create a portfolio dashboard that integrates with Primavera P6. Data Integration: - I want to include cost analysis data from Primavera P6 in the Power BI dashboard. - Real-time data integration is required for up-to-date cost analysis. Visualizations: - The Power BI dashboard should include bar graphs to visualize the cost analysis data. Ideal Skills and Experience: - Strong expertise in Power BI development and integration with external systems. - Proficiency in working with Primavera P6 data. - Experience in creating dynamic and visually appealing dashboards with bar graphs. - Ability to implement real-time data integration for accurate and timely updates. Please provide examples of previous Power BI projects and...

  $20 (Avg Bid)
  $20 Oferta medie
  7 oferte

  Requirements: 1. User Registration and Authentication: - Users should be able to register and verify their accounts securely. - Two-factor authentication (2FA) for added security. 2. User Interface Features: - Allow users to create Buy and Sell ads for cryptocurrencies. - Provide a dashboard to track Buy/Sell orders. - Implement portfolio management for users. - Display transaction history for all user activities. - Allow users to deposit both fiat and cryptocurrencies. - Enable instant Buy/Sell of cryptocurrencies. - Implement a referral program for users to refer others. - Host trade contests for users with rewards. 3. Trading Features: - Spot Trading: Allow users to execute spot trades. - Margin Trading: Provide margin trading functionality with leverage. - Futures Trading: Of...

  $4559 (Avg Bid)
  $4559 Oferta medie
  31 oferte

  ...Project Overview: I am seeking a skilled and experienced Back End Python Developer to assist with my trading/algorithmic project. The Program is DONE already, but i intend to continue developing/adding functionalities etc.. Basically an expert who can understand fully the Code and continue working on the program. -> The program is entirely in Python, uses Flask to work with the Vps and a dashboard as UI (Python as well). ⭐️Project Requirements: -For this First Milestone: Connect the Data to the program and ensure ALL Functions are working and in general the program is fully running without errors or bugs.⭐️ - Continue Develop the back end of the project using Python - Implement trading and algorithmic functionalities if/when required - Collaborate closely with me to unde...

  $152 (Avg Bid)
  $152 Oferta medie
  24 oferte

  ...Project Overview: I am seeking a skilled and experienced Back End Python Developer to assist with my trading/algorithmic project. The Program is DONE already, but i intend to continue developing/adding functionalities etc.. Basically an expert who can understand fully the Code and continue working on the program. -> The program is entirely in Python, uses Flask to work with the Vps and a dashboard as UI (Python as well). Project Requirements: -For this First Milestone: Connect the Data to the program and ensure ALL Functions are working and in general the program is fully running without errors or bugs. - Continue Develop the back end of the project using Python - Implement trading and algorithmic functionalities if/when required - Collaborate closely with me to understa...

  $153 (Avg Bid)
  $153 Oferta medie
  28 oferte
  Build power Bi dashboard 6 zile left
  VERIFICAT

  I am looking for a freelancer to build a Power BI dashboard for me. The ideal candidate should have experience in connecting to Excel files as the data source, creating charts as visualizations, and making the dashboard interactive. Requirements: - Connect the Power BI dashboard to Excel files as the data source - Create charts as visualizations in the dashboard - Make the dashboard interactive Skills and Experience: - Proficiency in Power BI and connecting to Excel files - Strong knowledge of creating charts and visualizations in Power BI - Experience in making interactive dashboards If you have the necessary skills and experience, please submit your proposal.

  $4 / hr (Avg Bid)
  $4 / hr Oferta medie
  17 oferte

  Frontend development for Crypto dashboard application Skills and Experience: - Proficiency in HTML, CSS, and JavaScript - Knowledge of frontend frameworks such as React , Redux, MUI, Chakra, Tailwind etc - Experience in designing user-friendly and responsive interfaces Project Details: I am looking for a frontend developer to design and build a crypto dashboard website. I looking for people expert in React, Redux, MUI, Chakra, Tailwind etc and have completed a couple of project in the past. Also writing test cases for each component. The backend API is 90% ready and we just need to develop the frontend for the same. I have attached some of the Figma pages and would be adding few more pages to it. The pages must be executed in order and the payment will be done in m...

  $647 (Avg Bid)
  $647 Oferta medie
  36 oferte

  ...de los productos agregados un input type integer que permita agregar productos o escribir los números dependiendo de la existencia del producto en dicha sucursal a la cual está vinculado el usuario. botones de guardar y cancelar] Al guardar deberá generar el número Otros: [Sucursales: Crear sucursal con los siguientes campos: Nombre de la sucursal, Tipo Sucursal {Mayorista| Minorista}] - Dashboard: Con información en gráficas de compras y ventas del mes. Observaciones: Para el (FrontEnd) se compró una plantilla en el lenguaje Angular, la cual es necesario utilizar para el desarrollo, más que todo tomarla como base para el diseño de los formularios, PopUp, Menú que se necesiten dependiendo del mó...

  $2350 (Avg Bid)
  $2350 Oferta medie
  22 oferte

  I have a simple backend made with React with the following pages : - Login - List of clients - Detail of each client The backoffice is built and functional but with a lousy design. I want to add to my backoffice the styles of Metronic elements --> I need immediate availability to start with the project and it must be ready by the end of the project. Translated with (free version)

  $265 - $794
  Urgent Sigilat
  $265 - $794
  52 oferte
  excel dashboard 6 zile left

  I'm looking for someone to take on a project to create an interactive excel dashboard that visualizes my sales data. I have a very specific layout in mind of what I want the dashboard to look like, so I would need someone who is detail-oriented and experienced with customizing excel dashboards. I need the dashboard to be interactive so that I can quickly access the insights hidden within my sales data and use them to inform future decisions.

  $3 / hr (Avg Bid)
  $3 / hr Oferta medie
  36 oferte
  Website + Web Application -- 3 6 zile left
  VERIFICAT

  ...JavaScript for creating a user-friendly and interactive interface. Database: MongoDB for storing and retrieving data. Disclaimer : Entire source code has to be submitted in github account and payouts will be based on milestones. Job Title: Website Developer for Drone Flying Training School (RPTO) Job Description Summary: We are seeking a skilled and creative website developer to design and build a comprehensive website for our drone flying training school. The ideal candidate will be responsible for developing a user-friendly and visually appealing website that incorporates courses with video lessons, quizzes, and interactive features. Additionally, the developer may need to integrate third-party APIs for enhanced functionality. Key Responsibilities: 1. Website Development:...

  $449 (Avg Bid)
  Recomandat
  $449 Oferta medie
  28 oferte

  ...designs that make users attached to our platform. The candidate must have good communication skills and be able to deliver responsive pages according to the criteria defined by the app owner. The following high-level features must be delivered: 1- Create a sign-up process and login process user experience and UI. 2- Create a password reset / forgot process user experience and UI. 3- Create a dashboard for users to land on post login, which makes them utilize it for several uses. 4- Create UI UX experience for a user to create and view their profile. 4- Complete and Improve the UI and UX experience for posting profile cards by the user after they log-in. 5- Complete and Improve the UI and UX experience for posting newsletters. 6- Ensure the best UX (least effort and clicks or...

  $174 (Avg Bid)
  $174 Oferta medie
  71 oferte

  ...commission - Implementing features that enable associates to set prices for their packages and manage their inventory User progress tracking: - Building a system that tracks user progress within the training packages, allowing associates to monitor their clients' performance Referring and Commission tracking: - Building a system that tracks referrals and sales by each associate - Including Dashboard each associate to see their own sales revenue and customers. Platform preference: - The website should be built on WordPress, as it offers a user-friendly interface and a wide range of customizable themes and plugins Existing branding: - The website should incorporate the client's existing branding materials, including the logo, color scheme, and typography If you have...

  $362 (Avg Bid)
  $362 Oferta medie
  91 oferte