1000 600 pixel background imagesproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrează în funcție de:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
    Starea proiectului
    2,000 1000 600 pixel background images proiecte găsite, la prețul de USD
    Articole blog S-a încheiat left

    Am nevoie de 20 articole pentru un blog în limba engleză despre criptomonede. Minim 600 de cuvinte/articol.

    $82 (Avg Bid)
    $82 Oferta medie
    20 oferte

    Bun gasit, Proiectul inseamna de redactat 10 articole tehnice IN LIMBA ROMANA, FARA DIACRITICE, despre service aparate de aer conditionat, fiecare articol de minim 600 de cuvinte. Fiecare articol trebuie sa contina obligatoriu cuvintele-cheie: - service aer conditionat in sectoarele 1, 2, 3, 4, 5, 6 - reparatii aer conditionat - verificare, mentenanta si intretinere aer conditionat - completare presiune freon aer conditionat - incarcare freon aer conditionat apartament - revizie, curatare igienizare aer conditionat si cel putin 3 dintre cuvintele cheie secundare, pentru fiecare articol: -eliminare miros urat aer conditionat -curatare aer conditionat pret -curatare aer conditionat acasa -curatare aer conditionat apartament -firme curatare aer conditionat -curatare aer conditio...

    $28 (Avg Bid)
    $28 Oferta medie
    12 oferte

    Salutare! Am nevoie de un freelancer cu care să colaborez și care se poate mula pe scrierea de articole din nișa de hosting/găzduire web (ex: Ce este găzduirea web, Cum aleg un pachet de găzduire, etc) . Prefer background tehnic pentru acest proiect ca persoana în cauză să știe despre ce scrie. PLEASE: ONLY COPYWRITERS FROM ROMANIA! I don't need the articles in English!

    $113 (Avg Bid)
    $113 Oferta medie
    18 oferte

    - Articole pentru landing page aprx 500 cuvinte pe diferite interventii chirurgicale din sfera ORL, Chirurgie Generala, Chirurgie estetica - Articole cu subiecte generaliste de aprx 500 cuvinte pe diferite specialitati medicale - Articole specifice pentru anumite boli de minim 1000 cuvinte

    $373 (Avg Bid)
    $373 Oferta medie
    28 oferte
    Project for Roxana D. S-a încheiat left

    Bună ziua, Aș avea nevoie de mai multe articole (între 30-50 buc. lunar) cu min. 1000 de cuvinte pe blogul meu într-o nișă largă pentru vârstnici. Ar fi un proiect pe lungă durată. Care ar fi prețul pe un articol? Vă mulțumesc.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Oferta medie
    1 oferte
    Project for Alina V. S-a încheiat left

    Bună ziua, Aș avea nevoie de mai multe articole (între 30-50 buc. lunar) cu min. 1000 de cuvinte pe blogul meu într-o nișă largă pentru vârstnici. Ar fi un proiect pe lungă durată. Care ar fi prețul pe un articol? Vă mulțumesc.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Oferta medie
    1 oferte

    Imi doresc sa incep un canal de YouTube in limba romana pe nisa financiara si am nevoie de cineva sa inregistreze voice over-urile, care vor avea intre 1000 si 2000 de cuvinte in functie de topic. Imi doresc doar inregistrarea vocii, fara nicio editare asupra ei, pentru a va face munca mai usoara. Script-urile vor veni undeva intre 1 si 3 ori pe saptamana. Cerinte: -calitate audio buna -barbat, varste cuprinsa intre 18-35 ani -roman cu niciun accent distinctiv Plata va fi hotarata exact dupa angajare, dar in general am un buget de aproximativ $10 pe 1000 de cuvinte.

    $13 (Avg Bid)
    $13 Oferta medie
    7 oferte
    Copywriter S-a încheiat left

    Bună, suntem în căutarea unui copywriter, disponibil să scrie articole de blog în limba română, cu un volum aproximativ de 600-700 cuvinte. Precizați va rog prețul per număr de caractere sau per articol și exemple din portofoliul dumneavoastră.

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Oferta medie
    16 oferte

    Bună, care este rata dvs. de rescriere și scriere de conținut pentru fiecare 1000 de cuvinte? Pentru redactarea conținutului, trebuie să efectuați cercetări și să creați conținut original pe baza cuvintelor cheie și a schițelor pe care le-am elaborat. Scriitorii care au cooperat cu noi ar trebui să fie orientați în detaliu, ușor de comunicat, să nu întârzie niciodată termenul limită și să poată scrie conținutul în engleză americană cu propoziții concise, gramatică impecabilă și clar construite. Dacă sunteți cel pe care îl căutăm, atunci contactați-ne și anunțați-ne de ce sunteți competent pentru acest post cu articole de probă și, dacă există experiență sau certificare care vă poate dovedi nivelul de limbă engleză, vă rugăm să stiu eu, multumesc!

    $362 (Avg Bid)
    $362 Oferta medie
    4 oferte

    Căutăm colaborator pe bază de proiect pentru articole pentru blogul magazinului online Estiverde.ro. Temele sunt: stil de viață apropiat de natură, zero-waste, sustenabilitate.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Oferta medie
    31 oferte

    Caut un expert in facebook pixel pentru a rezolva unele probleme ale pixelului.

    $44 (Avg Bid)
    $44 Oferta medie
    5 oferte
    Content writer S-a încheiat left

    Cautam un content writer pentru a scrie articole pe un blog in limba romana despre echipamente de protectie. Fiecare articol trebuie sa cuprinda 600-700 cuvinte.

    $27 (Avg Bid)
    $27 Oferta medie
    5 oferte

    ...perfect match – we directly connect farmers with processors. Our partners are empowered to improve the quality of their products and also increase their income while lighting up their passion for organic. Cum poti contribui tu imediat ? Avem nevoie de ajutor in a formata niste numere de telefon in Excel astfel incat ele sa contina si prefixul de tara. Avem 2 fisiere Excel cu undeva la aproximativ 1000 numere de telefon romanesti si internationale. La acest moment ele sunt scrise neuniform. Avem nevoie sa fie aduse la un format unitar de tipul prefix tara + numar telefon. De exemplu: Tel internationale : Avem asa scris acum : 34.93.8654600 si trebuie sa fie scris + 34.93.8654600. Tel romanesti mobil : Avem asa scris acum : 751055026 si trebuie sa fie scris +4075105...

    $24 (Avg Bid)
    $24 Oferta medie
    20 oferte
    Project for Giulia C. S-a încheiat left

    Bună, Giulia C.. Ți-am remarcat profilul și-aș dori să povestim despre proiectul meu. Este vorba de 6 articole. (despre haine de lucru, pantofi de protectie, manusi de protectie). Un articol trebuie sa aiba intre 600-700 cuvinte. Cuvintele cheie care trebuie folosite de mail multe ori, ti le-am scrie noi la fiecare articol. Daca esti interesata te rog sa ne scrii.

    $120 (Avg Bid)
    $120 Oferta medie
    1 oferte

    Cautam un content writer pentru a scrie articole pe un blog pe limba romana. Domeniul: echipamente de protectie, precum haine de protectie, manusi de protectie, pantofi de protectie. Cuvintele cheie le determinam noi. Ficare articol trebuie sa fie intre 600-700 cuvinte.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Oferta medie
    6 oferte

    Avem nevoie de transpunerea normativele atasate AMD 600 si SR 10144-5 in fisiere Mathlab sau Excel care sa genereze datele de iesire conform formulelor din normative precum si graficele . Este necesar ca in program sa poate fi introduse toate datele cerute pe baza normativelor.

    $173 (Avg Bid)
    $173 Oferta medie
    5 oferte

    Salutare. Avem o problema cu platforma shopify si facebook. Aveti mai jos cateva print screenuri unde puteti vedea exact problemele. Toate conturile sunt aprobate de facebook dar in acelasi timp nu ne arata pixelul pe website. Shopify da vina pe facebook iar facebook da vina pe shopify. Noi consideram ca problema este undeva la mijloc si mai exact cu setarile DNS ale cloudlfare-ului.

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 oferte
    Banner pe 2 dimensiuni S-a încheiat left

    - 1 banner cu doua dimensiuni (de 418 x 567, respectiv 600 x 300 ) - trebuie sa apara imaginile produselor promovate si logoul - trebuie sa apara in parte de jos a bannerului si textul " Promotie valabila în perioada 01- 30.04.2021, în limita stocului disponibil " - bannerul trebuie sa fie in culori de primavara/ cu grafica de Paste

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Oferta medie
    19 oferte
    Project for Arpit A. S-a încheiat left

    ...detaliile pe chat. 1 50 5 days complete design of admin and agent panel 2 300 7 days admintagentlogin, product/supplier/employee add/edit/delete/stock/, agents will see prod PO, Chat, order form, order confirmation, sales process, sms gateway 4 100 5 days I nvoice, barcode generation,adding and remove the products by scanning barcodes, convert to Romania language 5 150 2 days Testing and live Total 600 28 days ...

    $600 - $600
    $600 - $600
    0 oferte

    M-ar interesa cateva articole pentru un website de finante/investitii la bursa/crypto. Fiecare blog post ar trebui sa aiba intre 500-1000 de cuvinte. Daca ai experienta in content writing pe aceasta nisa nu ezita sa ma contactezi cu cateva example Multumesc,

    $19 (Avg Bid)
    $19 Oferta medie
    10 oferte

    Buna am nevoie de setarea corecata facebook pixel pe un site wordpress si pornirea unei campanii de publicitate pe facebook.

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Oferta medie
    8 oferte

    Cautam freelancer care sa scrie 4-5 articole de tip advertorial in care sa fie incluse anumite cuvinte cheie. Categoriile de produse sunt din domeniul fashion, accesorii pentru barbati. Articolele dorim sa fie intre 400-1000 cuvinte si sa includa 7-8 expresii cu cuvintele cheie vizate.

    $35 (Avg Bid)
    $35 Oferta medie
    17 oferte
    Realizare imagini S-a încheiat left

    Doresc imagini pentru categorii, aceste imagini sunt oarecum personalizate. Atasez fundalul PNG (), iar peste acest fundal se vor cau...sunt oarecum personalizate. Atasez fundalul PNG (), iar peste acest fundal se vor cauta si se vor adauga imagini reprezentative pentru categorii exemple realizate de mine gasesti atasate: Imaginile se vor salva PNG (transparent) Calitatea imaginii ( 600/600. resolution 150 pixels) Denumirea imaginii va fi numele categoriei. Numarul imaginilor de realizat: 91 Ofer 1,5 lei/imaginine realizata **Mentionez ca dupa acest proiect, am de realizat imagini si pt. 1400 subcategorii.**

    $25 (Avg Bid)
    $25 Oferta medie
    21 oferte

    Buna ziua, Caut Content Writer care sa-mi faca o descriere detaliata de minim 1000 cuvinte la un produs. Produsul este un accesoriu pentru pescuit, navomodel de plantat. Cateva poze si exemplu de descrieri se pot vedea in link-urile de mai jos Doar text in limba Romana Cateva caracteristici: Coca CAMARAD. - Lungime 82 CM. - Lăţime 32 CM. - Înălţime 26 CM. - Lumini de noapte actionate din radiocomanda ( Fata- Spate + Laterale ). - Far de 3W actionat separat. - Raza de actiune 500M. - Telecomanda Microzone 2.4Ghz 6Ch ( Nu interfereaza cu nici o alta radiocomanda ). - Autonomie 20 - 22 drumuri la 200M. Dus - Întors o cursă. - Regulator de turatie digital cu revers ( Inainte - Inapoi

    $85 (Avg Bid)
    $85 Oferta medie
    16 oferte
    scrie articole pentru blog S-a încheiat left

    Detin un blog despre pescuitul la rapitor. Caut pe cineva - de preferat cu experienta in domeniu -care sa-mi scrie, pe subiecte date, articole de pana la 1000 de cuvinte.

    $45 (Avg Bid)
    $45 Oferta medie
    18 oferte
    Artwork background YouTube S-a încheiat left

    Salut, am nevoie de cineva care sa îmi realizeze un artwork personalizat pentru un canal de YouTube

    $20 (Avg Bid)
    $20 Oferta medie
    14 oferte
    Content - marketplace S-a încheiat left

    Buna! Avem nevoie de o persoana care sa creeze content de tip listing atat in maketplace cat si in site-ul propriu. Dorim o colaborare pe termen lung daca e posibil. Content-ul trebuie sa includa 500 de cuvinte plus cel putin 6 imagini ale produsului (imagini pe care deja le avem d...tip listing atat in maketplace cat si in site-ul propriu. Dorim o colaborare pe termen lung daca e posibil. Content-ul trebuie sa includa 500 de cuvinte plus cel putin 6 imagini ale produsului (imagini pe care deja le avem de la furnizor insa sunt cu text in diferite limbi, trebuie adaptat in lb romana)/ produs. Dorim sa ne marim portofoliul de produse (de la cateva sute sa ajungem la cel putin 1000) si sa le imbunatatim pe cele actuale. Atasat este modelul de content pe care il avem listat in magazinul...

    $33 (Avg Bid)
    $33 Oferta medie
    9 oferte
    Redactare advertoriale SEO S-a încheiat left

    Caut copywriter cu experienta in redactarea de advertoriale SEO pentru nisa "matrimoniale". Am nevoie de redactarea a trei articole de 500 -600 cuvinte. Pretul maxim este pentru redactrea celor trei articole.

    $42 (Avg Bid)
    $42 Oferta medie
    7 oferte

    Intentionez sa-mi lansez un magazin online si am nevoie de imagini de promovare sau de socatere in evidenta si texte care sa convinga clientul ca poate lua decizia corecta,detalii pe email sau in privat ?

    $119 (Avg Bid)
    $119 Oferta medie
    8 oferte
    Pixel Facebook S-a încheiat left

    Buna. Avem si noi 4 site-uri si avem urmatoarea problema la toate: pixelul nu masoara corect... avem de exemplu 20 de achizitii pe facebook ads, iar pe site sunt numai 8, dubleaza sau chiar tripleaza. Ne poate ajuta cineva cu aceasta problema?

    $200 (Avg Bid)
    $200 Oferta medie
    1 oferte

    ...(Java/Cpp) + (Visual Basic/C#/)+ (TclTk/Python). Tema de culori și imaginile vor păstrate la toate cele trei proiecte. Este atasata cerinta. Cerintele sunt urmatoarele : Prototipuri de design grafic (3 ferestre desenate in Paint, Gimp, Mockflow, etc.-Java, Microsoft Visual, TclTk): icon vectorial cu nume/prenume, culori primare, culori secundare, culori terțiare, header/footer, familie fonturi, background, foreground, componente grafice cu funcționalități pentru fiecare din cele 3 aplicații Fereastra principala - cu cel puțin 3 din următoarele caracteristici titlu, imagine meniu sistem, , culoare/imagine fundal, poziție, dimensiune Container obișnuit- respectarea temei de culori, bordură Container-scroll orizontal/vertical, respectarea temei de culori Container Tabbed &ndas...

    $270 (Avg Bid)
    $270 Oferta medie
    2 oferte

    Caut traducator (din rusa in limba romana). Ofer seriozitate si caut seriozitate (fara variante google translate). Prefer sa lucrez numai cu oameni care stiu sa respecte un deadline si sa ofere calitate in servicii. Daca nu consideri ca ai aceste calitati, te rog nu aplica la acest anunt, vom pierde amandoi timpul in zadar. Se doreste traducerea a 2 pagini web de prezentare, aproximativ 1000 de cuvinte in total. Textele sunt atasate in niste fisiere mai jos. Candidatul ideal: – vrea sa castige niste bani in plus. – cunoaste limba rusa la nivel mediu-avansat. – Romana, trebuie sa fie limba materna a traducatorului, pe care o stapaneste la perfectie (punctuatie, gramatica, etc). – are un minim de imaginatie si creativitate pentru a adapta textul astfel incat ...

    $34 (Avg Bid)
    $34 Oferta medie
    13 oferte

    Caut traducator (din rusa in limba romana). Ofer seriozitate si caut seriozitate (fara variante google translate). Prefer sa lucrez numai cu oameni care stiu sa respecte un deadline si sa ofere calitate in servicii. Daca nu consideri ca ai aceste calitati, te rog nu aplica la acest anunt, vom pierde amandoi timpul in zadar. Se doreste traducerea unei pagini web de prezentare, aproximativ 600 de cuvinte. Textul este atasat intr-un fisier mai jos. Candidatul ideal: – vrea sa castige niste bani in plus. – cunoaste limba rusa la nivel mediu-avansat. – Romana, trebuie sa fie limba materna a traducatorului, pe care o stapaneste la perfectie (punctuatie, gramatica, etc). – are un minim de imaginatie si creativitate pentru a adapta textul astfel incat sa sune bine ...

    $24 (Avg Bid)
    $24 Oferta medie
    32 oferte

    Dorim sa colaboram cu o persoana open-minded si creativa care sa scrie 10 articole ( RO+EN/ intre 600 - 800 cuv) - domeniul masaj tantric/relaxare/erotic. Va rugam sa ne contactati doar daca sunteti vorbitor romana. Nu dorim traducere pe google translate. De asemenea continutul sa fie original si exprimarea cursiva/ corecta gramatical. Verificam in program de plagiat.

    $47 (Avg Bid)
    $47 Oferta medie
    8 oferte

    Dezvoltare 20 de articole de minim 600 de cuvinte pentru link building pentru domeniul "Carti permis auto" ,"Vreau permis auto", "Legislatie rutiera", "Carti legislatie rutiera", "Noul cod rutier"

    $393 (Avg Bid)
    $393 Oferta medie
    10 oferte

    Buna ziua! Am 60 de foi scrise de mana, scanate si doresc sa fie transferate intr-un tabel de tip excel. Este vorba de aproximativ 600 de randuri fiecare cu 3 coloane. Va multumesc!

    $38 (Avg Bid)
    $38 Oferta medie
    3 oferte

    Suntem o firma de instalatii si ne dorim sa ne inscriptionam masinile. ne intereseaza colaborarea cu o persoana care sa inteleaga sintagma ”o imagine cat 1000 de cuvinte” , designul trebuie sa vanda, sa fie modern, prietenos, sa atraga atentia si sa ramana in mintea oamenilor.

    $65 (Avg Bid)
    $65 Oferta medie
    10 oferte

    Am nevoie de urcarea produselor pe site, poza si descriere si preturi. Sunt intre 200 si 600 de produse de urcat. Textile. Perdele draperii pilote perne covoare lenjerii galerii sine de tavan. Oricum o sa fac o selectie inainte. Daca gasim o solutie impreuna as dori sa ma ajuti si cu Emag, aici avem asa, solicitarea codurilor Ean la Gs1 pentru fiecare produs, introducerea in excel a fiecarui cod cu descriere, se aloca codul si dupa postare pe emag cu poza(2-3 de preferat, iti spun eu de unde trebuie sa le luam) si putina descriere

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Oferta medie
    1 oferte
    Rescriere articole S-a încheiat left

    Cautam o echipa sau pe cineva competent pentru rescrierea a 20 de articole din limba romana in limba romana. Articolele au intre 500 si 1000 cuvinte. Trebuie rescrise astfel incat sa nu luam penalizari de la google. Plasati bid doar daca sunteti experimentat.

    $177 (Avg Bid)
    $177 Oferta medie
    24 oferte

    Am nevoie de a schimba la un template html ce il am meniul si background am template in engleza (vechi) si template nou.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Oferta medie
    6 oferte
    Promovare online S-a încheiat left

    ...romanesc cauta freelanceri pentru promovare facebook ads, cu plata la rezultate (10% din profit)" 1. Crearea de minim 50 de ads/zi cu poze de impact si textele aferente, din care sa fie pastrate cele care produc pana intr-o rata de conversie de 35%, cu un buget cat mai mic de maxim 100-150 lei/zi 2. Crearea a minim 3 landingpages dedicate si testate in permanenta cu reclamele de mai sus, toate cu pixel-ul implementat 3. Optimizarea funnel-urilor de plata 4. Identificarea/Testarea/Crearea de noi audiente Lookalike 5. Marirea constanta a bugetului cu 10-20% la durata si ad-urile ce produc 6. Dezactivarea/Rotirea reclamelor imediat daca el nu produc rata de conversie dorita 7. Duplicarea/Testarea grupurile de ads care produc 8. Automatizarea crearii/gestionarii si optimizari...

    $5353 (Avg Bid)
    $5353 Oferta medie
    4 oferte

    Salut! Am un tabel de 600 randuri si 4 coloane pe hartie, scris de mana si doresc sa il scrie cineva in excel

    $21 (Avg Bid)
    $21 Oferta medie
    10 oferte

    Am nevoie de un content writer care sa imi scrie 20-30 aricole lunar! Articolele vor avea in medie de la 350 la 600 cuvinte !

    $22 (Avg Bid)
    $22 Oferta medie
    41 oferte
    Project for Gabriel M. S-a încheiat left

    Salut! Am avea nevoie de un game artist/level designer pentru jocul nostru de tip endless driver. Din punct de vedere "mecanic" jocul e aproape gata. Avem de modificat background-ul pentru a arata mai profi, trebuie sa existe mai multe scenarii in joc (munte, padure, campie, orasel) (care se spawneaza random), + mai avem de modificat putin interfata, dar nu dramatic si mai trebuie implementat grafic un showroom pentru masini pe care suntem dispusi sa il cumparam ca asset. Putem plati si la ora.

    $350 (Avg Bid)
    $350 Oferta medie
    1 oferte
    minecraft server S-a încheiat left

    Vreau sa fac un Minecraft Server, care sa poata sustine peste 1000 de player-i si sa aiba mai multe minigame -uri !

    $27 (Avg Bid)
    $27 Oferta medie
    2 oferte

    Avem nevoie de prelucrarea in Corel Draw a unui numar de 1000 vectori conform specificatiilor date (pregatire pentru o ulterioara productie sub forma de stickere).

    $152 (Avg Bid)
    $152 Oferta medie
    2 oferte
    Creează un Logo S-a încheiat left

    ...elements that induce the idea of ​​movement / virtual reality / world wide / competition / play / trails Attached: 1. SmartRaces brand description (how it works, target, tone of voice etc) 2. Examples of logos that attract our attention through colors, elements used ________________________________________________________________________________________________ Brief description of the brand: 1. Background / Overview: ● Context In April 2020, following restrictions imposed by the authorities to prevent the spread of the Covid 19 virus, we identified the need for people to continue their sports activities even at home, to continue participating in running / cycling / swimming, etc., even in the virtual environment. Moreover, isolation has facilitated even greater familiarizatio...

    $54 (Avg Bid)
    $54 Oferta medie
    31 oferte
    Social media marketing S-a încheiat left

    Cautam pe cineva...Existenta unui cont bancar pentru virament. Modalitatea de plata: In maxim 7 zile de la finalizarea campaniilor de promovare. In oferta dvs se vor mentiona detaliat care sunt task-urile punctuale ce le veti rezolva precum si termenul de executie. Este proiect unic, nu se imparte in loturi, plata se face numai la finalul fiecarei campanii saptamanale sau lunare. Valoare estimata a proiectului: 1000 euro/lunar. Procedura de lucru: Freelancerii implicati vor elabora un plan de marketing saptamanal/lunar/trimestrial supus aprobarii noastre inainte de implementare. Skilluri necesare? - illustrator sau photoshop easy worker - facebook/instagram ads specialist - copywriter ballanced IMPORTANT: Pretul afisat NU este cel real. Despre pret discutam in mesaje sau l...

    $498 (Avg Bid)
    $498 Oferta medie
    11 oferte
    Views Program S-a încheiat left

    Salut. Am nevoie de un program care sa deschida browsere , in jur de 100-1000 si sa aibe fiecare proxy. browsere-le trebuie sa fie deschise tot timpul nu doar pentru a vizita site-ul. Gen un program pentru a avea vieweri pe live pe youtube. pentru mai multe detalii contactati-ma.

    $167 (Avg Bid)
    $167 Oferta medie
    4 oferte

    Caut o persoana sau o echipa care sa creeze un script pentru preluarea automata a peste 2500 produse pe un site, toate informatiile trebuiesc preluate de pe un alt site si puse in siteul meu facut pe woocommerce. Fiecare produs are nevoie de: titlu produs, descriere, pret, poza, toate acestea se pot prelua de pe un alt site. Pot oferi maxim 1000 lei pentru acest script. Am nevoie de toate aceste 2500 produse in maxim o saptamana. Plata o pot face prin transfer bancar dupa finalizarea scriptului..

    $169 (Avg Bid)
    $169 Oferta medie
    9 oferte