1000 vote facebook applicationproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrează în funcție de:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
    Starea proiectului
    2,000 1000 vote facebook application proiecte găsite, la prețul de USD
    Project for Mihaela R. S-a încheiat left

    Buna Mihaela. Ma numesc Alexandru Sîrbescu si sunt membru fondator al unui ONG nou inființat. Suntem o echipa tânăra cu mari perspective de viitor. Avem nevoie de o colaborare pe termen lung cu o persoana serioasa și profesionistă pe parte de social media marketing - Facebook, Instagram, TikTok, YouTube si nu numai. Dacă ești interesată de acest proiect, te rog nu ezita să ma contactezi. Vom detalia ulterior impreună.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Oferta medie
    1 oferte

    Dezvoltare 4 articole de minim 1000 de cuvinte fiecare, pentru link building pe urmatoarele grupe de expresii cheie: Titlu 1 : "Energia solara: ce este, avantaje si dezavantaje" * kw principal: energia solara * kws secundare/idei continut: Tipuri de energie solara (panouri fotovoltaice, centrale solar-termice, etc.) Definitia energiei solare Cum se obtine energia solara Beneficiile aduse mediului Cum ajuta energia solara la reducerea facturii de curent utilizatorii casnice Titlu 2: "Cum iti poti reduce zilnic amprenta de carbon" * kw princi...

    $70 (Avg Bid)
    $70 Oferta medie
    22 oferte

    We have a new client that has a custom made website and we need someone to help us with GTM Tracking and checking the analytics goals setup + pixel checkup Our budget is 300E I need someone who speaks Romanian

    $410 (Avg Bid)
    $410 Oferta medie
    30 oferte
    Digital marketing -- 2 S-a încheiat left

    Am nevoie de cineva care ma poate ajuta cu marketingul ( facebook ads, instagram, google ad words, google SEO, google analytics)

    $323 (Avg Bid)
    $323 Oferta medie
    44 oferte
    PPC Specialist S-a încheiat left

    Să ai o experiență de minimum 1 an în Facebook Ads & Google Ads (recomandat minimum 2) Să poți implementa fără probleme cap-coadă campanii în Facebook Ads și Google Ads Să ai cunoștințe de bază despre codurile de tracking (Pixel, Google Analytics, Google Tag Manager) Să știi să optimizezi campaniile în funcție de breakdown, bugete și obiective

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Oferta medie
    33 oferte

    Am nevoie de continut pentru un site dedicat serviciilor de promovare online: SEO, Google Ads, Facebook Ads, Tik Tok Ads, GMB. Site-ul are aproximativ 17-20 de pagini.

    $153 (Avg Bid)
    $153 Oferta medie
    15 oferte

    Proiectul presupune parcurgerea unui text dat de aproximativ 500 de cuvinte, si adaugarea de sinonime la unele din cuvintele si expresiile existente, asa cum veti gasi in fisierul atasat. DETALIILE COMPLETE ALE PROIECTULUI SE GASESC IN FISIERUL ATASAT. Detalii tehnice: Textul original are in jur de 500 de cuvinte. Textul final va avea aproximativ intre 1000 si 1250 de cuvinte, dupa adaugarea sinonimelor. Pentru fiecare cuvant sau expresie la care se poate atasa un sinonim, e nevoie de 2 sinonime . Ex: {Proiectul|Acest proiect|Munca voastra}. Puteti folosi instrumente online care sa va ajute cu sinonimele (ex: ) Persoanele interesate vor primi mai multe detalii. Va rog sa licitati un pret pentru 10 astfel de articole. De asemenea, va rog sa mentionati daca ati mai facut

    $126 (Avg Bid)
    $126 Oferta medie
    19 oferte

    Scriere a 4 articole in limba romana! Caut o persoana care poate scrie 4 articole originale si interesante in limba romana, despre finante, bursa sau actiuni . Un articol trebuie sa aiba minim 1000 de cuvinte. Plata este de 5 € pe articol dupa vreificare. Exemplu articol:

    $14 (Avg Bid)
    $14 Oferta medie
    2 oferte

    ROMANIAN ONLY! Caut o persoana care poate construi articole ORIGINALE, interesante si foarte bine structurate, cu mult research in spate, despre dermato-cosmetice, activi si probleme diverse ale tenului/pielii. Majoritatea titlurilor/topicurilor le vom stabili impreuna. Frecventa este de 1 articol pe zi, de minim 1000 cuvinte. Plata este 25 Ron/ articol.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Oferta medie
    10 oferte
    Influencer Marketing S-a încheiat left

    ...mare din Romania, vestul Europei, SUA, Canada, Dubai, Australia; - cautati online pe Google, Facebook si LinkedIn firme sau persoane (pe LinkedIn, CEO sau Manageri de firme) care au venit/profit de peste 100.000 Euro/an (folositi pt Romania ca sa verificati firma) sau care au audienta mare cu zeci de mii ori sute de mii de followers pe pagina de Facebook/LinkedIn; - in pagina de Contact de pe site-ul firmei gasite de dvs. completati formularul de contact cu detaliile furnizate de agentie, iar pe LinkedIn veti trimite un mesaj persoanei identificate (CEO sau Manager); - ideal ar fi sa aveti cont real, complet si cu reviews pe LinkedIn. Despre bonusul de minim 1000 Euro/luna: - serviciul premium pe care il veti promova costa minim 5000 Euro/luna si variaza

    $916 (Avg Bid)
    $916 Oferta medie
    6 oferte

    Suntem o scoala de soferi . Dorim sa gasim o persoana care sa ne ajute pe partea de texte si content pentru facebook, insta etc pentru a promova si creste publicul.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Oferta medie
    13 oferte
    Project for Krisztina V. S-a încheiat left

    Buna, Am un proiect de traducere a titlurilor unor produse alimentare din Romana in Maghiara. Crezi ca ma poti ajuta? Documentul contine in jur de 1000 de cuvinte. Pe viitor voi avea nevoie de mai multe traduceri. Multumesc si scuze de deranj.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Oferta medie
    1 oferte
    Project for Szabo H. S-a încheiat left

    Buna, Am un proiect de traducere a titlurilor unor produse alimentare din Romana in Maghiara. Crezi ca ma poti ajuta? Documentul contine in jur de 1000 de cuvinte. Pe viitor voi avea nevoie de mai multe traduceri. Multumesc si scuze de deranj.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Oferta medie
    1 oferte
    Project for Csenge V. S-a încheiat left

    Buna, Am un proiect de traducere a titlurilor unor produse alimentare din Romana in Maghiara. Crezi ca ma poti ajuta? Documentul contine in jur de 1000 de cuvinte. Pe viitor voi avea nevoie de mai multe traduceri. Multumesc si scuze de deranj.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Oferta medie
    1 oferte
    Project for Annamária G. S-a încheiat left

    Buna Ana Maria, Am un proiect de traducere a titlurilor unor produse alimentare din Romana in Maghiara. Crezi ca ma poti ajuta? Documentul contine in jur de 1000 de cuvinte. Pe viitor voi avea nevoie de mai multe traduceri. Multumesc si scuze de deranj.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Oferta medie
    1 oferte

    Am nevoie de un traducător care să realizeze traducererea titlurilor unor produse alimentare din romana in maghiara. Documentul contine aprox. 1000 cuvinte. Colaborare pe termen lung. Aplicați cu oferta voastră pentru 1000 cuvinte. Mulțumesc!

    $32 (Avg Bid)
    $32 Oferta medie
    29 oferte

    Buna ziua, Am nevoie de cineva sa realizeze traducerea titlurilor unor produse alimentare din romana in maghiara. aprox. 1000 cuvinte. Multumesc!

    $34 (Avg Bid)
    $34 Oferta medie
    31 oferte

    Buna ziua, Am nevoie de cineva sa realizeze traducerea titlurilor unor produse alimentare din romana in bulgara. aprox. 1000 cuvinte. Multumesc!

    $32 (Avg Bid)
    $32 Oferta medie
    24 oferte

    Caut persoane doritoare să scrie/traducă articole cu tematică medicală de minim 6000 de caractere (aproximativ 1000 de cuvinte cu spatii). Este un job perfect pentru studenții la medicină și pasionații de jurnalism medical/de sănătate. Surse de informare pot oferi eu, sau le puteți găsi și voi. Buget limitat, dar dacă articolele sunt foarte bune, vom negocia. Vă rog să menționați prețul pe ARTICOL FINALIZAT în propunerea voastră.

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Oferta medie
    18 oferte

    Este necesara redactarea a 5 articole de blog pe teme legate de utilizarea produselor cosmetice. Spre exemplu: "Cum sa alegi fondul de ten potrivit", "Despre scalp si ingrijirea acestuia pentru un par sanatos", "De ce avem nevoie de crema de maini ?", etc... . Titlurile pot fi propuse de catre persoana care isi ia anga...de utilizarea produselor cosmetice. Spre exemplu: "Cum sa alegi fondul de ten potrivit", "Despre scalp si ingrijirea acestuia pentru un par sanatos", "De ce avem nevoie de crema de maini ?", etc... . Titlurile pot fi propuse de catre persoana care isi ia angajamentul sa indeplineasca acest task, vor fi doar cateva topice preferentiale. Ca si continut, articolele ar trebui sa contina intre 500 - 1000 de cu...

    $116 (Avg Bid)
    $116 Oferta medie
    15 oferte

    Avem nevoie de un copywriter care sa ocupe cu redactarea descrierilor produselor de pe platforma noastră de e-commerce, utilizând cele mai bune practici SEO. Tasks: titlu produse, descrieri optimizate SEO, meta tags, meta descriptions, backlinks. Descrierilor produselor trebuie redactate avand in vedere trendurile keywords-urilor, utilizand cele mai bune practici SEO. Li...copywriter care sa ocupe cu redactarea descrierilor produselor de pe platforma noastră de e-commerce, utilizând cele mai bune practici SEO. Tasks: titlu produse, descrieri optimizate SEO, meta tags, meta descriptions, backlinks. Descrierilor produselor trebuie redactate avand in vedere trendurile keywords-urilor, utilizand cele mai bune practici SEO. Limba: Romana Domeniu: Fashion Nr. produse: ~1000...

    $102 (Avg Bid)
    $102 Oferta medie
    27 oferte

    Buna ziua, Caut colaborare pentru a face un plan atractiv de postări pe pagina de Facebook learnandfun, plus reclame când este cazul, pentru promovarea unor evenimente. Mă interesează sa colaborez cu persoane cu experiență și, de preferat, care sa fi avut proiecte anterioare cu centre de meditații, de limbi străine, scoli particulare, grădinițe sau afterschool-uri. Multumesc!

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Oferta medie
    14 oferte

    Caut o persoana specializata in adevertising care are disponibilitate sa lucreze pe mai multe campanii. Proiectul acesta punctual, implica o campanie de o saptamana de promovarea unui webinar, la jumatatea lunii martie, pe facebook, instagram si linkedin ads.

    $201 (Avg Bid)
    $201 Oferta medie
    6 oferte

    Doresc promovare prin seo si ads (Google, Facebook, Instagram)

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Oferta medie
    33 oferte

    ...mine - sa viziteze aceste site-uri - de pe pagina de Contact sa dea copy & paste intr-un fisier Excel la anumite informatii (nume, adresa, telefon, website, email, pagina de Facebook) - Ofer seriozitate si caut seriozitate. - Prefer sa lucrez numai cu oameni care stiu sa respecte un deadline si sa ofere calitate in servicii. - Daca nu consideri ca ai aceste calitati, te rog nu aplica la acest anunt, vom pierde amandoi timpul aiurea. Plata oferita este de 100 lei / 100 inregistrari. O inregistrare contine 6 campuri: - 1. numele firmei - 2. adresa - 3. nr de telefon - 4. website - 5. email - 6. pagina de Facebook (daca exista) Toate datele necesare unei inregistrari se preiau de pe website-ul firmei respective. Volumul disponibil momentan este de 150 de inregi...

    $96 (Avg Bid)
    $96 Oferta medie
    14 oferte

    BUNA ZIUA ! . AM NEVOIE DE CINEVA SA IMI FACA 3-4 POSTCARD/ IMAGINI . GEN .. ECHIPA .... WWW.... VA UREAZA CRACIUN FERICIT . ALTUL ECHIPA .... WWW. VA UREAZA UN AN NOU FERICIT . ACESTEA DORIM SA LE TRIMITEM PE MAIL CLIENTILOR IN PERIOADA SARBATORILOR SI SA LE POSTAM SI PE PAGINA DE FACEBOOK , SITUL PROPRIU . VA PUN LA DISPOZITIE LOGOOL FIRMEI IN FORMAT *.EPS, *JPG . CUM DORESTE FREELANCERUL !. VA MULTUMESC !

    $18 (Avg Bid)
    $18 Oferta medie
    19 oferte

    Caut pe cineva care sa imi realizeze un videoclip de calitate scurt de 30-40 secunde. In CANVA sau orice program cunoscut voua. Tema: prezentare produse tradiționale pentru Crăciun. Cartaboș, toba, rasoale, prăjituri, tot ce e nevoie pentru masa de Crăciun. Clipul este pentru a fi postat pe Facebook pe pagina unui magazin alimentar cu produse romanesti din UK. Va trebui sa gasiti voi poze cu produsele pe internet si free stock videos (gen pexels) pentru a le asambla impreuna. Pe fundal trebuie sa punem o colinda (instrumental) - de gasit pe internet. Exemplu de clip: - insa acesta este orientativ, este scurt si nu are produse. Timp de realizare 48h Buget: 50 USD Va rog sa aplicati cu portofoliu de proiecte similare si doar daca puteti onora timpul limita cat

    $78 (Avg Bid)
    $78 Oferta medie
    10 oferte
    Facebook Ads Specialist S-a încheiat left

    Salut,? Mă numesc Marius, sunt specialist în setarea și rularea reclamelor pe Facebook. Dacă vreți să creșteți vânzările pentru produsele/ serviciile oferite, să aveți clienți noi eu vă pot ajuta. Ce voi face mai exact? Voi crea campanii de marketing pe Facebook, prin intermediul căreia voi prezenta publicului produsele sau serviciile pe care le oferiți. Un lucru pe care vreau să îl știți despre mine încă de la început, Voi face asta pentru afacerea dumneavoastră pe gratis, vreau cresc nivelul de experiență și să îmi fac propriul portofoliu, dar am o bază de studii de caz reușite în domeniul serviciilor auto și timp să mă ocup de campanie pentru a aduce rezultate. Aștept oferte ….

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Oferta medie
    8 oferte
    CAUT DE LUCRU S-a încheiat left

    Salut, Maria, numele meu e Bogdan, am multa experienta in texte seo si retele sociale. Pot scrie texte oricat de lungi , am multa imaginatie. Am lucrat intoteauna cu fratele meu care are firma de digital marketing si acum imi doresc sa lucrez pe cont propriu. E prima oara cand intr aici. Am si un proiect pe youtube intitulat Povesti pe Bune. Ma poti gasi, pe facebook sunt Teo Drago. Sunt interesat intr-o colaborare pe termen lung. Astept sa-mi spui de ce ai nevoie si putem vorb si de preturi. Multumesc!

    $51 (Avg Bid)
    $51 Oferta medie
    1 oferte

    Caut o persoana care sa se ocupe de crearea unor campanii de Facebook Ads de traffic si conversii pentru un magazin online.

    $160 (Avg Bid)
    $160 Oferta medie
    12 oferte

    Caut o persoana care sa se ocupe de crearea unor campanii de Facebook Ads de traffic si conversii pentru un magazin online.

    $714 (Avg Bid)
    $714 Oferta medie
    21 oferte

    Scrie articole legate de teme istorice sau ...articolului intr-o sectiune “Bibliografie”. Daca documentarea a fost facuta online, se vor mentiona site-urile respective. CONDITIILE DE ACCEPTARE A ARTICOLELOR Pentru ca articolul dumneavoastra sa fie acceptat trebuie sa respecte o serie de conditii: - articolul trebuie sa fie original si sa nu fie copiat de pe alte siteuri, carti, sau alte surse. - articolul trebuie sa aiba cel putin 800-1000 cuvinte daca are un subiect viral si cel putin 2000 daca este format documentar. – articolul trebuie sa fie neutru, echilibrat si obiectiv atunci cand despre subiectul sau exista mai multe puncte de vedere. - articolul este plauzibil din punct de vedere stiintific si nu promoveaza parapsihologia, pseudo-stiinta, medic...

    $21 (Avg Bid)
    $21 Oferta medie
    22 oferte

    Postari pentru facebook/instagram de 3 ori pe saptamana pentru un cabinet stomatologic

    $140 (Avg Bid)
    $140 Oferta medie
    22 oferte
    google adds si facebook S-a încheiat left

    buna ziua, as dori o oferta pentru colaborare reclama google adds si facebook.

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Oferta medie
    23 oferte
    CBgraphic design S-a încheiat left

    Freelancer pe Graphic Design Social Media Marketing cu o experiență ce depășește 8 ani de zile în domeniul de grafică, pun la dispoziția clientului următoarele mele servicii(portofoliul se oferă la cererea clientului): -Graphic Design -Social Media Marketing (Instagram Ads, Facebook Ads) -Pentru mai multe informații referitoare la preț și timp de execuție, vă rog să mă contactați telefonic / e-mail(nu se poate posta în anunt, cerut telefonic ulterior). Vă rog NU lăsați mesaje pe OLX, timp de răspuns îndelungat comparativ cu apel telefonic/SMS!

    $258 (Avg Bid)
    $258 Oferta medie
    1 oferte

    Bună, am nevoie de un articol în jur de 950-1000 cuvinte pe tema oftalmologie, sănătatea ochilor.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Oferta medie
    21 oferte

    Bună Magazin online recent migrat de pe Opencart pe Shopify căutăm freelancer sau agenție pentru implementare / rulare și scalare campanii de Google Ads + Facebook Ads Magaziul are o traiectorie OK în piață, 7 ani vechime și căutăm scalarea. Aștept mesaje de preferabil de la vorbitori de lb română , cu forme legale SRL / PFA in RO / EU . Exclus outside EU din motive de GDPR / idee business, etc Aștept mesajele dv

    $27 / hr (Avg Bid)
    $27 / hr Oferta medie
    8 oferte

    Doresc o persoana care se pricepe la implementare de ads-uri cu o conversie ridicata.

    $827 (Avg Bid)
    $827 Oferta medie
    10 oferte
    Gestionare pagina facebook S-a încheiat left

    Buna ziua, Doresc sa angajez un freelancer pentru gestionarea si actualizare paginii de facebook. Multumesc!

    $409 (Avg Bid)
    $409 Oferta medie
    26 oferte
    LUCRARE LICENTA -- 2 S-a încheiat left

    Studiu de caz - Aplicatie Web- Programare consultatii medicale. - Avantajele utilizarii bazei de date serverless Firestore - Nosql in dezvoltarea aplicatiilor moderne SPA - limbaje si tehnologii utilizate : librarie React, javascript, html css - utilizarea aplicatiei: Modul de autentificare utilizator: cu multiple conturi de gmail, facebook, password Pagina de prezentare servicii ale medicului de familie Formular de inregistrare consultatie la medicul de familie Modul de administrare cu user role - formular de prescriere retete eliberata de medicului de familie

    $144 (Avg Bid)
    $144 Oferta medie
    2 oferte

    Doresc raspunsul pentru niste intrebari legate de campaniile de publicitate pe Facebook. Documentul este in word. Task-ul este urgent.

    $38 (Avg Bid)
    $38 Oferta medie
    4 oferte
    Project for Teodora S-a încheiat left

    Buna ziua. As avea nevoie de Dumneavoastra pentru un "Proiect de planificare campanii de publicitate pe Facebook ". Este de fapt un document in word cu cateva intrebari ce trebuie completate. Afacerea ar fi o pensiune. Va pot oferi mai multe detalii daca sunteti interesata. Multumesc.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Oferta medie
    1 oferte

    - Articole pentru landing page aprx 500 cuvinte pe diferite interventii chirurgicale din sfera ORL, Chirurgie Generala, Chirurgie estetica - Articole cu subiecte generaliste de aprx 500 cuvinte pe diferite specialitati medicale - Articole specifice pentru anumite boli de minim 1000 cuvinte

    $373 (Avg Bid)
    $373 Oferta medie
    28 oferte

    Vreau sa imi pot promova afacerea prin socialmedia.

    $136 (Avg Bid)
    $136 Oferta medie
    8 oferte
    Project for Roxana D. S-a încheiat left

    Bună ziua, Aș avea nevoie de mai multe articole (între 30-50 buc. lunar) cu min. 1000 de cuvinte pe blogul meu într-o nișă largă pentru vârstnici. Ar fi un proiect pe lungă durată. Care ar fi prețul pe un articol? Vă mulțumesc.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Oferta medie
    1 oferte
    Project for Alina V. S-a încheiat left

    Bună ziua, Aș avea nevoie de mai multe articole (între 30-50 buc. lunar) cu min. 1000 de cuvinte pe blogul meu într-o nișă largă pentru vârstnici. Ar fi un proiect pe lungă durată. Care ar fi prețul pe un articol? Vă mulțumesc.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Oferta medie
    1 oferte

    Imi doresc sa incep un canal de YouTube in limba romana pe nisa financiara si am nevoie de cineva sa inregistreze voice over-urile, care vor avea intre 1000 si 2000 de cuvinte in functie de topic. Imi doresc doar inregistrarea vocii, fara nicio editare asupra ei, pentru a va face munca mai usoara. Script-urile vor veni undeva intre 1 si 3 ori pe saptamana. Cerinte: -calitate audio buna -barbat, varste cuprinsa intre 18-35 ani -roman cu niciun accent distinctiv Plata va fi hotarata exact dupa angajare, dar in general am un buget de aproximativ $10 pe 1000 de cuvinte.

    $13 (Avg Bid)
    $13 Oferta medie
    7 oferte
    need help Loghin S. S-a încheiat left

    Bună, Loghin S.. Ți-am remarcat profilul și te-aș ruga dacă se poate, să mă ajuți. Am observat că tu esti senior aici, având o experiență apreciabilă. Ar exista si un alt mod de a comunica decât acesta aici? Eu sunt la inceput de drum pe freelancer și am luat deja și țeapă. Mi-ai putea oferi ceva directive te rog? Am observat că esti din Pașcani. Ca să mă prezint, eu ...observat că tu esti senior aici, având o experiență apreciabilă. Ar exista si un alt mod de a comunica decât acesta aici? Eu sunt la inceput de drum pe freelancer și am luat deja și țeapă. Mi-ai putea oferi ceva directive te rog? Am observat că esti din Pașcani. Ca să mă prezint, eu am facut facultatea la Universitatea Emanuel din Oradea, unde am fost coleg cu Paul Loghin din Pașcani. ben.pop33-...

    $10 (Avg Bid)
    $10 Oferta medie
    1 oferte

    Bună, care este rata dvs. de rescriere și scriere de conținut pentru fiecare 1000 de cuvinte? Pentru redactarea conținutului, trebuie să efectuați cercetări și să creați conținut original pe baza cuvintelor cheie și a schițelor pe care le-am elaborat. Scriitorii care au cooperat cu noi ar trebui să fie orientați în detaliu, ușor de comunicat, să nu întârzie niciodată termenul limită și să poată scrie conținutul în engleză americană cu propoziții concise, gramatică impecabilă și clar construite. Dacă sunteți cel pe care îl căutăm, atunci contactați-ne și anunțați-ne de ce sunteți competent pentru acest post cu articole de probă și, dacă există experiență sau certificare care vă poate dovedi nivelul de limbă engleză, vă rugăm să stiu eu, multumesc!

    $362 (Avg Bid)
    $362 Oferta medie
    4 oferte
    Creare campanii facebook S-a încheiat left

    Magazin online pe platforma Shopify caut persoana sa imi seteze reclamele in facebook

    $118 (Avg Bid)
    $118 Oferta medie
    9 oferte