Hiring programmer haskellproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrează în funcție de:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
  Starea proiectului
  275,333 hiring programmer haskell proiecte găsite, la prețul de USD

  Cautam un Blockchain developer experimentat pentru o perioada medie-lunga de timp si un contract full time, ce presupune munca la un proiect mare. RESPONSABILITATI Dezvolta Smart Con...ce presupune munca la un proiect mare. RESPONSABILITATI Dezvolta Smart Contracts pentru produse enterprise sau community Dezvolta protocoale dApp/DeFi special pentru un registru UTXO, mai specific Cardano's Plutus Cerceteaza si dezvolta modele eUTXO scalabile si eficiente Scrie cod performant, organizat si reutilizabil PROFILUL DORIT Experienta intr-un mediu Crypto/tech Bune cunostinte de Haskell Familiar cu modelul Cardano's eUTXO Familiar cu Plutus Core si Cardano's PAB Excelenta abilitate de rezolvare probleme Cunostinte de limba Engleza, cel putin nivel B2 Experienta anterioar...

  $21 / hr (Avg Bid)
  $21 / hr Oferta medie
  5 oferte

  The 3d planner must contain the following: - cabinet configurator (to be able to create a cabinet from scratch and not to depend on the programmer) -color and texture configurator -configurator of 3d models - rendering system as realistic as possible -an admin system with the possibility to create users and to grant certain restrictions -should have a pricing system for all products -to be able to open the doors and drawers at the cabinets -and certain things to be automated (example to recognize a corner and to position itself correctly, etc ...) -import 3d export And when necessary, we discuss exactly what is needed. Instead I need an approximate price for this project. Thanks,

  $259 - $259
  $259 - $259
  0 oferte
  software development S-a încheiat left

  Un program relativ simplu, care foloseste ecuatii matematice sa rezolve si sa ofere o serie de informatii. Un program de analiza care ofera rezultate ptr anumite imputuri. ( partea de matematica o sa o oferim noi) avem nevoie de cineva care sa se ocupe de partea GUI a programului. (program de calcul sectional) Looking for a national (Romanian programmer) for no language barrier.

  $1707 (Avg Bid)
  $1707 Oferta medie
  7 oferte
  $100 Oferta medie
  1 oferte
  Project for Iserekediyerin S-a încheiat left

  i wnat urgent hiring

  $51 (Avg Bid)
  $51 Oferta medie
  1 oferte

  Am de implementat jocul RollTheBall in Haskell folosind un schelet dat.

  $45 - $100
  $45 - $100
  0 oferte
  Ghidra Programmer S-a încheiat left

  Ghidra script programming.....

  $750 (Avg Bid)
  $750 Oferta medie
  2 oferte

  Caut un programator ROMAN sau o echipa care sa dezvolte un configurator 3D asemanato...asemanator cu acesta (). Configuratorul va fi integrat intr-un website. Persoana sau echipa selectata va colabora cu un designer de produs, arhitect, web designer, web developer si UX specialist. Va rog sa nu aplicati fara sa cititi. _____________________________________________________________________________________________________ I'm looking for a ROMAN programmer or a team to develop a 3D configurator like this (). The configurator will be integrated into a website. The selected person or team will work with a product designer, architect, web designer, web developer and specialist UX. Please do not apply without reading.

  $2720 (Avg Bid)
  Acord de confidenţialitate
  $2720 Oferta medie
  16 oferte
  I need a programmer S-a încheiat left

  API Android SmartTelecare Solution

  $2326 (Avg Bid)
  $2326 Oferta medie
  28 oferte

  Advanced Online Programmer Cautam coleg/a ambitios/a pentru departamentul Web Development. Cunostinte obligatorii : - HTML 5, PHP(Laravel, Codeigniter), JavaScript(jQuery), MySQL, CSS 3, XML parsing , Bootstrap, Wordpress si engleza la nivel avansat,  Constituie avantaj urmatoarele cunostinte : API-uri, ERP-uri, integrari plati online, REST, Webservices, SOAP, Angular, Xamarin forms Iti oferim un mediu de lucru proactiv, colectiv tanar, beneficii salariale competitive, birou in zona centala cu acces facil la metrou, si toate premisele sa te autodepasesti. RESPONSABILITIES Dezvoltarea si inovarea de aplicatii web bazate pe cerintele brief-ului Asigura un nivel de calitate a codului scris prin respectarea setului de bune practici, se asigura ca acesta este usor de citi...

  $2217 (Avg Bid)
  $2217 Oferta medie
  13 oferte

  Windows PHP Advanced Online Programmer Cautam coleg/a ambitios/a pentru departamentul Web Development. Cunostinte obligatorii : - HTML 5, PHP(Laravel, Codeigniter), JavaScript(jQuery), MySQL, CSS 3, XML parsing , Bootstrap, Wordpress si engleza la nivel avansat,  Constituie avantaj urmatoarele cunostinte : API-uri, ERP-uri, integrari plati online, REST, Webservices, SOAP, Angular, Xamarin forms Iti oferim un mediu de lucru proactiv, colectiv tanar, beneficii salariale competitive, birou in zona centala cu acces facil la metrou, si toate premisele sa te autodepasesti.

  $53519 (Avg Bid)
  $53519 Oferta medie
  27 oferte

  Caut un programator roman, preferabil din Bucuresti, tanar student, pentru a realiza diferite proiecte si punerea in aplicare a unor idei personale. Doresc o colaborare de lunga durata. As prefera sa ne intelegem pentru o plata lunara (salariu) intrucat per proiect e posibil sa nu fie rentabil pentru mine. Pot pune la dispozitie spatiu de lucru, calculator daca este nevoie, plus altele.

  $550 (Avg Bid)
  $550 Oferta medie
  13 oferte
  Hire a Programmer S-a încheiat left

  BoxUp

  $133 (Avg Bid)
  $133 Oferta medie
  17 oferte
  Find an Accountant S-a încheiat left

  Urgent Hiring

  $14 / hr (Avg Bid)
  $14 / hr Oferta medie
  25 oferte
  Find an Accountant S-a încheiat left

  Urgent Hiring

  $14 / hr (Avg Bid)
  $14 / hr Oferta medie
  6 oferte
  Haskell programming S-a încheiat left

  Urgent

  $37 (Avg Bid)
  $37 Oferta medie
  2 oferte
  $26454 Oferta medie
  11 oferte

  Caut programator pentru o colaborare in mai multe proiecte, eventual angajare, preferabil din Bucuresti.

  $1194 (Avg Bid)
  $1194 Oferta medie
  30 oferte
  PHP PROGRAMMER S-a încheiat left

  Desired Qualifications: • Minimum of 5 years of experience with PHP, Zen Framework, MySQL, HMTL5, JavaScript (JQuery), Linux • Strong experience in developing, building, and deploying XML and SOAP; ability to think in OOP • Excellent organizational, problem solving and communicative skills • Ability to pay high attention to detail while juggling multiple projects at a time • Ability to work both independently and as part of a team • BS degree in Computer Science, or equivalent or in related field, preferred • Fluency in Russian, required

  $54119 (Avg Bid)
  $54119 Oferta medie
  9 oferte

  Writer, Programmer & Designer Salut Ma numesc Serban Alexandru si reprezint o firma din Bucuresti in domeniul IT&C si suntem interesati de o colaborare. Daca esti interesat pentru a discuta mai multe detalii contacteaza-ma pe email artiwebland@

  $150 (Avg Bid)
  $150 Oferta medie
  1 oferte
  Writing articles S-a încheiat left

  I need a Romanian writer to collaborate with in writing articles on various topics. Long term job for the right writer. Please bid for 10 articles. I will ask for samples before hiring.

  $30 (Avg Bid)
  $30 Oferta medie
  8 oferte

  Avem nevoie de un programator PHP foarte bun, cu multa experienta in customizarea temelor si plugin-urilor WordPress.

  $1500 (Avg Bid)
  $1500 Oferta medie
  1 oferte
  WordPress PHP programmer S-a încheiat left

  Am nevoie de un programator PHP cu multa experienta in WP.

  $1500 (Avg Bid)
  $1500 Oferta medie
  1 oferte

  Cerintele postului: Cunostinte de C# Baze de date Inclinatie catre matematica - algoritmi (reprezinta un avantaj) Oferta financiara este extrem de motivanta!

  $23 / hr (Avg Bid)
  $23 / hr Oferta medie
  2 oferte

  Lucrez pentru o firmă poloneză și avem nevoie în prezent de cineva care să dezvolte și să mențină aplicatii web. Cautam pe cineva cu cunostinte solide de PHP, MySQL, HTML, CSS, OOP si experienta de lucru cu Bootstrap. Vei avea program de lucru flexibil și oportunitatea de a lucra cu o echipa tanara si dinamica, unde vei avea libertatea de a realiza propriile idei. Venituri lunare: $500-$700, in functie de performante.

  $605 (Avg Bid)
  $605 Oferta medie
  12 oferte

  Salut! Vad ca te ocupi cu jocuri in Unity. Avem nevoie urgent de un lead programmer cu multa experienta, din Bucuresti pentur un proiect. Daca esti liber si esti interesat, da-mi un tel la 0740348210. Merci, Dragos!

  $750 - $1500
  $750 - $1500
  0 oferte

  Salut! Vad ca te ocupi cu jocuri in Unity. Avem nevoie urgent de un lead programmer cu multa experienta, din Bucuresti pentur un proiect. Daca esti liber si esti interesat, da-mi un tel la 0740348210. Merci, Dragos!

  $1000 - $1000
  $1000 - $1000
  0 oferte

  Cautam programatori C#/.NET in Targoviste, Dambovita, Romania, full-time sau part-time, on-site sau remote. Avem 5 pozitii disponibile, dintre acestea trei sunt pentru Junior Programmer si doua pozitii pentru programatori cu experienta. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.

  $12 / hr (Avg Bid)
  $12 / hr Oferta medie
  8 oferte

  Pentru clientul nostru, companie multinationala americana din jud. Maramures, cautam candidati avand: - Studii superioare in domeniul IT - Obligatoriu cunostinte de programare: Visual Basic, Visual Studio, SQL Server, Crystal Reports - Experienta in domeniul programarii in Visual Basic min. 1 an (specificati in CV programele realizate) - Responsabilitate, flexibilitate si deschidere la asimilare de informatii noi Care va raspunde de : - Intreţinerea/modificarea programelor existente in companie - Crearea de programe noi in limbajele amintite - Helpdesk şi documentare programe - Incadrarea in termen a proiectelor de dezvoltare Multumim!

  $1367 (Avg Bid)
  $1367 Oferta medie
  3 oferte

  Hello thanks for reading my project. To keep it short: I need someone for my Minecraft Server who develops me a few plugins. First I will need a plugin called Surf (see the description added file). Please only apply for this job If you are already informed about Minecraft Bukkit. And If you know how to programm plugins in it (it's based on Java). Contact me here or in skype (REMOVED BY FREELANCER.COM ADMIN to discuss about your price. I'm not only looking for only one plugin I will need more plugins, so I'm also looking for a longtime partnership. Informations about the plugins are in the added file please take a look at it (and tell me your price only If you are able to programm this).

  $419 (Avg Bid)
  $419 Oferta medie
  5 oferte

  We need a wordpress programmer to do some incomplete works of our website. The website is 80% done need some corrections and changes Pl bid if u can start now max budget 50

  $25 (Avg Bid)
  $25 Oferta medie
  1 oferte

  ...The ideal candidate should have a solid understanding of Linux and Windows OS, along with Hosting, Server and errors. Specific requirements for the project include: - Crafting informative and engaging articles on various topics related to Linux and Windows, hosting and server etc. - Prepare 3 - 6 articles per week. We have fixed rates we pay around $10 to $15 per article (will be decided when hiring) - It's a long term work. - You should have experience with WordPress also. - In some articles, you need to follow the steps on your system and provide screenshot in your articles also. If you have a passion for Linux and can deliver high-quality, well-researched content, we would love to hear from you. Please add the word 'Interested' at the very beginning of your...

  $113 (Avg Bid)
  $113 Oferta medie
  7 oferte

  ...report layouts - Attention to detail in implementing a specific design for the reports The ideal freelancer should be able to work closely with me to understand the specific design requirements for the reports and implement them effectively. I am open to suggestions and improvements, but I do have a specific design in mind that I would like the freelancer to follow. Reporting & Certificates : Programmer will develop a module to generate reports that can be printed directly on printer and export to excel. I will assume a minimum of 20 required reports as per user requirements. Identify the required reports & Certificates based on user requirements for which a MS Word format will be given to you Build a report & Certificates API that can retrieve the data required fo...

  $148 (Avg Bid)
  $148 Oferta medie
  28 oferte

  We are seeking a digital marketing agency or individual to help promote our medical/nursing college and attract admissions for the upcoming session. Running Facebook Instagram and YouTube ads for our nursing medical college targeting individuals aged 18 to 30 who have completed higher education and are interested in pursuing a career in the medical or nursing sector. We'll consider a budget range of 50,000 to 100,000 rupees for a 14 to 20-day campaign. The goal is to attract students to enroll in our college. The successful candidate will be responsible for devising and executing effective digital marketing strategies to increase brand awareness and drive student engagement. Key skills required for this role include: - Social media marketing - Search engine optimization (SEO) - Pay-pe...

  $592 (Avg Bid)
  $592 Oferta medie
  9 oferte
  PLC programmer 6 zile left

  I am looking for a PLC programmer with experience in programming for a complex project. Skills and Experience Needed: - Strong knowledge and experience in PLC programming - Familiarity with complex projects - Ability to understand and analyze complex requirements - Proficiency in troubleshooting and debugging - Strong problem-solving skills The ideal candidate will be able to work within a flexible deadline and deliver high-quality results. Requirement : Assembly line Automation

  $4498 (Avg Bid)
  $4498 Oferta medie
  2 oferte

  We are seeking an experienced individual proficient in TikTok advertising campaigns. The ideal candidate will craft a tailored campaign for Ecuador, targeting individuals aged 18 to 45 across key provinces, including Azuay, Cañar, Pichincha, Guayas, Manabi, Los Rios, El Oro, Loja, and Riobamba. The primary goal is to drive engagement and reach a wide audience. The budget for this project includes $100 for management fees plus an estimated $500 for advertising expenses. If you have a proven track record in TikTok advertising and can create impactful campaigns, we'd love to hear from you! Here are the details of the project: Budget: $500-$1000 - I have allocated a budget of $500-$1000 for the TikTok advertising campaign. Main Goal: Contest participants - My main goal for the ...

  $153 (Avg Bid)
  $153 Oferta medie
  9 oferte

  We are part of a worldwide network providing drug testing services. We have a presence in multiple countries. Our client wants us to conduct drug testing around Mount Colah, 2079 Australia. We will train you on how to do it and provide the necessary supplies and tools. You will have to either go to the client's residence or office to collect the provided urine sample or rent a meeting room to host the session. Meeting room rental costs will be borne by us. Thereafter I will guide you on how to perform the testing hygienically and you will send us the result. We will compensate you for every test done. This is a long-term project and we will hire you for the long term.

  $70 - $80
  Local
  $70 - $80
  0 oferte

  MongoDB REST API Programmer. "Who are my Level x downline?" example: i want to search who are my Level 4 Horizontal downline. (from the picture below) 555, AAA, BBB, CCC, DDD There are the Level 4 of 111 ========= Another Example: "who are my Level 1 of DDD AAA111, AAA222, AAA333, AAA444 The Above are DDD Level 1

  $39 (Avg Bid)
  $39 Oferta medie
  7 oferte

  I am looking for a skilled programmer to develop a stock market program using Python. The ideal candidate should have experience in developing programs related to stock market analysis and should be proficient in Python programming language. The main feature that I require for this program is real-time stock prices. The program should be able to fetch and display real-time stock prices from various sources. In addition to real-time stock prices, the program should also have the capability to analyze historical data. This feature will allow users to view and analyze trends and patterns in stock prices over a specific time period. Furthermore, I am interested in incorporating predictive analytics into the program. This feature will enable users to make predictions and forecasts bas...

  $57 (Avg Bid)
  $57 Oferta medie
  11 oferte
  I want help with a PPT 6 zile left
  VERIFICAT

  I am looking for a freelancer who can help me with a PowerPoint presentation for my sales and marketing needs. I anticipate the presentation to have less than 10 slides. I already have specific content that I would like to include in the presentation. Ideal skills and experience for this job include: - Proficiency in PowerPoint and graphic design - Strong un...content that I would like to include in the presentation. Ideal skills and experience for this job include: - Proficiency in PowerPoint and graphic design - Strong understanding of sales and marketing principles - Ability to create visually appealing and engaging presentations - Attention to detail and ability to effectively organize information on slides This is an urgent project, so I will be hiring in the next 30 to 60...

  $9 / hr (Avg Bid)
  $9 / hr Oferta medie
  59 oferte

  Recruiter and Business Manager - Hybrid working [ 10% office, rest work from home ] I am looking for a freelancer who can assist me with various tasks related to recruiting and managing employees, as well as handling business operations. Tasks include: - Recruiting and hiring new employees - Managing business operations - Data collection, social media - Managing meetings Preferred Location: - Local candidates only Skills and Certifications: - No specific skills or certifications needed Other Requirements: - Willingness to attend meetings and manage calendars If you have experience in recruiting, managing employees, and developing business strategies, and are able to work locally, please apply for this project.

  $150 - $450
  Sigilat
  $150 - $450
  2 oferte

  ...actively seeking a dedicated Recruitment Specialist to spearhead our efforts in hiring 4-7 professionals within the realms of psychology, yoga instruction, and tarot reading. As a specialist in these unique fields, you will play a pivotal role in identifying and attracting top-tier talent to contribute to our diverse and dynamic team. Key Responsibilities: Conduct end-to-end recruitment processes for positions in psychology, yoga instruction, and tarot reading. Utilize your industry knowledge and expansive network to attract and engage with qualified professionals. Implement effective screening strategies to assess candidates based on predetermined qualifications and criteria. Collaborate closely with hiring managers to understand specific role requirements and nuances. ...

  $360 (Avg Bid)
  $360 Oferta medie
  5 oferte

  I am looking for a programmer to create a program that will automate the process of creating various documents such as invoices, credit notes, statements, packing lists, and quotations using Microsoft Word. Requirements: - The program should be able to generate these documents based on user input. - The program should be able to create a template for these documents. Ideal Skills and Experience: - Proficiency in microsoft words programming. - Experience in working with Microsoft Word and creating templates. - Knowledge of accounting software, specifically Xero, would be beneficial for integrating the program with the accounting system.

  $141 (Avg Bid)
  $141 Oferta medie
  26 oferte

  I am looking for a skilled programmer to join my team and work from my office to develop a loan application app for Android. Platform: - The app should be developed specifically for Android. Function: - The main function of the app will be to facilitate the loan application process. Features: - As the client is open to suggestions, we will work together to determine the specific features to include in the app.

  $42968 (Avg Bid)
  $42968 Oferta medie
  64 oferte

  *Must be experienced in using python's faker library for Synthetic Data Generation* We are actively seeking a skilled Python programmer with expertise in utilizing the Faker library for the generation of synthetic data (). The primary objective of this project is to enhance an existing set of 14 CSV "templates", which we are using to prototype our data analysis processes. Project Overview: Our CSV template files emulate data typically provided by accounting software, encompassing information related to a single business's customers, products, employees, and vendors. The csv files currently contain a limited number of rows with sample data, and weare seeking a freelancer to write a Python function capable of reading data from the existing columns in

  $29 (Avg Bid)
  $29 Oferta medie
  13 oferte

  Thanks you so much for hiring us . We look forward working with you .

  $220 (Avg Bid)
  $220 Oferta medie
  1 oferte