Formas de hacer un script phpproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrează în funcție de:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
    Starea proiectului
    2,000 formas de hacer un script php proiecte găsite, la prețul de USD
    proiect de arhitectura S-a încheiat left

    este un proiect pentru facultate

    $400 (Avg Bid)
    $400 Oferta medie
    5 oferte
    Admin pentru site HTML S-a încheiat left

    Am o tema de real estate HTML, vreau un Admin Panel pentru site din care sa pot adauga oferte ( sa nu fac asta din cod ). Momentan folosesc wordpress dar as vrea ca site-ul sa ramana HTML doar sa gasesc o modalitate mai usoara sa adaug ofertele. Pentru detalii : [Removed by Freelancer.com Admin]

    $176 (Avg Bid)
    $176 Oferta medie
    7 oferte
    Proiect casă de locuit S-a încheiat left

    am nevoie de un proiect 3d cu schiță în autocad

    $246 (Avg Bid)
    $246 Oferta medie
    6 oferte
    Project for Balint C. S-a încheiat left

    Salut! Esti UI/UX Web Designer? Mi-ar placea sa discutam despre un proiect. Multumesc!

    $10 (Avg Bid)
    $10 Oferta medie
    1 oferte
    Project for Gabriel M. S-a încheiat left

    Salut! Am avea nevoie de un game artist/level designer pentru jocul nostru de tip endless driver. Din punct de vedere "mecanic" jocul e aproape gata. Avem de modificat background-ul pentru a arata mai profi, trebuie sa existe mai multe scenarii in joc (munte, padure, campie, orasel) (care se spawneaza random), + mai avem de modificat putin interfata, dar nu dramatic si mai trebuie implementat grafic un showroom pentru masini pe care suntem dispusi sa il cumparam ca asset. Putem plati si la ora.

    $350 (Avg Bid)
    $350 Oferta medie
    1 oferte

    Va rog sa cititi cu atentie inainte sa postati oferte. Am nevoie de un programator in Unity3D pentru modificarea asset-ului Inventory Pro care in momentul de fata este opensource si deprecated pentru un joc tip top down (precum diablo, sacred2), integrarea completa dintre aceste doua asset-uri, noi functionalitati(ex: minimap), rezolvarea de erori si bug-uri precum si alte lucruri ce ar putea interveni intr-un developing pentru un joc complet. Informatii: Acest proiect este valabil numai pentru cineva ce vorbeste limba Romana fluent si Engleza.

    $1139 (Avg Bid)
    $1139 Oferta medie
    5 oferte
    motoparts & gear ecommerce S-a încheiat left

    As dori un website pentru un business online , ecommerce cu piese , accesorii si echipament moto , as vrea ca acesta sa contina o baza de date unde clientul sa isi selecteze motocicleta iar pe baza selectiei site-ul sa interogheze furnizorul dupa piese si sa dea rezultatele specifice pentru motocicleta respectiva (anume filtru X de ulei , placuta X de frana , lantul X sunt bune pt motorul asta), de asemenea acesta trebuie sa fie compatibil cu smartbill ex (pentru selectia motocicletei in meniul din dreapta) dar ca aspect

    $776 - $1552
    Recomandat Sigilat
    $776 - $1552
    11 oferte

    Doresc un model matematic pentru raspindirea unei boli ( Cancer, modelul SIR, sau orice alt model ce se bazeaza pe raspandirea unei boli). Proiectul sa fie in word de 10-15 pagini cu scris de 11 times new roman. In care sa se prezinte modelul si sa se afiseze grafice realizate in matlab pentru evolutia sau raspandirea bolii. La sfarsitul proiectului sa se afiseze codurile sursa pentru fiecare dintre grafice cat si baza de date pentru acestea deoarece vor fi testate.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Oferta medie
    1 oferte
    Content Writer SEO S-a încheiat left

    Buna! Am nevoie de un content writer pentru niste articole in limba romana (10-15) pentru diferite domenii. Voi oferi toate detaliile ulterior.

    $14 (Avg Bid)
    $14 Oferta medie
    3 oferte

    Salut, am nevoie de un bot de telegram similar lui @latriadeshopping. As vrea să știu dacă ai mai facut ceva de genul, dacă se poate, am nevoie și de stocarea informațiilor pe google Excel sau data base.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Oferta medie
    1 oferte
    Java proiect S-a încheiat left

    Am de realizat o aplicatie de tip client-server TCP/IP cu un scenariu la libera alegere. Serverul va avea o metodă de inițializare prin care va citi la lansare datele aplicației din fișiere text și le va salva într-o tabelă a unei baze de date sqlite. De asemenea datele vor fi memorate și în colecții de tip List, Set sau Map. 2. Serverul va răspunde cerințelor clientului în regim multi-threading. Vor fi cel puțin două solicitări din partea clientului. La cel puțin una din solicitări va răspunde utilizând colecțiile, prin prelucrarea funcțională a colecțiilor, iar la celelalte prin interogări directe în baza de date. 3. Serverul va funcționa până când va fi oprit în mod voluntar pri...

    $51 (Avg Bid)
    $51 Oferta medie
    1 oferte
    Realizare proiect Java S-a încheiat left

    Am de realizat o aplicatie de tip client-server TCP/IP cu un scenariu la libera alegere. Serverul va avea o metodă de inițializare prin care va citi la lansare datele aplicației din fișiere text și le va salva într-o tabelă a unei baze de date sqlite. De asemenea datele vor fi memorate și în colecții de tip List, Set sau Map. 2. Serverul va răspunde cerințelor clientului în regim multi-threading. Vor fi cel puțin două solicitări din partea clientului. La cel puțin una din solicitări va răspunde utilizând colecțiile, prin prelucrarea funcțională a colecțiilor, iar la celelalte prin interogări directe în baza de date. 3. Serverul va funcționa până când va fi oprit în mod voluntar printr-...

    $21 - $41
    $21 - $41
    0 oferte
    Logo Creator Romania S-a încheiat left

    Salut, doresc să îmi facă cineva un LOGO cu numele Vesela-Shop. Cât mai repede este am nevoie pentru propriul meu site care l-am creat.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Oferta medie
    7 oferte
    Baza de date excel S-a încheiat left

    Doresc extragerea unor cuvinte din cateva fisiere excel, anumite cuvinte dintr-o celula sa fie pusa intr-o noua celula, pe colaane.

    $14 (Avg Bid)
    $14 Oferta medie
    6 oferte

    Caut un programator de Wordpress - Divi eventual care ca sa ma ghideze catre solutiile optime. Intentionez sa ofer o colectie de resurse pentru copii pe diverse teme de educatie, si continutul este pe capitole - video-uri sau fise de colorat sau articole sau linkuri catre alte resurse.

    $513 (Avg Bid)
    $513 Oferta medie
    9 oferte

    Am nevoie de ajutor pentru un proiect de transcriere audio din limba română (interviuri ”one-on-one”). Este foarte simplu de făcut, iar calitatea sunetului este foarte bună. Astept profesionalism, calitate si confidențialitate. Plata este de 20€/oră de interviu (un interviu are aprox 1-1.5h).

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Oferta medie
    21 oferte
    Project for Anton F. S-a încheiat left

    Asterisk script

    $135 - $135
    $135 - $135
    0 oferte
    Wordpress Developer S-a încheiat left

    Salut, acest job este dedicat persoanelor din Romania. Avem nevoie de un wordpress developer, full time job - long term! [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions] pentru detalii!

    $20 (Avg Bid)
    $20 Oferta medie
    7 oferte

    ...cineva la astfel de probleme? Firma X are ca obiect de activitate leasing-ul financiar şi doreşte realizarea unui sistem informatic pentru administrarea contractelor de leasing. Clienţii (persoane juridice) depun o cerere și documentaţia solicitată. In baza criteriilor de eligibilitate analiştii întocmesc propunerile de contracte pe care le prezintă spre analiză şi aprobare comitetului de conducere. In sistem se introduc date despre titularul contractului: nume, cod registrul comerţului, cod fiscal, adresă, număr cont bancar. Un client poate încheia unul sau mai multe contracte. Pentru fiecare contract se reţine: număr, data încheierii, dobânda. Obiectul contractului este reprezentat de autoturisme sau i...

    $50 (Avg Bid)
    $50 Oferta medie
    1 oferte
    Project for Gabriela R. S-a încheiat left

    Buna! O prietena de a mea are un proiect HTML+PHP de facut, cred ca e destul de simplu pentru cineva care inca lucreaza cu PHP. As putea sa iti trimit un fisier PDF cu cerintele.

    $41 (Avg Bid)
    $41 Oferta medie
    1 oferte

    Caut sa angajez angenti de vanzari pentru site-uri web. Construim site-uri web pentru orice tip de activitate de peste 10 ani atat in Romania cat si pe plan international. Caut agenti seriosi care doresc sa colaboram. Plata se face pe baza de comision intre 30% - 50% in functie de site-urile aduse. Pentru mai multe detalii va rugam sa aplicati acestui job. Va multumim! Echipa, LeoWorks.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Oferta medie
    2 oferte

    ...clientilor nostri. Vindem servicii de training - cursuri. Folosim smartbill ca platforma de facturare si aceasta este compatibila cu Woocommerce. Nu ne pricepem deloc, cel care ne gestioneaza site-ul nu se pricepe nici el. Dorim o solutie avantajoasa, pentru inceput, ca si costuri de implementare a plugin-ului si pus butoanele de plata pe paginile cursurilor care se vor a fi vandute. Mai avem un site. Daca functioneaza cu primul, vom dori acelasi lucru si pentru al doilea. In total, sunt aproximativ 20 de pagini/cursuri pentru care trebuie pus formularul de plata online. Avem nevoie de formular de inscriere, cu campuri obligatorii, cu mesaj pe email pentru client, dupa ce s-a inscris, cu detaliile de plata pt mai tarz...

    $192 (Avg Bid)
    $192 Oferta medie
    7 oferte

    Dorim sa automatizam platile clientilor nostri. Vindem servicii de training - cursuri. Folosim smartbill ca platforma de facturare si aceasta este compatibila cu Woocommerce. Nu ne pricepem deloc, cel care ne gestioneaza site-ul nu se pricepe nici el. Dorim o solutie avantajoasa, pentru inceput, ca si costuri de implementare a plugin-ului. Avem nevoie de formular de inscriere, cu campuri obligatorii, cu mesaj pe email pentru client, dupa ce s-a inscris, cu detaliile de plata pt mai tarziu/ plata imediata. Astept cu interes oferte!

    $80 (Avg Bid)
    $80 Oferta medie
    1 oferte

    Am nevoie de un scripter care sa imi scripteze sv de fivem. Nu e nevoie sa ramana pe server dupa ce la terminat. As vrea sa vad si un model de server inainte de a angaja.

    Lua
    $25 (Avg Bid)
    $25 Oferta medie
    2 oferte
    VIDEOCLIP PROMOVARE JOC S-a încheiat left

    Am nevoie de un videoclip de 15 secunde pentru promovarea unui joc (detaliile despre joc se vor discuta in privat) Si o sa mai am nevoie de inca un videclip de aproximativ 2 minute (trailer).

    $104 (Avg Bid)
    $104 Oferta medie
    10 oferte

    ...Capacitate dе concentrare si analiza, atenție la detalii; - Experienta in Customer Service constituie un avantaj; - Cunostinte operare CRM reprezinta un avantaj; Descrierea jobului Preluаre/ inițiеre аpеluri telefonicе si opеrаrеa in sistemul informаtic Crеarе si vеrificare in CRM; Soluționarеa solicitărilor clienților Furnizarеa dе informаții cu privirе lа serviciile companiei Contactarea clienților în vederea clarificării unor detalii Colaborare pe baza de contract pentru prestarea de servicii. Colaboratorul urmează sa fie plătit pe PFA sau SRL. Prestarea de servicii presupune 8 ore in fiecare zi lucrătoare. Colaborarea nu se face in baza unei relații de angajare. Colaboratorul poate lucra de acasă / alt birou. Întâln...

    $393 (Avg Bid)
    $393 Oferta medie
    4 oferte
    Marketing specialist S-a încheiat left

    Am nevoie de un marketing specialist. Imi doresc o coloborare de durata. Ce trebuie sa stie sa faca: -administrare site(wordpress) -seo -facebook ads -instagram ads -youtube ads -google ads -text pentru reclame -text pentru blog

    $21 / hr (Avg Bid)
    $21 / hr Oferta medie
    24 oferte
    minecraft server S-a încheiat left

    Vreau sa fac un Minecraft Server, care sa poata sustine peste 1000 de player-i si sa aiba mai multe minigame -uri !

    $27 (Avg Bid)
    $27 Oferta medie
    2 oferte

    Mai exact as dori ca aplicatia sa fie facuta cu node js și react as vrea sa pot sa fac upload la un fisier csv și pe baza datelor din csv sa se genereze pdf-uri Mai eaxct Front-end-ul trebuie realizat cu React.js Back-end-ul trebuie să aibă o interfață REST și să fie realizat în node.js Stocarea se va face peste o bază relațională și accesul la baza se va face prin intermediul unui ORM

    $144 (Avg Bid)
    $144 Oferta medie
    1 oferte
    Optimizare site Wordpress S-a încheiat left

    Buna! Am un shop ce are nevoie de ceva optimizari precum si de SEO. Site-ul este in engleza/romana si problema cea mai mare este ca nu vinde.

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Oferta medie
    34 oferte

    I need to import an attribute from an XML file into my wordpress website and would like to convert the attribute, which is TEXT into a value of 1 or 0 depending on the attribute.

    $8 - $31
    $8 - $31
    0 oferte

    Hey Bogdan, hai ca am creat un cont fara numele meu sa minimizez riscul)) mi-a disparut mesajul, poti sa imi scrii inca o data, te rog, ce detalii mai exact erau necesare pt lucrarea despre care am borbit mai devreme? Pe marketing intern

    $10 (Avg Bid)
    $10 Oferta medie
    1 oferte

    Avem nevoie de o persoana care: 1. Cunoaste platforma Shopify / sau este dispusa sa invete rapid cum se adauga produse in magazinul online. 2. Scrie corect gramatical si are minime cunostinte SEO. 3. Este supre-atenta la detalii! 4. Editeaza fotografii. Este vorba de produse ca si (vin, cafea, suc - 90% sunt vinuri) - se vor da fisa tehnica la fiecare produs sau se va da site-ul cramei unde sunt disponibile informatii + foto despre vin, ori se va face research online despre notele degustarii vinului unde este cazul, iar pe urma textul se va ajusta putin si va fi incarcat in magazinul nostru. Pe langa partea de text, in pagina de produs se vor adauga si poza cu produsul (care necesita o minima modificare de dimensiune, se poate folosi CANVA, Photoshop s...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Oferta medie
    29 oferte
    Project for Florin I. S-a încheiat left

    Salut! Am instalat un site MultiVendor sau Marketplace si am instalat modulul FAnCourier. Numai ca nu face ce imi doresc si trebuie modificat. in site sunt mai multi vendori su acces separat de back office la modulul FanCourier. Trebuie sa setez fiecare vanzator ca punt de ridicare si livrare la cumparator urmand ca banii sa intre intr-un cont colector. In plus ei trebuie sa aibe acces numai la AWB-urile lor. Chiar daca este contul meu. Si te rog sa imi spui cat costa.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Oferta medie
    1 oferte
    Project for Sorin P. S-a încheiat left

    Salut, am un proiect, de care cred ca ai fii interesat. daca doresti mai multe detalii , iti stua la dispozitie

    $258 (Avg Bid)
    $258 Oferta medie
    1 oferte
    Project for Loghin S. S-a încheiat left

    Salut, am un proiect, de care cred ca ai fii interesat. daca doresti mai multe detalii , iti stua la dispozitie

    $258 (Avg Bid)
    $258 Oferta medie
    1 oferte

    Nevoie urgentă de dezvoltator web pentru un site de nișă cu totul nou în ceea ce privește educația. Vă rugăm să accesați și să vă solicitați să parcurgeți întregul site web pentru a înțelege interfața utilizatorului și aspectul. Vei proiecta un site web similar. Ar trebui să fiți pricepuți cu HTML, CSS și JAVACRIPT. MongoDB este un plus. CANDIDATE DOAR DIN UE.

    $1316 (Avg Bid)
    $1316 Oferta medie
    9 oferte
    Modificare pagina checkout S-a încheiat left

    Salut, Am un site in wordpress + woocommerce + tema porto si doresc modificarea paginii checkout. Pagina formularului de checkout contine 3 pasi (collapse). Modificarile sunt urmatoarele: 1. Daca un pas este activ nu vreau ca in momentul cand dau click pe titlu, sa se restranga vreau sa ramana vizibil. 2. Cand apas butonul inainte sau cand dau click pe titlul pasului urmator, mai intai vreau sa se valideze anumite campuri pentru pasul curent. De exemplu daca la pasul cu date facturare nu am introdus adresa, nume, telefon, sa nu treaca la pasul urmator cu date livrare. 3. Campurile care sunt obligatorii si nu au fost completate vreau sa li culoarea fundalului de input, culoarea border si un text sub input (acest camp este obligatoiu). Am vaz...

    $177 (Avg Bid)
    $177 Oferta medie
    8 oferte
    website in ucraineana S-a încheiat left

    Buna tuturor, am un site in limba romana, si trebuie sa il traduc si lansez in limba ucraineana. Se pastreaza aceleasi functionalitati, se schimba foarte putin.

    $130 (Avg Bid)
    $130 Oferta medie
    1 oferte
    Site in ucraineana S-a încheiat left

    Buna tuturor, am un site in limba romana, si trebuie sa il traduc si lansez in limba ucraineana. Se pastreaza aceleasi functionalitati, se schimba foarte putin.

    $163 (Avg Bid)
    $163 Oferta medie
    14 oferte

    Am nevoie de o aplicatie web care sa fie de preferabil cu react js, sa aiba baza de date in spate. Aceasta aplicatie web trebuie sa primeasca un fisier csv cu date(exemplu nume si prenume) si sa genereze pdf-uri pe baza lor.

    $181 (Avg Bid)
    $181 Oferta medie
    7 oferte

    Caut programatori pentru proiecte de lunga durata! Pentru mai multe detalii astept ofertele voastre Va rog sa lasati in oferta ce cunostinte aveti.

    $1096 (Avg Bid)
    $1096 Oferta medie
    20 oferte

    Tema de casă va contitui în reproducerea unui algoritm dintr-un articol postat pe grup și testarea acestuia. Implementarea se va face cu unul din în limbajele c, c++, java, c#. În raport trebuie să detaliați algoritmul implementat și prezentați testele care le-ați făcut și dacă ați reușit să obțineți rezultatele din articolul original.

    $206 (Avg Bid)
    $206 Oferta medie
    1 oferte

    Caut un baiat sau o fata pentru termen lung pentru umplerea site-urilor cu produse / pagini etc. Nu trebuie sa faca teme sau functii doar chestii usoare. Am nevoie de seriozitate, rapiditate si stabilitate de la tine! Vreau sa colaboram pe termen lung, am multe proiecte la care nu le mai fac fata. Multumesc!

    $130 (Avg Bid)
    $130 Oferta medie
    21 oferte
    Fotografie de produs S-a încheiat left

    Buna ziua, Ne intereseaza fotografii de produs pentru hainute de copii pe care le vom promova pe site-ul nostru. Momentan avem nevoie de cineva pentru a realiza in jur de 50 de fotografii. Astept cu interes ofertele d-voastra.

    $195 (Avg Bid)
    Local
    $195 Oferta medie
    5 oferte

    Am nevoie de un articol despre firmele de constructii din Romania. Ma intereseaza sa scot in evidenta cate au implementat site-uri web si cat de mult le aduce plus valoare acest aspect. Totodata vreau sa atrag atentia asupra importantei de a avea un website cat mai modern si fiabil. Acestea ar fi in mare ideile principale ale articolului. Orice alte idei din partea dumneavoastra sunt bine venite.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Oferta medie
    6 oferte

    doresc sa modific mai multe pagini web, am nevoie de un coder php. iti voi da mai multe detalii in mesaj.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Oferta medie
    7 oferte
    Integrare API S-a încheiat left

    Salutare, Am creat un site simplu/informativ cu ajutorul platformei ro.webwave.me. Totul Ok pana cand mi s-a oferit optiunea de la firma cu care colaborez ca pe site-ul meu sa pot incheia asigurari de tip RCA sau de vacanta. Problema vine acum, caci aceste campuri care trebuie completate sunt legate de niste API-uri care fac legatura cu calculatorul colaboratorilor mei. Nu stiu sa creez aceste campuri, cum sa fac legatura intre ele, cum sa transmita informatia mai departe, si cum sa inchei asiguararea efectundu-se plata in conditii ok/sigure. Am primit documentatie din partea lor, parole, userid si key/tokens sub forma unor coduri - (in limba romana!). Am nevoie de cineva care sa stie sa faca aceste legaturi si sa integreze un sistem de...

    $287 (Avg Bid)
    $287 Oferta medie
    5 oferte

    Am nevoie de un magazin online pentru trotinete si scutere electrice, sunt maxim 15 produse, si am nevoie de un design dragut si functionalitati ok

    $506 (Avg Bid)
    $506 Oferta medie
    28 oferte

    Am nevoie de traducerea unei brosuri cu instructiuni de folosire.... totusi as dori sa pastrez exact formatul si grafica din varianta in engleza pentru a putea fi mai usor de tiparit

    $50 (Avg Bid)
    $50 Oferta medie
    30 oferte