1000 google plus likesproiecte

Filtrare

Căutările mele recente
Filtrează în funcție de:
Buget
la
la
la
Tip
Aptitudini
Limbi
    Starea proiectului
    2,000 1000 google plus likes proiecte găsite, la prețul de USD

    am un site online care functioneaza si e in crestere, dar imi doresc mai mult pe partea de promovare sa creasca numarul de comenzi.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Oferta medie
    21 oferte

    Salutare, avem nevoie de texte captivante cu mult impact , capabile sa vanda pentru site-ul Textele vor fi puse pe Bannere(Facebook, Instagram si Google Ads) si pe postariile promovate pe Facebook. Astept cu interes propuneriile voastre. Buget 55 euro pentru minim 4 -5 reclame.

    $81 (Avg Bid)
    $81 Oferta medie
    9 oferte

    Trafic autentic și invită-ți prietenii pe pagina de facebook pentru pagina noastră De asemenea, este necesară traducerea postărilor blogului pe facebook: Scrieti in comentarii citi like-uri adevarate puteti aduce Nu se accepte profile false si lucruri de genul acesta. Limba romana e un plus.

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Oferta medie
    13 oferte
    Campanii Google Adwords S-a încheiat left

    Doresc setarea unor campanii de Google Adwords pentru produsul V.I.P. Luxury Travel, din website-ul + Campaniile vreau sa fie targetate si setate impreuna cu mine. Ma intereseaza rezultatele + doresc garantii cuantificabile. Multumesc. Manager - Carmen Nicolescu

    $160 (Avg Bid)
    $160 Oferta medie
    3 oferte
    minecraft server S-a încheiat left

    Vreau sa fac un Minecraft Server, care sa poata sustine peste 1000 de player-i si sa aiba mai multe minigame -uri !

    $27 (Avg Bid)
    $27 Oferta medie
    2 oferte

    Avem nevoie de prelucrarea in Corel Draw a unui numar de 1000 vectori conform specificatiilor date (pregatire pentru o ulterioara productie sub forma de stickere).

    $152 (Avg Bid)
    $152 Oferta medie
    2 oferte
    Project for Florin I. S-a încheiat left

    Salut! Am instalat un site MultiVendor sau Marketplace si am instalat modulul FAnCourier. Numai ca nu face ce imi doresc si trebuie modificat. in site sunt mai multi vendori su acces separat de back office la modulul FanCourier. Trebuie sa setez fiecare vanzator ca punt de ridicare si livrare la cumparator urmand ca banii sa intre intr-un cont colector. In plus ei trebuie sa aibe acces numai la AWB-urile lor. Chiar daca este contul meu. Si te rog sa imi spui cat costa.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Oferta medie
    1 oferte

    Nevoie urgentă de dezvoltator web pentru un site de nișă cu totul nou în ceea ce privește educația. Vă rugăm să accesați și să vă solicitați să parcurgeți întregul site web pentru a înțelege interfața utilizatorului și aspectul. Vei proiecta un site web similar. Ar trebui să fiți pricepuți cu HTML, CSS și JAVACRIPT. MongoDB este un plus. CANDIDATE DOAR DIN UE.

    $1316 (Avg Bid)
    $1316 Oferta medie
    9 oferte

    Am nevoie de un articol despre firmele de constructii din Romania. Ma intereseaza sa scot in evidenta cate au implementat site-uri web si cat de mult le aduce plus valoare acest aspect. Totodata vreau sa atrag atentia asupra importantei de a avea un website cat mai modern si fiabil. Acestea ar fi in mare ideile principale ale articolului. Orice alte idei din partea dumneavoastra sunt bine venite.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Oferta medie
    6 oferte
    Social media marketing S-a încheiat left

    ...campanii publicitare pe retelele de socializare. Persoana care isi va asuma acest proiect si cu care vom colabora va trebui sa inteleaga suficient de bine businessul si persoanele carora ne adresam si sa vina cu idei proprii de continut in mod regulat (zilnic, saptamanal, etc) postat pe paginile respective. Daca exista si abilitati de creare articole pentru blogul nostru, acestea reprezinta un plus si vor conta in alegerea viitorului nostru colaborator. Cautam pe cineva care sa isi asume acest proiect pe termen lung de minim 3 luni, cu experienta in Social Media. Colaborarea se va desfasura pe termen nelimitat, in functie de efectul postarilor si reactiile publicului tinta. Cu cat postarile vor fi mai interactive, out of the box, engaging, cu atat ne vom dori sa colaboram pe t...

    $498 (Avg Bid)
    $498 Oferta medie
    11 oferte

    Avem nevoie de cineva care poate continua continutul existent pe website cu un plus de content bine optimizat seo, content unic, pentru 3 pagini am dori sa avem 2500 de cuvinte per pagina , iar pt blog 5 articole cu 7000 cuvinte fiecare. Continut in Limba Romana

    $114 (Avg Bid)
    $114 Oferta medie
    13 oferte

    Am nevoie de un Frontend developer pentru o aplicatie web cu Angular 9 with Material Design plus unele componente din Covalent , HTTP, JWT Auth si NgRx si .Net Core pe backend. Structura aplicatiei este: Login, Dashboard, 5 Module care contin in general formulare pentru introdus date si informatii din baza de date afisate sub forma tabelara, Rapoarte care se genereaza in xls, upload de documente, Setari si contul utilizatorului. Activitatile care trebuie facute sunt legate de UX, functionalitate, UI, ma intereseaza un design simplu gen Apple app, easy to use, eye catching, light, colorful, clean etc,

    $140 (Avg Bid)
    $140 Oferta medie
    5 oferte
    Project for Varga B. S-a încheiat left

    Salut Bogdan, Am inceput o aplicatie cu Angular Material Classic plus Covalent, cu .Net Core pe backend si am nevoie de cineva sa ne ajute pe frontend Ca si structura avem: Login, Dashboard, 5 Pagini care in general au formulare pentru introdus date si afiseaza sub forma tabelara, Rapoarte in xls, upload de documente, Setari si Contul utilizatorului. Spune-mi te rog daca esti interesat si cat m-ar costa.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Oferta medie
    1 oferte
    Servicii de copywriting S-a încheiat left

    Avem nevoie de cineva care sa scrie texte originale si interesante pentru proiectul nostru din domeniul alimentatiei vegetariene. Sa fie vegetarian este un plus, deoarece va stii sa priveasca lucrurile din perspectiva noastra.

    $405 (Avg Bid)
    $405 Oferta medie
    19 oferte

    Sunt in căutarea unui scriitor fain, inteligent, cu simțul umorului, deschisă la proiecte noi, care să realizeze conținut pentru un site de fotograf de nuntă. Am nevoie de conținut pentru minim 30 de pagini plus articole relevante. Valabil doar pentru cei care au mai avut experiență în domeniu și știu despre ce este vorba.

    $143 (Avg Bid)
    $143 Oferta medie
    16 oferte

    Am nevoie de cineva care sa ne ajute cu o solutie pentru a preveni atacurile prin SQL injection deoarece suntem atacati iar serverul nostru este down plus si celelalte solutii pentru prevenirea de atacuri DDoS, XSS and SSL attacks.

    $227 (Avg Bid)
    $227 Oferta medie
    9 oferte

    Experienta in mentenenta site , import automat produse , SEO ,optimizare on-page, link building , cunostinte de programare web PHP, MySQL , cunostinte bune de CSS 3, HTML5 , Java Script, jQuery. Colaborare pe termen lung cu suma fixa lunara + bonusuri . Ore alocate lunar : 5-6. Orice alt task in plus se plateste suplimentar. Suma mentionata ca buget este subiect de marire considerabila , important este ce realizam impreuna.

    $165 (Avg Bid)
    $165 Oferta medie
    13 oferte
    Views Program S-a încheiat left

    Salut. Am nevoie de un program care sa deschida browsere , in jur de 100-1000 si sa aibe fiecare proxy. browsere-le trebuie sa fie deschise tot timpul nu doar pentru a vizita site-ul. Gen un program pentru a avea vieweri pe live pe youtube. pentru mai multe detalii contactati-ma.

    $167 (Avg Bid)
    $167 Oferta medie
    4 oferte

    Caut o persoana sau o echipa care sa creeze un script pentru preluarea automata a peste 2500 produse pe un site, toate informatiile trebuiesc preluate de pe un alt site si puse in siteul meu facut pe woocommerce. Fiecare produs are nevoie de: titlu produs, descriere, pret, poza, toate acestea se pot prelua de pe un alt site. Pot oferi maxim 1000 lei pentru acest script. Am nevoie de toate aceste 2500 produse in maxim o saptamana. Plata o pot face prin transfer bancar dupa finalizarea scriptului..

    $169 (Avg Bid)
    $169 Oferta medie
    9 oferte

    ...timpul aiurea. Candidatul ideal: - vrea sa castige niste bani in plus in timpul liber ; - intelege engleza la nivel mediu-avansat, si stapaneste perfect limba romana (punctuatie, gramatica, etc); - stie sa redacteze un articol pornind de la modelul in limba engleza; - poate livra min 2-3 articole pe zi (1000 - 1500 cuvinte in total) ; - are un minim de imaginatie si creativitate pentru a adapta articolul astfel incat sa sune bine in limba romana - nu ma intereseaza traduceri mot-a-mot care suna anormal in limba romana; - raspunde la mailuri in decurs de max 12-24 ore; - respecta deadline-uri; - este dispus/a la traducerea unui articol scurt (200 - 250 de cuv) pt a putea fi evaluat. Observatie: - ESTE PERMISA FOLOSIREA Google Translate; insa nu voi accepta artico...

    $243 (Avg Bid)
    $243 Oferta medie
    18 oferte

    Avem nevoie de Copywriter pentru descrieri produse, categorii si articole de blog pentru site-ul . Aproximativ 175-250 de cuvinte pentru categorii(15 categorii) si producator(50 producatori), 150 de cuvinte pentru produse(1000 produse), 500 de cuvinte pentru articol de blog. Se gasesc suficiente informatii pe internet. In prima faza a proiectului este necesara descrierea pentru 25 producatori, urmand ca daca colaborarea decurge bine sa se extina proiectul pentru tot site-ul.

    $115 (Avg Bid)
    $115 Oferta medie
    27 oferte

    1000 cuvinte - ca test Cautam un traducator pentru colaborare permanenta Volum lunar de aprox 20.000 cuvinte

    $74 (Avg Bid)
    $74 Oferta medie
    23 oferte

    ...caut seriozitate. Prefer sa lucrez numai cu oameni care stiu sa respecte un deadline si sa ofere calitate in servicii. Daca nu consideri ca ai aceste calitati, te rog nu aplica la acest anunt, vom pierde amandoi timpul aiurea. Candidatul ideal: - vrea sa castige niste bani in plus in timpul liber ; - intelege engleza la nivel mediu-avansat, si stapaneste perfect limba romana (punctuatie, gramatica, etc); - stie sa redacteze un articol pornind de la modelul in limba engleza; - poate livra min 2-3 articole pe zi (1000 - 1500 cuvinte in total) ; - are un minim de imaginatie si creativitate pentru a adapta articolul astfel incat sa sune bine in limba romana - nu ma intereseaza traduceri mot-a-mot care suna anormal in limba romana; - raspunde la mailuri in decurs de max ...

    $208 (Avg Bid)
    $208 Oferta medie
    8 oferte
    Google Adwords S-a încheiat left

    Setare conturi google pentru unitate de cazare din Bucuresti , instruire gestionare cont

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Oferta medie
    6 oferte
    Creaza un google ads grup S-a încheiat left

    Salut, Caut pe cineva cu experienta Google Ads in engleza care sa scrie un Ad Group pentru o aplicatie software de tip SaaS. Un ad group e format din 2 text ads si 1 responsive. Cele 2 text ads sa aiba 3 headline si 2 descriptions). Responsive adul sa aiba 15 headlines si 4 descriptions. Daca ai experienta cu google ads si ai citit cu atentie liciteaza 20 la acest proiect si vom discuta mai multe in privat inclusiv suma pe care o doresti pentru acest proiect. Multumesc

    $30 (Avg Bid)
    $30 Oferta medie
    2 oferte

    Caut sprecialist pentru configurarea conturilor Google Analytics, TAG manager, Merchant. Mentionez ca site-ul functioneaza pe opencart

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Oferta medie
    4 oferte

    Caut agentie sau freelancer pentru marketing si optimizare site , in scopul de a obtine comenzi mai multe. DOAR ROMANI. ONLY ROMANIANS Dispun de un buget de inceput de 2000 lei in total/luna, adica fee-uri plus buget promovare. Doresc sa il maresc, dar dupa ce vad cateva rezultate. Daca ai experienta si stii ce trebuie facut m-ar ajuta sa ma contactezi.

    $362 (Avg Bid)
    $362 Oferta medie
    12 oferte

    Am nevoie de un program de calcul optimizare invelitori din tigla metalica in prezent cu mai multe dar vreau unul personalizat pentru anumite tipuri de invelitori. Ofer intre 200 si 1000 de euro sau putem negocia .

    $520 (Avg Bid)
    $520 Oferta medie
    4 oferte
    Proiect dezvoltat in C# S-a încheiat left

    Am nevoie de continuarea dezvoltarea unui proiect început , plus mici modificări Este vorba despre un soft de Vanzari Pt magazin și restaurant O sa fie o colaborare de lunga durata dacă se vrea

    $17 / hr (Avg Bid)
    Local
    $17 / hr Oferta medie
    3 oferte

    Cautam un copywriter pentru scrierea unor articole pentru blogul unui centru de beauty (tratamente faciale, corporale si epilare definitiva). Articolele trebuie sa cuprinda 900 - 1000 de cuvinte, trebuie sa fie structurate pe un subtitlu important H2 si min. 3 subtitluri H3. Titlurile articolelor sunt furnizate de client. Fiecare articole trebuie sa cuprinda si un link intern catre o alta pagina din cadrul site-ului. Fiecare articol necesita un review din partea clientului, remodificari (atunci cand este cazul), si apoi ajunge la forma finala. Tarif: 60 lei / articol

    $22 (Avg Bid)
    $22 Oferta medie
    22 oferte
    Trafic adult S-a încheiat left

    Buna ziua Am nevoie de trafic 4 ore pe seara cât sunt Online pe site-ul Chaturbate. Pentru prima luna sunt dispus să plătesc 350$. Dacă așteptările mele sunt bune sunt dispus să dau pînă la 1000$. Multumesc,o zi buna

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Oferta medie
    3 oferte
    Landing page pentru Google S-a încheiat left

    Landing page pentru Google plecand de la websteul de baza. CTA-ul este cererea de conturi demo.

    $87 (Avg Bid)
    $87 Oferta medie
    2 oferte
    Project for Stefan A. S-a încheiat left

    Buna Florin, Am vazut profilul tau si as fi interesat de o colaborare. Am un proiect in care trebuie sa ajustez niste logo-uri. Mai exact am nevoie de logo-uri la firme celebre din Europa pe dimensiunea de 512x512 ca png si sa fie ajustate un pic ( Nike nu vreau sa fi...ajustez niste logo-uri. Mai exact am nevoie de logo-uri la firme celebre din Europa pe dimensiunea de 512x512 ca png si sa fie ajustate un pic ( Nike nu vreau sa fie si scrisul ci doar logo-ul "Bifa") la fel si pentru multe altele - carrefour, auchan, etc. Proiectul nu implica munca de creative ci doar ajustare de logorui pe care le gasesti pe google/facebook. As avea in total aprox. 10k logo uri si as fi dispus sa platesc in just de 1000 de USD pentru ele. Astept un raspuns daca esti interesat...

    $1000 (Avg Bid)
    $1000 Oferta medie
    1 oferte

    Buna Florin, Am vazut profilul tau si as fi interesat de o colaborare. Am un proiect in care trebuie sa ajustez niste logo-uri. Mai exact am nevoie de logo-uri la firme celebre din Europa pe dimensiunea de 512x512 ca png si sa fie ajustate un pic ( Nike nu vreau sa fi...ajustez niste logo-uri. Mai exact am nevoie de logo-uri la firme celebre din Europa pe dimensiunea de 512x512 ca png si sa fie ajustate un pic ( Nike nu vreau sa fie si scrisul ci doar logo-ul "Bifa") la fel si pentru multe altele - carrefour, auchan, etc. Proiectul nu implica munca de creative ci doar ajustare de logorui pe care le gasesti pe google/facebook. As avea in total aprox. 10k logo uri si as fi dispus sa platesc in just de 1000 de USD pentru ele. Astept un raspuns daca esti interesat...

    $1000 (Avg Bid)
    $1000 Oferta medie
    1 oferte
    Copywriter content site S-a încheiat left

    Avem nevoie de Copywriter pentru articole de blog, scrise in baza unor cuvinte cheie si indicatii foarte generale. Articolele sunt publicate intr-o platforma WordPress, iar subiectele sunt despre diverse teme sau produse. Articolele trebuie sa respecte regulile Yoast. Fiecare articol va fi publicat doar dupa aprobarea prealabila a noastra. Plata se va face saptamanal, dupa aprob...epson printer epson imprimanta imprimanta epson l120 imprimanta matriciala epson imprimanta epson l310 imprimanta epson l805 multifunctional epson epson imprimante imprimanta epson l220 imprimanta epson l800 imprimanta epson l850 imprimanta epson pret imprimanta epson l365 Structura: articolul trebuie sa fie lizibil, original, impartit in paragrafe, sa aiba subtitluri sugestive Lungime articol: 1000-200...

    $395 (Avg Bid)
    $395 Oferta medie
    25 oferte

    Doresc realizarea unui To Do list in google spreadsheets pentru organizarea task-urilor unei echipe. Sa includa un calendar, sa se poata repartiza si tine evidenta de task-uri incepand la de 5 min pana la 2-3 ore.

    $107 (Avg Bid)
    $107 Oferta medie
    5 oferte

    Caut persoane doritoare să traducă articole cu tematică medicală de minim 6000 de caractere (cu spatii). Este un job perfect pentru studenții la medicină, rezidenți sau pasionații de jurnalism medical. Sursele vor fi oferite de mine, însă articolele vor trebui adaptate pentru publicul din România (statistici, anumiți termeni medicali acolo unde este caz...6000 de caractere (cu spatii). Este un job perfect pentru studenții la medicină, rezidenți sau pasionații de jurnalism medical. Sursele vor fi oferite de mine, însă articolele vor trebui adaptate pentru publicul din România (statistici, anumiți termeni medicali acolo unde este cazul). Buget limitat, dar dacă articolele sunt foarte bune, vom negocia. Va rog menționați prețul pentru un articol de 1000 de c...

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Oferta medie
    29 oferte
    Documentare produse S-a încheiat left

    Introducerea manuala a produselor in website-ul pe care il punem la dispozitie, in format wordpress. Produsele, impreuna cu poze, descriere, preturi si alte caracteristici se vor prelua manual din site-ul furnizorului si vor fi introduse in website-ul nostru. Preturile vor fi incarcate din liste excel primite de la furnizor Job-ul initial va presupune introducerea a aproximativ 700-1000 produse.

    $144 (Avg Bid)
    $144 Oferta medie
    38 oferte

    ...de 30 EUR/articol. Necesarul este de 3-5 articole/saptamana. Este necesara scrierea corecta in limba romana. Experienta in SEO/SEM reprezinta un avantaj. Incepem cu articol de test scris conform indicatiilor de mai jos: Tema articol: cifra de afaceri. Titlu: il alegeti voi Structura: articolul trebuie sa fie lizibil, impartit in paragrafe, sa aiba subtitluri sugestive. Lungime articol: intre 1000 - 2000 de cuvinte. Expresii care trebuie sa apara in text (cuvinte cheie): cifra de afaceri cifra de afaceri formula cum se calculeaza cifra de afaceri ce este cifra de afaceri calcul cifra de afaceri din ce se compune cifra de afaceri formula cifra de afaceri cifra de afaceri definitie ce inseamna cifra de afaceri cifra de afaceri calcul cifra afaceri cifra de afaceri formula de ...

    $472 (Avg Bid)
    $472 Oferta medie
    30 oferte

    403 Forbidden Access to this resource on the server is denied! Am effectuate toate satarile de aici ( ) dar degeaba.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Oferta medie
    1 oferte

    ...de campanii publicitare pe retelele de socializare. Persoana care isi va asuma acest proiect si cu care vom colabora va trebui sa inteleaga suficient de bine businessul si persoanele carora ne adresam si sa vina cu idei proprii de continut in mod regulat (zilnic, saptamanal, etc) postat pe paginile respective. Daca exista si abilitati de creare articole pentru blogul nostru, acestea reprezinta un plus si vor conta in alegerea viitorului nostru colaborator. Cautam pe cineva care sa isi asume acest proiect pe termen lung de minim 3 luni, cu experienta in Social Media. Colaborarea se va desfasura pe termen nelimitat, in functie de efectul postarilor si reactiile publicului tinta. Cu cat postarile vor fi mai interactive, out of the box, engaging, cu atat ne vom dori sa colaboram pe t...

    $52 (Avg Bid)
    $52 Oferta medie
    3 oferte
    $87 Oferta medie
    15 oferte

    Platforma va avea ca celelalte acelas continut si in plus va arata (daca se pica de acord) unde se gasesc clientii compatibili selectati (dupa kriterii si dorinte)pentru a se putea caz de nepotrivire nu se vor cuoaste si intilni pentru a nu regreta mai tirziu ca au cunoscut persoane cu care nu s-au ecran vor aparea imaginile celor care cauta si a celor si locul unde se afla pe o distanza dictata dinainte de desemenea vo fi dictate de executant am documentatia pregatita cu descriere(in germana) desene proiect este protejat prin Gebrauchmuster(patent 10 ani( in interesat sa implementez ideea sa vind licenta,sa vind patentul ,si la cooperare

    $517 (Avg Bid)
    $517 Oferta medie
    1 oferte
    google selecting S-a încheiat left

    In Proletkult meu oamenii socializeaza si se seleteaza dupa pot socializa dar si selecta dupa sint combatibili se vor intilni daca nu nu pentru a nu regreta mai tirziu ca au cunoscut persoane care le-au facut probleme.

    $258 (Avg Bid)
    $258 Oferta medie
    2 oferte

    Proiectul se refera la integrarea API urilor din diverse marketplace uri ( emag, carrefour, cel, doraly, vidaXL, okazii, amazon) plus platforme de ecommerce, de genul magento, prestashop, woocommerce cat si conturi de curieri si solutii de facturare, pentru managementul comenzilor si managementul produselor ( actualizare, publicare, asociere), integrarea feed uri de la furnizori, cu management de adaos uri. Este nevoie de un management al SKU urilor local, o analiza la nivel de AWB / oras / curier - pentru a recomanda intr un oras o anume companie de curierat ce performeaza mai bine, o analiza a preturilor pentru a maximiza profiturile, de genul creste pretul cand sunt singurul vanzator pe produs, sacde l cand nu am pozitia buy button. Aceasta este descriere pe scurt.

    $4300 (Avg Bid)
    Acord de confidenţialitate
    $4300 Oferta medie
    14 oferte
    Project for Ana-Maria A. S-a încheiat left

    Buna Ana-Maria, am vazut in profilul tau ca ai experienta in call center si in scris articole. Ma intereseaza o colaborare - pe un proiect care presupune apelarea a 1000 de persoane si inregistrarea acestora intr-un sistem, persoanele sunt din Romania, datele care trebuiesc inregistrate sunt nume, email telefon, experienta, o scurta descrie maxim 30 de caractere. - redactarea de articole pentru un blog care are ca tema servicii pentru acasa, instalatii, amenajari interioare, amenajari exterioare. Daca esti deschsia la o colaborare te rog sa ma anunti, pentru ati oferi mai multe detalii despre proiect si buget. Multumesc O zi buna.

    $8 (Avg Bid)
    $8 Oferta medie
    1 oferte

    Am nevoie de un baner cu dimensiunea 300x250 care sa corespunda cu toate cerintele tehnice ale Google Ads (fostul Adwors). Aplică cu prețul care consideri că valorează munca ta.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Oferta medie
    10 oferte

    Suntem în căutarea unui freelencer pentru proiecte punctuale de promovare online desfășurate prin Google Ads, Youtube, Facebook Ads, Instagram. Ce trebuie să faci? - Implementare campanii PPC punctuale (Google Ads/Facebook Ads) - Administrare, optimizare și urmărire campanii active - Valorificare buget campanii - Analiză lunară asupra eficienței campaniilor online gestionate Cine suntem? Agenție de marketing online specializată în derularea campaniilor Google Ads și Facebook Ads. - Parteneră Google în România din 2017 - La baza agenției stau specialiști în marketing online cu o experiență de peste 7 ani Dacă ți-ar plăcea să te implici în proiecte punctuale de promovare online în diferite domenii din piață, scrie-ne și...

    $258 (Avg Bid)
    $258 Oferta medie
    2 oferte

    Suntem în căutarea unui freelencer/specialist PPC pentru proiecte punctuale de promovare online desfășurate prin Google Ads, Youtube, Facebook Ads, Instagram. Ce trebuie să faci? - Implementare campanii PPC punctuale (Google Ads/Facebook Ads) - Administrare, optimizare și urmărire campanii active - Valorificare buget campanii - Analiză lunară asupra eficienței campaniilor online gestionate Cine suntem? Agenție de marketing online specializată în derularea campaniilor Google Ads și Facebook Ads. - Parteneră Google în România din 2017 - La baza agenției stau specialiști în marketing online cu o experiență de peste 7 ani Dacă ți-ar plăcea să te implici în proiecte punctuale de promovare online în diferite domenii din pia...

    $170 (Avg Bid)
    $170 Oferta medie
    2 oferte